Idézet: olaj - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 11:08
A zebrafanok utolsó pár elemzése után, nem tudom miért tartottad fontosnak ezt a mondatot....
A Barca meccsnek csak a II. félidejét láttam, de az tetszett.Ez a Maxi Lopez hamarosan nagy sztár lesz!
Ronaldinho nem tudott nagyon kibontakozni, de most ez is elég volt a győzelemhez.Egyébként én is Barca továbbjutást várok.
A Milan meccs végig ment a háttérben. valóban lüktető volt a játék.A Manchaster ezzel a kerettel nem tud versenyezni az élcsapatokkal.Silvestre,Fortune,Brown egyszerűen nem MU szintű játékos.Scholes is elég gyenge volt, van/lesz dolga Fergusonnak bőven a visszavágóig...
A Milan okosan játszott, bár egyedül Crespot éreztem igazán átütőnek(baromi veszélyesen játszik a srác).Kaka már csak akkor villogott, mikor a hátrányban kitámadott a MU.
Egyébként a MU-Milan meccs elejefelé volt egy olyan szitu, amikor a patkányarcú a vonal mellett 10 méteren 5-öt vert egy Milan védőre (Maldini vagy Kaladze volt, már nem emlékszem), akkor azt hittem, hogy ezt ki tudják majd többször használni, de nem igazán jött össze. Azért Crespo mellett Seedorf is elég jó formát mutatott, és az öreg Rui Costa is tetszett. Kaká számomra rejtély, nemigen hozza idén azt, amit várok tőle. Lehet, hogy pihennie kellene egy kicsit, hogy összeszedhesse magát. Kicsit hirtelen szakadhatott rá a siker.
A manchesteri játékosokkal kapcsolatban szerintem Brown tegnap nagyszerűen játszott, és Silvestre is nagyon jó, nem véletlen francia válogatott. Velük az egyetlen probléma, hogy irányítás nélkül csak kóvályognak a pályán. De ha ott van mellettük Rio, jó teljesítményt szokott nyújtani az egész védelem, függetlenül attól, hogy kik játszanak. Fortune tényleg nem egy nagy játékos, de az első félidőben rászolgált Ferguson bizalmára, jól játszott. Ő viszont egyértelműen nem bírta a tegnapi tempót, egyszerűen kipukkadt.

Súgó
A téma zárva.