HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 10. 00:57

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 23:27

Phöjj, undorító fos szar olasz foci, ki nem állhatom. Ez a BL nagy szar lesz mostantól, nincs miért nézni sem.

Mesélj, mi nem tetszett ma...

#422 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 01:01

Idézet: Studi - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 0:08

Engem jobban meglepett a Monaco hazai búcsúja. :( Jobban szeretem őket, mint a Lyont. :(

Engem is. Ilyen jó lenne ez a PSV?  :think:

Nem is tudom, kit szeretnék ellenfélnek a Juve számára a következő körben... Talán a PSV vagy a Liverpool (akiket megkövetek utólag, bár nem láttam a meccset, de az eredmény önmagáért beszél) lenne a legjobb. Olaszt nem kellene kapni, az mindig lutri. A Chelsea undorítóan erős kerettel redelkezik, a Bayern sem rossz (illetve rossz, de erős)... A Lyon iszonyú sok gólt rúg.

Bárki jön, kemény lesz.

SZERK: a mai meccsről meg csak annyit, hogy fegyelmezetten játszott a Juve, a Realnak nem sok sansza volt gót lőni. A kapufánál kellett egy kis mázli, Carlos lövésénél meg egy nagy bravúr Gigitől, különben zárt a védelem. Zebina meglepően jó volt, és a többi Z betűsnek (Zlatan :D, Zalayeta - a meccs embere, Zambrotta) is jó napja volt. Capello zseniálisan cserélt, jó volt a taktika, ma ő volt a mezőny legjobbja. Sokkal élvezetesebb és hatékonyabb ez a 4-3-3, mint a korábbi felállás. Nekem még Camoranesi tetszett annak ellenére, hogy sokszor pontatlan volt. Trez pedig félelmetes: néha szó szerint ügyetlen a labdával, de szenzációsan használja ki a helyzeteit. Zlatanról valaki (Studi?) írta korábban, hogy kicsiben nagyon jó, 10 méter viszont nagy távolság neki; maximálisan egyetértek, lehet, hogy meg kellene fontolni egy kontaktlencsét adni neki a csuka és a sportszár mellé.

A játékról pedig annyit, hogy ma jó volt a Juventus, de erős ellenféllel szemben többre nem biztos, hogy képes. Bízom benne, hogy Nedved visszatérésével együtt ez is elég lesz...

Szerkesztette: Satriani 2005. 03. 10. 01:10 -kor

#423 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 03. 10. 01:12

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 1:01

Engem is. Ilyen jó lenne ez a PSV?  :think:

Nem is tudom, kit szeretnék ellenfélnek a Juve számára a következő körben... Talán a PSV vagy a Liverpool (akiket megkövetek utólag, bár nem láttam a meccset, de az eredmény önmagáért beszél) lenne a legjobb. Olaszt nem kellene kapni, az mindig lutri. A Chelsea undorítóan erős kerettel redelkezik, a Bayern sem rossz (illetve rossz, de erős)... A Lyon iszonyú sok gólt rúg.

Bárki jön, kemény lesz.

Szvsz a Lyon ellőtte a puskaporát, ki fognak pottyanni.  Nem lesz két év alatt két francia csoda. Idén lesz olasz a döntőben, a Milan és a Juve közül szerintem az egyik tuti bejut odáig. Nagy kérdés, hogy a Cselszkit idén is meg tudja-e valaki állítani? :think:
Abban reménykedem, hogy a Milannak idén nem lesz olyan könnyed meccse, mit a tavalyi Depor elleni 4-2, mert az elbizakodottság nagyon megbosszulta magát. :( Bár idén nem megy olyan jól a csapatnak, így nagy mellényre semmi ok, de a szerencse eddig a csapat mellett állt.

Szerintem a Chelsea-Juve-Milan hármasnak csak egymás közt van ellenfele, de a Bayern mindig beleszólhat a dolgok menetébe. :(
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#424 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 10. 01:24

http://editorial.gettyimages.com/source/se...|0||0|0|0|0&p=2

Kép

#425 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 06:59

Idézet

Tizenkét esztendő után nem jutott be ismét spanyol csapat a legjobb nyolc közé.

Ez a tény, szomorú! Gratula a Juvénak! :up:
Cselszkit SZVSZ csak a Milan tudná megállítani, ha nem sorsolják össze őket, és a döntőben sem találkoznak, akkor a Cselszki nyeri a BL-t. (Bár ne lenne igazam!)
Sajnos a tegnapi meccset nem láttam, de az összefoglalót majd megsasolom valahol. Alexet miért hozták le viszonylag korán? Sérülés, vagy nem ment neki?
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#426 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 09:09

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 0:27

Phöjj, undorító fos szar olasz foci, ki nem állhatom. Ez a BL nagy szar lesz mostantól, nincs miért nézni sem.

:think:
LOL. Orulhetsz am a fantasztikus spanyol focidnak! Csak egy baj lesz vele ezutan, ha nezni akarod kenytelen leszel spanyol bajnokin :p Mi pedig europa 4 legjobb csapata kozott nezhetun 3 olaszt. Kozzuluk is  a legjobbat a Milant.
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#427 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 09:13

Az eselylatolgatasrol az a velemenyem, hogy ide a Chelsea-vel! NEm tartanek toluk, ugyanaz lenne a forgatokonyv mint a Mu eseteben. Sokkal jobban tartanek egy Inter vagy Juve ellentol. Nagyon meglepodnek ha nem ez a 3 csapat osztana el a serleget.
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#428 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 09:31

jó hogy minden csapat akinek drukkolok kipottyan :(
bayern ellen nem tudom mi hiányzott tegnap....első félidőbol ellazsáltak 40 percet, 2odik félidőben már volt hajtás.flamini szarul játszott, lehozták, bejött fabregas és ő is szarul, 1etlen amire emlékezni aza még nem tisztázott köpdösös vagy nemtommi volt... :(
Henry ismét zseniális gólt lőtt, de kevés volt 1 :reklamacio:

Liverpool, főleg Morientes miatt, és persze Milan akiknek drukkolok innentől.
:smoker:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#429 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 10:24

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 9:31

jó hogy minden csapat akinek drukkolok kipottyan :(
bayern ellen nem tudom mi hiányzott tegnap....első félidőbol ellazsáltak 40 percet, 2odik félidőben már volt hajtás.flamini szarul játszott, lehozták, bejött fabregas és ő is szarul, 1etlen amire emlékezni aza még nem tisztázott köpdösös vagy nemtommi volt... :(
Henry ismét zseniális gólt lőtt, de kevés volt 1 :reklamacio:

Liverpool, főleg Morientes miatt, és persze Milan akiknek drukkolok innentől.
:smoker:

Az a 'Poollal a legnagyobb bajom, hogy Morientes nem játszhat. :( Egyébként érdekes, hogy ilyen simán léptek át a brusztolós németeken, mert bajnokikon mostanában nagyon szenvednek. :think:

#430 Felhasználó inaktív   Caris 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 13:48

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 10:13

Az eselylatolgatasrol az a velemenyem, hogy ide a Chelsea-vel! NEm tartanek toluk, ugyanaz lenne a forgatokonyv mint a Mu eseteben. Sokkal jobban tartanek egy Inter vagy Juve ellentol. Nagyon meglepodnek ha nem ez a 3 csapat osztana el a serleget.

tőlem bármi lehet, csak ne legyen olasz-olasz döntő...
÷

#431 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 14:00

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 1:24

Zseniálisan csinálta Trezegól!
Az a kis mozdulat, mielőtt átveszi a labdát, egyszerűen fantasztikus.Csinál egy kis mozdulatot előre, mintha egyből játszaná meg a labdát, a védő megeszi és mindjárt 3× akkora terület van átvenni-befejezni... :respect:
Kísértetiesen hasonló a gól, mint 2 éve!
A mecsről:
Buffon-Fantasztikusan jó volt, végig együttélt a játékkal, magabiztos volt 10 ből 7,5
Zambrotta-Szerintem manapság nincs jó formában, de ez csak ott mutatkozik meg, hogy nem láthatjuk azokat az élvezetes előretöréseket tőle, amiket máskor nagy számban előad az oldalán. 6
Thuram-Jól/rutinosan, bár a kezdősebessége már nem az igazi. 7
Cannavaro-Ördöngősen nagy hátvéd, egy két hibától eltekintve szinte hibátlan. 8
Zebina-Keményen dolgozik, de nagyon sok, bosszantó hibával.Messze a leggyengébb a 4-ük közül 6
Pessotto-Nem mai gyerek és ezzel a komoly meccshiánnyal ami neki van, szép teljesítményt nyújtott.Kár, hogy a beadásai szinte soha nem találtak embert.. 6
Emerson- Sokat futott/zakatolt, labdát szerzett, de az első félidőben el-eltűnt.6,5
Camoranesi- A tegnapi Juve egyik kulcsfigurája volt(sokadszor).Iszonyat sokat futott, szinte mindig megjátszható volt.Del Piero lecserélése után pedig átvette az irányítást is.A labdái mindig megtalálják az elöllévőket. 8
Del Piero- Szépeket húzogatott, helyzetbe is került, de a cseréje ugye...Mindenesetre, ha én vagyok az edző, akkor lehet, hogy csak a tiznegyesekig jutunk... :) 6
Ibrahimovics- Ha nincs Zalayeta, akkor ma is köpködnék még rá.Hihetetlen, mennyi ziccert hagy ki.Egy az egyben szinte bármikor-bárkit, aztán...Mindenesetre gólpasszt adott és állandóan lefoglat 2 madridi játékost. 7
Zalayeta- Mit lehet róla mondani ezek után... :) Nagyon nagy király volt.Sokszor helyzetbe került, jól játszott össze a szélen felfutó emberekkel, a játéka is szemmel láthatóan gyorsul.A fontos gólokhoz pedig mindenkinél jobban ért! :respect:  :cool: 8

Trezeguet-A gólja mesteri volt, sokat mozgott üresbe.Remélem, hogy innentől termelni fog, ami a gólokat illeti. 7,5
Tacchinardi-A beállítása után egy ideig nagyon aktív volt, aztán felvette az emberét és a kiállításig nem is nagyon láttam.Kicsit gyorsulhatna a játéka...5,5

Capello pedig egy nagy varázsló!

Szerkesztette: olaj 2005. 03. 10. 14:03 -kor

#432 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 22:35

Tudom, hogy a magyar foci felig-meddig  :offtopic:  itt, de gondoltam megosztom ezt az infot:

Lemondott a Magyar Labdarúgóliga elnöki posztjáról Szieben László. A sportvezető távozik, mert úgy érzi, hogy a jövőben már nem tud együtt dolgozni a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) vezetőivel.

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#433 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 23:33

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 22:35

Tudom, hogy a magyar foci felig-meddig  :offtopic:  itt...

Ezt nem értem. Miért lenne off? :) Az egy dolog, hogy néhány hónapja (amióta aranylábúink szabin vannak :rolleyes: :Đ) háttérbe szorultak, de mindettől függetlenül szerintem szeretjük (vagy szeretve szidjuk) a magyar focit. A Sport1 fog adni bajnokikat, meg is fogom nézni őket. Hadd szóljon.

Szieben lemondása? Az az érzésem, hogy tökmindegy. Egy rendszer/szemléletváltást nem, vagy csak nagyon-nagyon nehezen lehet megcsinálni az nélkül, hogy a "nagy öregek" azt ne mondják: "elbasztuk, felállunk". Nálunk nem mondják, nem mondták, így nem is fog semmi változni. Nem véletlen, hogy Demján, Muszbek és a többiek - akiknek elhivatottsága vitatható, üzletemberi kvalitásaik már nem annyira - rég becsomagolták ama bizonyos tiplit, és semmi közül az itthoni irányításhoz. Bozóky, Mezey, Mészöly, Puhl, és a többi tagja a mi Mókus Őrsünknek pedig tovább osztja majd az észt, Gera marad a szemünk egyetlen fénye (aki őstehetség, de mégsem a klasszikus példája egy élsportolói mintakarriernek: a pályától a vasúti aluljárón és a gyülin keresztül a pályáig, mehehe), Lothar megbukik, jön végre :D Egervári, ő is megbukik, jön Détári, ő mennybe megy, de megbukik, közben a válogatottjaink elmennek az osztrák négybe pénzt keresni, mi meg megvesszük a jugó-román-szlovák másodosztályok csillagait, és teletömjük a zsebeiket...

Tiszta lap kéne. Az nélkül csimbummcirkusz az egész.

#434 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 19:01

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 9:09

LOL. Orulhetsz am a fantasztikus spanyol focidnak! Csak egy baj lesz vele ezutan, ha nezni akarod kenytelen leszel spanyol bajnokin :p Mi pedig europa 4 legjobb csapata kozott nezhetun 3 olaszt. Kozzuluk is  a legjobbat a Milant.

Hát inkább nézek egy spanyol bajnokit, vagy akár angol bajnokit, mint egy olasz-olasz BL meccset  :omg:

Ja, amit írtam pedig azért írtam, mert rohadtul felhúzott, hogy az összes meccsen, a másik csapat jutott tovább, mint aminek szurkoltam  :reklamacio:

Szerkesztette: Mumia 2005. 03. 11. 19:05 -kor

#435 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 11:03

Na, akkor nézzük itthon mi a helyzet!  :)

#436 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 13:33

Idézet: olaj - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 12:03

Na, akkor nézzük itthon mi a helyzet!  :)

GYŐZTÜNK!!!!!!!!! :D :D :D
:reszeg:  :dance:  :party:

Azt azonban el kell ismerni, hogy az egyik meg nem adott fradi gól, nem volt les!
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#437 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 14:01

Eddig messze az egyik legjobb meccs a Chelsea-Barca, annak ellenére néztem meg, hogy nem szeretem a Barcát - ősellenség  :D Juve meccset szerintem nem a Juve nyerte meg, hanem a Real vesztette el - ha Ronaldo berúgja azt az ajtó-ablak helyzetét... de itt nincsenek "ha". Nem rossz az olasz foci, viszont sokszor nézhetetlen - gondolok itt a Juve meccseire, mikor 1-0-nál beállnak védekezni 12en a kapuba - ja igen, Capello mesterrel egyetemben - ugyanezt művelte a BL-ben is...  Ajax-Juve 0-1, Juve-TelAviv 1-0, Juve-Bayern 1-0, Bayern-Juve 0-1, Juve-Ajax 1-0, TelAviv-Juve 1-1)
Remélem összesorsolják a Milan-t és a Juve-t :Đ

-C0pp3rM!n3-

ui: Hala Madrid!

#438 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 14:39

Idézet: GNR - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 13:33

Azt azonban el kell ismerni, hogy az egyik meg nem adott fradi gól, nem volt les!

Érdekes  egy meccs volt!
A meccs kétharmadáig mentünk szépen előre, brusztoltak rendesen a srácok, de a gól csak nem jött össze.Ebben persze volt szerepe a dilettáns játékvezetőtöl kezdve, a Rósán át, a láma (Piftukától :) ) Bajevszkij-ig mindennek.Még nagyon csikorog a gépezet, nem látni ki irányít, inkább amolyan németesen hajtunk, mint az állat és csak begyötörjük őket. :confused:
L. Csaba sem tudott belenyúlni a meccsbe.
Az ETO a végére okosan visszaált és kontrázott, szép gólt lőttek... :(
Kár, hogy ezt a Reszelit nehezen lehet elviselni!

Idézet

Eddig messze az egyik legjobb meccs a Chelsea-Barca, annak ellenére néztem meg, hogy nem szeretem a Barcát - ősellenség  biggrin_2.gif Juve meccset szerintem nem a Juve nyerte meg, hanem a Real vesztette el - ha Ronaldo berúgja azt az ajtó-ablak helyzetét... de itt nincsenek "ha". Nem rossz az olasz foci, viszont sokszor nézhetetlen - gondolok itt a Juve meccseire, mikor 1-0-nál beállnak védekezni 12en a kapuba - ja igen, Capello mesterrel egyetemben - ugyanezt művelte a BL-ben is...  Ajax-Juve 0-1, Juve-TelAviv 1-0, Juve-Bayern 1-0, Bayern-Juve 0-1, Juve-Ajax 1-0, TelAviv-Juve 1-1)
Remélem összesorsolják a Milan-t és a Juve-t d3.gif

Jaj istenem, de kellett ez a post!
Mit vesztett el a Real kedves Coppermine?
Milyen meccset néztél?
A 120 perc alatt kb 28-5 volt a lövések aránya, végig a Juve ment előre(3 csatárral),a Real egy nagy 0 volt!!!
Ronaldonak nagy helyzete volt, nem vitás, de ekkorák a túloldalon is voltak, nem is egy...
A másik meg, gondolom az 5 db 1:0-ás meccsből láthattál vagy 1-et, de azért csak mond meg a frankót!Ne sajnálj senkit!
Látom sikeresen megragadtál a Viasat beharangozójánál és megjegyezted az eredményeinket. :down: Ezek után föleg mókás, hogy le is írod mi történt azokon a meccseken...
Szval, kezdésnek előszőr próbálj úgy végignézni egy meccset, hogy látod,mi is zajlik a pályán, majd utána ne a másik csapatra fogd a szeretett Realod balf@szságát.Mert azok.Nem én találtam ki ezt, de komoly gondok vannak náluk és erről nem a Juve tehet...

#439 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 14:57

Idézet: GNR - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 13:33

Egyik meg nem adott Fradi gól sem volt les.

#440 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 13. 15:04

Idézet: olaj - Dátum: 2005. márc. 13., vasárnap - 14:39

Jaj istenem, de kellett ez a post!
Mit vesztett el a Real kedves Coppermine?
Milyen meccset néztél?
A 120 perc alatt kb 28-5 volt a lövések aránya, végig a Juve ment előre(3 csatárral),a Real egy nagy 0 volt!!!
Ronaldonak nagy helyzete volt, nem vitás, de ekkorák a túloldalon is voltak, nem is egy...
A másik meg, gondolom az 5 db 1:0-ás meccsből láthattál vagy 1-et, de azért csak mond meg a frankót!Ne sajnálj senkit!
Látom sikeresen megragadtál a Viasat beharangozójánál és megjegyezted az eredményeinket. :down: Ezek után föleg mókás, hogy le is írod mi történt azokon a meccseken...
Szval, kezdésnek előszőr próbálj úgy végignézni egy meccset, hogy látod,mi is zajlik a pályán, majd utána ne a másik csapatra fogd a szeretett Realod balf@szságát.Mert azok.Nem én találtam ki ezt, de komoly gondok vannak náluk és erről nem a Juve tehet...

Láttad az első meccset is? Ahol a Juve nagyon csúnyán ölte a focit?
Nem, nem savanyú a szőlő, nem mondom, hogy a Real egy hajszálnyival is jobb volt, de azt állítom, hogy rosszabb se volt a két meccs alapján. Sőt, még azt se mondom, hogy a szerencsésebb csapat jutott tovább, egyszerűen egyenlő erők találkoztak a pályán, és az egyiknek összejött, a másiknak nem.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.