HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#1021 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 07. 18:35

Idézet: Windy - Dátum: 2005. máj. 7., szombat - 19:06

Az UEFA-kupáról jut eszembe:
Alkmaar-Sporting elődöntőn 2-1-re nyertek a hollandok. Mivel az első meccsen a portugálok nyertek ugyanennyire, hosszabítás következett. ott 1-1 gól esett, és idegenben lőtt több góllal a Sporting ment tovább! Ez milyen f*szság már? Mióta van ez így? Miért nem lettek tizenegyesek??? :eek:

Mivel a hosszabbítás is a "rendes" mérkőzés része az eredményt tekintve, így 3:2-nek vették. Ez pedig azt jelenti, hogy bár az összesített eredmény 4:4, a Sporting a hollandokkal ellentétben 2 gólt rúgott idegenben. Így ők lettek a továbbjutók.

(Személyes megjegyzésem, hogy -bár tudom, reális esély napjaink "sűrű" mérkőzésprogramjai miatt nincsen rá- a 11-es rúgások rendszerét eltörölném. Annál igazságtalanabb eredményt ugyanis maximum csak az szülhetne, ha a hosszabbítás után pénzfeldobással döntene a bíró.)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1022 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 07. 18:42

Hát nem tudom, szerintem sokkal igazságtalanabb az, amikor a hosszabbítás 32. percbén találnak egy gólt valami nagy mákkal, és idegenben szerzett góllal jutnak tovább.

#1023 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 07. 19:53

nyomorék norwich összemákolt 3 pontot béna birmingham ellen, igy hiába x-elt a west brom qrva nagy bravurral és szerencsével az old traffordon, utolsó az uccsó forduló elött  :mad:
de ha nyernek és crystal palace és southampton kikap akkor bent maradhatnak ha jol néztem....de király csapata se essen ki, south'n és norwich, de kb nem megoldható  :(
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1024 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 07. 21:23

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. máj. 7., szombat - 19:35

Mivel a hosszabbítás is a "rendes" mérkőzés része az eredményt tekintve, így 3:2-nek vették. Ez pedig azt jelenti, hogy bár az összesített eredmény 4:4, a Sporting a hollandokkal ellentétben 2 gólt rúgott idegenben. Így ők lettek a továbbjutók.

(Személyes megjegyzésem, hogy -bár tudom, reális esély napjaink "sűrű" mérkőzésprogramjai miatt nincsen rá- a 11-es rúgások rendszerét eltörölném. Annál igazságtalanabb eredményt ugyanis maximum csak az szülhetne, ha a hosszabbítás után pénzfeldobással döntene a bíró.)

Hát én épp azt vitatom, hogy a hosszabítás a "rendes" mérkőzés része...
Mellesleg ez szvsz még igazságtalanabb, mint a 11-es rúgások.

#1025 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 07. 21:26

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. máj. 7., szombat - 19:14

A Milan is így ment tovább, idegenben lőtt góllal :(

Tudom. Azt nem tudtam, hogy a hosszabításnál is ez dönt...

#1026 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 07. 21:34

Az én véleményem az, hogy a hosszabbításnak addig kellene tartania, míg gól nem születik. Előbb utóbb valakinek sikerül. A 11-es rugásokat tartom igazságtalannak.
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#1027 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 07. 21:45

Én csak az idegenben lőtt több gól szabályt tartom igazságtalannak. Főleg akkor ha még a hosszabbításban érvényesítik.

A 11-es rugásoknál bár tényleg nem az szemít melyik csapat jobb, hanem főleg a szerencse, de ha 210 perc alatt nem tudják eldönteni ki a jobb, akkor hát döntsön a szerencse, de ne az, hogy ki hol rúgta a gólokat.

#1028 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 07. 21:52

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. máj. 7., szombat - 21:45

Én csak az idegenben lőtt több gól szabályt tartom igazságtalannak. Főleg akkor ha még a hosszabbításban érvényesítik.

A 11-es rugásoknál bár tényleg nem az szemít melyik csapat jobb, hanem főleg a szerencse, de ha 210 perc alatt nem tudják eldönteni ki a jobb, akkor hát döntsön a szerencse, de ne az, hogy ki hol rúgta a gólokat.

Ha tudják, hogy a meccs addig tart, míg  döntő gól nem születik, (akár 6 órán át), akkor csipkedik magukat a 90 perc alatt, hogy eldöntsék a továbbjutást. Mivel ezen csapatok esetén sűrűk a mérkőzések, így ez fizikailag sem mindegy egy csapat számára. Az idegenbe lőtt gólok "értéke"???? Hát..., ha egyenértékűnek vesszük, akkor jöhet a hosszabbítás a döntő gólig. A 11-es szerintem nem korrekt, a továbbjutást döntse el tiszta gólkülönbség. Szerintem.

#1029 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 07. 22:56

Újpest-ZTE 3:2

Gellei büszke a csapata teljesítményére. Nem tudom látta e valaki a mérkőzést közületek, de simán kaphattak volna 10 gólt. A média szerint 11 ziccer maradt ki Újpesti részről.Rajczi minimum 6 ziccert kihagyott a ZTE kapuja előtt. Ez utóbbi is borzalmas, de hogy egy edző egy ilyen mérkőzés után azt nyilatkozza, hogy büszke a csapata teljesítményére, ehhez aztán vastag bőr szükségeltetik. Miért tart itt a magyar foci??? Egyrészt Gellei nyilatkozat, másrészt Rajczi kihafgyott helyzetei is rámutatnak bizonyos problémákra. Rajczi remélhetőleg a következő meccsen jobban koncentrál, és pozitívum azért, hogy helyzetbe tudott kerülni. :cool:

Szerkesztette: Macska 2005. 05. 07. 23:11 -kor

#1030 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 05. 08. 07:12

Ferencváros-Debrecen
Milan-Juventus
Sorsdöntő meccsek úgy érzem! :) :up:

#1031 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 05. 08. 08:28

Idézet: olaj - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 8:12

Ferencváros-Debrecen
Milan-Juventus
Sorsdöntő meccsek úgy érzem! :) :up:

Két sima hazai. :Đ

Na jó, a Fradiban egyáltalán nem bízok, de a Loki ellen talán felspannolják magukat annyira, hogy jók legyenek egy szoros győzelemre. Ha ez nem sikerül, és hozzák a tavaszi formájukat, akkor 3-5 gólos debreceni siker lesz. :(

Hozzávenném még ezekhez a meccsekhez a Valencia-Barcát is, ha ezt is hozzák a katalánok, semmi esélye nem marad a Realnak.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#1032 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 08:30

A Real tegnap 5:0 -ra hozta a meccsét. Én azért reménykedek a Valenciában :D

#1033 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 09:16

Idézet: Macska - Dátum: 2005. máj. 7., szombat - 22:34

Az én véleményem az, hogy a hosszabbításnak addig kellene tartania, míg gól nem születik. Előbb utóbb valakinek sikerül. A 11-es rugásokat tartom igazságtalannak.

Sokkal nagyobb a sérülés veszély egy fáradt testnél, lassul, elkésik, nem támaszt ki megfelelő erővel stb. Nem véletlenül vezették be kézilabdában is a heteseket a hosszabbítás helyett. (persze magyar focisták hosszabíthatnak akár két napot is, azok nem fáradnak el 90 perc alatt)
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#1034 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 09:20

Idézet: Macska - Dátum: 2005. máj. 7., szombat - 23:56

Újpest-ZTE 3:2

Gellei büszke a csapata teljesítményére. Nem tudom látta e valaki a mérkőzést közületek, de simán kaphattak volna 10 gólt. A média szerint 11 ziccer maradt ki Újpesti részről.Rajczi minimum 6 ziccert kihagyott a ZTE kapuja előtt. Ez utóbbi is borzalmas, de hogy egy edző egy ilyen mérkőzés után azt nyilatkozza, hogy büszke a csapata teljesítményére, ehhez aztán vastag bőr szükségeltetik. Miért tart itt a magyar foci??? Egyrészt Gellei nyilatkozat, másrészt Rajczi kihafgyott helyzetei is rámutatnak bizonyos problémákra. Rajczi remélhetőleg a következő meccsen jobban koncentrál, és pozitívum azért, hogy helyzetbe tudott kerülni. :cool:

Volt még egy pár meccs a középmezőny színvonaltalan játékosával, azokról nem írsz?  :D

#1035 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 11:19

Tolvaly: Ha tudnák, hogy addig kell játszani míg el nem dől a továbbjutás, akkor a rendes 90 perc alatt igyekeznek eldönteni, mindent megtesznek érte.

Az Újpest meccset láttam, azért írtam erről. No, azért van némi "érdekeltségem" újpesti szempontból, de ezt már tudjátok. :cool: A többi mérkőzésről írjanak mások véleményt, vagyunk elegen. :p

Szerkesztette: Macska 2005. 05. 08. 11:20 -kor

#1036 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 11:25

Idézet: Macska - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 12:19

Tolvaly: Ha tudnák, hogy addig kell játszani míg el nem dől a továbbjutás, akkor a rendes 90 perc alatt igyekeznek eldönteni, mindent megtesznek érte.

Az Újpest meccset láttam, azért írtam erről. No, azért van némi "érdekeltségem" újpesti szempontból, de ezt már tudjátok. :cool: A többi mérkőzésről írjanak mások véleményt, vagyunk elegen. :p

Az rendben is van, de ne aranygól meg hosszabítás, egyből a Full Time után tizenegyesek és kész.

A második rész....gondolom megtanultál együttélni a betegségeddel, állandó orvosi felügyelet mellet
nem jelentesz veszélyt embertársaidra  :D

Google: színelmélet lila

Olvasd el elsőre mit dob ki, kissé le kell görgetned az oldalt de megéri :cool:  ;)  :D

Szerkesztette: tolvaly 2005. 05. 08. 11:31 -kor

#1037 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 13:07

nem azért de itt magamba beszélgetek ismét  az angol bajnokságról, 5kor kezdődik a 7végi rangadó
arsenal - liverpool.

de a magyar "foci" biztos érdekesebb mi? :Đ nem véletlenül írtam zárójelbe.....  :smoker:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1038 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 14:39

Mi történt? :think: F1-et néztem.
Ilyen rangadót du. 3-kor adni. :omg: :(

#1039 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 14:42

Studi, ha a Milan-Juvéra gondolsz, a bajnokság ezen szakaszában már minden meccs egyszerre szokott kezdődni az olaszoknál.

Mi történt? Del Piero be akart ívelni, blokkolták a beívelést, Alex nem adta fel, beollózta az ötösre a labdát, Trez meg befejelte úgy, hogy Dida még ujjheggyel beleért a labdába :cool:

#1040 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 08. 14:55

Bammeg! :omg: Hogy lehet egy ilyen sorsdöntő meccsre egy drukkert hívni "szakértőnek"? :(

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.