HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#2181 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 22. 20:25

Hol lehet utánanézni, hogy hova szól egy jegy a Puskás Ferend stadionban? Van a szerdai
Loki meccsre havernak jegye, de fogalmunk sincs merre van a VII. szektor (16.sor 6. szék).

Google-t már néztem, mlsz.hu-t is de nem jártam sikerrel.
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#2182 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 20:26

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 20:59

Kapott is 3 meccset...

Nem sok!

Ezzel egyébként csak tetézte az amúgy is kritikán aluli játékát... :down:  :p
Zlatan mit csinált vele... :rolleyes:

#2183 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 20:56

Idézet: BBalázs - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 21:25

Hol lehet utánanézni, hogy hova szól egy jegy a Puskás Ferend stadionban? Van a szerdai
Loki meccsre havernak jegye, de fogalmunk sincs merre van a VII. szektor (16.sor 6. szék).

Google-t már néztem, mlsz.hu-t is de nem jártam sikerrel.

A jegyen szokott lenni egy skicc a stadionról ;) Egyébként a VII-es szektor a Dózsa György út felőli oldalon van, a kapu jobb oldala felőli kanyarban, elég jó helyen, gyakorlatilag az oldalvonal mellett. Mi az argentinok ellen a VIII-asban ültünk.

#2184 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 20:57

Idézet: olaj - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 21:26

Zlatan mit csinált vele... :rolleyes:

Trükk volt? :D Nem láttam a meccset... :(

#2185 Felhasználó inaktív   Baggio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 20:59

Remélem az Inter nem a szokott formáját hozza ebben az idényben vagyis nagyon erős kerettel kullog a duó után .
Azt sem bánom ha nem ők lesznek a befutók csak legalább az utolsó(előtti) fordulóig legyen sanszuk az aranyra.
Figo már a Barcaban is szimpi volt vele csak erősödtünk de a legnagyobb erősítés az hogy Vieri elment :) (együtt "sírtunk" Milan drukker kollégával én örömömben ő bánatában :D ).
Adriano is úgy néz ki hogy tehetségből kinőtte magát igazi meghatározó egyéniségé a csapatban.
Hajrá Inter :)
Abit AA8 Duramax  P4 3.2@3.8  2x512DDR2  Inno Geforce 6800GT NV Silencer Rev2  2x250GB Hitachi Sata  Pioneer 109 DVD  17"Samsung 757p (Teljesen eladósodtam tehát két évet ki kell bírnia)

#2186 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 22. 21:01

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 21:57

Trükk volt? :D Nem láttam a meccset... :(

Ott van a zindexen, nézd meg!  :up:  :)

:offtopic:
Privit is küldök...

#2187 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 04:24

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 21:56

A jegyen szokott lenni egy skicc a stadionról ;) Egyébként a VII-es szektor a Dózsa György út felőli oldalon van, a kapu jobb oldala felőli kanyarban, elég jó helyen, gyakorlatilag az oldalvonal mellett. Mi az argentinok ellen a VIII-asban ültünk.

Ezen semmi ilyen nincs :( Azért köszi, majd szerdán kiderül ténylegesen milyen jó helyre is szól.
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

#2188 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 07:06

Idézet: BBalázs - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 5:24

Ezen semmi ilyen nincs :(

És a jegy hátoldalán :D
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2189 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 08:56

Idézet: olaj - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 22:01

Ott van a zindexen, nézd meg!  :up:  :)

Megtaláltam, hinta-palinta a javából :) Ha valakit érdekel, itt van.

#2190 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 19:18

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 8:06

Na ne nézz ekkora  :lama: -nak  :omg:

Amúgy elég gagyinak néznek ki ezek a jegyek, mondta is a haver, hogy keressem meg a tanúvédelmet ha holnap nem jut be velük...

#2191 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 19:20

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 8:06

Azért ne nézz ennyire  :lama:  -nak :reklamacio: Sehol semmi info a jegyen, egyik oldalán sem.

Egyébként elég gagyisztikusra sikerült, mármint maga a jegy. Mondta is a haverom, hogy keressem meg a tanúvédelmet, ha holnap nem engednék be a meccsre...

#2192 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 19:23

Sziasztok!
Most járok először ebben a topikban, és szeretnék bekapcsolódni.
Van erre lehetőség? :think:  :o  :rolleyes:  :D
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#2193 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 24. 11:27

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 1:18

http://www.nemzetisp...k=92658&oldal=7

A cikk többi oldalát is érdemes átfutni, de itt hiteles emberek szájából kifejezetten kellemes dolgokat lehet olvasni azokról, akiket tegnap dícsértünk (Juhász, Gera).

Most látom :hemuveg: , fentebb elírtam a röhej szót :D, elnézést érte...

Hát elolvastam, de van hozzáfűznivalóm. A meccsről általad leírtakkal egyébként nagyjából egyetértek. A laikusok által bemutatott "ajnározást" (a csapatot illetően) azért túlzásnak tartom. Tény, hogy a megszokotthoz képest "tökösen" léptek pályára a fiúk, de mint csapat nem voltunk jók. Pár egyéni teljesítményt lehet kiemelni, de megjegyzem, hogy az argentínoktól sem vagyok elájulva. A labdával mindent tudnak, de sajnos nem a "top csapatuk" lépett pályára! Az eredmény így is szép... lehetett volna több gól is (ők is rúgtak mégegy szabályos gólt); kár, hogy Gerzson szép nyesése nem akadt be, és Tóth Norbi kapáslövésével nem tudta megismételni azt, amit itthon a Pápa ellen (bár közel járt hozzá)!

Gerzson egyértelműen világszínvonalon játszott. Bemutatta mindazt, amiért nagyon szeretem a játékát.

Juhász dícsérésével viszont én finoman bánnék. Bennem az maradt meg róla a meccs kapcsán, hogy a 22. másodpercben majdnem gólt kaptunk a labdakezelési hibája miatt, és az, hogy ajtó-ablak helyzetben (és nem csak akkor... nem is értem, mit keres elől fejelni pontrúgásoknál, amikor ilyen rossz ütemérzéke van) ütemtelenül ugrott fel fejelni, és így egy góllal szegényebbek lettünk.

Idézet

Gera Zoltán remek futballista, de felfigyeltem Halmosi Péterre és Huszti Szabolcsra is, míg Juhász Roland igazi úr volt a levegőben.

Hmmm! Éppen az ilyen kijelentések miatt kell fenntartással kezelni az általad hitelesnek tartott emberek véleményét! Mert bár Halma a Lokiban nagyon jó, és Huszti is jól nyomta legutóbb a csapatában, ezen a meccsen a nullánál is kevesebbet mutattak.

Bodnár no comment.... egy időben reménykedtem, hogy hasznos tagja lesz a válogatottnak, de már lemondtam róla. Amit most is művelt...

Torghelle szintén a no comment kategória. A gólja szép volt, de azon kívül nem sokat csinált. De többet nem is lehet várni tőle, mint azt ezerszer megbeszéltük.

A bíró szidalmazásával sem értek egyet. Én is azon az állásponton vagyok ezer éve, hogy a bíró ne "mérlegelgessen", hanem tartsa, ill. tartassa be a szabályokat végletekig.
Nincs ilyen, hogy XY most a meccs elején a lábtörésért még nem érdemli meg a pirosat ("ne avatkozzunk már bele a mérkőzésbe"), de a 76. percben már igen! Ugyaaan!

Azt még megjegyzem, hogy Vanczák a színészkedésével jócskán hozzájárult a piroslaphoz, mert Messi ujjai éppen elérhették a nyakát, de Vanczák lerogyott, és eljátszotta az "arcbavágott szegényember" meséjét. Ettől függetlenül nem volt olyan rossz Merk, mint azt itt sokan írják.

Bárhogy is... a meccs nézői szempontból valóban élvezetesnek számított, és nem is kaptunk ki nagyon. Ez pedig nagy szó.
Ha lesznek jobb focistáink, akkor lesz jó csapatunk is egyszer.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2194 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 24. 11:43

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. aug. 21., vasárnap - 18:59

chelsea - arsenal 1-0 .... elég késői drogba gól.... előző fordulóban is 93ik percbe mákol be Crespo  :mad:
majd megnézem a meccset felvételről, kivancsi vagyok mi volt :reklamacio:

Ráadásul egy disznó mázlis góllal nyertek!  :down:

--------

Satch!

Kedvesed a felsorolásból ("kinek nem szurkolunk?") őket kihagyta!

Szóval a lista helyesen:

Milan, Manchester United, Bayern München, Chelsea! :)

#2195 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 24. 11:51

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. aug. 21., vasárnap - 19:59

3-0-ról :)

Ja egyébként Siófok-Celldömölk     2-0

Akkor én is beszállok:

VIDEOTON (azért sem Fehérvár FC! :reklamacio: ) - Kispest Honvéd 3:0 (1:0)  :cool:

Majd mesélek kicsit később erről, hiszen a stadionavató gála egyik szervezőjeként (a város részéről) VIP karszalaggal a kezemen szaladgáltam a helyszínen.  ;)

#2196 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 13:35

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 12:43

Satch!

Kedvesed a felsorolásból ("kinek nem szurkolunk?") őket kihagyta!

Szóval a lista helyesen:

Milan, Manchester United, Bayern München, Chelsea! :)

A Cselszki szóra sem érdemes ;) A többiek azért letettek már valamit az asztalra, így tiszteljük őket, csak épp nem szeretjük. A Cselszki egyelőre egy összevásárolt divatbanda, majd elkezdjük őket tisztelni, ha 15-20 év múlva is lesz csapatuk.

#2197 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 14:21

Owen a Newcastle-ben? Tavaly szerintem a legjobb csatár volt a Realban, pont őt nem kéne eladniuk. Sebaj, így legalább egy lépéssel közelebb került a Barcelona a címvédéshez, és talán Portillo is kap lehetőséget.

#2198 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 19:18

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. aug. 24., szerda - 15:21

Owen a Newcastle-ben? Tavaly szerintem a legjobb csatár volt a Realban, pont őt nem kéne eladniuk. Sebaj, így legalább egy lépéssel közelebb került a Barcelona a címvédéshez, és talán Portillo is kap lehetőséget.

és állitolag rekord összeg, többe fog kerülni mint Shearer annak idején, aki 15 misi volt fontban.
fél óra és kezdödik az arsenal - fulham ;)
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2199 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 21:41

Kár, hogy nem sikerült befejelni a labdát a hosszabításban, ha bent lett volna, Ferguson keresztbe fosta volna magát, az biztos.

(ZTE-feeling :D :D)
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#2200 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 21:44

Nagyon gyenge meccs volt. Be is aludtam rajta. :rolleyes:
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.