HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#2301 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 07. 12:42

Idézet: GNR - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 13:35

Többiek, tipp? :)

X közeli eredmény. A papírforma a svédekkel van, de ők egy zakóval sincsenek nagyon megfogva. Nekünk muszáj győzni, az eredménykényszer pedig egy rutintalan csapatnak sosem tesz jót (lásd Málta elleni meccs).

Az optimizmus gyönyörű dolog, én is sokszor gyakorlom, ettől viszont nem lesz futballcsapatunk :) Én kijárok, szurkolok ezeknek is, de az elmúlt meccseket megnézve nincsenek túlzott illúzióim. Legyen a tippem egy optimizmussal vegyített realista 3:2 :D

#2302 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 12:54

Szerintem meg rúgunk nekik egy 4-est :)
Most Sanyika nem hagy ki helyzeteket, hanem berúgja (a lassú svéd védők még a lestaktikát is elrontják), megint valakinek elsül a lába 30-ról, meg a svédek is összehoznak egy öngólt. Király majd kolbászt és kenyeret majszol a kapuban, mint szegény Zsiborás Gabi tette egy válogatott meccsen. Juhászék a 11-es pontnál nekiállnak ultizni. A közönség nem akarja majd beengedni a fiúkat az öltözőbe. És jövőre a Mattheus-armadától fog minden csapat rettegni Németországban
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2303 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 14:10

Lehet sokmindent mondani Lothar-ra(nekem is gyanús egy-két dolog a válogatási elvek közül), de isten ments egy főesélyes Garami-Egerváry-Csankjani utódtól!
Szval, ha belebukunk ebbe a sorozatba, márpedig nagyon úgy néz ki, akkor se legyen edzőváltás a vége, nyomjuk végig az EB-selejtezőket is Lotharral.
A fiatalakonak kell egy ilyen ürge, akire fel lehet nézni, aki nem sápadtan kullog be az európai stadionokba, aki, ha kell leordítja a hajukat a szünetben.
Remélem lesz valami érdemleges este, legalább Idegrohamovicsot( :) ) állítsák ki, vagy ilyesmi és nyerünk 1 góllal. :)
Legyen mondjuk 2:1, természetesen nekünk.

#2304 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 17:21

0:2-vel búcsúztatnak minket a VB reményektől. Ez szerintem nem pesszimizmus, hanem színtiszta realitás. (De ne legye igazam :))

#2305 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 17:37

2:1 nekünk :)

#2306 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 20:17

Már megy a meccs, a bíró miatt fogunk kikapni.
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#2307 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:26

Attól függetlenül, hogy kikaptunk nekem tetszett a meccs, végre egy jó válogatott  teljesítményt láttam az elmúlt 1 hétben. Én edzőcserén nem is gondolkoznék, ráadásul úgy, hogyha megnézem kik jöhetnek számításba. :cool: Gerát picit halványabbnak éreztem, ellenben a két meccsen meglepett Bodnár teljesítménye, erőszakosan, gyorsan játszott. 
Sajnálom, mert verhető volt ez a Svéd válogatott, tudásuk alatt teljesítettek( vagy mi voltunk jók? :D )
Sebaj, ha így fejlődünk(remélem Lotharral)akkor  egész jó válogatott meccsekre készülhetünk!

Viszont egyvalamit nem értek, a Kovács Kálmánt "ki b@ssz@?", hogy "szakértőként" közreműködik? Rémes! :think:
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#2308 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:41

A svédek az ikszért jöttek, meg is látszott rajtuk.

A gól hidegzuhany volt, alig tértem magamhoz. Istenigazából nem is láttam rendesen, úgy bevágta a bosnyák; pedig pont a kapunk mögötti szektorban ültem. (Ha valakinek megvan videón, kérem szépen, ossza meg velünk!)

Majd délután írok bővebben, van néhány észrevételem.

#2309 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:42

"Már megy a meccs, a bíró miatt fogunk kikapni"

Persze az a kurva bíró nem rúg gólt a svédeknek. Mit művelt a Torghelle? Többet ártott mint használt a csapatnak.

#2310 Felhasználó inaktív   a-tti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:51

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 9:42

"Már megy a meccs, a bíró miatt fogunk kikapni"

Persze az a kurva bíró nem rúg gólt a svédeknek. Mit művelt a Torghelle? Többet ártott mint használt a csapatnak.

Sajna nem jött be a tippem.....

Jajjj de ránk férne már egy kis siker.
Kiderült, hogy skizofrén vagyok!!! Az egyik énem zsidó, a másik skót.....

#2311 Felhasználó inaktív   a-tti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:54

Bár szerintem nem halad rossz úton a válogatottunk. Nem full esélytelenként megyünk fel a pályára, mint 1-2 éve és már ez is nagy lépés.

#2312 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 09:14

Tetszett a két meccs, még akkor is, ha a másodikat elbuktuk. De azt mondom ilyen játékkal ki lehet kapni. Azt viszont nem értettem, hogy miért kellett egy csatárral játszani, még ha a svédek is az ellenfelünk.  :confused:

Idézet

két meccsen meglepett Bodnár teljesítménye, erőszakosan, gyorsan játszott. 

Engem nem lepett meg annyira, ugyanolyan rosszul játszott mint eddig. Ha figyeltétek a támadásinkat szinte mindig a Bodnárnál akadt el az akció, mert egyszerűen képtelen volt lefutni a svéd ellenfelét, és meg egy cselre sem futotta tőle. Amikor a Böőr átkeveredett a jobb oldalra mindjárt mekkora lehetőség kínálkozott a gólra. A Bodnár erőszakos volt, de az sajnos nem pótol egy csomó dolgot.

Ami engem  meglepett az a Hajnal, eddig nem nagyon hallottam róla és szerintem hasznosan játszott.

Ezt a selejtező sorozatot az elején szúrták el (bolgárok pl.), ha akkor jöttek volna a jó eredmények akkor most nem lennénk ilyen helyzetben. Nem baj, az EB jön legközeleb, majd arra kijutunk...  :)

#2313 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 10:01

Gratula a magyar fiúknak!!!!
Valami ilyesmit vár egy szurkoló. Most már csak az eredmnyesség hiányzik, és azt mondom, én már elégedett vagyok. :)
Egy "fucking" góllal kikaptunk, de tényleg nincs szégyenkezni valónk. Attól félek azonban, hogy a 3. hely sem lesz meg. Megyünk Bulgáriába, jönnek a hervattok, nehéz lesz... :rolleyes:

Málta-Horvátország 1:1  :lol:

Az izlandiak 2:0-ra vezettek már, de mégis kikaptak Bulgáriában. De jó lett volna egy bravúr győzelem a fókavadászoktól...
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#2314 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 10:12

Tetszett a meccs! Ha nyertünk volna akkor sem jutottunk volna tovább, csak nagyobb lett volna a csalódás. A harmadik helyet viszont mindenképpen meg kellene szerezni, hogy a következő sorsolásnál jobb kalapból húzzanak minket.

Hajrá Magyarok!!!

#2315 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 10:23

Irjatok ala.
http://www.PetitionO...e.com/Matthaus/
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#2316 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 11:09

Idézet: Jakuza - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 11:23

aláirtam...sajna csak az utolsó 10 percre értem haza, stefánián jöttünk kocsival beláttam az eredményjelzőre ami akor még 0-0 volt...de ez a gól....azt hittem oldalháló volt...azért annyira nem falábú ez az ibrahimovic  :rolleyes:

csapatunk megérdemelte volna a döntetlent, naon szépen játszottak, amennyit láttam. 1-2 év és ténleg jó lesz a csapat. ha marad Mattheus.
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2317 Felhasználó inaktív   a-tti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 11:36

Hajrá a porcelánfogú germánnak  :D

#2318 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 11:37

Meg kellene már tanulni nyerni is, mert meccset végighajtani már tudunk.
Tegnap néha még a tudatosság jelei is megfigyelhetők voltak. Egész jól működött ez az emberfogós védekezés. Persze volt 1-2 hiba amit, ha a svédek jobban koncentrálnak kihasználnak. A TV-ben lehetett látni, hogy Juhász nincs magánál a fejrúgás után, tisztára mint egy megütött bokszoló. A bíró mezőnyben hibázott ugyan sokat, (bár a 2. félidőre már Ibrahimovics eséseit sem nagyon ete meg) de a sárga lapokkal szerintem nem volt semmi gond. Bár pont Torghelle lapja volt az, ami nem ért lapot. Gera többször eggyel többett tolt a labdán passz helyet, legalábbis Tv-n úgy látszott. Meg valahogy középen nem voltunk az igaziak. Persze csatár is kellene. Talán lehetett volna 2 csatárral kezdeni, vagy esetleg előbb cserélni.

Igazándiból ebben a csoportban a 3. hely megszerzése (remélem meg lesz) szerintem jó eredmény, hiszen az 5. kalapból sorsoltak minket.

De azért én is úgy gondolom nem kellene elküldeni Matthaust, ne hogy már megint egy új edző megint új emberekkel mindent kezdjen előről.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2319 Felhasználó inaktív   a-tti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 11:37

És kapja be mindenki aki nem tudja értékelni ennek a szerencsétlennek az akaratát, hogy ebben a porfészekben valamit alkosson....

#2320 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 12:24

Én nagyon érzem, hogy ebben a magyar fociban megindult valami. A fiúk nagyon jól játszanak, ilyet már hosszú idő óta nem lehet tapasztalni.
Fontos, hogy a vereség miatt nem szabad szétesnie a csapatnak, csak fel a fejjel, előre tovább ezen az úton. Úgy kell játszani mint most, és ennél jobban.
Matthaust semmiképp nem szabad elküldeni. Ő összerántott egy csapatot, amelyre én már büszke vagyok. Biztos igaz, hogy nagyon sokat kell még tanulnunk, de ha továbbra is kitartunk, nagyon sokra vihetjük.
Én optimista vagyok.
Már csak azért is teljes erővel kell hajtani a soron következő 2 mérkőzésen.
Ha együtt maradunk, és 12-ként velünk lesz Matthaus is, kint leszünk az EB-n, és utána ....
tesa

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.