Idézet: Targa - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 17:17
Egyszerűen onnan, hogy az antiszociálisság azt jelenti, hogy leszarsz szabályokat, és még büszke is vagy rá, sőt még ki is találsz hozzá hülye ideológiákat.
Főleg az ideológiával van a baj. Én is leszarok bizonyos szabályokat, de ha megbasznak érte, akkor nem hőbörgök, és nem állok neki megmagyarázni, hogy hülye a szabály, úgyhogy én úgy döntöttem, leszarom.
És igen, még egy briliáns elme
Légyszives idézgesd, hogy hol emítettem büszkén, hogy megszegem a szabályokat, vagy hogy ehez "ideológiát" gyártottam volna. És leginkább arra lennék kiváncsi, hogy hol hőbörögtem, vagy hogy hol "basztak meg", hogy választékos kifejezéseid egyikével éljek.

Elmondtam, hogy nem értek vele egyet és leírtam az érveimet is, hogy miért gondolom így, ennyi.
Pont az ilyen kretének miatt, hagytam fel a sziget olvasgatásával, akik csak azért olvasgatnak a fórumokba, hogy kutassák a mondatokat, amikbe bele lehet kötni, bele lehet magyarázni valamit.......
De azt a hibát, hogy mégegyszer visszajöjjek nem követem el többször az már biztos.
Szerkesztette: jrpryv 2005. 03. 31. 17:17 -kor
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."