HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 04. 10:54

fram  elnézésed kérem  :respect:  tegnap jártam az M0-on a felette átívelő  kis hidaknál tényleg meg van a lehetőség hogy még egy utpályát kiépítsenek csak az zavart meg míg az M7esnél meg is csinálták a másik pálya helyét itt meg még nem javába fólia sátrak meg egyebek vannak rajta viszont az Autóút tábla mindenhol kintvan szal nem minősítették vissza mert fizetniük kellene nem is kicsit
mondjuk a helyzeten nem változtat :(
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#362 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 12:40

Idézet: Konor - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 10:54

fram  elnézésed kérem  :respect:  tegnap jártam az M0-on a felette átívelő  kis hidaknál tényleg meg van a lehetőség hogy még egy utpályát kiépítsenek csak az zavart meg míg az M7esnél meg is csinálták a másik pálya helyét itt meg még nem javába fólia sátrak meg egyebek vannak rajta viszont az Autóút tábla mindenhol kintvan szal nem minősítették vissza mert fizetniük kellene nem is kicsit
mondjuk a helyzeten nem változtat :(

Semmi gond. Részemről már tegnap el volt nézve :)
---
Akkor a 2A-val kevertem.
Ciciman is on borda

#363 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 12:44

Idézet: fram - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 11:40

Semmi gond. Részemről már tegnap el volt nézve :)
---
Akkor a 2A-val kevertem.

ott tényleg le van ragasztva :)  :respect:

#364 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 15:55

Idézet: Atti - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 8:47

Jó, ennyi erővel azt is tilthatnák, hogy az autóban ülő többi személlyel beszélgessen.

#365 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 04. 16:38

Idézet

Talán nem véletlen, hogy a buszokon mindig ki volt (van) írva, hogy „a vezetővel menet közben beszélgetni tilos” (pedig a buszvezetők általában azért tudnak vezetni – arról, hogy hogyan és milyen stílusban, szerintem itt ne beszéljünk!). Szóval itt is van eldöntendő kérdés: vezetés közben telefonálsz, vagy nem.

¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#366 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 17:04

olaszoknál meg hogy ne válaszoljon a buszvezetőnek :D

#367 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 18:49

Én pölö sosem telefonálok vezetés közben, még ha hívnak akkor is félreállok inkább. Mert nekem tényleg elvonja a figyelmemet.

#368 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 20:48

Idézet: Konor - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 17:04

olaszoknál meg hogy ne válaszoljon a buszvezetőnek :D

Inkabb hogy ne is szoljon hozza, mert ha valaszol minden olasz elkezd gesztikulalni, ez meg nem a legjobb egy autobuszvezetonel :D  :fear:
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#369 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 13:10

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 18:49

Én pölö sosem telefonálok vezetés közben, még ha hívnak akkor is félreállok inkább. Mert nekem tényleg elvonja a figyelmemet.

Nemcsak Neked. Mindenkinek.
Mondjuk autópályán, hosszú magányos egyenesben komolyabb veszélyt nem jelent.

Idézet: Mumia

Jó, ennyi erővel azt is tilthatnák, hogy az autóban ülő többi személlyel beszélgessen.

Bizony, többször van velem is (de másokkal is, ha a szívedre teszed a kezedet, tuti, hogy Veled is), hogy ha hirtelen olyan forgalmi helyzetbe kerülsz, amikor nehéz sávváltás vagy egyéb nem szokványos "nyomdagáztésadjadneki" van, akkor meg-megakad az utasokkal folytatott beszélgetés. Mert akkor hirtelen nem marad "processzoridő" a beszélgetésre. De ez így a normális - szerintem.
Gondolkoztál már ma?

#370 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 13:59

Mondjuk nekem a feleségem mindig pont akkor kezd el sipítozni ha a nagy fordulaton járatom a Hondát :) Nem is tudom miért... mikor a legjobban kellene figyelni. :)
Kb olyan, minthogy mindig akkor csesztet valamivel ha CS-t játszok a számítógépen :)
A nők értenek hozzá, hogy a legalkalmatlanabb időpontokban idegesítsenek bennünket.

FACT: A sportos vezetéshez az asszonyt otthon kell hagyni! :)

#371 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 14:10

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 13:59

Mondjuk nekem a feleségem mindig pont akkor kezd el sipítozni ha a nagy fordulaton járatom a Hondát :) Nem is tudom miért... mikor a legjobban kellene figyelni. :)
Kb olyan, minthogy mindig akkor csesztet valamivel ha CS-t játszok a számítógépen :)
A nők értenek hozzá, hogy a legalkalmatlanabb időpontokban idegesítsenek bennünket.

FACT: A sportos vezetéshez az asszonyt otthon kell hagyni! :)

Vagy át kell neki adni a kormányt kicsit, hadd érezze Ő is :) (barátnőmnek is elakadt a szava amikor először kihúzattam a céges Polo-t, másnap az egyik lámpánál indult Ő úgy el, hogy ott meg én lepődtem meg).

#372 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 14:37

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 14:59

" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#373 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 14:40

Hozzáteszem, hogy nő és nő közöttis van különbség, ilyen szempontból.  :) Én állandóan azt hallgatom a piros lámpánál, hogy " gyorsuljunk, gyorsuljunk, gyorsuljunk", utána meg azt, hogy " juhúúúú"  :D
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#374 Felhasználó inaktív   Sasfióka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 16:05

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 18:49

Ehhez annyit kell megjegyezni, hogy sokan vannak akik nagyon szabályosak akarnak lenni, és csörög a telefon, akkor a reakció a következő:

1. Padlófék tükörbenézés nélkül
2. Padkára hajtás (vagy szimplán csak vészvillogó kirakása), a táblák, a felfestés figyelése nélkül.

Ennek eredménye: Irtózatosan veszélyes forgalmi helyzetek.

Nem egyszer találkoztam már olyannal, hogy a hülyegyerek megállt az autópályán az autópályára ráhajtók gyorsítósávjában, de úgy kb. 1/3-ánál. Jössz ki a kanyarból felhajtva a pályára, igazából nagy szerencse kell, hogy észrevedd szerencsétlen, aki semmi többet nem akart, csak szabályoskodni. De mivel ő csak azt tudta, hogy nem lehet vezetés közben telefonálni, és ugye a csörgő telefon elvonta a figyelmét, ő kiment a leállósávba... Csak ott nem az volt :(

Úgyhogy nekem erről az álljunk meg telefonálás közben csak annyi a hozzáfűznivalóm, hogy álljunk meg, de SZABÁLYOSAN! Mert engem még "mozgó", telefont a kezében tartó vezető nem veszélyezetett (pontosabban én nem vettem észre), de már nem egy megállunkmertcsörögatelefon vezető hozta rám a szívbajt.

SF
(szerk: vesszőhiba)

Szerkesztette: Sasfióka 2005. 02. 05. 16:06 -kor

"Hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben..."

#375 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 16:13

Idézet: Sasfióka - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 17:05

Ehhez annyit kell megjegyezni, hogy sokan vannak akik nagyon szabályosak akarnak lenni, és csörög a telefon, akkor a reakció a következő:

1. Padlófék tükörbenézés nélkül
2. Padkára hajtás (vagy szimplán csak vészvillogó kirakása), a táblák, a felfestés figyelése nélkül.

Ennek eredménye: Irtózatosan veszélyes forgalmi helyzetek.

Nem egyszer találkoztam már olyannal, hogy a hülyegyerek megállt az autópályán az autópályára ráhajtók gyorsítósávjában, de úgy kb. 1/3-ánál. Jössz ki a kanyarból felhajtva a pályára, igazából nagy szerencse kell, hogy észrevedd szerencsétlen, aki semmi többet nem akart, csak szabályoskodni. De mivel ő csak azt tudta, hogy nem lehet vezetés közben telefonálni, és ugye a csörgő telefon elvonta a figyelmét, ő kiment a leállósávba... Csak ott nem az volt :(

Úgyhogy nekem erről az álljunk meg telefonálás közben csak annyi a hozzáfűznivalóm, hogy álljunk meg, de SZABÁLYOSAN! Mert engem még "mozgó", telefont a kezében tartó vezető nem veszélyezetett (pontosabban én nem vettem észre), de már nem egy megállunkmertcsörögatelefon vezető hozta rám a szívbajt.

SF
(szerk: vesszőhiba)

Én ezt eddig csak nőktől, meg ahhoz hasonlatos "férfiaktól" láttam :) tény, hogy vannak ilyenek
Én nem veszem fel, ha hívnak, hosszabb távra pedig a head setet használom (így kell írni? :think: ).
Ugyanakkor kihangosítóval szerintem semmivel sem veszélyesebb, mint egy utitárs (feltéve, hogy beszélsz vele :D ). Vagy még egy automataváltóval is eltudnám képzelni a dolgot, de anélkül gáz.

#376 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 05. 16:56

Kép
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#377 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 17:08

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 17:56

Kép

Ez hány autó? :think:

#378 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 05. 19:03

Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. febr. 5., szombat - 14:10

Vagy át kell neki adni a kormányt kicsit, hadd érezze Ő is :) (barátnőmnek is elakadt a szava amikor először kihúzattam a céges Polo-t, másnap az egyik lámpánál indult Ő úgy el, hogy ott meg én lepődtem meg).

Meg fogsz lepődni de mostanában többet vezeti a Hondát mint én :)
Míg én az öngyújtós passattal kint vagyok osztrákéknál, ő azzal jár itthon. Csak mondjuk ő megrögzötten hiszi, hogy 2500-nál el kell váltani  :D
Egyszer tudtam csak rábeszélni hogy húzassa ki rendesen, de inkább nem forszíroztam, mert ő nem érzi az autót rendesen. Szal bizonytalanul vezet.
Pont úgy mint anyám. Ő is vagy 6-7 éve vezet (mióta én), de valami olyan szinten nem érzi az autó kezelését, hogy jobb ha elvált 2500-nál :)
Anyámnak pl azóta magyarázom hiába, hogy piros lámpánál nem úgy kell fékezni, hogy beletapos, és addig nyomja amig ki nem fejeljük a szélvédőt, hanem a vége felé fokozatosan eressze el, hogy finoman álljon meg az autó. Na a feleségem legalább 2 év alatt ezt megtanulta :) De a kuplung-kezelést, meg a tolatásos parkolást inkább elő se hozzuk :D

#379 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 18:45

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 11:52

Ja, néhány mazsola rendithetetlenül próbálja bemagyarázni hogy ha 50-es táblánál 55-el mész, akkor felelőtlen gyilkos vagy, mert amit 55el nem lehet elkerülni, azt 50-el el lehet. És különben is mindenki felelőtlen aki nem droid!

Idézet: saját magam

Kissé elfajult a vita, a vége az lett, hogy le lettem bénázva (+stb), mert nem megyek 60nal városban 100zal országúton...

Locutus, ha nem lennél, ki kellene találni... :omg:

#380 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 06. 19:27

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 18:45

Idézet: saját magam

Kissé elfajult a vita, a vége az lett, hogy le lettem bénázva (+stb), mert nem megyek 60nal városban 100zal országúton...

Locutus, ha nem lennél, ki kellene találni... :omg:

Nem értem mire gondolsz. 55öt irtam 60 helyett? :)

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.