Idézet: WiZARD - Dátum: 2005. febr. 26., szombat - 15:48
NEM azt mondom, hogy a "dinamikusan" (de szabálytalanul) vezetők sose okoznak balesetet. de úgy érzem, hogy több jelentősen több "veszélyes" helyzetbe kerültem már a lúzerek miatt, mint a magam fajták miatt.
Locutusnak csak arra próbáltam rámutatni, h saját magát sodorta olyan helyzetbe, ahol ő már tehetetlen volt, csak a szerencse segített rajta. Persze, az is kell, nem tagadom, de akkor már baj van, ha arra kell hagyatkozni. És tök mindegy, h a 140 volt-e sok, hatékonyabban fékeztek-e az előtte haladók, hamarabb kezdtek-e fékezni stbstb. Ott, akkor, azt a forgalmi helyzetet Locutus bebukta és csak az mentette meg a ripityára töréstől, h volt 1 rés. Ennyi.
És mindezt nem olyan szándékkal tettem, h ráégessem, béna fakutya. Nem. Nekem aztán igazán nem számít, recseg-ropog-e az kaszni körülötte. Azzal, h azt magyarázza be magának, h a Passat fék+ABS+Continental gumi kaki, meg erre nem lehetett számítani, ez önámítás. Sajnos itt is csak a végeredmény számít, nem tudott megállni az előtte haladók/fékezők mögött.
És meg lehet sértődni, fújtatva elvonulni a sarokba és túlzásokkal visszavágni, h nem lehet mindenre figyelni: mert ilyen alapon azt is kéne lesni autózás közben, h mikor esik elé egy meteorit vagy mikor nyílik előtte ketté a föld. Szíve joga. De ettől még nem tudott megállni. Ott, akkor. Még egyszer mondom, ez nem basztatás, hanem ébresztő. Hogy legközelebb ne kelljen a szerencséjét segítségül hívnia. Ha tanul belőle (az esetből), akkor ez egy ingyen tanuló lecke volt. Ha nem, akkor majd megtanulja az elkövetkezőkből.
Jah, és ha mások sem tudtak megállni, az még nem mentesít engem, h én sem. Az csak annyit jelent, h a többiek is bebukták. Semmivel sem többet.
Szerkesztette: fram 2005. 02. 26. 16:27 -kor