HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#661 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 22. 14:43

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 14:36

Tessék, ezt akartad, kimondta valaki, hogy te voltál, gratulálok, megnyerted a játékot.

Egyébként pedig ha ebben nincs benne legalább burkoltani az utalás (és nem csak általános, hanem ránk is, kis személyeskedéssel fűszerezve), akkor semmiben. De kár tépni a billentyűzetet, már látom előre. :(

Köszönöm. Már kezdtem azt hinni, hogy vissza kell mindent idéznem, amit három hozzászólásnál régebben írtam, vagy írtak nekem.  És sajnos én is azt látom, hogy Locutus még csak nem is veszi észre, hogy róla van szó.

De azt hiszem, hogy a búra alatt nevelt rizikómentes kispolgári mazsola gondolkodásmódommal nem próbálok itt vitatkozni.

#662 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 14:50

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 14:36

Tessék, ezt akartad, kimondta valaki, hogy te voltál, gratulálok, megnyerted a játékot.

Egyébként pedig ha ebben nincs benne legalább burkoltani az utalás (és nem csak általános, hanem ránk is, kis személyeskedéssel fűszerezve), akkor semmiben. De kár tépni a billentyűzetet, már látom előre. :(

"mindenki más mazsola, aki nem úgy viselkedik, ahogy szerintem kell"
==
"Társasjáték? És ez abban merül ki, hogy mások igazodjanak a búra alatt felnevelt mazsolák igen túlfejlett veszélyérzetéhez"

Gratulálok! :D :D :D  Utóbbit én írtam, előbbit ti tettétek hozzá. De lehet ökörködni a mondanivaló kiforgatásával, csak abban nem játszom veletek... Igen, és ezzel utaltam rátok!

#663 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 14:56

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 14:50

Gratulálok! :D :D :D  Utóbbit én írtam, előbbit ti tettétek hozzá. De lehet ökörködni a mondanivaló kiforgatásával, csak abban nem játszom veletek... Igen, és ezzel utaltam rátok!

Akkor végülis újfent magadnak gratulálsz a magas lóról.

#664 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:01

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 14:56

Akkor végülis újfent magadnak gratulálsz a magas lóról.

Figyelj, tessék. Magyarázd el nekem, hogy ÁLTALAM írt mondatból mi módon következik egyenes úton az amit Ő írt (és nem én)?

Te beszélsz itt nekem magas lóról, mikor semmi mást nem csináltatok ketten, mint kiforgattátok az én szavaimat a saját szájízetek szerint. Eszem megáll.

#665 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:04

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:01

Figyelj, tessék. Magyarázd el nekem, hogy ÁLTALAM írt mondatból mi módon következik egyenes úton az amit Ő írt (és nem én)?

Te beszélsz itt nekem magas lóról, mikor semmi mást nem csináltatok ketten, mint kiforgattátok az én szavaimat a saját szájízetek szerint. Eszem megáll.

Biztos újra fel kell melegíteni ezt a kis anyázást? Szerintem megint semmi értelme, most sem én kezdtem, csak balga módon beleszóltam.

Egyébként igen, te ülsz a magas lovon, észrevételeim szerint nem mi tarkítjuk " :D "-kkel meglehetősen gyakran a postot, amikor a másik félről beszélünk. Gondolom azokat azért teszed oda, mert úgy is gondolod.

Kiforgatjuk? Az előbb vallottad be, hogy utaltál ránk. Fura, na.

De itt nem lesz konszenzus, felesleges ezt erőltetni.

#666 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:05

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:01

... Eszem megáll.

Mióta?
Gondolkoztál már ma?

#667 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:21

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:04

Biztos újra fel kell melegíteni ezt a kis anyázást? Szerintem megint semmi értelme, most sem én kezdtem, csak balga módon beleszóltam.

Egyébként igen, te ülsz a magas lovon, észrevételeim szerint nem mi tarkítjuk " :D "-kkel meglehetősen gyakran a postot, amikor a másik félről beszélünk. Gondolom azokat azért teszed oda, mert úgy is gondolod.

Kiforgatjuk? Az előbb vallottad be, hogy utaltál ránk. Fura, na.

De itt nem lesz konszenzus, felesleges ezt erőltetni.

Szal akkor megint csak feleslegesen kötözködsz, mert ahogy a postodat elnézem az állításotokat (megint) nem tudtad megmagyarázni...
Én irtam egy valamit (a másoknak teljesen egyértelmű mondat volt), egy másik elferdítette aszerint hogy ő mit gondol mögé, te meg kontráztál rá egy jót. Egészségedre.

De tudod mit nem is kell. Ezt nektek ->  :D Gondolj belőle amit akarsz (ezekszerint ez nem egy szmájli, hanem már a kötözködés jele.. :rolleyes: persze csak ez én hozzászólásaimban), de a jövőben nem tartok igényt arra, hogy elemezd a hozzászólásaimat.

#668 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:27

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:21

Szal akkor megint csak feleslegesen kötözködsz, mert ahogy a postodat elnézem az állításotokat (megint) nem tudtad megmagyarázni...
Én irtam egy valamit (a másoknak teljesen egyértelmű mondat volt), egy másik elferdítette aszerint hogy ő mit gondol mögé, te meg kontráztál rá egy jót. Egészségedre.

De tudod mit nem is kell. Ezt nektek ->  :D Gondolj belőle amit akarsz (ezekszerint ez nem egy szmájli, hanem már a kötözködés jele.. :rolleyes: persze csak ez én hozzászólásaimban), de a jövőben nem tartok igényt arra, hogy elemezd a hozzászólásaimat.

Szerintem nem érdemes vitázni, aki minden szabály betartásához ragaszkodik, azt úgyse lehet meggyőzni, és még a törvény is az ő oldalán van! :D
Én kb 100%-ig biztos vagyok benne, hogy az ultra szabályoskodók is legalább 60-nal járnak városban és 100-110-el kívül, csak észre sem veszik, mert az ember nem bámulhatja állandóan a kilóméter órát!

#669 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:33

... én kérek elnézést ...

#670 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:34

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:27

Szerintem nem érdemes vitázni, aki minden szabály betartásához ragaszkodik, azt úgyse lehet meggyőzni, és még a törvény is az ő oldalán van! :D
Én kb 100%-ig biztos vagyok benne, hogy az ultra szabályoskodók is legalább 60-nal járnak városban és 100-110-el kívül, csak észre sem veszik, mert az ember nem bámulhatja állandóan a kilóméter órát!

Ez így igaz, csak unom már a kötözködést, meg azt hogy értelmes mondanivaló hiányában inkább nekiáll kiforgatni amit én irtam.

Más: Anno én indítottam a topikot ugye, "Gyorshajtás" néven (amelyet mind a mai napig viseli). Kár, hogy mára inkább a mazsola-siránkozás került többségbe benne. Ez is hozzátartozik a témához ugyan, de valahogy elveszett az egyensúly.

No nembaj, délután úgyis mennem kell a cég 4.0L High Output Wrangler-ével, és nemhogy gyorsan fogok menni vele havon, de még az útról is letérek vele! (irgum burgum lesz) Remélem azért infarktust senki nem kapott ettől a mondattól ;) :D

#671 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:37

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:21

Szerintem eddig sem tartottál rá igényt, de köszönöm. :) (És most élőben is mosolygok.)

Amíg neked ez felesleges kötözködés, addig nincs miről beszélni.

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:27

Én meg kb. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy hazugsággal vádolsz. (És mivel nincs ott smiley, úgy gondolom, komolyan gondoltad, amit írtál.)
Egyébként nem kell nézni az órát, magamtól tartom az 50-et és a 90-et. Autópályán meg nagyon ritkán járok, szóval ott néha oda kell pislantani.

#672 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:38

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:34

Ez így igaz, csak unom már a kötözködést, meg azt hogy értelmes mondanivaló hiányában inkább nekiáll kiforgatni amit én irtam.

Más: Anno én indítottam a topikot ugye, "Gyorshajtás" néven (amelyet mind a mai napig viseli). Kár, hogy mára inkább a mazsola-siránkozás került többségbe benne. Ez is hozzátartozik a témához ugyan, de valahogy elveszett az egyensúly.

No nembaj, délután úgyis mennem kell a cég 4.0L High Output Wrangler-ével, és nemhogy gyorsan fogok menni vele havon, de még az útról is letérek vele! (irgum burgum lesz) Remélem azért infarktust senki nem kapott ettől a mondattól ;) :D

A hvcs-arcolást valamivel ellensúlyozni kell.

#673 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:40

A mazsola vs vérprofi vitához annyit tennék hozzá, hogy én nem tartom jó vezetőnek azt, aki nem képes alkalmazkodni a mazsolák tempójához. Azok, akik idegeskednek, letolnak, villognak, dudálnak, kanyarban előznek... És persze mindez után azt mondják, hogy a balesetet a mazsolák okozzák azzal, hogy lassan mennek. :mad: Szerintem a balesetek zömét inkább ezek az alkalmazkodni képtelen, magukat jó vezetőnek tartó, szerintem inkább idegbetegnek nevezhető alakok okozzák. :( Csak azt nem értem, miért fáj nekik 2-3 percet lassabban autózni, normális követési távolságot tartva, amíg biztonságos előzési lehetőséghez nem érnek? :think: Aki jól vezet, az tud lassan is menni. Szerintem.
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#674 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:46

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:38

A hvcs-arcolást valamivel ellensúlyozni kell.

Vagy inkább a sok mazsolálkodást nem lehet mással egyensúlyozni...

#675 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 15:54

Idézet: Studi - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:40

A mazsola vs vérprofi vitához annyit tennék hozzá, hogy én nem tartom jó vezetőnek azt, aki nem képes alkalmazkodni a mazsolák tempójához. Azok, akik idegeskednek, letolnak, villognak, dudálnak, kanyarban előznek... És persze mindez után azt mondják, hogy a balesetet a mazsolák okozzák azzal, hogy lassan mennek. :mad: Szerintem a balesetek zömét inkább ezek az alkalmazkodni képtelen, magukat jó vezetőnek tartó, szerintem inkább idegbetegnek nevezhető alakok okozzák. :( Csak azt nem értem, miért fáj nekik 2-3 percet lassabban autózni, normális követési távolságot tartva, amíg biztonságos előzési lehetőséghez nem érnek? :think: Aki jól vezet, az tud lassan is menni. Szerintem.

Szerintem nem volt mazsola vs vérprofi vita (legalábbis vérprofit itt nem láttam, bár lehet hogy van).

Viszont az, hogy egy sofőr idegroncs, inkább jellemző lehet a mazsolákra. Legalábbis ha valaki idegesen reagál mindenre, mert nem tud alkalmazkodni, arra nem mondanám hogy vérprofi. :)

Én max kikerülöm egyszerűen, vagy várok amig ki tudom kerülni a mazsolát, de ideges nemnagyon leszek tőle.
Ideges max a 20-al várostnéző osztrákoktól leszek, de még őket sem villogom/dudálom le :)

#676 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 16:22

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:46

Vagy inkább a sok mazsolálkodást nem lehet mással egyensúlyozni...

Na ezzel csak az az egy baj van, hogy én személy szerint most először alkalmaztam rád (akár utalással is) sértő jelzőt.

De tudom, most is csak kötekedem.

#677 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 16:35

Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 16:22

Na ezzel csak az az egy baj van, hogy én személy szerint most először alkalmaztam rád (akár utalással is) sértő jelzőt.

De tudom, most is csak kötekedem.

Ha te mondod... :smoker:

#678 Felhasználó inaktív   delawar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 16:35

Idézet: Studi - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 16:40

egyetértek!! :cool: ez tényleg így van ;)
Aki azt mondja képtelenség, ne zavarja azt, aki képes rá...
pléjgomb volt valamikor...

#679 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 16:56

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 15:54

Szerintem nem volt mazsola vs vérprofi vita (legalábbis vérprofit itt nem láttam, bár lehet hogy van).

Itt vagyok :D
Ciciman is on borda

#680 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 22. 17:11

Idézet: fram - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 16:56

Itt vagyok :D

Most nem rólad volt szó. :Đ

Téma megosztása:

• (122 Oldal)