HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#761 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 24. 11:07

Persze, vannak értelemes és értelmetlen szabályozások, törvények. Nem kell elmenni végletekbe.

De ha valaki feltétel nélkül lemegy szopópózba minden szabályozás meg hatóság előtt, abból vagy hiányzik a józan paraszti ész és az egyéni ítélőképesség, vagy egy megfélemlített ember saját élet nélkül.

#762 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 11:09

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 11:07

Persze, vannak értelemes és értelmetlen szabályozások, törvények. Nem kell elmenni végletekbe.

De ha valaki feltétel nélkül lemegy szopópózba minden szabályozás meg hatóság előtt, abból vagy hiányzik a józan paraszti ész és az egyéni ítélőképesség, vagy egy megfélemlített ember saját élet nélkül.

Vagy 40 évet lehúzott egy bizonyos rendszerben...

Ezt most abbahagytam, mielött figyelmeztetést kapok.. :)
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#763 Felhasználó inaktív   JPzwei 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:11

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 12:07

Torvenyekkel szemben nem ervelhetsz ugy, ez nem esszeru, ergo ram nem vonatkozik, betartani nem akarom. Ha igy gondolkodtal eddig, akkor valszeg valamelyik bunt. vegrehajt. intezetbol forumozol. Meglevo szabalyozassal szemben mas nem tehetsz, csak meghajolsz, es betartod, tetszik, vagy nem. Amit tehetsz, hogy legkozelebb masfele szavazol.  *

Mar ez is tobb, mint amit legtobb diktatura kinal szamodra. Es mukodokepes. Ugy tunik.

* <OFF> a mai magyar politika, oldaltol fuggetlenul sajna tulzottan populista, kihasznalja, ha elodje hozott 1 (esetenkent surgetoen) szukseges, de nepszerutlen intezkedest, es ennek megszuntetesevel kampanyol, a tobbseg szimpatiajat kivaltva. </OFF>

#764 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:15

Idézet: JPzwei - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 12:11

Torvenyekkel szemben nem ervelhetsz ugy, ez nem esszeru, ergo ram nem vonatkozik, betartani nem akarom. Ha igy gondolkodtal eddig, akkor valszeg valamelyik bunt. vegrehajt. intezetbol forumozol. Meglevo szabalyozassal szemben mas nem tehetsz, csak meghajolsz, es betartod, tetszik, vagy nem. Amit tehetsz, hogy legkozelebb masfele szavazol.  *

Mar ez is tobb, mint amit legtobb diktatura kinal szamodra. Es mukodokepes. Ugy tunik.

* <OFF> a mai magyar politika, oldaltol fuggetlenul sajna tulzottan populista, kihasznalja, ha elodje hozott 1 (esetenkent surgetoen) szukseges, de nepszerutlen intezkedest, es ennek megszuntetesevel kampanyol, a tobbseg szimpatiajat kivaltva. </OFF>

Nem értem, miért kell feltételezni, hogy ha valaki nem tart be minden szabályt, akkor az BTK-ba ütközőt cselekszik.

#765 Felhasználó inaktív   JPzwei 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:20

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 11:58

- ugye nem azért kell bukósisak, mert a forgalmazók beletettek sok pénzt a megfelelő emberek zsebébe?

A mocskos vadkapitalista imperialista nemzetkozi bukosisak-gyarto konszernek megkentek nehany vezetot, azt mondod? :)

#766 Felhasználó inaktív   JPzwei 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:24

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 13:15

Nem értem, miért kell feltételezni, hogy ha valaki nem tart be minden szabályt, akkor az BTK-ba ütközőt cselekszik.

Miert, szted mit cselekszel, ha nem tartasz be minden szabalyt?

#767 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 24. 12:26

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 10:58

- ugye nem azért kell bukósisak, mert a forgalmazók beletettek sok pénzt a megfelelő emberek zsebébe?

A mocskos biztonságiöv-gyártók is elérték hogy kötelező legyen a használata.
Le velük, anarchiát mindenkinek! :reklamacio:
WoT nick: Atti77

#768 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:26

Idézet: JPzwei - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 12:24

Miert, szted mit cselekszel, ha nem tartasz be minden szabalyt?

Miért, ha nem a zebrán megyek át, akkor lecsuknak? :omg:

#769 Felhasználó inaktív   JPzwei 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:27

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 13:26

Nem, csak kapsz 1 szep, sarga csekket.

#770 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 24. 12:29

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 11:09

Vagy 40 évet lehúzott egy bizonyos rendszerben...

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 10:12

Ellenben itt pl jobban ugranak a rendőrök arra, hogy záróvonalat átlépsz, nem indexelsz, tehát az ilyen városias kihágásokra.

Hogy az a büdös ausztriai 40 év....
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#771 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 24. 12:31

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 12:26

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 11:43

Eh, tudtam én miért tartom be a sebességhatárokat ott kint. :Đ

Az a büdös ausztriai 40 év...
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#772 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:33

szerk: Megint simerült kihoznia belőlem a vadbarmot. Inkább kimoderálom magam.

Szerkesztette: Diablovazze 2005. 02. 24. 12:34 -kor

#773 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 02. 24. 12:34

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 12:33

Szokásos ökörség. Nem mond semmit, összeollóz pár szót a tanárúr. Gyomrom felfordul. Locutus a az értelmetlen szabályozásról beszélt. Esetleg valamelyikünk itt anarchiát követelt?  :think:

Igen, a szokásos ökörségeid
¤

#774 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:35

Idézet: lameXpert - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 12:34

Igen, a szokásos ökörségeid

Hú, azt hittem egyszer már megbeszéltük, hogy nem reagálsz arra amit írok. Bár lehet, hogy csak megkértelek.

#775 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 12:37

Idézet: JPzwei - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 12:11

Torvenyekkel szemben nem ervelhetsz ugy, ez nem esszeru, ergo ram nem vonatkozik, betartani nem akarom.

Már miért ne érvelhetnék úgy? Megtettem már, meg is fogom ezentúl is, ha nem tetszik valami. No és? Az ellen érvelek ami ellen csak akarok.

Az idióta közútkezelő sem azért teszi ki a 30-as táblát főúton, mert értelme van, hanem azért, hogy ne legyenek felelősségre vonhatóak az út rossz állapota miatt bekövetkező baleset miatt. Mert MO-n a legdivatosabb kifogás úgyis az, hogy "nem a viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét".
Az egyik pénzhiány miatt kényszerül arra a megoldásra, hogy javítás helyett 30-as táblát tegyen ki, mert azzal még ha belemegyek a kátyúba sem lehet sok bajom. A másik meg kiküldi a kékruhásait, hogy "mérjetek ott, mert ott jó sokat húzhattok le egy nap alatt", meglesz a havi terv...
De ez csak 1 példa volt, van még sok.

Nagy ívben szarok az ilyen jellegű dolgokra. Ha nincs ott rendőr, az a kiskapu, és máris úgy megyek, ahogy az ÉN ítélőképességem előírja. Ha van ott éppen, akkor logikusan nincs kiskapu akkor és ott. Vagy megbasznak, vagy betartom a szabályt.

De ugyanez fordítva is igaz. Attól hogy ausztriában sok hegyi kanyargós autópálya szakaszon mehetek 130-al, még nem jelenti azt, hogy annyival is megyek. Mert ha nem olyan az autóm, vagy az út, akkor kiszállok a kanyarba. És hülye azért nem vagyok már bocs, ezeket a dolgokat bőven meg tudom ítélni magam is. Nem kell, hogy a tisztelt M állam az agyonszabályozásaival kb ugyanannyira hülyének nézzen engem, mint a 12-es karikával a TV-ben. Az is felháborító, legalább ennyire.

Persze ki lehet sarkítani a dolgokat arra, hogy majd gyilkol, meg lop, csal mert neki az tetszik, de egyátalán nem erről a súlycsoportról van szó. Szal ha valakinek nincs érve az adott témában, akkor felesleges ilyen szentfazék mondókákat betenni pont ide.

#776 Felhasználó inaktív   JPzwei 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 13:02

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 13:37

Már miért ne érvelhetnék úgy? Megtettem már, meg is fogom ezentúl is, ha nem tetszik valami. No és? Az ellen érvelek ami ellen csak akarok.

Az idióta közútkezelő blablabla...

Erdekel is engem, mit csinalsz, ez mar amugy is kezd osztasba csapni. Neked bezzeg vannak erveid : ha nincs ott rendor, az a kiskapu. Addig nem erdekel, mit csinalsz, meg ha velem szemben jossz is reszegen, ov nelkul a zarovonalon a budosnagy vezetesi tapasztalatoddal, meg az ubermens itelokepessegeddel, ami feljogosit barmire, amig kinyilik a legzsak a Vectramban, aztan teged olyan szinu zsakban visznek el, amilyenben akarnak.

Szerkesztette: JPzwei 2005. 02. 24. 13:03 -kor

#777 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 13:05

Idézet: JPzwei - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 13:02

Erdekel is engem, mit csinalsz, ez mar amugy is kezd osztasba csapni. Neked bezzeg vannak erveid : ha nincs ott rendor, az a kiskapu. Addig nem erdekel, mit csinalsz, meg ha velem szemben jossz is reszegen, ov nelkul a zarovonalon a budosnagy vezetesi tapasztalatoddal, meg az ubermens itelokepessegeddel, ami feljogosit barmire, amig kinyilik a legzsak a Vectramban, aztan teged olyan szinu zsakban visznek el, amilyenben akarnak.

Látom nem olvastad végig...

"Szal ha valakinek nincs érve az adott témában, akkor felesleges ilyen szentfazék mondókákat betenni pont ide."

Ez pont az ilyen beszólásokra vonatkozik ... hülyeségekkel sarkítottál ... megint.

#778 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 13:06

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 12:37

De ugyanez fordítva is igaz. Attól hogy ausztriában sok hegyi kanyargós autópálya szakaszon mehetek 130-al, még nem jelenti azt, hogy annyival is megyek. Mert ha nem olyan az autóm, vagy az út, akkor kiszállok a kanyarba.

:offtopic:  Szóval ha te mész lassabban mint az útra egengedett max, akkor óvatos vagy és megfontolt, de ha más, akkor az hülye droid mazsola?
WoT nick: Atti77

#779 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 13:08

Józan paraszti észről beszéltek, holott csak a bizonyítványt magyarázzátok, hogy nektek miért szabad áthágni a szabályokat. És nem csak nekünk, hanem bizony saját magatoknak is kell a megerősítés, hogy hát igen, megint jogom volt áthágni a szemét diktatórikus, csakazértvanmertaznekemrossz törvényeket.

Én nem mondtam, hogy én minden szabállyal egyetértek, azt sem mondtam, hogy mindent mindig birka módjára betartok, de nem próbálom megmagyarázni, sem magamnak, sem másnak, hogy nekem miért van jogom ezt meg azt áthágni.

#780 Felhasználó inaktív   JPzwei 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 24. 13:23

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. febr. 24., csütörtök - 14:08

Józan paraszti észről beszéltek, holott csak a bizonyítványt magyarázzátok, hogy nektek miért szabad áthágni a szabályokat. És nem csak nekünk, hanem bizony saját magatoknak is kell a megerősítés, hogy hát igen, megint jogom volt áthágni a szemét diktatórikus, csakazértvanmertaznekemrossz törvényeket.

Én nem mondtam, hogy én minden szabállyal egyetértek, azt sem mondtam, hogy mindent mindig birka módjára betartok, de nem próbálom megmagyarázni, sem magamnak, sem másnak, hogy nekem miért van jogom ezt meg azt áthágni.

Ez esetben szentfazek vagy, ervek nelkul.

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.