Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. ápr. 1., péntek - 20:41
Hát mit mondjak, nem egy szimpatikus dolog Benned, hogy ha az egyik módon nem tudsz fogást találni rajtam, akkor próbálkozol másik oldalról.
Nem mondtam neki, hogy tapló vidéki (hisz én is vidéki vagyok, csak a munkám miatt Pesten kell élnem), nem mondtam, hogy költözzön fel a családjával, sőt azt sem, hogy bebebeeee, itt csak a tizedébe került volna.
Egészen egyszerűen hihetetlennek tartottam a dolgot (és tartom most is, de nem mondom, hogy hazudik!!!!!), mivel ez a nyugat-európai €-bírsághoz képest is súlyos ár (~80 €) egy záróvonal-átlépésért.
Nekem pedig az nem szimpatikus Benned, amit leírtam.

Beleolvasgatsz postokba és azokra válaszolgatsz. Emiatt
néha teljesen más jön le Neked, mint amit írni akartak. Látod, milyen jó érzés, ha valaki benézi a postodat és mást lát benne, mint amit te szándékoztál beleírni?
A másik dolog, ami gondolom qrva jól esik Laudának, hogy hihetetlennek tartod. Akkor miért nem lehet azt mondani, hogy szerinted hazudik? Nekem volt ebben a topikban egy vitám, kb fél éve, több napig bizonygattam, hogy nem 100-al mentem egy szituációban, hanem 95-el, de a fele forumozó nem hitt nekem.