HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás Értékeld a témát: -----

#2381 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 25. 09:00

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 7:52

Mégegyszer mondom a lendületes nem dülöngélőst jelent, csak mondjuk nem lassítok le 0-ra a kanyar előtt, hanem szépen engedem, a még "kényelmes" sebességgel ami nem 5 hanem mondjuk 20 beveszem a kanyart! Ennyi!

és gondold el van aki megvárja az összes autót amiíg elemegy :D az ilyen inkább maradna otthon :)
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#2382 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 09:02

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 8:52

Mégegyszer mondom a lendületes nem dülöngélőst jelent, csak mondjuk nem lassítok le 0-ra a kanyar előtt, hanem szépen engedem, a még "kényelmes" sebességgel ami nem 5 hanem mondjuk 20 beveszem a kanyart! Ennyi!

Volt elötte az úton vmi, amit nem láthattál. Pl egy süni. :)

Amúgy ne nekem mondd, nálam a vastag papucsok óta kapaszkodik a család. Értékes lendületet nem pocsékolunk el, derékszögű kanyar simán megy 40-el. :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2383 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 09:04

Idézet: leslie - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 10:02

Volt elötte az úton vmi, amit nem láthattál. Pl egy süni. :)

Amúgy ne nekem mondd, nálam a vastag papucsok óta kapaszkodik a család. Értékes lendületet nem pocsékolunk el, derékszögű kanyar simán megy 40-el. :Đ

Na ja! :D

#2384 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 09:15

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 9:52

5-10-20-40-80, kinek mi a biztonságos és kényelmes. Azt hiszem, leslie is éppen elég szemléletes példát hozott fel, hogy megérthesd, nem biztos, hogy azért kanyarodik előtted lassan, hogy Téged idegesítsen...

#2385 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 09:24

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 10:15

5-10-20-40-80, kinek mi a biztonságos és kényelmes. Azt hiszem, leslie is éppen elég szemléletes példát hozott fel, hogy megérthesd, nem biztos, hogy azért kanyarodik előtted lassan, hogy Téged idegesítsen...

Jó látom megint belefutottam, hagyjuk!

#2386 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 09:26

nekem úgy tanították hogy dinamikusan felvlve a forgalom ritmusát másokat nem feltartva de biztonságosan kell vezetni

lehet ma már máshogy tanítják .....

#2387 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 09:33

Idézet: Konor - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 10:26

nekem úgy tanították hogy dinamikusan felvlve a forgalom ritmusát másokat nem feltartva de biztonságosan kell vezetni

lehet ma már máshogy tanítják .....

Ma úgy tanítják, hogy ha elég jó a kocsid, akkor rád sem a kresz, sem a fizika szabályai nem érvényesek. Ha nincs elég jó autód, nyomd a dudát gyakran!

#2388 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 09:35

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 10:33

Ma úgy tanítják, hogy ha elég jó a kocsid, akkor rád sem a kresz, sem a fizika szabályai nem érvényesek. Ha nincs elég jó autód, nyomd a dudát gyakran!

Mondjuk az tény, hogy jó kocsival kitolódnak a fizikai határok! ;)

#2389 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 09:36

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 10:35

Mondjuk az tény, hogy jó kocsival kitolódnak a fizikai határok! ;)

Ismered a mondást a hallgatásról és a bölcsessgéről? :rolleyes:

#2390 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 10:01

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 8:33

nem szoktam dudálni de a kreszt igyekszem betartani  max a számos táblákat nem veszem olyan szigorúan de a többit igen tiltások záróvonal lámpák megy ilyenek jobbratartás .....

#2391 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 10:37

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 10:36

Ismered a mondást a hallgatásról és a bölcsessgéről? :rolleyes:

Jaa, hogy te egy suzukival is beveszed 120-al azt a kanyart, amit egy bömössel? Megnézném! Először értelmezd amit írtam aztán oktass!

#2392 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 10:45

Idézet: Konor - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 9:26

már vártam az ilyen beszólást :)
látom biztos valami suzukis kissebségi komplexusba szenvedsz :Đ

Biztosíthatlak, hogy nem szenvedek komplexusban.

Két lehetőség van.

1. Te nem Magyarországon élsz.
2. Az említett nagyvadak közül hajtasz egy típust és neked is megvannak a jogaid.
Gondolkoztál már ma?

#2393 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 10:47

Idézet: Konor - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 10:26

És szerinted abba belefér, hogy egy balra kanyarodó jármű (vagy bármi, útra kiömlött anyag, sérült ember, sérült állat, úthiba, bármi!) miatt összetorlódott álló, hosszú sort nagy sebességgel balról beelőzni?
Gondolkoztál már ma?

#2394 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 10:56

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 11:47

És szerinted abba belefér, hogy egy balra kanyarodó jármű (vagy bármi, útra kiömlött anyag, sérült ember, sérült állat, úthiba, bármi!) miatt összetorlódott álló, hosszú sort nagy sebességgel balról beelőzni?

Már rég nem erről van szó! Egyébként meg balrakanyar előtt hátra kell nézni, de legalább a tükörbe, főleg olyan úton, ahol csak két sáv van!

#2395 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 11:09

Idézet: Omega - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 9:48

Bástya elvtárs, nagy igazságot mondtál.

Hol? :think: :p
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2396 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 11:26

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 8:56

Nem erre az esetre írom, mert nem tudom hogy történt, de annál nem is gyűlölök semmit jobban, mikor 5 el kanyarodnak előttem, tök mindegy melyik irányba! Mi a lószarért nem lehet lendületesen kanyarodni!

Én azóta szoktam le a "lendületes" (=nem alapjáraton :) ) kanyarvételről, amióta kiváló minőségű útjainknak köszönhetően belehuppantam pár ordas nagy kátyúba... Most is van itt a környéken egy ilyen utca, ki is vágtak egy bóját, csak az a baj, hogy mellette van még két akkora társa, hogy csak úgy lehet kikerülni, ha átmegyek a (záróvonallal elválaszott) másik sávba. Ha állnak ott, akkor csak egy lehetőségem van: gyökketővel átevickélni az akadályon (így sajnos a mögöttem kanyaródoknak várakozniuk kell, de szerintem inkább örüljenek neki :) ).

#2397 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 11:31

Idézet: leslie - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 9:48

...
-De lehet, hogy aznap már 600km-ert vezetett, és a töke tele van.
...

Nos ebben az egy esetben én már csak azért is dinamikusan veszem a kanyart :D

#2398 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 11:34

Idézet: keton - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 12:26

Én azóta szoktam le a "lendületes" (=nem alapjáraton :) ) kanyarvételről, amióta kiváló minőségű útjainknak köszönhetően belehuppantam pár ordas nagy kátyúba... Most is van itt a környéken egy ilyen utca, ki is vágtak egy bóját, csak az a baj, hogy mellette van még két akkora társa, hogy csak úgy lehet kikerülni, ha átmegyek a (záróvonallal elválaszott) másik sávba. Ha állnak ott, akkor csak egy lehetőségem van: gyökketővel átevickélni az akadályon (így sajnos a mögöttem kanyaródoknak várakozniuk kell, de szerintem inkább örüljenek neki :) ).

Na igen, ez mondjuk igaz. A legtöbb út városban olyan, hogyha egy bizonyos sebesség felett veszem be, akkor a hepehupák miatt elkezdi kifelé dobálni az autót. Ott aztán akkor lehet akármilyen kanyarstabilitás, meg mislengumi...

#2399 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 11:41

Erről a sort előzős témáról nekem az jutott eszembe, amikro tavaly Horvátországban araszoltunk hazafelé az autópályán. Valahol Karlovacnál volt egy 10km-es szakasz, amit 3 óra alatt tettünk meg. 3 sávos autópálya, fullon autókkal mindhárom sávban, és kb 5 percenként fél métert előre... tele volt magyarokkal is, volt valami buszos csoport is, aztán énekeltek meg minden, ők szórakoztatták az autópálya népét. Hozzá se kell tennem, hogy kb 33 fok volt, az autóban meeg minden nyitva is minimum 40.
Nade a lényeg, hogy közben azon szórakoztunk, ahogy egy-egy "prémium osztályú" autó vette a bátorságot, és a leállósávban elhúzott. Tipikusan a legnagyobb BMWk, mercedesek, motorosok, MAGYAROK, és még egy emeletes busz is! Mellettünk meg volt egykét önérzetes magyar, akinek ez a többiekhez hasonlóan nem tetszett, és direkt egy kicsit lejjebb álltak a leállósávban, hogy ne tudjon elmenni senki :D Hát aki még nem látott emeletes buszt vészfékezni... :Đ Elég ijesztő látvány. A többi elsuhanó autó meg némelyik megállt anyázni, mutogatni, némelyik (ahol lehetőség volt rá) nemes egyszerűséggel a pálya melletti füvön ment tovább stb... csak oda meg már néhányan lekempeltek piknikezni...
Aztán mikor végre elértünk a fizetőkapuhoz, ami természetesen az egész 10kmes dugót okozta (8 kapuból 1 működött :( ), mindenki vihogott meg mutogatott csak az autójából :) A leállósávban ugyanis egy motoros rendőr várta a delikvenseket, akikből ugyancsak egy szép 15-20 autós sor alakult ki. Mind a csekkjükre vártak :cool:

#2400 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 25. 12:18

Idézet: Locutus - Dátum: 2005. ápr. 25., hétfő - 10:41

Erről a sort előzős témáról nekem az jutott eszembe, amikro tavaly Horvátországban araszoltunk hazafelé az autópályán. Valahol Karlovacnál volt egy 10km-es szakasz, amit 3 óra alatt tettünk meg. 3 sávos autópálya, fullon autókkal mindhárom sávban, és kb 5 percenként fél métert előre... tele volt magyarokkal is, volt valami buszos csoport is, aztán énekeltek meg minden, ők szórakoztatták az autópálya népét. Hozzá se kell tennem, hogy kb 33 fok volt, az autóban meeg minden nyitva is minimum 40.
Nade a lényeg, hogy közben azon szórakoztunk, ahogy egy-egy "prémium osztályú" autó vette a bátorságot, és a leállósávban elhúzott. Tipikusan a legnagyobb BMWk, mercedesek, motorosok, MAGYAROK, és még egy emeletes busz is! Mellettünk meg volt egykét önérzetes magyar, akinek ez a többiekhez hasonlóan nem tetszett, és direkt egy kicsit lejjebb álltak a leállósávban, hogy ne tudjon elmenni senki :D Hát aki még nem látott emeletes buszt vészfékezni... :Đ Elég ijesztő látvány. A többi elsuhanó autó meg némelyik megállt anyázni, mutogatni, némelyik (ahol lehetőség volt rá) nemes egyszerűséggel a pálya melletti füvön ment tovább stb... csak oda meg már néhányan lekempeltek piknikezni...
Aztán mikor végre elértünk a fizetőkapuhoz, ami természetesen az egész 10kmes dugót okozta (8 kapuból 1 működött :( ), mindenki vihogott meg mutogatott csak az autójából :) A leállósávban ugyanis egy motoros rendőr várta a delikvenseket, akikből ugyancsak egy szép 15-20 autós sor alakult ki. Mind a csekkjükre vártak :cool:

én hagyom hogy a rendőr büntesse meg a tolakodókat :)
ilyen helyeken úg yis ott szokott lenni :)
mert lehet kaszálni :)

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Nem indíthatsz témát.