Half-Life 2
Elküldve: 2005. 03. 10. 19:41
Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 14:31
Élőben jobb az ilyen, hidd el... :o 
Elküldve: 2005. 03. 10. 20:16
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 19:41
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2005. 03. 11. 00:47
--
Szerkesztette: dani83 2005. 03. 11. 00:53 -kor
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2005. 03. 11. 12:21
DNF fizikája jobb mint a Half-Life 2-é:
Nagyon bátor kijelentést olvastam egy külföldi oldalon, egészen pontosan az Eurogameren. A Duke Nukem Forevert fejlesztő (állítólag még fejlesztik, így 10 év távlatából én már semmit nem hiszek...) 3D Realms pár hónapja bejelentette, hogy a svéd Meqon fogja nekik szállítani a fizikai motort játékukhoz, és állítólag az északi csapat megvalósítása még a Half-Life 2-ben látottakat is lazán túlszárnyalja.
http://www.eurogamer...rticle_id=58204
Üdv: Bepe
Nagyon bátor kijelentést olvastam egy külföldi oldalon, egészen pontosan az Eurogameren. A Duke Nukem Forevert fejlesztő (állítólag még fejlesztik, így 10 év távlatából én már semmit nem hiszek...) 3D Realms pár hónapja bejelentette, hogy a svéd Meqon fogja nekik szállítani a fizikai motort játékukhoz, és állítólag az északi csapat megvalósítása még a Half-Life 2-ben látottakat is lazán túlszárnyalja.
http://www.eurogamer...rticle_id=58204
Üdv: Bepe
Elküldve: 2005. 03. 11. 13:24
Fizikai motor lehet, hogy van jobb... de azt ugye tudni kell használni, és beintegrálni a játékmenetbe... (Elvben BloodRayne-kben is Havok engine van, oszt...)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2005. 03. 11. 13:30
Idézet: kAy - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 14:56
erre miért volt szükség?
van vmi köze a nemrég zajlott lassulásokhoz?
van vmi köze a nemrég zajlott lassulásokhoz?
Olvasom a "miért volt szükség erre?" hozzászólásokat. Egyszer majd megnézem hogy ki olvas el 100 oldalt a fórumban. Annak már orvos kell. Ezért talán mégis lehet törölni. Szerintem.
Elküldve: 2005. 03. 11. 13:39
Egyszerűbb, átláthatóbb és jobban kereshetőbb az egybe topic változat szvsz...
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2005. 03. 11. 22:43
Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 13:13
Hali!
Black Mesa legelején járok, most álltam meg a kétéltűvel.
Megkerülve az épületet találok egy lukat, ahol lescannelnek majd beeresztenek.
Mellékelt képen lévő hölgyemény elkísér egy lifthez, melynek ajtját kinyitja,
majd nem történik az égvilágon semmi, kb 2 percig vártam
Kérdésem: valami gáz van nálam, vagy nyomni kell valamit, vagy mivan?
Thanx
Black Mesa legelején járok, most álltam meg a kétéltűvel.
Megkerülve az épületet találok egy lukat, ahol lescannelnek majd beeresztenek.
Mellékelt képen lévő hölgyemény elkísér egy lifthez, melynek ajtját kinyitja,
majd nem történik az égvilágon semmi, kb 2 percig vártam
Kérdésem: valami gáz van nálam, vagy nyomni kell valamit, vagy mivan?
Thanx
ReeChee segitenél nekem ????
Nekem is hasonló problémám akadt!!!
PLEASE
THX
GIGABYTE X38-DQ6/Q6600/2*1Gb BALLISTIX PC8500/GIGABYTE 8800GTS/WD RAPTOR/CORSAIR HX520/LOGITECH G15/24'' SAMSUNG 244T/
Elküldve: 2005. 03. 11. 22:59
Sokat nyomoztam anno én is. Midenhol azt írták, hogy menteni kell és vissza-visszatölteni, egyszer csak belép. De ezt hamar meguntam.
Nekem úgy sikerült megcsinálni, hogy amikor beléptem az ajtón, nem mentem tovább, az ajó melletti fal takarásában maradtam. Vártam, amíg a csaj elmondja a mondókáját, illetve a lift felér. Ezután is vártam egy kicsit, de már örültem, mert a csaj belekezdett olyan szövegbe, amit addig nem hallottam. Kiléptem a fal mögül és a csaj bent várt a liftben.
Nekem úgy sikerült megcsinálni, hogy amikor beléptem az ajtón, nem mentem tovább, az ajó melletti fal takarásában maradtam. Vártam, amíg a csaj elmondja a mondókáját, illetve a lift felér. Ezután is vártam egy kicsit, de már örültem, mert a csaj belekezdett olyan szövegbe, amit addig nem hallottam. Kiléptem a fal mögül és a csaj bent várt a liftben.
Tuningőrült vagyok: monitor 17''@18,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérről meg a többiről már nem is beszélek...
Elküldve: 2005. 03. 11. 23:10
Idézet: Before - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 22:59
Sokat nyomoztam anno én is. Midenhol azt írták, hogy menteni kell és vissza-visszatölteni, egyszer csak belép. De ezt hamar meguntam.
Köszi a gyors segitséget kiprobázom hamar!!!
Még egy buta kérdés a konzolt hogy tudom elöcsalni a játékban?
Mert a nulla gombra nem csinál semmit
GIGABYTE X38-DQ6/Q6600/2*1Gb BALLISTIX PC8500/GIGABYTE 8800GTS/WD RAPTOR/CORSAIR HX520/LOGITECH G15/24'' SAMSUNG 244T/
Elküldve: 2005. 03. 11. 23:58
Köszi a segitséget srácok , minden kérdésemre meg van a válasz.
THX
THX
Elküldve: 2005. 03. 12. 00:16
Idézet: Ati007 - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 0:10
Köszi a gyors segitséget kiprobázom hamar!!!
Kíváncsiságomból megkérdezném, hogy mikor kezdtél játszani a HL2-t?
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
Elküldve: 2005. 03. 12. 00:19
Ha már itt tartunk akkor megkérdezném, hogy métz van az, hogy a múltkor felengedtem a Steamet a netre és nem meglepő módon mindent frisssítgetni kezdett. Másnap a play games-ben 1etlen játék sem volt telepítve a Steam szerint. De ha installra klikkeltem akkor 4sec alatt feltette a hl2-t. De azóta elmosódott a menü és nem is mozog. Valamint ugyanott megáll a game ahol Ati007nek is gondjai támadtak és nem is frissíti a hl2-t. A cs:s-t pedig nem kevesebb mint 400 percig akarja frissítei (az sem volt bent a listában először de az install nélkül a hl2-el együtt megjelent).
:confused:
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110
Elküldve: 2005. 03. 12. 00:22
Idézet: bolic77 system - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 0:16
Kíváncsiságomból megkérdezném, hogy mikor kezdtél játszani a HL2-t?
Nem tűnik oldtimer-nek a program? 
Nagyon kevés idöm van játszani úgy heti pár óra és ezért tartok az elején.
Meg az az igaszság hogy lusta voltam keresgélni de megint rájöttem a keresö nagy segitség!!
Elküldve: 2005. 03. 12. 00:28
Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 13:07
Megérne, de nem találtam rá. 
SteamTM követelmények és offline mód:
A Half-Life 2 játékhoz Steam fiókra van szükség, és a Steam fiók létrehozásához és használatához internetes kapcsolatra van szükség. Telepítés alatt létre kell hoznod a Steam fiókodat és érvényesítened kell a CD/DVD kulcsodat. Ha ezt megtetted, akkor játszhatsz a Half-Life 2-vel. Ha a Steam login képernyőn bejölölöd a "Remember my password" dobozt, akkor az "Offline Mode" is használható.
Az Offline Mode nem használható és internetes kapcsolatra van szükség ha:
1. Nem jelölöd be a "Remember my password" opciót a login képernyőn.
2. Más felhasználóként jelentkezel be.
3. Steam Account Settings képernyőn bejelölöd a "Don't save account information on this computer"-t.
Hogyha a a programod interneten úton vagy másvalakitól szerezhetted be, nagy a valószínűsége, hogy a további frissítést fogja blokkolni a steam szerver, esetleg letiltott account-tal nem tehetsz semmit.
Elküldve: 2005. 03. 12. 00:30
Idézet: Dess - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 1:19
Ha már itt tartunk akkor megkérdezném, hogy métz van az, hogy a múltkor felengedtem a Steamet a netre és nem meglepő módon mindent frisssítgetni kezdett. Másnap a play games-ben 1etlen játék sem volt telepítve a Steam szerint. De ha installra klikkeltem akkor 4sec alatt feltette a hl2-t. De azóta elmosódott a menü és nem is mozog. Valamint ugyanott megáll a game ahol Ati007nek is gondjai támadtak és nem is frissíti a hl2-t. A cs:s-t pedig nem kevesebb mint 400 percig akarja frissítei (az sem volt bent a listában először de az install nélkül a hl2-el együtt megjelent).
:confused:
Ne szakítsd meg a frissítést, néha nekem előfordult a hiba, hogy frissítés megszakítás követően HUD megjelenítés elszállt.
Elküldve: 2005. 03. 12. 02:10
Az milyen zsír itt van a jogtiszta szoftver a gépen oszt még várjak egy-két napot is, hogy esetleg 1 óra alatt megunjam...
A francokat. Félreértés ne essék, megvettem a játékot a megjelenés napján, mivel sikerült felkorbácsolni az kis várakozásomat, és tulajdonképpen tetszett a játék, de ha nekem egyszer is elkezdett volna ilyennel szarozni a Steam, akkor valami eszméletlen módon felháborodtam volna. Szvsz ezen még van mit finomítani.
Kb egy-másfél hónapig nem volt időm játszani a játékkal: elindítom, erre nekiáll bőszen frissíteni, miegymás. Na mondom jól van, addig csináltam melegszendvicset, megkajáltam és kb 15 perc múlva játszhattam is. VISZONT: azt nem lehetett volna megoldani, hogy - 'Figyi te paraszt van frissítés a játékhoz. Kell, nem kell?' - 'Ó, köszi nem kell, mert nekem eddig is tök büfén ment, nem fagyott ki az MI, meg nem volt egyáltalán semmi gond.' - 'Oké, akkor játsszál. Esetleg szóljak később?' - 'Aha, az jó lenne.'
Tudom, én vagyok a köcsög, meg a demagóg, mert offline mód, meg mittomén. De szerintem ennyit meg lehetett volna csinálni. (A Microsoftnak is sikerült :Đ )
A francokat. Félreértés ne essék, megvettem a játékot a megjelenés napján, mivel sikerült felkorbácsolni az kis várakozásomat, és tulajdonképpen tetszett a játék, de ha nekem egyszer is elkezdett volna ilyennel szarozni a Steam, akkor valami eszméletlen módon felháborodtam volna. Szvsz ezen még van mit finomítani.
Kb egy-másfél hónapig nem volt időm játszani a játékkal: elindítom, erre nekiáll bőszen frissíteni, miegymás. Na mondom jól van, addig csináltam melegszendvicset, megkajáltam és kb 15 perc múlva játszhattam is. VISZONT: azt nem lehetett volna megoldani, hogy - 'Figyi te paraszt van frissítés a játékhoz. Kell, nem kell?' - 'Ó, köszi nem kell, mert nekem eddig is tök büfén ment, nem fagyott ki az MI, meg nem volt egyáltalán semmi gond.' - 'Oké, akkor játsszál. Esetleg szóljak később?' - 'Aha, az jó lenne.'
Tudom, én vagyok a köcsög, meg a demagóg, mert offline mód, meg mittomén. De szerintem ennyit meg lehetett volna csinálni. (A Microsoftnak is sikerült :Đ )
Szerkesztette: Normika 2005. 03. 12. 02:11 -kor
Reggeli Londonban
Ebéd New Yorkban
Csomag a Bermudákon British Airways
Ebéd New Yorkban
Csomag a Bermudákon British Airways
Elküldve: 2005. 03. 12. 11:48
Üdv Nágy Gámérekok!
Én járni itten, éppen szívni megint.
De most utoljára ti segíteni nekem help plíz,
mingyá vége lenni és nem zaklazni többé titketot.
Thx
Én járni itten, éppen szívni megint.
De most utoljára ti segíteni nekem help plíz,
mingyá vége lenni és nem zaklazni többé titketot.
Thx
Csatolt képek:
Szerkesztette: ReeChee 2005. 03. 12. 11:48 -kor
<b>OO = [||] [||] = OO </b> Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a> Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a> Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
Elküldve: 2005. 03. 12. 11:56
Idézet: Normika - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 3:10
Az milyen zsír itt van a jogtiszta szoftver a gépen oszt még várjak egy-két napot is, hogy esetleg 1 óra alatt megunjam...
Mily érdekes hogy "régen" amíg nem volt internyet, meg tudtak írni egy játékot, és nemis volt ilyen hogy peccs meg hasonlók kevés kivétellel. Én nemis merem felrakni a csét meg sztímet meg miegymást, mert ha netán kuponos hl2-m lenne, akarnék szörsz(p)öt is meg miegymást hát napokig csak tölötgetne mint a kisangyal...
Mellesleg a cséről is többé-kevésbé a sztím miatt álltam le. (sokat foglal, baszakodik, mindenhol ottvan, millió registry bejegyz, szvsz többet ártott a cséseknek mint használt)
<b>OO = [||] [||] = OO </b> Kereklámpás BMW M3 Forever!

Súgó
A téma zárva.