HWSW Informatikai Kerekasztal: Half-Life 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Half-Life 2

#281 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 10. 19:24

DoD: Source - két video
download

#282 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 19:41

Idézet: FragMaster - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 14:31

Élőben jobb az ilyen, hidd el... :o  :D

:up:  ;)

#283 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 10. 20:16

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. márc. 10., csütörtök - 19:41

:up:  ;)

:p
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#284 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 00:47

--

Szerkesztette: dani83 2005. 03. 11. 00:53 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#285 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 12:21

DNF fizikája jobb mint a Half-Life 2-é:

Nagyon bátor kijelentést olvastam egy külföldi oldalon, egészen pontosan az Eurogameren. A Duke Nukem Forevert fejlesztő (állítólag még fejlesztik, így 10 év távlatából én már semmit nem hiszek...) 3D Realms pár hónapja bejelentette, hogy a svéd Meqon fogja nekik szállítani a fizikai motort játékukhoz, és állítólag az északi csapat megvalósítása még a Half-Life 2-ben látottakat is lazán túlszárnyalja.

http://www.eurogamer...rticle_id=58204

Üdv: Bepe

#286 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 13:24

Fizikai motor lehet, hogy van jobb... de azt ugye tudni kell használni, és beintegrálni a játékmenetbe... (Elvben BloodRayne-kben is Havok engine van, oszt...)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#287 Felhasználó inaktív   mohnwiese 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 11. 13:30

Idézet: kAy - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 14:56

erre miért volt szükség?

van vmi köze a nemrég zajlott lassulásokhoz?

Olvasom a "miért volt szükség erre?" hozzászólásokat. Egyszer majd megnézem hogy ki olvas el 100 oldalt a fórumban. Annak már orvos kell. Ezért talán mégis lehet törölni. Szerintem.

#288 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 13:39

Egyszerűbb, átláthatóbb és jobban kereshetőbb az egybe topic változat szvsz...
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#289 Felhasználó inaktív   Ati007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 22:43

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. febr. 28., hétfő - 13:13

Hali!

Black Mesa legelején járok, most álltam meg a kétéltűvel.
Megkerülve az épületet találok egy lukat, ahol lescannelnek majd beeresztenek.
Mellékelt képen lévő hölgyemény elkísér egy lifthez, melynek ajtját kinyitja,
majd nem történik az égvilágon semmi, kb 2 percig vártam :(
Kérdésem: valami gáz van nálam, vagy nyomni kell valamit, vagy mivan?

Thanx

ReeChee segitenél nekem ????
Nekem is hasonló problémám akadt!!!
PLEASE
THX
GIGABYTE X38-DQ6/Q6600/2*1Gb BALLISTIX PC8500/GIGABYTE 8800GTS/WD RAPTOR/CORSAIR HX520/LOGITECH G15/24'' SAMSUNG 244T/

#290 Felhasználó inaktív   Before 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 22:59

Sokat nyomoztam anno én is. Midenhol azt írták, hogy menteni kell és vissza-visszatölteni, egyszer csak belép. De ezt hamar meguntam.
Nekem úgy sikerült megcsinálni, hogy amikor beléptem az ajtón, nem mentem tovább, az ajó melletti fal takarásában maradtam. Vártam, amíg a csaj elmondja a mondókáját, illetve a lift felér. Ezután is vártam egy kicsit, de már örültem, mert a csaj belekezdett olyan szövegbe, amit addig nem hallottam. Kiléptem a fal mögül és a csaj bent várt a liftben.
Tuningőrült vagyok: monitor 17''@18,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérről meg a többiről már nem is beszélek...

#291 Felhasználó inaktív   Ati007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 23:10

Idézet: Before - Dátum: 2005. márc. 11., péntek - 22:59

Sokat nyomoztam anno én is. Midenhol azt írták, hogy menteni kell és vissza-visszatölteni, egyszer csak belép. De ezt hamar meguntam.
Nekem úgy sikerült megcsinálni, hogy amikor beléptem az ajtón, nem mentem tovább, az ajó melletti fal takarásában maradtam. Vártam, amíg a csaj elmondja a mondókáját, illetve a lift felér. Ezután is vártam egy kicsit, de már örültem, mert a csaj belekezdett olyan szövegbe, amit addig nem hallottam. Kiléptem a fal mögül és a csaj bent várt a liftben.

Köszi a gyors segitséget kiprobázom hamar!!!
Még egy buta kérdés a konzolt hogy tudom elöcsalni a játékban?
Mert a nulla gombra nem csinál semmit
GIGABYTE X38-DQ6/Q6600/2*1Gb BALLISTIX PC8500/GIGABYTE 8800GTS/WD RAPTOR/CORSAIR HX520/LOGITECH G15/24'' SAMSUNG 244T/

#292 Felhasználó inaktív   Ati007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 11. 23:58

Köszi a segitséget srácok , minden kérdésemre meg van a válasz.
THX

#293 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 00:16

Idézet: Ati007 - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 0:10

Köszi a gyors segitséget kiprobázom hamar!!!
Még egy buta kérdés a konzolt hogy tudom elöcsalni a játékban?
Mert a nulla gombra nem csinál semmit

Kíváncsiságomból megkérdezném, hogy mikor kezdtél játszani a HL2-t? :omg: Nem tűnik oldtimer-nek a program? :D
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#294 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 00:19

Ha már itt tartunk akkor megkérdezném, hogy métz van az, hogy a múltkor felengedtem a Steamet a netre és nem meglepő módon mindent frisssítgetni kezdett.  Másnap a play games-ben 1etlen játék sem volt telepítve a Steam szerint. De ha installra klikkeltem akkor 4sec alatt feltette a hl2-t. De azóta elmosódott a menü és nem is mozog. Valamint ugyanott megáll a game ahol Ati007nek is gondjai támadtak és nem is frissíti a hl2-t. A cs:s-t pedig nem kevesebb mint 400 percig akarja frissítei (az sem volt bent a listában először de az install nélkül a hl2-el együtt megjelent).  :think:  :confused:
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#295 Felhasználó inaktív   Ati007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 00:22

Idézet: bolic77 system - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 0:16

Kíváncsiságomból megkérdezném, hogy mikor kezdtél játszani a HL2-t? :omg: Nem tűnik oldtimer-nek a program? :D

Nagyon kevés idöm van játszani úgy heti pár óra és ezért tartok az elején.
Meg az az igaszság hogy lusta voltam keresgélni de megint rájöttem a keresö nagy segitség!! :respect:

#296 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 00:28

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 13:07

Megérne, de nem találtam rá. :omg:

SteamTM követelmények és offline mód:

A Half-Life 2 játékhoz Steam fiókra van szükség, és a Steam fiók létrehozásához és használatához internetes kapcsolatra van szükség. Telepítés alatt létre kell hoznod a Steam fiókodat és érvényesítened kell a CD/DVD kulcsodat. Ha ezt megtetted, akkor játszhatsz a Half-Life 2-vel. Ha a Steam login képernyőn bejölölöd a "Remember my password" dobozt, akkor az "Offline Mode" is használható.

Az Offline Mode nem használható és internetes kapcsolatra van szükség ha:
1. Nem jelölöd be a "Remember my password" opciót a login képernyőn.
2. Más felhasználóként jelentkezel be.
3. Steam Account Settings képernyőn bejelölöd a "Don't save account information on this computer"-t.

Hogyha a a programod interneten úton vagy másvalakitól szerezhetted be, nagy a valószínűsége, hogy a további frissítést fogja blokkolni a steam szerver, esetleg letiltott account-tal nem tehetsz semmit.

#297 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 00:30

Idézet: Dess - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 1:19

Ha már itt tartunk akkor megkérdezném, hogy métz van az, hogy a múltkor felengedtem a Steamet a netre és nem meglepő módon mindent frisssítgetni kezdett.  Másnap a play games-ben 1etlen játék sem volt telepítve a Steam szerint. De ha installra klikkeltem akkor 4sec alatt feltette a hl2-t. De azóta elmosódott a menü és nem is mozog. Valamint ugyanott megáll a game ahol Ati007nek is gondjai támadtak és nem is frissíti a hl2-t. A cs:s-t pedig nem kevesebb mint 400 percig akarja frissítei (az sem volt bent a listában először de az install nélkül a hl2-el együtt megjelent).  :think:  :confused:

Ne szakítsd meg a frissítést, néha nekem előfordult a hiba, hogy frissítés megszakítás követően HUD megjelenítés elszállt. ;) Azóta hagytam tölteni, akár 1-2 napig is. :D

#298 Felhasználó inaktív   Normika 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 02:10

Az milyen zsír itt van a jogtiszta szoftver a gépen oszt még várjak egy-két napot is, hogy esetleg 1 óra alatt megunjam...
A francokat. Félreértés ne essék, megvettem a játékot a megjelenés napján, mivel sikerült felkorbácsolni az kis várakozásomat, és tulajdonképpen tetszett a játék, de ha nekem egyszer is elkezdett volna ilyennel szarozni a Steam, akkor valami eszméletlen módon felháborodtam volna.  Szvsz ezen még van mit finomítani.
Kb egy-másfél hónapig nem volt időm játszani a játékkal: elindítom, erre nekiáll bőszen frissíteni, miegymás. Na mondom jól van, addig csináltam melegszendvicset, megkajáltam és kb 15 perc múlva játszhattam is. VISZONT: azt nem lehetett volna megoldani, hogy - 'Figyi te paraszt van frissítés a játékhoz. Kell, nem kell?' - 'Ó, köszi nem kell, mert nekem eddig is tök büfén ment, nem fagyott ki az MI, meg nem volt egyáltalán semmi gond.' - 'Oké, akkor játsszál. Esetleg szóljak később?' - 'Aha, az jó lenne.'
Tudom, én vagyok a köcsög, meg a demagóg, mert offline mód, meg mittomén. De szerintem ennyit meg lehetett volna csinálni. (A Microsoftnak is sikerült :Đ )

Szerkesztette: Normika 2005. 03. 12. 02:11 -kor

Reggeli Londonban
Ebéd New Yorkban
Csomag a Bermudákon                               British Airways

#299 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 11:48

Üdv Nágy Gámérekok!

Én járni itten, éppen szívni megint.
De most utoljára ti segíteni nekem help plíz,
mingyá vége lenni és nem zaklazni többé titketot.
Thx :lama:

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1110624520.jpg

Szerkesztette: ReeChee 2005. 03. 12. 11:48 -kor

<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#300 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 12. 11:56

Idézet: Normika - Dátum: 2005. márc. 12., szombat - 3:10

Az milyen zsír itt van a jogtiszta szoftver a gépen oszt még várjak egy-két napot is, hogy esetleg 1 óra alatt megunjam...
A francokat. Félreértés ne essék, megvettem a játékot a megjelenés napján, mivel sikerült felkorbácsolni az kis várakozásomat, és tulajdonképpen tetszett a játék, de ha nekem egyszer is elkezdett volna ilyennel szarozni a Steam, akkor valami eszméletlen módon felháborodtam volna.  Szvsz ezen még van mit finomítani.
Kb egy-másfél hónapig nem volt időm játszani a játékkal: elindítom, erre nekiáll bőszen frissíteni, miegymás. Na mondom jól van, addig csináltam melegszendvicset, megkajáltam és kb 15 perc múlva játszhattam is. VISZONT: azt nem lehetett volna megoldani, hogy - 'Figyi te paraszt van frissítés a játékhoz. Kell, nem kell?' - 'Ó, köszi nem kell, mert nekem eddig is tök büfén ment, nem fagyott ki az MI, meg nem volt egyáltalán semmi gond.' - 'Oké, akkor játsszál. Esetleg szóljak később?' - 'Aha, az jó lenne.'
Tudom, én vagyok a köcsög, meg a demagóg, mert offline mód, meg mittomén. De szerintem ennyit meg lehetett volna csinálni. (A Microsoftnak is sikerült :Đ )

Mily érdekes hogy "régen" amíg nem volt internyet, meg tudtak írni egy játékot, és nemis volt ilyen hogy peccs meg hasonlók kevés kivétellel. Én nemis merem felrakni a csét meg sztímet meg miegymást, mert ha netán kuponos hl2-m lenne, akarnék szörsz(p)öt is meg miegymást hát napokig csak tölötgetne mint a kisangyal...
Mellesleg a cséről is többé-kevésbé a sztím miatt álltam le. (sokat foglal, baszakodik, mindenhol ottvan, millió registry bejegyz, szvsz többet ártott a cséseknek mint használt)
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

Téma megosztása:

• (81 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.