HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások II. fórummotor 2. topik Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 18. 14:11

Idézet: Qpack - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 1:12

NSD erről tudni valamit? mi történt ilyenkor..mármint 16-án 23:50 környékén...

Könyörgöm ne a BIX-es webszervert pingeljétek már, az nem a "BIX". Tessék egy UPC Mo. IP hálózaton belüli és kivüli bármilyen gépet pingelni, célszerűen másik szolgáltatónál lévőt.

#62 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 14:17

Idézet: BigDil - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 13:46

NSD szerintem arra próbált utalni, hogy nem az UPC tehet arról, hogy egyes helyeken nincs konkurenciája.

szerintem tehet
biztos véletlen ,hogy sehol nincs a kábelnek kábel konkurrenciája ,csak adsl
HP Pavilion DV-5 1160eh

#63 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 14:17

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 0:35

Csinálj szolgáltatót, és lesz verseny. Építs infrastruktúrát, invesztálj bele és várd, hogy megtérül. Egyébként meg a PanTel már kísérletezik aWiMax-szal, amit ha jól megcsinálnak és beválik, akkor a lakossági szolgáltatások körében is komoly alternatíva lehet bárhol. És ott nem 100 méterekben mérik a hatósugarat, hanem Nx10km-ben.

HA jól megcsinálnak és HA beválik. A PanTel pedig pont az ócsóságáról híres. Ráadásul kerekperec megmondták nem egyszer, hogy lakossággal nem foglalkoznak közvetlenül. Szvsz legfeljebb alaphálózati szolgáltató lesz majd, mint a fatáv a DSL-el...

Az indexes cikkben tobben nagyon szepen es vilagosan elmondtak mi a problema. Újfent a miniszolgáltatóst, már feladott, törevéseinkre tudok utalni, megerősítve a cikket, amikor is nehány 100 usernél úgy elkezdtek röpködni a milliós kiadások, hogy alig birtuk számolni. Mert ugye a lakossági user minden ocsoé' akar és 101%-os rendelkezésre állással. Most majd jönnek hogy hát ez persze a szolgáltató problémája és egyébkéntis. Egyébkéntis: ezért van kevés közepes/nagy alaphálózati szolgáltató.

#64 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 14:20

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 14:17

szerintem tehet

Szerinted majd a saját, elég nagy, költségen kiépített hálózatát átadja? De mondjuk átadja... ok, akkor kéne egy szolgáltató komoly BIX csatlakozással és nem 1Mbit külfölddel, ja és chelloval versenyképes sebességgel és áron az előfizető felé.

Azt senki sem tiltja, hogy bárki saját, bármilyen CATV hálózatot építsen ki, párhuzamosan egy meglévővel és ezen szolgáltasson kedvére.

#65 Felhasználó inaktív   nickol26 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 18. 15:03

Szia mindenkinek! Nem tudom mi van megint két napja, de az, hogy fos a net az enyhe kifejezés. Most is kemény 17Kb/s a letöltés. Játszani lehetetlen online, mert olyan lag, hogy kidob. Meg azt írja, hogy időn túli bejelentkezés. Ez most már tényleg kurva idegesítő. Holnap bemegyek a UPC-hez és akkora patáliát rendezek. És mi az hogy csak tavasszal cserélnek modemet? Addig nem lesz jó a net és ne netezzem? Majd cseszem befizetni a csekket, ha nem hajlandóak kevesebb díjat elszámolni. Most már tényleg mindennek a teteje amit csinálnak. Legalább szólnának, hogy elnézést, de fennakadás várható pár napig. De még ennyi sem. Mi mint ügyfelek akiből a UPC él nem érdemlünk meg ennyit? remélem lesz egy új szolgáltató aki legalább be is tartja a szerződést.  :reklamacio:

#66 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 17:42

Január 25-február 2 között az alábbi területeken lesz fejállomásbővítés, időrendi sorrendben, zároljelben hogy hanyadikán: BP21 (25), Tatabánya (27), Dújváros (27), Pécs (28), Veszprém (28), Eger (31), Salgótarján (31), Debrecen (01), Miskolc (02).

Elkezdődött ;)

#67 Felhasználó inaktív   nickol26 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 18. 18:20

Ha akkor lesz a bővítés, akkor miért rossz a net megint 2 napja? Nem értem már komolyan ezt az egészet. Vagy már én vagyok hülye? Vagy a többi internet használó is hülye?

#68 Felhasználó inaktív   ADAMX 001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 18:29

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 17:42

Január 25-február 2 között az alábbi területeken lesz fejállomásbővítés, időrendi sorrendben, zároljelben hogy hanyadikán: BP21 (25), Tatabánya (27), Dújváros (27), Pécs (28), Veszprém (28), Eger (31), Salgótarján (31), Debrecen (01), Miskolc (02).

Elkezdődött ;)

Király!
Ez a bővítés remélem megoldja a lag problémámat, amiről az előző oldalon írtam.

#69 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 19:07

Megállt a UPC számlálója nálam...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#70 Felhasználó inaktív   Pjotor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 19:12

NSD nekem egy fura problémám van. Motorola modemem van minden led világít rendesen de pingelni sem tudok semmit. ekkor modemet újraregelem gépet restart és lás csodát 1 óráig megy minden. aA Vilvaldin mondták az újraregelős hülyeséget, miután 25 percig dumcsiztam egy hozzánem értő majommal. tudsz vmit segíteni? egerből vagyok letöltés 10k max de az up 50k stabilan

#71 Felhasználó inaktív   Qpack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 19:19

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 9:15

Hogy Gyöngyösön (?) adott nap adott percében miért veszett el két csomag? Honnan tudnám :) Központi problémát nem látok a logokban.

Nem egyszerűen 2 csomag veszett el 16-án :omg:  csak a végén ezt capoltam belőle...hosszú percekig szinte nem volt net(15-én is volt ilyen azért capoltam ezt..) és még a bix-re se tudtam pingelni aztán el kezdett javulni...ez már a javulás egyik fázisa volt...és nem rendszer szintű volt a gond...akkor szomorú vagyok, mert akkor ez vmi kezdeti gond, ami most még csak ilyen rövididejű problémát okozott, aztán addig szivat minket, hogy elég lesz belőle... :mad:  :rolleyes:
---Qpack---
"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?" (grafiti)

Gigabyte GA-8INXP;Intel Pentium 4 3.06 HT;Asetek Vapo Chill Micro Ultra Low Noise;Sapphire Radeon HD 3850;Pioneer DVR-110;Pioneer DVR-115(D); IBM Deskstar 120GXP 60GB;Hitachi Deskstar 7k250 SATA 160 GB ;Morex 9689 házikó;2x2x512/400 DualDDR Inifineon;Philips 107T21

#72 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 19:24

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 17:42

Elkezdődött ;)

Ugye miskolcon oda nem piszkálnak ami jó? Nekem most nagyon jó a cucc remélem nem lesz változás!

Üdv

#73 Felhasználó inaktív   korner 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 20:03

hi,

Nsd nemtudod hogy a telefonos rendszert mikor akarják bőviteni vagy ilyesmi? Van erről bármi infod? :)
Mármint arra gondolok, hogy mikor lesz BP-n kivül telefon.

Szerkesztette: korner 2005. 01. 18. 20:05 -kor

#74 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 20:27

Idézet: korner - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 20:03

hi,

Nsd nemtudod hogy a telefonos rendszert mikor akarják bőviteni vagy ilyesmi? Van erről bármi infod? :)
Mármint arra gondolok, hogy mikor lesz BP-n kivül telefon.

2005

#75 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 21:55

Én aztat szeretném kérdezni tengermély tisztelettel NSD-től, hogy fog-e a UPC akármikor valamikor szerverhoszting szolgáltatást nyújtani, akár üzleti csomaggal együtt, akár külön, van-e erre vonatkozóan akármilyen hajlam kint/bent/fent/lent stb?
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#76 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 22:00

Idézet: Xero - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 19:24

Nekem most nagyon jó a cucc

bammeg, nekem jó félóráig nem volt normális netem az oldalak vagy nem jöttek be vagy 30 b/s el akartak töltődni, modem legalább 10 percig nem tudott connectelni egy reset után ehhhhh :omg:

szerk: 00:04:E2:5E:92:84

Szerkesztette: Fresi 2005. 01. 18. 22:03 -kor

#77 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 22:30

Idézet: Fresi - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 22:00

bammeg, nekem jó félóráig nem volt normális netem az oldalak vagy nem jöttek be vagy 30 b/s el akartak töltődni, modem legalább 10 percig nem tudott connectelni egy reset után ehhhhh :omg:

szerk: 00:04:E2:5E:92:84

Idézet

Bandbreite: ~1600 Kbit/s

Nekem faca ezért szóltam hogy ide ne piszkáljanak :D
Ill a forgalmamat ki lehetne törölni :D igen kevés maradt :D

üdv

#78 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 18. 22:55

Idézet: Xero - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 22:30

Nekem faca

nekem változó ~1600 Kbit/s, ~1333 Kbit/s, 1404,17 Kilobits pro Sekunde
NSD szerinted lehet nálam gond valamelyik kábelle vagy valamivel? érdemes kihivni a szerelőket vagy várjam meg a head-end bővítést és majd azután meglátom?

amugy engem nem is annyira a sebesség idegesit, hanem az hogy néha teljesen használhatatlan a net és persze ha az ember pont akkor akarja használni akkor beszpta

ezen a képen például jól látszik hogy az elején nem megy aztán maxra ugrik majd megint semmi se jön a kábelen

Szerkesztette: Fresi 2005. 01. 18. 22:56 -kor

#79 Felhasználó inaktív   ewf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 01:04

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. jan. 18., kedd - 14:17

szerintem tehet

Üdv!

Nálam van. Bp. XIII. bennt van a lakásban a UPC meg a TvNetwork is.
Megkérdeztem a TvNetworkos topicban hogy váltsak-e, azt írták igen, azóta meg mindenki szidja... :confused:
KábelTV-t évesen fizetem, az márciusban csere, jobb és több csatornára olcsóbban.
Internet májusban jár le.
Szerintetek???  :think:

ewf

#80 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 19. 02:49

Sziasztok!

Mitöl lehet az, hogy reggeli indításnal ugye amikor huzamosabb állás után indítom a gépet megjelenik egy kis monitor a tálcán aminél egy figyelmetzetö jel van és ha megnézem azt írja hogy nem jó a hálaozat vagy valami ilyesmi nem tudom pontosan, a lényege hogy a chelloval valami nem ok nem is megy a net! majd cmd ipconfig /renew és minden hibátlan!
The Sky Was Pink

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.