HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások II. fórummotor 2. topik Értékeld a témát: -----

#781 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 12. 08:47

Na ma beszéltem egy nyíregyi UPC-s csávóval. Azt mondja 100% hogy nem lesz tartva a márc.31. mivel nekik itt nem is az a határidő, hanem május.... Csak májusra kell átadniuk a rendszert, úgyhogy nagyon fasza, kezdtünk örülni hogy már csak másfél hónap , erre még 3 !!!!!!!! addig semmi net 12rugóért

szóval nyíregyháza le van szarva, nyíregyháza leszar minket ......

#782 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 09:00

Idézet: llamada - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 18:51

Áthelyezéssel nem megy? Egyiket ide, másikat oda... és lehet, hogy olcsóbb, mint a hűségbontás....valszleg tech akadálya nincs, mindkét helyen telepíthető a chello szolgáltatás hálózatbővítés nélkül :)

Én is az áthelyezésre gondoltam. Ez akkor UPC-nél nem megvalósítható? Mert mondjuk mi van akkor, ha az ember elköltözik valahová, de atz előfizetését szeretné magával vinni. Akkor azt nem lehet át kérni a másik lakcímre?  :confused:
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#783 Felhasználó inaktív   korner 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 12. 09:47

Elég szarságnak tartom, hogy ennyi különbség van fejlesztési téren az egyes városok között.
Itt nyh-n Május vége a határidő? Ahoz képest hogy az ország nagyrészén már januárban megvolt a fejlesztés, én ezt enyhén szolva nagyon soknak tartom, főleg hogy itt is annyit fizetnek mint ott. Tényleg adhatna a UPC valami kedvezményt vagy ilyesmi. Nekem speciel jó a net, a feltöltés is ok, nem szakadozik a net meg ilyesmi ( bár még mindig nem tökéletes). Volt olyan hogy 2-3 napig 60-70k volt napközben mostanában 180 körül mozog.
Na szoval a Május kicsit gázos. Gondolom Szolnokon is az a határidő vagy nem? Egyébként, akárhogy is nézem Május vége az már 2005 közepe. Addig is jó szenvedést minden nyhazinak és szolnokinak.  :respect: pow3r3d by UPC  :cool: 

#784 Felhasználó inaktív   ::mrt:: 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 12. 10:34

Idézet: korner - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 9:47

Elég szarságnak tartom, hogy ennyi különbség van fejlesztési téren az egyes városok között.
......
Gondolom Szolnokon is az a határidő vagy nem? Egyébként, akárhogy is nézem Május vége az már 2005 közepe. Addig is jó szenvedést minden nyhazinak és szolnokinak.  :respect: pow3r3d by UPC  :cool:

Hello!
Tényleg nem oké hogy vannak városok amik levannak maradva jóval a többitől.
De mondjuk a fejlesztési munkálatok egy része nem csak a upc-n múlik,de sztem az
nem mentesíti az alól hogy leszarja az embereket akik kissebségben vannak a problémájukkal (vagy
esetleg többségben?).Valami kedvezményt csak adhatnak azoknak vagy abban a térségben ahol
nem tudnak olyan szintű szolgálatást biztosítani mint amit reklámoznak.
Itt Szolnokon én úgy látom hogy annyira nem gáz a helyzet mint mondjuk nyh-n,
vagy csak itt nem panaszkodnak annyian. Nálam megvan a legtöbb esetben a 180k (még a dc-n is)
De azt hihetetlen hogy a UPC hogy viselkedik egyes szitukban.

#785 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 12:33

Idézet: Barnabi - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 1:35

Sziasztok!

nah voltak ma kint délelőtt a UPC-ek aszem 2 óra késéssel még jó hogy bementem hibátbejelenteni és időpontot egyeztetni, mindegy... valamit ügyködtek azóta egyszer indítottam  a gépet kaptam IP-t! majd kiderül párnapon belül h jó lett e vagy sem mert ugye emiatt nem fogom ujraindítgatni a gépet!

Nem kapok IP-t ugyanugy mint eddig... :(
The Sky Was Pink

#786 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 15:24

Tölts le egy linux live CD-t. mondjuk az UHU 2.2-t.
Ha az a rendszered kap Ip-t, akkor reklamálj Bill Gates-nél.
Vagy keresd a "zöld kis embert" a gépeden.

Szerkesztette: chhoward 2005. 02. 12. 15:25 -kor

#787 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 15:43

Idézet: chhoward - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 17:24

Tölts le egy linux live CD-t. mondjuk az UHU 2.2-t.
Ha az a rendszered kap Ip-t, akkor reklamálj Bill Gates-nél.
Vagy keresd a "zöld kis embert" a gépeden.

live cd vel próbáltam akkor kaptam mindig...
The Sky Was Pink

#788 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 16:03

Idézet: Barnabi - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 15:43

Akkor goto Redmond. Lehet hasonlo okossaggal talalkoztal mint én.

#789 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 19:14

Idézet: Barnabi - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 15:43

Azt kell, hogy mondjam, ami egyébként nehezemre esik, akkor nem a UPC a hibás.

#790 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 19:33

Idézet: Erős Pista - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 9:00

Én is az áthelyezésre gondoltam. Ez akkor UPC-nél nem megvalósítható? Mert mondjuk mi van akkor, ha az ember elköltözik valahová, de atz előfizetését szeretné magával vinni. Akkor azt nem lehet át kérni a másik lakcímre?  :confused:

Szerintem két áthelyezést kérsz, úgy mennie kell. Csak ne akard nekik azt mondani, hogy akkor tuképp két csomagmódosítás, mert már Rád is verik a két hűségbontást :)

#791 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 20:04

Kaptam elektronikus levelet a UPC-től
"> Iktatószám: VESZPREM-30xxx-3/2005
> Ügyfélszám: xxxxxxxxxxxxxx
>
> Ügyintézo: XXXXXXXXXXXXX
> 2005. 02. 11.
>
>
> Tisztelt XY!
>
> Köszönettel vettük UPC Magyarország Kft.-hez küldött megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
>
> Kérésének megfelelően 2005. 02. 11.-től a meglévő előfizetését chello light szolgáltatásra módosítottuk.
>
> Annak érdekében, hogy szolgáltatásunk mielőbb tökéletesen működjön, kérjük, végezze el az alábbi lépéseket:
> Kapcsolja ki számítógépét és áramtalanítsa a kábelmodemet (húzza ki az elektromos hálózati csatlakozóját). Ezután kérjük a kábelmodemet helyezze újra áram alá és várjon két percet, míg a kábelmodemen beáll online állapot, majd indítsa újra a számítógépet. Ezután a szolgáltatás elérhetővé válik az Ön számítógépén is.
>
> Tájékoztatjuk, hogy az új szolgáltatás elindítását a jelzett dátumtól számlázási rendszerünkben is bejegyeztük. A chello light havi elofizetési díját - a számlázási időszaktól függően - a következő, vagy az azt követő alkalommal kézhez vett számláján szerepeltetjük. A régi és az új szolgáltatási csomag időarányos díjának jóváírását illetve terhelését "Tört havi díj"-ként tüntetjük fel a számlán.
>
> Kellemes internetezést kívánunk!
>
> Amennyiben bármilyen kérdése van, várjuk e-mailen történő megkeresését az ugyfelszolgalat@upc.hu címen, vagy kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, a TeleUPC-hez a 1221-es, helyi tarifával hívható telefonszámon, ahol munkatársaink hétfőtől péntekig 7 és 21 óra között készséggel állnak a rendelkezésére.
>
>
> Tisztelettel,
>
> UPC Internet HelpDesk

Válasz mail

A szolgáltatás módosítását, február 25.-től rendeltem meg.
Ennek két oka is van.
1. A jelenlegi chello classic szerződésem 2005.02.24.-én jár le.
2.szeretném ha a számlázási rendszerük, amelyik, véleményem szerint nem felel meg az APEH előírásainak, követni tudná a változásokat. Azaz, az időben jelzett, módosítások, redben megtörténnek. Nem végeznek túlszámlázást az ügyfél kárára (még átmenetileg sem). A jóváírások időben megjelennek a számlán.
Egyébként szeretném jelezni, hogy a mai napon nem működött az on line megrendelési lehetőség.
Tehát én elestem attól, hogy díjmentesen megrendeljek. Azt már nem is merem említeni, hogy ilyen "módosításra" esély sincs az interneten keresztül. Természetesen teljesen jogtalannak tartom a 2500 Ft kifizetését. Mint a telefonban is elmondtam, remélem a felvétel sokáig meglesz, egy nem működő on line rendszer nem jogosítja fel a szolgáltatót, arra, hogy , olyan díjat szedjen be , ami nem illeti meg. Azzal sem értek egyet, hogy egy lemondás, majd egy új beszerelés, ami kétszeri kiszállási költséget jelent az Önök cégének, mintegy hatszáz forinttal legyen olcsóbb, mint az én költségemre folytatott telefon beszélgetés, majd ezek alapján végrehajtott, modem átállítás .
Remélem február 24.-ig, a jogosan elvárt szolgáltatást kapom a UPC Kft-től.
Ha levelem bármilyen szempontból, nem felel meg az Önök elvárásának, illetve az alkalmazott előírásainak, kérem, azonnali e mail válaszukat.
Tisztelettel:
XY
"

Szóval minden rendben működik, a 39 perc telefon költség majd egy kis félreértés, majd nevetséges költségek felszámítása. Aztán a számla, most boritékolom, hogy teljes classic havi számla és a módosítás összege szerepel a következő számlán, majd egy hónap múlva jóváír.
na ezzel nem értek egyet, ezt utálom, de nagyon.

#792 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 21:14

Hát ha te ettől a levéltől valami megértő választ és feltétel nélküli teljesítést vársz, akkor ... mesevilágban élsz.

Ez egy multi, és valójában azt tesz, amit akar. Úgy vannak vele, hogy ha valami nem tetszik, akkor nem kell az előfizetőjüknek maradnod.

A számlázási rendszert biztosan nem fogják a kedvedért hipp-hopp megváltoztatni, egy ilyenfajta átállás amúgy is hónapokba telhet.

Tehát ne bízz abban, hogy a számla a kérésednek megfelelően fog kijönni.

Az igaz, hogy a számlázásuk valamilyen szinten elmaradott, de az a lényeg, hogy: -még ha furcsa és hosszadalmas módon is- de jól írják jóvá a számládon az összeget, azaz nem kell többet fizetned mint amennyit "fogyasztottál" ...

Nem ellened vagyok, nekem sem tetszik a UPC viselkedése, de sajnos -akaratunktól függetlenül- le kell nyelnünk az ilyen magatartást ...

Szerkesztette: Adam84 2005. 02. 12. 21:15 -kor

#793 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 21:26

Szerintem, nem kell.
Tudom, szélmalomharc, de én folytatom.
Egyébként kész tervem van, csak az a baj, hogy időigényes.
Ja próbáld ki, egy kis boltban ilyen módszerekkel számlázni, egy APEH ellenőrnek, biztos nem teszed zsebre a büntit.

#794 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 21:59

Idézet: chhoward - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 21:26

Szerintem, nem kell.
Tudom, szélmalomharc, de én folytatom.
Egyébként kész tervem van, csak az a baj, hogy időigényes.
Ja próbáld ki, egy kis boltban ilyen módszerekkel számlázni, egy APEH ellenőrnek, biztos nem teszed zsebre a büntit.

Milyen módszerrel? Szerinted hány apeh ellenőrnek van otthon Chelloja? Szerintem elég soknak. A másik opció, hogy ha ilyen biztos vagy a dolgodban akkor durrantsag fel őket az APEH-nél. Szerinted egy múlti komolyan bevállal egy olyan hibát a számlázó rendszerében, amivel iszonyat nagyot lehet bukni??? Azt hozzátenném, hogy ha nem tudod bizonyitani (hogy törvényt sért), hogy télleg rossz, akkor a UPC élhet perrel ellened.

Szerkesztette: andrej 2005. 02. 12. 22:00 -kor

#795 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 22:53

Andrej!
Ha jók az infóim, akkor Te szolgáltatsz.
Ebből az is következik,  hogy számlázol.
Holnap után, hétfőn kiadhatsz-e egy olyan számlát, amit pénteken már lemondtak! Pontosabban egy olyan szolgáltatást számlázol ki, amit módosítottak, valamilyen formában, a módosításért még ráadásul pénzt is kérsz.
A multik viselkedése, nem a törvényektől, hanem a megengedett törvénytelenségektől függ.
Ezen fórum is bizonyítja, a sávszélesség emelés óta, 2004 december eleje, nagy gondok vannak a szolgáltatásban. Ezt ugye Te is olvastad. Történt valami, ami csekély mértékben is kompenzálná a másik felet?
Semmi.
Tisztellek, mert olyan területen dolgozol, ami, fontos lehet az átlag embernek, bár ezt sokan nem értik még.
De nagyon elegem vn a kiszolgáltatottságomból, sokszor úgy érzem, hogy nem a szolgáltató van értem, hanem én vagyok a szogáltatóért!
kb 12 percet beszélt a ügyfeles arról, hogy mit veszítek, mennyivel gyengébb, a light mint a classic.
még azt sem fogadta el, hogy valamit konyítok a témához, végig kellett hallgatni. Természetesen az én költségemre. De ez a része lényegtelen.

#796 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 23:44

Idézet: chhoward - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 22:53

Andrej!
Ha jók az infóim, akkor Te szolgáltatsz.
Ebből az is következik,  hogy számlázol.
Holnap után, hétfőn kiadhatsz-e egy olyan számlát, amit pénteken már lemondtak! Pontosabban egy olyan szolgáltatást számlázol ki, amit módosítottak, valamilyen formában, a módosításért még ráadásul pénzt is kérsz.
A multik viselkedése, nem a törvényektől, hanem a megengedett törvénytelenségektől függ.
Ezen fórum is bizonyítja, a sávszélesség emelés óta, 2004 december eleje, nagy gondok vannak a szolgáltatásban. Ezt ugye Te is olvastad. Történt valami, ami csekély mértékben is kompenzálná a másik felet?
Semmi.
Tisztellek, mert olyan területen dolgozol, ami, fontos lehet az átlag embernek, bár ezt sokan nem értik még.
De nagyon elegem vn a kiszolgáltatottságomból, sokszor úgy érzem, hogy nem a szolgáltató van értem, hanem én vagyok a szogáltatóért!
kb 12 percet beszélt a ügyfeles arról, hogy mit veszítek, mennyivel gyengébb, a light mint a classic.
még azt sem fogadta el, hogy valamit konyítok a témához, végig kellett hallgatni. Természetesen az én költségemre. De ez a része lényegtelen.

Igen szolgáltatok (azaz tunk) és majdnem szolgáltattam (tunk) internetet is, bár végülis most is közeli a dolog ha úgy vesszük.

Kiadhatok olyan szamlat, ami arra az időszakra szól, amig a szolgáltatast megrendelt volt (tehat amig az ugyfel nem fejezte ki lemondasi szandekat valami maradando formaban). Ez történhet vissszamenőleg is, sőt ez a szokás általában (illetve függ a beállt fizetési rendtől, nálunk totál vegyes és inkább éves díjak vannak, előre fizetve, olyan is volt már, hogy pl most dec. 20-a körül jött az ügyfél és aszondtam, akkor 2005. jan.1-> 2006 jan. 1 legyen az egy év, az a néhány nap egyrészt ünnep, másrészt míg átkerül minden és beinditja nalunk a dolgokat...).  Ha a módosítás a díjszabás szerint vagy a szerződés szerint pénzbe kerül, akkor szintén minden gond nélkül megy a dolog.

Ez fórum valóban bemutatja, hogy a szolgáltatás adott helyeken hagyott kivánni valót maga után (meg ahol konkrétan a béka seggéhez is lifttel ment a minőség), viszont az ÁSZF a döntő. Ha az ÁSZF szerinti volt a szolgáltatás minősége színvonala, akkor nem tudsz mit csinálni. Én úgy szeretek szerződni ami valós és megfogható. Én nézégettem a chello ÁSZF-et de pl. olyat sem találtam benne, hogy internetet kapsz rajta és elérheted másik szolgáltatók hálózatát. Olyanokat láttam benne, hogy fejállomásig tutifasza 98%-os ping és a fejállomást eléred általában jól. Hát ezzek nagyon hurrá dolgok, de nem a fejállomással szeretnék binárisan dumcsizni, ha lehet...

Magánemberként énis sok szolgáltatást veszek igénybe és igazából már rég beletörödtem, hogy konkrétan leszarnak általában. Hanemteccikmenjmáshova címszóval, ami ugye nem kis macera. Például (ahogy már mondtam) itt a 13-dik kerületben nem is igazán van chello alternativa. Mobilszolgaltatot sem valtok szivesen, jo tudom hordozzak szamot, de neeeeem, utanajarasmacera es mittom. A T-Mobile is hirtelen kitalalta hogy akkor mosmá félperc alapon számlázza az előfizukat is, a mp helyett. Valszin A-Z-ig csuklottak, de ezenkivül nem tudok micsinálni és érdekes módon hirtelen mindenhol félperces lett az előfizuk számlázása, nincskartelláááááááááááááánincs (vagy paranoid vagyok). A céggel is veszünk igénybe nehány dolgot, de a nagyok ott is eléggé úgy állnak hogy kellvagynemennyibekerül és hello.

Ide a végére kell írjam, hogy mivel én a saját vállalkozásomról és magamról állítok bizonyítványt az ügyfélhez való hozzáállásommal (biztos követtem el hibákat, nem kétséges), addig egy multinál az ügyintéző ember a mérvadó, akinek esetleg eleve baromságot tápláltak a buksijába. Aki pedig betáplálta az sosem viszi el személyesen a balhét, mert az üfszolgán csattan az ostor. A multiknál szintén számolnak N% ügyfél fluktuációval (ez talán 5%-15% lehet) és konkrétan télleg nem hatja meg őket hogy pl. a 600k üfből néha besértődik néhány és odébb áll.

#797 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 00:11

Egy dolog biztos.
Ez a fajta szolgáltatás, és hozzáállás nem frankó.
Eszünk szerint tiltakozunk, mert jogos.
a lekünk mélyén azonban tudjuk, szélmalomharc.
Ha itt sem mondhatom, akkor hol?
Ha csak egy kicsit is sikerül, az már számomra siker.
A UPC álláspontját, a szolgáltatás minőségét hűen tükrözi a korábban már kopizott e mail.
sajnos azt kell mondjam,nevetséges, hogy ilyen hozzáállással, mentalitással ma Magyarországon szolgáltathat egy cég. Ráadásul úgy, hogy nincs (nem lehet) versenytársa.

Szerkesztette: chhoward 2005. 02. 13. 00:12 -kor

#798 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 02:01

Idézet: chhoward - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 21:14

Azt kell, hogy mondjam, ami egyébként nehezemre esik, akkor nem a UPC a hibás.

De akkor mi lehet? egy évig jol ment ugy pár hónapig SP2 vel is! mert a srác aztmondta lehet az SP2 a ludas! nah meg az az érdekes hogy van, hogy kapok IP-t szoval van, hogy minden ok de van hogy indítom és nincs IP :( uj redszer UPC -ek belőtték akkor most már mi az eget csináljak hogy kapjak IP-t automatikusan? tényleg az lesz hogy átdugom USB-re...

Szerkesztette: Barnabi 2005. 02. 13. 02:01 -kor

The Sky Was Pink

#799 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 09:46

chowward!

Amúgy valójában nem értem, hogy milyen tényleges és "nagy horderejű" sérelem ért téged a UPC részéről, és hogy mivel nem vagy pontosan megelégedve.
Mert kihámozni nem igazán tudtam olyan dolgot, ami 100%-ig jogos lenne részedről felháborodás tekintetében.

1. Számlázás

A számlázás szinte biztos vagyok benne, hogy az előírásoknak megfelelően működik, és az ÁSZF-et sem sértik meg a számlázást tekintve.

Egy idézet az ÁSZF-ből:

"Az előfizető által kezdeményezett csomagmódosítás legkésőbb a megvalósulás időpontjától számított
tíz napot követően elkészített első számlában jelenik meg."

Tehát ez a te esetedben is így lesz. Lehet, hogy ki fog jönni még néhány helyesbítő és jóváíró számla, de a lényeg az, hogy nem fogsz többet fizetni, mint amennyit kellene.

A boltos példa azért sem volt jó, amit hoztál, mert a UPC-nél szigorúan havi számlázás van, ami azt is jelenti -legalábbis a UPC-nél-, hogy ha mondjuk mindig 20-án számláznak, akkor a mostani (havi) számládat már előző hó 20-án lezárták, és azon már az atya úr isten sem tud módosítani -még a UPC ügyfélszolgálat sem-. Max. egy újabb számlát tud kiállítani, ami helyesbíti az előzőt, jóváír bizonyos összeget .... De ez a legtöbb multinál, sőt a kisebb szolgáltató cégeknél is így van, akik nem napi rendszerességgel állítanak ki számlát, hanem sokkal kisebb rendszerességgel ...

2. Minőség

Hát, ha az ÁSZF-ben meghatározott minőségi paramétereknek megfelel a szolgáltatás, akkor reklamálhatsz akárhol, el fogjáék utasítani a panaszodat.

3. Ügyfélszolgálat

Alapjában véve itt is betartják az ÁSZF-et, ugyanis nekem eddig sohasem kellett 2 percnél többet várnom az élő hang jelentkezésére.
Az meg, hogy az ügyfélszolgálatos rendre van tanítva, hogy kötelező neki elmondani igényed "következményeit", üzletpolitikai és marketing kérdés.

Tényleg várom azokat a sérelmeket pontokban és röviden felsorolva, ami szerinted jogos a UPC-vel szemben ...

Ja, és ha bármi téves infót vagy következtetést írtam le a hozzászólásomban, azt ne legyetek restek kijavítani  ;)

Szerkesztette: Adam84 2005. 02. 13. 09:48 -kor

#800 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 11:28

Adam84!
Legalább a nevem helyesen írd le.
Az ÁSZF ben rögzített dolgok, még nem azt bizonyítják, hogy felhasználó barát a UPC.
Az, hogy február végén már nálam van a számla, a következő hónapról, számomra csak azt jelenti, hogy bármi adódik is, én futhatok a pénzem után.
Szeretném ezt elérni a fizetésemnél is, de sajna nem megy.
Azért léptem időben, mert jelenleg gond lesz számomra kifizetni a 12k-s számlát, de a netre szükségem van. A korlátozás pedig nagyon nem kell. (hátrálék miatt)
a matávtól pedig a kedvedért nem fogok részletes számlát kérni. Ez 39 perc volt.
Ha a fórumot olvasgatnád, biztos éreznéd, hogy sokan nem szeretik már Vivaldit.
Egyébként nincs jelentősége a dolognak, Te csak mindent fogadj el úgy, ahogy azt mások akarják.
Ha jól gondolom a nick nevedben szereplő 84 valami születési adat lehet, még sokat tanulhatsz, mert elég fiatal vagy. Ha nem így van és tévedtem, akkor előre is elnézést kérek.

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.