Idézet: Adam84 - Dátum: 2005. febr. 14., hétfő - 10:12
Amikor bekötötték hozzátok és hozzám is a netet, akkor a UPC részérő minden "hitelszerűen" működött, azaz nem kellett a megrendeléskor és a szerződés aláírásakor kiperkálni az első havi díjat, (és nekem pl. a bekötési díjat sem), hanem majd a következő hónapban számlázták ki (a kettőt egyszerre) a következő havi díjjal együtt. (Nekem pl. febr. 7-én kötötték a netet, de számla csak március közepe-vége felé fog jönni.)
Azaz a UPC úgymond hitelt ad az ügyfélnek, mivel 1 hónapon keresztül "ingyen" kapja az előfizető a szolgáltatást (azaz az első számla jóval utólag jön a UPC-től).
És a UPC-nek semmi ganaciája nincs arra, hogy te az 1 hónap elteltével nem lépsz le, és az atya úristennek sem tudnak téged előkaparni, nem tudják rajtad behajtani az összeget, nem is beszélve a hűségnyilatkozatban vállaltakról (12 vagy 24 hónap havidíjai) ...
Ha te módosítod a szolgáltatást, ugyanilyen hitelt kell adnod a UPC-nek, hogy jóvá fogják írni a számládon a pénzt.
Tehát teljes mértékben a kölcsönös bizalmon alapszik az egész rendszer: ha benned a bekötéskor megbízik a UPC, akkor te is bízz meg benne, amikor módosítasz vagy lemondasz.
Akkor miért nem hőbörög senki, amikor csak 1-1,5 hónappal a szolgáltatás bekötése után kell az első számlát és a bekötési díjat kifizetnie???!!!!
Azért nem hőbörög, mert nekem is ki kellett csengetnem anno a bekötési díjat...amikor kábelre kötöttek...
kölcsönös bizalom...na ezt hadjuk....
egyébként elolvastad azt is amit írtam vagy csak írogatsz?ha megszűnik a szolgáltatás akkor már van módosított számla ? Vagy ki a jó Isten fogja neked vissza adni a pénzed? :confused:
Szerkesztette: Qpack 2005. 02. 15. 00:32 -kor

Súgó
A téma zárva.