HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások II. fórummotor 2. topik Értékeld a témát: -----

#841 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 16. 00:49

Idézet: Kicsiati - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 20:08

Nekem a tárgy hónap az másokdikán megállt, viszont a napi összesítésnél jól látszanak a grafikonok.

Akkor most mi számít mértnek, amit kimutat, vagy amit össze tudok adni? Csak a korlátozás szempontjából...

#842 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 08:35

Idézet: PaLa - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 0:49

Idézet

Nekem a tárgy hónap az másokdikán megállt, viszont a napi összesítésnél jól látszanak a grafikonok.

Akkor most mi számít mértnek, amit kimutat, vagy amit össze tudok adni? Csak a korlátozás szempontjából...

mivel a napi összesítésnél látszik a forgalom akkor biztos méri
számolj ugy hogy beleszámít és akkor nem fog meglepetés érni

#843 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 09:25

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 15:41

...és emellett chello lightra módosítasz le. Mivel ez a light és nem a classic ára.

Kösz a választ, ó Nagy Sárga Dömper!  :respect:

Én is úgy gondoltam, hogy a Light-ra térek át, igen.

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#844 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 10:54

Nem semmi az UPC:

Feb 7: chello bekötés (öt percig működött)
Feb 7 - 14: hét napon keresztül telefonálás-faxolás-emailezés javításért (semmi reakció)
Feb 15: késő délután modem vissza a Moszkva-téri bázisra
Feb 16: ma reggel kikötik úgy, hogy a TV is elment.

Azért nem a PÁF-ba írom, hogy elvegyem minden leendő ügyfél kedvét ettől a köcsög paraszt off-shore társulattól.
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#845 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 14:15

Idézet: Miki2 - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 10:54

Azért nem a PÁF-ba írom, hogy elvegyem minden leendő ügyfél kedvét ettől a köcsög paraszt off-shore társulattól.

:D  :D  :(
HP Pavilion DV-5 1160eh

#846 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 16:23

Idézet: Miki2 - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 11:54

Nem semmi az UPC:

Feb 7: chello bekötés (öt percig működött)
Feb 7 - 14: hét napon keresztül telefonálás-faxolás-emailezés javításért (semmi reakció)
Feb 15: késő délután modem vissza a Moszkva-téri bázisra
Feb 16: ma reggel kikötik úgy, hogy a TV is elment.

És gondolod, hogy itt több embert érdekel a nyomorod? Persze sajnálatos ami veled történt, de nem hinném hogy ennek hatására most működő chellos userek tízezrei rohannának kötelet venni.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#847 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 17:18

Idézet: moq - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 16:23

És gondolod, hogy itt több embert érdekel a nyomorod? Persze sajnálatos ami veled történt, de nem hinném hogy ennek hatására most működő chellos userek tízezrei rohannának kötelet venni.

És a te véleményed ki a faszt érdekel? Köcsög
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#848 Felhasználó inaktív   ZXer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 17:53

Idézet: Miki2 - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 17:18

És a te véleményed ki a faszt érdekel? Köcsög

Hasonlóan konstruktív voltál az üfsz felé is? Nem mondom, hogy az UPC az elképzelhető legügyfélcentrikusabb cég megtestesülése lenne, de olyat azért még nem hallottam, hogy egy hétig ne tettek volna semmit az abszolút nem működő szolgáltatás ügyében.

#849 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 18:04

Idézet: moq - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 16:23

szerinted ez a topik nem azért van hogy leírjuk a véleményünket?
a hozzászólásaid alapján eléggé véded ezt a tetü bandát,csak tudnám miért?  :(
a upc nincs rászorulva ,hogy a userek védjék,megteszik ezt a jogszabályok és az ügyvédek
HP Pavilion DV-5 1160eh

#850 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 19:27

Én nem védem, el szoktam ismerni, ha valakinek igaza van. Csak józanul gondolkodom.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#851 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 19:37

Idézet: K-240 - Dátum: 2005. febr. 15., kedd - 20:47

Van egy D-Link DI-604 Broadband Router-em, azzal csatlakozom a csellohoz. A logjaban az van, hogy pontosan 2 percenkent megszakad a kapcsolat, es ujra DHCP-t ker. Van valakinek effele tapasztalata?

Ilyenektol hemzseg a log:

Tuesday, February 15, 2005 18:32:54 T3804Connection is broken
Tuesday, February 15, 2005 18:32:54 DHCP:release
Tuesday, February 15, 2005 18:33:00 DOD:triggered internally
Tuesday, February 15, 2005 18:33:00 DHCP:discover()
Tuesday, February 15, 2005 18:33:00 DHCP:offer(80.98.201.254)
Tuesday, February 15, 2005 18:33:00 DHCP:request(80.98.xxx.yyy)
Tuesday, February 15, 2005 18:33:01 DHCP:ack(DOL=689853,T1=344926,T2=603622)

Nekem ugyanilyen volt egy SMC router logja január utolsó hetében. Naponta többször, teljesen random időszakokban elkezdett szakadozni, használhatatlan volt a net. Mondjuk itt nem pontosan 2 percenként szakadt, volt, hogy ~10-15 percig ment jól.

Azóta semmi gond.

#852 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 22:29

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 18:04

szerinted ez a topik nem azért van hogy leírjuk a véleményünket?
a hozzászólásaid alapján eléggé véded ezt a tetü bandát,csak tudnám miért?  :(
a upc nincs rászorulva ,hogy a userek védjék,megteszik ezt a jogszabályok és az ügyvédek

Akkor leírom az én tapasztalataimat:
1.5 éve kb 4-5 ször volt 1-2 órás szolgáltatáskiesés.
nov30 tól emelt sávszélen vagyok, leszámítva az eleinte jelentkező csúcsidő effektust, teljesen jó.
Az üfsz tényleg nem a legjobb, de este vagy emailben sokkal célravezetőbb a dolog.

Másrészt ez a topic szerintem tényleg nem azért van, hogy véleményt írjunk, hanem hogy segítséget kérjünk, vagy segítsünk egymásnak, ez a folyamatos "sírás" (megértem egyébként) nem vezet semmire sztem.

Szerk: egy f kimaradt :)

Szerkesztette: repattila 2005. 02. 16. 22:30 -kor

#853 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 22:58

Idézet: repattila - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 22:29

Akkor leírom az én tapasztalataimat:
1.5 éve kb 4-5 ször volt 1-2 órás szolgáltatáskiesés.
nov30 tól emelt sávszélen vagyok, leszámítva az eleinte jelentkező csúcsidő effektust, teljesen jó.
Az üfsz tényleg nem a legjobb, de este vagy emailben sokkal célravezetőbb a dolog.

Másrészt ez a topic szerintem tényleg nem azért van, hogy véleményt írjunk, hanem hogy segítséget kérjünk, vagy segítsünk egymásnak, ez a folyamatos "sírás" (megértem egyébként) nem vezet semmire sztem.

Szerk: egy f kimaradt :)

jó ,akkor mondd meg mit csináljon az aki pld. Nyiregyházán lakik és 0-30K között van a sebessége ,és mégis ez a bagázs beszedi tőle a teljes havidijat,anélkül hogy egy fillért is jóváirnának :confused:
vagy mit csináljak én ,hogy ahol lakom ,nincs más szélessávú szolgáltató ,mivel nincs adsl?
azzal meg ne gyere ,hogy modemezzek,mert mindig ez a reakció,csak ez kicsit nevetséges alternatíva
HP Pavilion DV-5 1160eh

#854 Felhasználó inaktív   markastor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 23:08

A UPC tehet arról, hogy nincs alternatívája ott ahol laksz? Ez egy kicsit furcsa....

#855 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 23:31

Idézet: markastor - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 23:08

A UPC tehet arról, hogy nincs alternatívája ott ahol laksz? Ez egy kicsit furcsa....

nem én találtam ki
olvasd el az utolsó bekezdést
Szűkös és drága a magyar szélessáv

Szerkesztette: Avicularia 2005. 02. 16. 23:38 -kor

HP Pavilion DV-5 1160eh

#856 Felhasználó inaktív   markastor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 23:43

Értem. Sorry. Én egy kicsit "el v.ok kényeztetve" ilyen téren. Városban lakom(Miskolc), s itt van chello, fatáv, vmi. mikorhullámú is, meg műholddal is lehet netezni. Tényleg baj ez a fene nagy profitorientáltság...

#857 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 23:55

Idézet: markastor - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 23:43

Értem. Sorry. Én egy kicsit "el v.ok kényeztetve" ilyen téren. Városban lakom(Miskolc), s itt van chello, fatáv, vmi. mikorhullámú is, meg műholddal is lehet netezni. Tényleg baj ez a fene nagy profitorientáltság...

Az a vicc ,hogy én is városban lakom ,Budapest szinte belváros ,a körúttól 200 méterre(VIII ker),és nincs adsl,mert optikai hálózat van,szélessávot itt csak a upc "szolgáltat"
HP Pavilion DV-5 1160eh

#858 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 00:17

Idézet: Avicularia - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 23:55

Az a vicc ,hogy én is városban lakom ,Budapest szinte belváros ,a körúttól 200 méterre(VIII ker),és nincs adsl,mert optikai hálózat van,szélessávot itt csak a upc "szolgáltat"

...mert a matáv úgy gondolja, hogy nem éri meg neki a szélessávú hálózat kiéítésébe befektetni, mivel lehet, hogy kevesebb ügyfelet csábítana át ahhoz, hogy megtérüljön a beruházása, sőt, elsősorban az átcsábítottak is HC userek lennének, akik nem hozzák, csak viszik a pénzt és akik ellen elkezdte bevezetni a fogalomkorlátos dsl csomagokat. (Nem kell hozzá nagy fantázia, hogy a korlátlan hűségidőszakok lejárta után egyszer csak eltűnnek a korlátlan csomagok.)

Fene ebbe a nagy profitorientáltságba, legyen minden internetszolgáltató nonprofit alapítvány (közhasznú társaság?), sőt, a pék is adja nullszaldósan a zsömlét, alanyi jogon járjon mindenkinek ingyen sör, alapítsunk kommunákat és éljünk boldogan, amíg meg nem halunk.  :omg:

Szerkesztette: Nagy Sarga Domper 2005. 02. 17. 00:18 -kor

#859 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 00:35

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. febr. 17., csütörtök - 0:17

...mert a matáv úgy gondolja, hogy nem éri meg neki a szélessávú hálózat kiéítésébe befektetni, mivel lehet, hogy kevesebb ügyfelet csábítana át ahhoz, hogy megtérüljön a beruházása, sőt, elsősorban az átcsábítottak is HC userek lennének, akik nem hozzák, csak viszik a pénzt és akik ellen elkezdte bevezetni a fogalomkorlátos dsl csomagokat. (Nem kell hozzá nagy fantázia, hogy a korlátlan hűségidőszakok lejárta után egyszer csak eltűnnek a korlátlan csomagok.)

Fene ebbe a nagy profitorientáltságba, legyen minden internetszolgáltató nonprofit alapítvány (közhasznú társaság?), sőt, a pék is adja nullszaldósan a zsömlét, alanyi jogon járjon mindenkinek ingyen sör, alapítsunk kommunákat és éljünk boldogan, amíg meg nem halunk.  :omg:

felesleges az ironizálós duma,aki rosszat ír a gyökér cégedről azt mindig kitünteted a hasonló stilussal  :omg:
HP Pavilion DV-5 1160eh

#860 Felhasználó inaktív   markastor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 17. 00:36

Nem, nem így gondoltam. Kell a profit, küönben senki sem szolgáltatna. Csak lehetnének a "nagy" cégek egy kicsit emberközpontúbbak (az ügyfélszolgálat (telefonos,"bemenős") kítűnő példa), s ne gondolják azt, hogy ha náluk minden rendben akkor biztos a user a hülye, aki nem ért semmihez, és kedvenc szórakozása,hogy elállítgatja a net beállításait(!).

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.