HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások II. fórummotor 2. topik Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 01. 18:16

Idézet: SySERR - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 18:04

Ugy tunik az Eger - BP vonalon vmit butykoltek mert nemi kimaradas utan most megint tokeletes.

Még napirenden van a dolog.

#442 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 18:22

Idézet: tnelis - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 17:49

Hmm

Nezzuk:
1. Korbetelefonalom az ismerosoket hogy szar e a netjuk.
2. Hibabejelentek = vivaldi orakig, esetleg felesleges is.
3. Irok ide.

Az 1 es 2 eset egy vagyonba kerul, a 3 ingyen van, es pillanatok alatt sok visszajelzesem van, esetelg a pajzsraemelt bolcs es fantasztikus NSD baratunk is ellat nemi jotanaccsal, ha ideje eppen engedi.

Szal ezert irkalunk ide.

Es szeretnem itt es most ujra megkoszonni NSD ertunk tett erofesziteseit, es munkajat.

Félreértesz, én nem erre gondolok.

Hanem sokkal inkább mondjuk SySERR-re, aki ma is kétóránként jelzi (olvass csak vissza), hogy "most jó", "most megint nem jó".

Nem áll szándékomban őt sem megbántani, csak ennek így nem sok értelme van.
Papesz

#443 Felhasználó inaktív   YakHead 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 01. 18:32

Üdv Mindenkinek

Lenne egy aprócska problémám. Ez pedig a következő:
Az elmúlt 3 napban valami miatt lagzok, amikor fellépek egy-egy játékszerverre. Tudom, nem tűnik életbevágóan fontos problémának, de rohattul idegesítő, mivel sehogy nem tudom kiküszöbölni. A letöltések szépen mennek, de ha gamezni akarok akkor 999-es pingem van. Már mindent kiprobáltam. Spybot programmal tisztára söpörtem a gépem, víruskeresővel is átnézettem. Szóval olyan tiszta, akár egy szűzleány. Mégis lagzok.
  a UPC szolgáltatóm miatt volt, hogy egy napig egyáltalán nem volt netem, de aztán minden szépen ment, mostmeg.....! Először azt hittem, hogy azért szarakodik mert sokat töltögettem, de aztán kipróbáltam és szépen szedegette lefelé a filmeket. Vagyis nem korlátoztak le. Azért biztos ami biztos vártam elsejéig, hátha mégiscsak a korlátozás miatt van, de ugyanúgy szarok a szerverek.
  Ha valaki tud segítsen már, mert szar itthon munka után singleplayer-ben nyomulni. Hát mégiscsak társas lények vagyunk :D .
  Ha szükség van a modem vagy a hálókártya számára emilben elküldöm annak aki tud segíteni.

A segítséget előre is köszönöm, akárkitől is kapom.

#444 Felhasználó inaktív   emel6 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 02. 01. 18:42

Miért van hogyha a hubra lépek a letöltések 180-ról visszaesnek 30-ra (használok cfosspeed-et)?

#445 Felhasználó inaktív   Selion 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 19:26

Sziasztok!

Ha jól tudom, akkor van egy minimál díjcsomaga a Chellónak.
Hol lehet ezt pontosan megtudni?

Múltkor láttam itt a fórumon, csak elkavarodtam és nincs erőm végignézni.

Előre is köszi a segítséget!

S.
-= Selion =-

#446 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 19:30

Idézet: Selion - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 19:26

Sziasztok!

Ha jól tudom, akkor van egy minimál díjcsomaga a Chellónak.
Hol lehet ezt pontosan megtudni?

Múltkor láttam itt a fórumon, csak elkavarodtam és nincs erőm végignézni.

Előre is köszi a segítséget!

S.

chello light, 512/128k, 5G korlát, hűségmentesen 7,9k, 1 évvel 6,9k, 2 évvel 6,5k

#447 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 19:45

NSD!
A UPC-nél közalkalmazotti-, vagy köztisztviselői kedvezmény van?

#448 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 01. 20:09

Idézet: chhoward - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 19:45

NSD!
A UPC-nél közalkalmazotti-, vagy köztisztviselői kedvezmény van?

Dolgozónet program van, amiben a BM alkalmazottak is szerepelnek, mert a BM kötött velünk szerződést. Szerintem nem minden BM alkalmazott köztisztviselő, de erről pontos információt a munkáltatód és a helyi üfszolgálati iroda vagy a 1221 adhat.

#449 Felhasználó inaktív   emel6 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 02. 01. 20:54

NSD !
Nem tudod mi lehet a probléma.
Elkezdek letölteni a regettel 180 kb/sec ,rákapcsolodok a hubra azonnal a letöltés visszaesik 15-30-ra.
Néha , főleg délelőtt viszont rendessen működik tehát nem valoszínű hogy a gépembe van a hiba.

#450 Felhasználó inaktív   nickol26 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 08:26

Sziasztok! Nem tudom ti hogy vagytok,de, hogy valami nem jó az biztos. Alig tudok játszani online, mert a pingem nem megy 74 alá. Katasztrófa. Állandóan kidobál a szerver. A másik. Várpalotán vannak ismerőseim akik mondták, hogy mennek hozzájuk modemet cserélni. Na engem még az atya isten sem hívott fel ez miatt. Ilyenkor mi van? Csak annál cserélnek modemet aki szól a UPC-nek vagy majd egyszer csak ide is ide érnek? Amúgy NSD azt írtad, hogy csak tavasszal cserélnek modemet Várpalotán. Ezek az emberek kivételek? Vagy mi? Még egy valami. Azt továbbra is felháborítónak tartom, hogy elvárják, hogy befizessem a teljes havi díjat. Ez a pofátlanság ne továbbja. A neten olvastam, hogy terjeszkedik egy új szolgáltató. Nyár körül kiépítik a hálózatot az országabn. Remélem ez így lesz, mert én váltok az biztos.  :reklamacio:

#451 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 10:48

Idézet: nickol26 - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 8:26

Várpalotán vannak ismerőseim akik mondták, hogy mennek hozzájuk modemet cserélni. Na engem még az atya isten sem hívott fel ez miatt. Ilyenkor mi van? Csak annál cserélnek modemet aki szól a UPC-nek vagy majd egyszer csak ide is ide érnek?

Várpalotán elindult a docsis migráció. Mindenkinek lecserélik a modemét, mindenkit keresni fognak, nem kell jelentkezni. De mivel adott számú technikus dolgozik a témán, nem lehet mindenkinek egy nap alatt. Nyugodj meg, téged is keresni fognak, ha eljön az ideje.

#452 Felhasználó inaktív   Selion 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 11:32

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. febr. 1., kedd - 20:30

chello light, 512/128k, 5G korlát, hűségmentesen 7,9k, 1 évvel 6,9k, 2 évvel 6,5k

:respect:

Kollegámnak ideális. ;)
-= Selion =-

#453 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 11:48

NSD!
Olyan problémám lenne, hogy egy ADSLes ismerősöm nem tud pingelni, miközben MSNen elér. A tracert a bp14gw01.bixdc.broadband.hu [195.184.188.121]-nél akad el.
Axelero aszongya, hogy modemreset nálam, ami nem segít, UPC meg xsak annyit, hogy az axelero sara.
Van valami ötleted?
modem MAC: 00E06F5D4DA2
THX
Üdvözlettel:
Gabi

#454 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 12:17

Idézet: nickol26 - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 8:26

A neten olvastam, hogy terjeszkedik egy új szolgáltató. Nyár körül kiépítik a hálózatot az országabn. Remélem ez így lesz, mert én váltok az biztos.  :reklamacio:

Szerinted jobblesz, olcsobblesz? :) Azt is erősen kétlem, hogy "saját hálózatot" épít, pláne országosat. Node tegyük fel épít, ez alsóhangon milliárdokba kerül és nem 1 hónap a kiépítés sem. A milliárdokat beruházókra meg jellemző, hogy marhaolcsók lesznek, hátpersze. Minden esetre kiváncsian várom a fejleményeket.  :cool:

#455 Felhasználó inaktív   bitye 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 12:19

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 11:48

Várpalotán elindult a docsis migráció. Mindenkinek lecserélik a modemét, mindenkit keresni fognak, nem kell jelentkezni. De mivel adott számú technikus dolgozik a témán, nem lehet mindenkinek egy nap alatt. Nyugodj meg, téged is keresni fognak, ha eljön az ideje.

Én is örülnék neki ha ezt a hányást lecserélnék, csak az bosszant hogy Hippo és Straum kapott én meg nem :D

Mindent egyzserre panaszkodunk, csak én városközpontban lakok, ők nem annyira :)
MY CPU-Z Validated OC

Core2 Duo E6550@3.3GHz  || 2x2GB Kingmax Mars || DDR2-800@940MHz || Inno3D Geforce 7300GT@7600GT-600/1600MHz

#456 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 12:21

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 11:48

NSD!
Olyan problémám lenne, hogy egy ADSLes ismerősöm nem tud pingelni, miközben MSNen elér. A tracert a bp14gw01.bixdc.broadband.hu [195.184.188.121]-nél akad el.
Axelero aszongya, hogy modemreset nálam, ami nem segít, UPC meg xsak annyit, hogy az axelero sara.
Van valami ötleted?
modem MAC: 00E06F5D4DA2
THX

Bocs hogy közbepofázok, viszont Axelero és DSL ügyben kissé káosz van. Ugyanitt az Axeleros topikban is láthatod, hogy vannak érdekességek velük. A legszebb, hogy egy emberkének tökugyanaz a gondja, mint nekem (azaz nekünk), de a suxelero váltig állítja, hogy ez a hiba nem náluk van. Konkrétan a tiédhez hasonló pingelési hiba, ami valószinüleg azert van, mert a ping reply nem talál vissza hozzá. Egy traceroute-ot (windozeren tracert) rá kéne eresztened az IP-jére.

#457 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 12:43

Én csont nélkül tudom pingelni, ezért is nem foglalkoztam ezzel az oldallal tovább, csak ő nem tud engem.
Akkor axelero sux, és gondolom nem is foglalkoznak vele. :reklamacio:
Üdvözlettel:
Gabi

#458 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 13:18

masra is vannak mar panaszok nem csak a chellora:)

http://www.szon.hu/s...lcs-141085.shtm

ez tenyleg turhetetlen, csak azt nezik hol tudjak kizsakmanyolni az embert. ahhoz kepest hogy azzal takaroznak hogy ez a sok penz mind arra megy azaz bizonoyos resze, hogy karbantartsak es fejlesszek a szolgaltatas szinvonalat:) aha nagyon szinvonalas:) azt mar elore latom hogy nyh-n nem fogjak tartani a marc31et sem:) jo ha nyarra jo lesz....

#459 Felhasználó inaktív   Avicularia 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 15:41

ezt a hazugságot  :mad:

Link

A vezérigazgató elmondta azt is, hogy az általuk nyújtott kábeles internet-elérések díja az elmúlt 10 hónapban egyharmadával csökkent.

mihez képest ? :eek:
már 2003ban is 11900-at fizettem ,és azóta is annyit
akkor mi csökkent?
HP Pavilion DV-5 1160eh

#460 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 16:09

még reálértékben sem hiszem, hogy 33%os csökkenés lenne :think:
Üdvözlettel:
Gabi