HWSW Informatikai Kerekasztal: Balesetek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Balesetek ...mi történt Veled? Hogyan? ... Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 16. 17:12

Üdv! :)

Ide várom a címmel kapcsolatos történeteket... :) Házi balfogások, biciklis/görkoris/deszkás/korcsolyás/motoros/autós balesetek, stb... :)  Humoros/félhumoros dolgokat várok, hiszen az emberi hülyeség vicces.

Velem annyi minden történt, hogy majd egyszer leírom. :)
Most várom nyunyu-t és mindenkit! ;)

#2 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 17:19

Akkor kezdem én. Nem nagy sztori, de utólag eléggé nagy marhaságnak tűnik:

Jó múltkorában egyik reggel a szokásos szuperkóma állapotában mentem ki a fürdőszobába, hogy majd jóóól fogat mosok... Veszem le a poharat a tükrös szekrény tetejéről, benne a fogkefe, oké. Leveszem a borotvazselét (a fogkrém mellett van), elkezdem rázni, kupak lepattint, letesz, fogkefe odatart, borotvazselé kinyom, kupak visszatesz, flakon visszatesz, víz be szájba, jöhet a fogkefe. Ekkor lett gyanús, hogy a fogkrém nem kék szokott lenni, hanem fehér... :omg:

#3 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 17:45

Én motorral estem(bocs robogóval) már nyáron 3 éve. Jöttem az úton és álltam le a helyi fagyizóhoz. Az út melett murva van, amellett meg járda, ott szoktunk parkolni. Nade eső után voltunk, és a jó kis murvás út megtelt vízzel, vele eggyüt a gödrök is és hát ha jól emlékszem akkor beelmentem egybe és oldalra vágódtam. Namost a fagyizónál az összes haver kint volt, azóta sem voltunk kint így egyszerre :D . Két motoros haver egyből hozzámfutottak segíteni, nekem csak a térdem lett sebes, hát 1 hétig szar volt.... Fagyis haver meg csak kijött, robogt beindította, közölte hogy minden rendben és vissszament keverni a fagyit :Đ . Japersze szegény robogót sajnáltam, mert első lámpabúrát kellett cserélni rajta :(

#4 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 18:09

Haaat, hugom hulyesege korlatlan, de ezert meg kapni fog ma este a ribanc, mikor hazajon :reklamacio:

Tudni kell, hogy nemsokara egymas mellett fogunk lakni, csak a szomszed lakas egyelore atepitesre var. (ez persze nem zavarta hugom ex-pasijat, amikor a heten kirakta a hugomat a lakasukbol, akivel mar regebben szakitottak. Csodalkozom, hogy eddig elviselte, hogy meg mindig nala lakik a lokott hugom...)

Szoval atepites ugyben jott fel delelott a faterom, hogy megszemlelje, hogy mit kell felujitani, csak hugomat szokas szerint nem lehetett telefonon utolerni, es nem volt itthon. (pentek este lattam utoljara, elment pasizni...)

Tegnap este mar hallottam valami kaparaszast a ket lakas kozotti 5cm vekony falon keresztul, gondoltam a vadaszgoreny ki akar szokni. Probaltam hivni a hugomat, de nem vette fel, ma reggel sem.

Apam nyitja ki az ajtot a potkulccsal, megy befele, mint a tank, kozben az allat ott ugral a laba kozott.
Pot-hugom, meg az anyja visit, mint a malac a bollerkes alatt, amikor meglattak.

Apam allatbaratsagat ismerve gondoltam, inkabb en rakom vissza a ketrecbe az allatot, mert kulonben nem elne tul a draga goreny, ha fater veszi kezelesbe a macskaolo-bakanccsal.

Sikerult is nagyjabol becserkesznem, labbal probaltam finomabban betolni az egyik sarokba, hogy megfoghassam. Pechemre csak zokni+papucs volt rajtam, ugyhogy az allat megkostolta a nagylabujjamat. :(

Gondoltam, ha mar elkapott az allat, es nem akar elengedni, akkor megfogom a grabancat, es leoperalom a labamrol.

Haaaaaat, nem volt egy bolcs dontes, ahogy nyultam feleje, egy szempillantas alatt megfordult a dog.(goreny kepest 180 fokban elforditani a gerincet!)
Ekkor a jobb gyurusujjam esett aldozatul, en meg ott allok verzo kezzel, jajgatva, allat meg log lefele, csak azert sem engedett el. (Ha hosszabb kormom lett volna, azt is tuti atlyukasztja, csontig hatolt a fog)

Faterom meg dol a rohogestol, mert elvezi, amikor mas szenved. :mad:

Vegul ugy tudtam leoperalni a kezemrol az allatot, hogy a szabad bal kezemmel elkaptam az allat farkanak hegyet, es nekialltam fejjel lefele logatni.
Akkor elengedte a jobb kezemet, de csak azert, hogy a balt tamadhassa, par centin mulott csak, hogy azt nem erte el a tueles fogaval. (ennyire hajlekony allat!)

Aztan vegul csak betuszkoltam a fejreallt ketrecbe.

Utana rohanok at magamhoz kotszerert, csak kozben kicsuktam magamat hugomtol. Apam meg a jobb kezem mutatoujjara nyitotta az ajtot, es bedagadt :(
(Jo dolog 2 serult ujjal gepelni...)

Vegul mehettem el az ugyeletes Janos Korhazba, tetanuszra.

Ui: azota kiderult, az allat utolso oltasa elmaradt oktoberben, ugyhogy holnap mehetek veszettseg ellenire is... :omg:
Hugom persze eroskodik (sikerult felhivni a pasijanal, miutan itthon megtalaltam a lemerult telefonjat, es kiszedtem a srac szamat belole...), hogy az allat tuti nem veszett, de biztos, ami biztos, lesz egy randim az ANTSZ-szel.

Ui2: Az is kiderult, hogy az allat nem kiszokott, hanem a hugom engedte ki tegnap este az eloszobaban, mikor elment. (hmm, eszre sem vettem, hogy itt volt)

Szerkesztette: nyunyu 2005. 01. 16. 18:23 -kor

#5 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 18:16

Ez nem humoros, de azért leírom:
Még nyolcadikos koromban történt, már majd' besötétedett, az esti foci után már csak ketten maradtunk, kapura rugdostunk egymásnak. Mondtam, hogy már menni kellene, alig látunk valamit, de a srác mondta, hogy rúg még egy utolsót. A lövésbe beletettem a kezem, csak az ujjaimmal értem el, hátracsapta a kezem, csuklótörés. Mert kellet még nekem is egy utolsó lövés. :omg:
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#6 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 18:20

Hát, nem humoros ez sem: érettségi előtt 10 nappal utolsó tesióra. Szokás szerint foci, kapus vagyok. Kicsit bevadult a játék, egy lövés éppen fejre jött nekem, kaptam oda a kezem, hogy védjem magam. Nem ért oda időben, hátranyomta a jobb csuklómat (jobbkezes vagyok). Zúzódás, gipsz. Az írásbeli előtt két nappal vették le, azt hittem, akkor és ott nem lesz érettségi, annyira nem tudtam használni a kezemet. Aztán mégis lett. :)

#7 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 19:03

Baleset, de kivételesen nem én voltam a hülye:

Bringaedzésen voltunk haverommal. Outis versenyzőként akkoriban hétvégén 100+ km-es edzéseket nyomtunk. A Szentes és Csongrád között lévő Tisza-hídról (Csongrád felé) lefelé jövet előzött minket egy kamion. Sikerült is neki. Nem volt nagy köztünk a sebességkülönbség (asszem, 60 km/h-ás sebességkorlátozás volt akkoriban érvényben hídon). Kicsit belehúztunk, hogy ne maradjunk el tőle. A gáz az volt, hogy a mögötte jövő kamionos kitalálta, szórakozik velünk kicsit. Teljesen ránkmászott, a végén már csak egymás mellett fértünk el a haverommal a két kamion között. Tekertünk, mint az állatok, mert az a nagy dög baromira közel jött. Nem tudtunk kimászni a szembejövő sávba, mert egy jobbos kanyarban voltunk éppen, semmit se lehetett előre látni. Maradt a másik oldal. Először én gurultam be az árokba, utánam cca. 20-30 méterrel a cimborám is. Én még láttam őt elesni fél szemmel. Az futott át az agyamon, ha én is akkorát esek, mint ő, akkor itt maradunk mindketten az út szélén.

A két kamion nyugodtan haladt tovább.

Szerencsére zúzódásokkal megúsztuk (na meg jónéhány horzsolással - mindenhol).

Sem addig, sem azóta nem féltem annyira, mint akkor, ott.

Szerkesztette: *Iguana* 2005. 01. 16. 19:04 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#8 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 19:09

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 18:09

Haaat, hugom hulyesege korlatlan, de ezert meg kapni fog ma este a ribanc, mikor hazajon :reklamacio:

> :) <

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 01. 16. 19:24

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 19:03

Bringaedzésen voltunk haverommal. Outis versenyzőként akkoriban hétvégén 100+ km-es edzéseket nyomtunk. A Szentes és Csongrád között lévő Tisza-hídról (Csongrád felé) lefelé jövet előzött minket egy kamion. Sikerült is neki. Nem volt nagy köztünk a sebességkülönbség (asszem, 60 km/h-ás sebességkorlátozás volt akkoriban érvényben hídon). Kicsit belehúztunk, hogy ne maradjunk el tőle. A gáz az volt, hogy a mögötte jövő kamionos kitalálta, szórakozik velünk kicsit. Teljesen ránkmászott, a végén már csak egymás mellett fértünk el a haverommal a két kamion között. Tekertünk, mint az állatok, mert az a nagy dög baromira közel jött. Nem tudtunk kimászni a szembejövő sávba, mert egy jobbos kanyarban voltunk éppen, semmit se lehetett előre látni. Maradt a másik oldal. Először én gurultam be az árokba, utánam cca. 20-30 méterrel a cimborám is. Én még láttam őt elesni fél szemmel. Az futott át az agyamon, ha én is akkorát esek, mint ő, akkor itt maradunk mindketten az út szélén.

A két kamion nyugodtan haladt tovább.

Szerencsére zúzódásokkal megúsztuk (na meg jónéhány horzsolással - mindenhol).

Sem addig, sem azóta nem féltem annyira, mint akkor, ott.

Kicsit belehúztunk, hogy ne maradjunk el tőle.

De... :p

#10 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 01. 16. 20:03

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 18:09

...

Legközelebb is meg akarod majd kímélni a vadászgörényt? :think: :nevet2: :nevet2:

Mondjuk csak az oltás hiányáig vicces. :(
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#11 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 20:25

Legkozelebb kitekerem a nyakat, az mar biztos.

Elobb hivott lelkendezve faterom, hogy beszelt az allatorvos haverjaval, nem egy, hanem harom oltasbol all a veszettseg elleni :mad:

#12 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 20:37

Idézet: guga - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 19:09

> :) <

Afene, picit felreerthetore sikerult, igy ekezet nelkul, _szemelyeskedo jelzo helye_ kollega meg nem birta kihagyni a ziccert.

"Még fog kapni", nem "meg fog kapni".

Szerkesztette: nyunyu 2005. 01. 16. 20:48 -kor

#13 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 16. 21:20

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 20:37

... kollega meg nem birta kihagyni a ziccert.

Ámátőrök szoktak ilyesmiken lovagolni :Đ
Ciciman is on borda

Elküldve: 2005. 01. 16. 21:30

Idézet: fram - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 21:20

Ámátőrök szoktak ilyesmiken lovagolni :Đ

Ha már úgyis most kezdte a szakmát... :]

Elküldve: 2005. 01. 16. 21:36

Na, nekem is volt egyszer egy otthonim; semmi extra.

Az első 'nem pepsicocacóla' üveg kóla, Flash nevezetű.
1 L -es echte üveg, zöld.
Nyitom ki : hát nem felrobbant a kezemben ???
Időm nem volt a szentségelésre, mert az ujjamból máris ömlött ama piros.
De a menstruáció kutya füle ehhez képest.
A bal mutatóujjam középső ujj felé eső 'ujjbegy' része (szal oldalt ;)) az úgy nyissz...
Bőr valamelyest tartotta, de nem nagyon.
Gondoltam, ha letépem, lesz egy centis luk. Mire beforrad-eltűnik...
Na, víz alá, hogy az esetleges szilánkok kijöjjenek.
Aztán ezt a lógó cafatot vissza, körbe gézzel, meg miegymással...

A mai napig meg tudom mutatni, hol volt, pedig 16-18 éve biztos volt... :]

Elküldve: 2005. 01. 16. 21:40

Másik.

Kb. 12 éves lehettem.
Angyali sziget (Ráckevénél).

Meredek partoldal.
Bicajjal, ahogy kell.
Végülis a vízbe nem estem bele, de a hasamon a bőr az rendesen kinyílt.
Anyámék attól voltak besz@rva, hogy mi van akkor, ha a villa belém áll.
Merthogy a bicaj tulajdonosa (náluk nyaraltunk) balhézott, hogy eltört a villa (Csepel Camping, de a 'nem összecsukhatós').
Apám hetekig rohangált villáért... :omg:

Elküldve: 2005. 01. 16. 21:43

Kb. 3 éves lehettem (én nem emlékszem, mesélte anyám).
Ovi a Szabadság téren, kint vagyunk a játszótéren.

Valami bottal/ággal hadonászott egy gyerek.
Megütötte a bal szememet.
Extra : megrepedt a szemgolyóm... :]

Elküldve: 2005. 01. 16. 21:48

Szintén 3.
Unokatesóknál vagyunk.
Ő 6 éves.
Játszom az ágy előtt félig hasalva.
Poénkodik : kirántja a lábamat.
Eredmény : az ágy szélébe úgy ütöm be a fogamat (!!!), hogy az felcsúszik.
Vér, anyázás, fogorvos (este van).
Injekciók, röntgenek hada : nem sérült a maradandó fog, ezt lekönyörgi valahogyan.
Rá talán egy pár napra biztos, ami biztos, kihúzzák.
Mondjuk kapaszkodott rendesen az orvos, mert alig bírta kihúzni a tejfogat... :]

Elküldve: 2005. 01. 16. 21:50

Kb. 10 évesen, szintén náluk.
Addig csak vastagfalú pohárból ittam, ott pedig valami vékonyból.
Eredmény : kiharaptam rendesen.
Anyám szedegette a számból a cserepeket, majd miután megbizonyosodott, hogy minden kint van :

Durr egy pofon !!! :]

Képzelem, szegény, milyen ideges lehetett... :omg:

#20 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 22:12

Sajnos ez sem vicces történet.  Hazafele tartottam a toyota yarisommal (fél éves, 10k km) az örödgárok úton. Namost azt tudni kell, h ez az út végig védett útvonal mert busz közlekedik rajta.  Haladok haladok rajta szépen ahogy elő van irva ugy 55-60 km/h -val, mikor hirtelen az egyik meredek mellékutcából az elsőbbség adást elmulasztva kirohan elém keresztbe egy kocsi, de úgy, hogy már semmit nem tudtam csinálni és durr bele. (1 mm féknyom sem volt) Mivel a kocsi jobb hátulját találtam el, az ember kb 6-7 et pördülve bevágódott a szemközti utcába az árokba majd neki a villanyoszlopnak. Én szintén kb 4-et pördültem és egyenesen bele az árokba s isteni mázlim volt h nem állt fejre az autó. Mindezt az egészet megúsztam pici agyrázkódással és 1-2 komolyabb zúzódással. A vicc az volt, h a rendőr közölte velem nagypofával, h én leszek a hibás mert túl gyorsan mentem !!!  :omg:  Erre én beközöltem vele, hogy mielőtt túlságosan megerölteti az agyát a nagy esetfeltárásban, kicsit gondolkozzon, hogy ki közlekedett a főútvonalon ... Ezután elvesztettem az eszméletem és a mentőben ébredtem fel. A legnagyobb parám az volt, h fájt a hátam, de szerencsére semmi gáz nem történt, a saját hülyeségemből adódóan nem voltam bekötve és az ütközés erejétől az anyós ülés előtti lábtéren kötöttem ki, ezért fájt.. Legalább leteszteltem a yarist hogyan törik, azt kell mondanom, hogy remek autó, ugyan rommá tört de megvédett és élek, akik látták az esetet mind azt hitték kampec nekem, még a balesetet okozó sofőr is rohant mint a gép hozzám mert ő is azt hitte végem van. Mielőtt valaki firtatná a vezetési tudásomat, havonta legalább 2 ilyen eset történik ebben a "kereszteződésben" az elsőbbségadás elmulasztása miatt. Amúgy idén lesz 8 éve h vezetek mindenféle baleset nélkül ez volt az egyetlen kop-kop... Szoval közlekedjetek óvatosan, körültekintően mert egyre többen veszik úgylátom féldisznóért a jogsit,
Bocs ha egy kicsit hosszú volt, köszi h végigolvastad.
My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP

Téma megosztása:

• (7 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó