HWSW Informatikai Kerekasztal: Balesetek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (7 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Balesetek ...mi történt Veled? Hogyan? ... Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 20. 17:57

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 16:04

Kisebbnél nem is szokott gond lenni...

Én is kíváncsi vagyok nekem mit mit mond a biztosító!!!
Az a lényeg nekem ne kerüljön pénzembe más hibálya! :reklamacio:

Szerkesztette: blitz 2005. 01. 20. 17:58 -kor

| alaplap: MSI Neo3-v| proci:Intel D 2.66 | memória: 1GB DDR | HDD:Maxtor 160 GB | Pioneer 109 DVD író | Fujitsu Siemens TFT 19" Monitor | Trust Bilentyűzet | Microsoft Wheel Mause | Sapphire X800 256 MB | 350w-os táp |

#62 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 19:40

Idézet: perzecutor - Dátum: 2005. jan. 19., szerda - 20:11

3. 1 év van hátra a lízingböl, jövö ilyenkorra enyém lehetett volna, egy akkor kb. 550-600 ezret érő autó. Szerintem most felértékelik 600-ra, kifizetek 240-et a banknak, a maradványérték 100 (vagyis a roncs), kézhez kapok 260 ezret. Ebböl vegyek ugyanolyat, amilyen ez volt tegnap délelött?? Akárhogy számolom...ez nekem gazdasági totálkár.  Ja, és mikor vegyek?

Az én nézetem (lehet, hogy elég naív...):
Az autó 1 év múlva ért volna 550-600-at. Mekkora lett volna a kocsi értéke 1 év múlva a lízingszerződés szerint?
Ahhoz az összeghez hozzá kell írni azt a pénzmennyiséget, amit egy év alatt még be kell fizetned, és az összeget kell megkapnod...
Ha nem volt írva érték, csak 1 forintos átadási érték a szerződés lejártakor, akkor meg kell kapnod most a kocsi értékét, plusz azt amit egy évig még fizetned kell...

Lehet, hogy az általam vázoltak túl naív megközelítések, de szvsz így lenne korrekt...

#63 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 20:28

Túl naív.
Ciciman is on borda

#64 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 21:20

Idézet: fram - Dátum: 2005. jan. 20., csütörtök - 21:28

Túl naív.

Gondoltam...
Pedig a jelenértéke kb. annyi lehet, mint a jelenlegi kocsinak=>ez lenne méltányos... :(

#65 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 21:24

Viszont van saját sztorim is...

Fel akartam menni a koliban liftel.
Erre az a szottyadt lift megállt két emelet között, én meg benne...
Nem baj, gondoltam, hiszen sajnos mindennapos, hogy beszarik a lift, majd kikapcsolják és kiszabadítanak...
Erre az ügyeletes portás benyögte, hogy ő nem ért hozzá, aki pedig ért hozzá az nem elérhető! :mad:
Mondom fasza!
Ráadásul a liftből még nem takarították ki a szombat reggel óta ottlévő hányás maradékát sem! :mad:
Frankó ez a XXI. századi magyar felsőoktatási infrastuktúra nem?
Végülis előkerült az egyik portás - aki kabátban jött, szóval nem a koliban volt - és hozta a kis okos kulcsot, meg szórta az áldást a lift karbantartóira! ;)

ui.: most csörgött fel a portás és csodálkozott, hogy én vettem fel a telefont, mert ő még nem tudott róla, hogy kiszabadultam...

#66 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 20. 23:28

én csak kisebb koromban össze vissza törtem magam... potkerekes bringával füre mentem, mire az feldőlt... persze velem együtt... 3 évesen eltörtem a karom :)
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#67 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 10:56

Azt hittem elsőre, hogy az ilyen "háromévesen6szormentemarediátornak" sztori nem játszik, mert abból mindenkinek tele a padlás! ;)

#68 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 12:50

No egy sztori. Kb 12 éves lehettem, haverommal minden hülyeségben benne voltunk ez is az lett végül. Néztük havernál valami kardozós filmet (talán a Conan-t :think: ) hát utána megjött a kedvünk nekünk is a víváshoz. Normálisabb gyerekek ezt fakarddal csinálták volna, mi ezt 30 cm-es konyhakéssel tettük. :ninja: :omg: Eredmény: haver győzött, jobb kezem középső ujján egy qrva nagy vágás, amiből ömlik a vér. Pzs-vel próbáltam elállítani, de nem jött össze. No akkor futás haza, otthon mutatom muternak majdnem elájult, fater megfog gyerek, bevisz ügyelet, ferőtlenítő ráönt, én üvölt, mint állat, varrógép alá be, utána jól bekötöz, ujjam kb kétszer akkora, mint volt. Zárszónak még egy tetanusz a seggembe, had szóljon az is. :)

Suliban doga írás, én lóbálom a kezem, hogy nem tudom megfogni tollat, na jó akkor megúsztam. :D
Utána x nap múlva kivették a varatot a kezemből, de kötszert nem vágták le, hanem csak lecsúszott magától így az még utána hasznosítható volt egy ideig doga kerülő eszköznek. :cool: Persze egy idő után doga helyett következett a szóban felelés...  :Đ
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#69 Felhasználó inaktív   kukola2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 23. 22:54

Nálam is volt egy-két véres esemény gyerekkorban, tinikorban:

Gyerekkori eset: csingálok két kommunizmus korabeli fotelen, de mivel nem akrobata családból származtam, ezért sikeresen beestem a két fotel közé. Fej beüt, számból ömlött a vér rendesen, de megmaradtam.

Tinikori eset: régebben az volt a szokásom, hogy a buszról leszállás közben leugráltam a lépcsőről. Ehhez még annyit kell tudni, hogy elég magas gyerek voltam világéletemben (tornasor legutolsó fix hely kibérelve ált. isk-ban). Egyik nap szokásos ugrás, annyival bonyolítva, hogy nem a középső, hanem a legfelső lépcsőfokról. Eredmény: homlok bevág, aktatáska buszról szabadba eldob és eltaknyoltam  mint a nagyágyú, majd elterültem a földön. Persze mindenki segítőkészen kiröhögött...végül nagy nehezen összeszzedtem magam és elvonszoltam a hátsómat.

Na, ez ciki volt. :paci:

Szerkesztette: kukola2 2005. 01. 23. 22:56 -kor

#70 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 24. 00:08

Még a régi szép időkben moziba mentünk páran, tesóm, egyik barátunk és én, tesóm vezetett. Pesten mentünk és az egyik nagy tűzfalra fel volt festve egy nagy Coca-Cola felirat. Nézegettem és észrevettem egy olyan dolgot rajta, amit eddig nem is láttam, hogy a két szó között fent van egy kis kötőjel. Ezt közöltem is a többiekkel: Jé... nem is tudtam, hogy Coca-Cola feliratban a két szó között van egy kötöjel is, hogy lássák mire gondolok a falra mutattam. Biztos érdekes volt mert mind a ketten odanézetek. :rolleyes: A probléma az volt, hogy közben a lámpa pirosra váltott és megállt a kocsisor, mi meg mentünk tovább. :)
Arra emlékszem, hogy előrenéztem és BAMMM!!! Olyan volt mint a filmekben, tényleg úgy láttam, és később úgy is emlékeztem a dologra, mintha lassított felvétel lenne. Az előttünk lévő kocsi lámpái robbantak szét, repültek a szilánkok mindenfelé.
Egy Trabantba mentünk bele aminek eltűnt a csomagtartója. A Trabantot beletoltuk egy másik Trabiba, szóval aminek nekimentünk annak az eleje is eltűnt kicsit, a másiknak meg szintén a hátulja. A második Trabi pedig belement egy terepjáróba, de már nem túl erősen, mert annyira nem tört össze az eleje.
Az egyik Trabantból kiszált egy srác, higgadtan tudomásul vette, hogy mi történt, azt mondta Neki is volt már hasonló esete. Az első Trabantos nő kicsit kiabált, dehát nem nagyon tudott mit tenni, nem direkt csináltuk. A terepjárós külföldi volt, de semmi baja nem lett a kocsijának, mert vonóhorog volt rajta.
Kijött a rendőrség, elrendeztük a papírokat, aztán a jó öreg zsigával a saját lábán elmentünk moziba. :D

#71 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 24. 00:32

Ovoda, kozepsocsoport.

Eppen valami baranyhimlo jarvany miatt hianyzott a fel ovoda a farsangrol, koztuk en is.
2 het otthon fekves utan engedtek csak vissza.

Nagy oromomben rohanok fel a lepcson, kettesevel veszem a fokokat, mikor megcsusztam, es allcsuccsal telibekaptam a legfelso lepcsofok elet.
Allambol persze omlik a ver, mentovel be Veszprembe, ahol osszevarrtak.

Meg egy het hianyzas az ovibol :(

#72 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 01. 24. 00:48

10 éves koromban úgy betörtem a fejem, hogy alig bírtam hazavánszorogni, pólóm csurom vér, kórházig csak óbégattam, hogy jajjmeghalok. Anyámék meg orvosnál modnták, hogy hülyeség, erre orvos közölte, hogy annyira azért nem hülyeség, mert atom sok vért vesztettem. Gondolom ezért aludtam be, míg összevartam a műtőasztalon :-)

Utána Almássy téren konzervet bontottam pillangókéssel. Haverok mondják, hogy ne tegyem, elvágom a kezem. Nagy szám volt, nekiláttam, mikor végeztem, közöltem, hogy nougye, hogy nem vágtam el, és már hajtottam is ki a konzerv tetejét. Nomost a jó melegtől meg késsel való cincálástól szétfolyt belőle a zsír, aztán nyassz, elcsapta a hüvelykujjam. Szép volt, hivatalos elsősegélyes csajtól kérdeztem, hogy noaztán merre van a kórház, mert össze kellene varrogatni dolgokat. Erre mondja, hogy mutimeg, majd addig is beköti. Ok, megmutattam, csaj elfehéredett, elfordult: kórháza z így arra elmész, aztán... Jót röhögtem, de kórházban már nem volt mókás, vitt valami ideget is, meg nem hatott az érzéstelenítő, én meg mondtam, hogy össze bírom szorítani a fogam, varják össze, mert így mégsem maradhat. Folyt a könnyem rendesen, szerencsére izmott éppen nem vitt.
Make love not Wor.

#73 Felhasználó inaktív   kukola2 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 24. 08:22

Na, akkor még egy tavalyi baleset, illetve most már tavalyelőtti:
régebben hetente egyszer munkatársakkal este focival múlattuk az időt (meg a lerakódott plusz kilóknak is kellett egy kis terror) Kapus szoktam lenni (mivel nem bírom a futást), így eset meg, hogy egyszer csak rosszul nyúltam a labdába, nagy roppanás és az ujjvégem zsibbadt mint az állat.

Másnap röntgen, kiderült, hogy az ín csonttal együtt kiszakadt a helyéből - műtét. A gyűrűs ujjam köröm felöli oldalán a középső és a felső ujjperc között befűztek egy drótot, ami a felső ujjperc másik felén jött ki, egy plombával lezárva. Így kellett rohangálni egy hónapig.

Amikor eljött az ideje, kórházba megint be. Kérdezem dokit hogyan szedi ki a drótot? Erre látom, hogy hoz egy kombinált fogót és kihúzza a drótot a kezemből. Na, akkor majdnem be******tam. A vágás nyoma az viszont frankón megmaradt.

#74 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 24. 23:15

A sztori haverral történt meg 2 éve:

Van (volt :D)neki egy nagyon komoly bringája, ő legózta össze, 2-300ezer körüli összegbe került, 3 éve. Az ominózus esetig mindig letekert évente többezer kilométert. Az volt a szokása, hogy beáll egy kamion, teherautó mögé, és szélárnyékban nem kell annyit tekernie. Namost, teker a kamion mögött, egyszer csak a kamion behúzódik az út közepe felé. Haverom nem tudta miért... aztán rájött... a kamion megközölt egy úton fekvő farönköt, ő meg telibeverte a bicajjal a rönköt, de úgy hogy ő az egyik árokba repült, a bicaj meg a másikba. Aztán megpróbált stoppolni is, hátha valaki hazaviszi őt, dehát tiszta vér volt, fehér póló, nadrág darabokra szakadt rajta, baloldalt gyakorlatilag nem volt rajta olyan bőrfelület, amiből nem szivárgott a vér, akkorát csúszott az aszfalton. Mondanom se kell, nem állt meg senki. :D

2 éve a bringa a garázsban van egy dobozban szétszedve, azóta nem teker :D

Szerkesztette: Blackman790817 2005. 01. 24. 23:16 -kor

Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#75 Felhasználó inaktív   Franyo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 25. 13:47

Ovis eset.
Fogócska délelőtt az ovi udvarán, persze mindenki rohant mint a hatökör. Az aktuális fogó engem szemelti ki hogy majd jól elkap. Futottam mint a meszes, és berohantam egy bokrokkal övezett területre az udvaron amiről tudni kell hogy a gondnok bácsi 1 nappal előtte csapta le a rekettyést, és csak az éles csonkok álltak ki a földből. Több sem kellett. Futás közben megbotlottam és az esés úgy sikerült hogy az egyik csonk beleállt a fejembe a bal szemem felett kb 2 cm-vel.  :eek:
Enyhe sokkot kaptam, az ovónénivel együtt. Vísitottam mint a fába szorult féreg, főleg mikor elvittek a sebészetre és 3 kapoccsal összetűzték a fejem...  :D
belülrôl barnító biogenetikus piercingállat

#76 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 26. 19:41

közlekedni pedig kell...tudom, tudom, ez volt, most mit csináljak  :)
Kép
Business as usual. We fucked up everything.

#77 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 28. 13:20

Idézet: perzecutor - Dátum: 2005. jan. 26., szerda - 19:41

közlekedni pedig kell...tudom, tudom, ez volt, most mit csináljak  :)
Kép

:respect:  Jó a rendszáma! :Đ Használd egészséggel, balesetmentes közlekedést kívánok! :)

#78 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 08:58

síbaleset, hátsó keresztszalagszakadás, több helyen porclevállás, izületbe porcos szabadtest beékelődés... csupán egy állatnagy, utolsó napi lesiklás következménye - büszke vagyok magamra, mert nem a mentő hozott le, hanem saját lábamon, lesíeltem a völgybe :Đ - nekem eddig ez volt a "legvéresebb" - ja, természetesen megműtötték a térdem :look:

-C0pp3rM!n3-

#79 Felhasználó inaktív   RedRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 31. 12:23

Az eset kb 8 éve történt, de szerintem ujjászülettem.
Nyári munkából bicajjal tekertem haza, szépvölgyi út, lajos utca kereszteződésben, én okos  balra nagyívben akartam fordulni, a mögöttem jövő dacia felöklelt.
A mák ott volt, hogy nem a kocsi alá estem, hanem átgurultam rajta.
A másik mák meg az volt, hogy a kocsi az első villámat kapta el, és nem a sípcsontomat gyürte bele a fogaskerékbe.
Megúsztam komolyabb sérülés nélkül, egyedül a dacia orrán lévő antennacsonk akadt bele a combomba, és feltépte egy kicsit.
Persze rendőrség, mentők stb.
Utána 5 évig nem mertem bicajra ülni,persze nem is volt mire, mert a bicaj totálkár lett.
Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,
Samsung DVD író, ACER AL1916W.

#80 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 19:02

Idézet: Omega - Dátum: 2005. jan. 28., péntek - 13:20

:respect:  Jó a rendszáma! :Đ  

Jaja, hozzon szerencsét!
Ciciman is on borda

Téma megosztása:

• (7 Oldal)