HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K750 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K750

#1881 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 23. 14:06

Most frissítem a telcsit, végre a Pannonosakat is lehet, ideje volt.

#1882 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 15:46

Idézet: Anonymus23 - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 11:45

Hát ez egy érdekes kérdés.
De ezt neked kell eldöntened, én is kiváncsi lennék már, hogy mikor jön már a K800/K790-es, mert az azért csak odaver :D
De azoknak az ára is oda fog verni :D
Ez a K750 1 évvel ezelőtt is 43-ba került a Vodánál pl. most nézem, ott még most is annyi.
Nem nagyon ment lefelé az ára.

Igen, de azt azért hozzátenném, hogy a vodás az Live menüs, és olyan nem igazán kellene, a pannonos meg gyári, elvileg :)

Lehet, hogy a jövő héten lecserélem a régi SE-met mégis egyre. :)

#1883 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 08:36

Idézet: Kory - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 10:36

Hülye kérdés.

Szerintetek "érdemes" "még" ilyen telefont venni újan, vagy várjak esetleg az utódjára.

Pannonnál venném, és 36 ezer Ft-omba kerülne.

Énhasonló dilemmában voltam; hogy várjak 6233(/5500) vagy 6230i/K750i.
Amit nekem kell a régiek is tudják, féláron. Eleinte bugosak szoktak lenni az újak (K750ire elég sokat panaszkodtak fórumkban), ezeknek majd fél év mire lemegy az áruk kicsit... úgyhogy én régi; de akkor legyen mégolcsóbb, használt mellett döntöttem...

AMD Rula, ez mit jelent? Jól értettem hogy van kábeled, leszeded a sw frissítést az SE honlapjáról és rátolod a friss SW-t? :think:

Szerkesztette: MC Pite 2006. 06. 24. 08:40 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#1884 Felhasználó inaktív   Anonymus23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 24. 12:24

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 9:36

Énhasonló dilemmában voltam; hogy várjak 6233(/5500) vagy 6230i/K750i.
Amit nekem kell a régiek is tudják, féláron. Eleinte bugosak szoktak lenni az újak (K750ire elég sokat panaszkodtak fórumkban), ezeknek majd fél év mire lemegy az áruk kicsit... úgyhogy én régi; de akkor legyen mégolcsóbb, használt mellett döntöttem...

AMD Rula, ez mit jelent? Jól értettem hogy van kábeled, leszeded a sw frissítést az SE honlapjáról és rátolod a friss SW-t? :think:

Nem tom mit is kérdezel, de ha a szoftverfrissítést kérdezed, akkor ez még egyszerűbb, van hozzá spec SE szoftver (neten keresztül), ami a dobozban található kábelen keresztül frissíti a mobil szoftverét.
Én pl tegnap frissítettem a Vodást.
Én nem tudom, hogy ki milyen problémákról beszél, nekem eddig egyetlenegy problémám volt vele, eleinte lefagyott nagy ritkán (talán ha összesen 3x), de ezt az első szoftverfrissítés megoldotta, mert azóta tökéletes.
Gigabyte GA-P55A-UD4 ▓ Core i5 750 ▓ CM Hyper TX3 ▓ 2x2+2x4GB DDR3 ▓ Gigabyte GTX580 ▓ 128GB SSD Samsung 830 ▓ 8,25 TB Samsung ▓ Genius5.1 HomeTheater ▓ Samsung SyncMaster P2770HD ▓ Logitech G5 Laser ▓ CM 960 II Advanced ház ▓ Corsair CX400W ▓ KingPro 650VA szünetmentes táp ▓ SonyEricsson Xperia X8 ▓ Samsung 40C650 ▓ Asus HDP-R1 ▓ Acer V3-531G

#1885 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 12:34

Idézet: Anonymus23 - Dátum: 2006. jún. 24., szombat - 12:24

Nem tom mit is kérdezel, de ha a szoftverfrissítést kérdezed, akkor ez még egyszerűbb, van hozzá spec SE szoftver (neten keresztül), ami a dobozban található kábelen keresztül frissíti a mobil szoftverét.
Én pl tegnap frissítettem a Vodást.
Én nem tudom, hogy ki milyen problémákról beszél, nekem eddig egyetlenegy problémám volt vele, eleinte lefagyott nagy ritkán (talán ha összesen 3x), de ezt az első szoftverfrissítés megoldotta, mert azóta tökéletes.

Nekem eddig össz bajom az volt, hogy ki és bekapcsolás után elfelejtette az alapképernyőről a jobbra irányra  állított "gyorsbillentyűt", de ezt az aktuális szoft újrafrissítése is megoldotta, de azért szoktam updatelni mindig, ha van mivel :D

#1886 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 13:26

Az nem rossz ohg yotthon magam is upgradelhetem, ez tetszik...
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#1887 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 25. 21:53

Ha mar szobajott a hazi upgrade: en is megcsinaltam par hete, jo regi volt a bennelevo sw. Tavaly szeptemberben vettem a telcsit, az akkori volt benne, es hozzateszem hogy nalam soha nem fagyott vagy nem produkalt olyat ami indokolta volna, csakhat lattam a kover bugfix listakat, changelogokat, gondoltam miert ne...

Viszont eleg furcsan ment a dolog. Elkezdte attolteni a telcsibe az uj sw -t, irta a kliens hogy ne kapcsoljam ki a telcsit, es ne huzzam ki a kabelt, aztan ez igy is maradt. 15 perc utan egyre jobban kezdtem parazni 1 ora utan meg vegkepp, 2 ora utan pedig meguntam es lesz ami lesz alapon kabel kihuz, telcsi kikapcs :)
Szerencsere tulelte, es a legujabb sw van benne (volt itt egy link nemreg ott neztem a releaseket), azota is jol mukodik.
Szoval szerencsem volt, a kerdesem viszont az, hogy mas is tapasztalt e ilyet? Ezek utan nem biztos hogy neki mernek allni ujra.

#1888 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 23:04

Idézet: Lasrach - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 21:53

Ha mar szobajott a hazi upgrade: en is megcsinaltam par hete, jo regi volt a bennelevo sw. Tavaly szeptemberben vettem a telcsit, az akkori volt benne, es hozzateszem hogy nalam soha nem fagyott vagy nem produkalt olyat ami indokolta volna, csakhat lattam a kover bugfix listakat, changelogokat, gondoltam miert ne...

Viszont eleg furcsan ment a dolog. Elkezdte attolteni a telcsibe az uj sw -t, irta a kliens hogy ne kapcsoljam ki a telcsit, es ne huzzam ki a kabelt, aztan ez igy is maradt. 15 perc utan egyre jobban kezdtem parazni 1 ora utan meg vegkepp, 2 ora utan pedig meguntam es lesz ami lesz alapon kabel kihuz, telcsi kikapcs :)
Szerencsere tulelte, es a legujabb sw van benne (volt itt egy link nemreg ott neztem a releaseket), azota is jol mukodik.
Szoval szerencsem volt, a kerdesem viszont az, hogy mas is tapasztalt e ilyet? Ezek utan nem biztos hogy neki mernek allni ujra.

Nekem is volt, amikor ugyanarra a softra frissítettem legutóbb, a csík végigment és megállt, utána pár  perccel később lehúztam és nem lett baja...

#1889 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 11:37

Srácok, HPM 65/70/82est fülest ajálnjátok?
60 a gyári, 65 fülre akaszthatós 3S szerint 'hifi', mint a 82 (W810 gyárija), 70-es pedig úgy néz ki mint a 82es másik vezérlővel. Az is, vagy másik, mert a 3S honlapon ezt nem fényezik hogy jó minőségű füles :think:

Feltételezem ugyanolyan jól szól HPM 70-el mint a W800...  (mert közbe megtaláltam hogy annak a gyárija volt, nincs rajta hang meg távirányítás a 82eshez képest)

Szerkesztette: MC Pite 2006. 06. 26. 11:53 -kor

#1890 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 23:38

Sikerult szereznem vegre egy kis memoriabovitest a gyari 64Mb -s kartya helyett, egy 2Gb -s ms duo formajaban. Most hogy van helyem boven, telepakoltam a kartyat mp3 -akkal  :D , viszont az eddigi 64Mb -s idilt megtorte a sokszaz elemes lista a medialejatszoban  :) Bar nem talaltam ra, de azert remenykedve kerdezem, hogy letezik e olyan opcio aminek a segitsegevel normal "filemanager" szeru nezet valosithato meg a mediaplayerben? Gondolok itt a konyvtarak megjelenitesere es azok "tallozasara". Nagyon atlathatatlan igy az omlesztett lista, raadasul eleg lassan lep be a "minden zene" menube (amit nem is csodalok, gondolom "vegignyalja" az osszes konyvtarat is filet). A playlistek segitenenek a dolgon tudom, de azert eleg nagy macera letrehozni oket minden uj albumnal. A w800i -n is igy van ez megoldva?

#1891 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 06:22

Ez engem is érdekelne, mert gondolkozok hogy 512es vagy 1024es kártyát vegyek hozzá...

#1892 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 12:07

w800 szoftot még nem láttam élőben (ez hazugság, de nem emléxem :D), de képek alapján az tud id3 tagek alapján is csoporosítan/sorbarendezni (artist, album, genre stb.)

k750ben a media player filemanager szerű max playlist összerakásnál lesz, amúgy érdemes könyvtárakba rendezni a fileokat és úgy gyorsabb összerakni a listet.

#1893 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 15:50

Idézet: AMD rula - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 11:07

w800 szoftot még nem láttam élőben (ez hazugság, de nem emléxem :D), de képek alapján az tud id3 tagek alapján is csoporosítan/sorbarendezni (artist, album, genre stb.)

k750ben a media player filemanager szerű max playlist összerakásnál lesz, amúgy érdemes könyvtárakba rendezni a fileokat és úgy gyorsabb összerakni a listet.

A k750i -nek is ugyanilyen akkor a mediaplayere, csak az vele a bajom hogy a 3 szempont szerinti rendezes nem old meg semmit, attol meg ottlesz egyben 200-300 file is akar. Igen, konyvtarakban vannak nalam is, akkor ezek szerint playlistet kell gyartani mindegyikbol :I

Javas mp3 player nincs? :D Tudom tudom, elegge gyalazatos lenne felrakni erre a telcsire... :)

#1894 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 18:28

Ajjaj...
Kábellel felcsatlakoztatom a telót, és cask a telefon memória jelnik meg :(
Ötlet?

#1895 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 18:38

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 18:28

Ajjaj...
Kábellel felcsatlakoztatom a telót, és cask a telefon memória jelnik meg :(
Ötlet?

Tegyél bele kártyát:D
Tedd fel a cd-ről a drivereket emg mindent.
Elméletileg pont, hogy csak a kártyát kéne látnia, ha van benne.

#1896 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 18:47

Ha mar usb kabel: a minap kivancsisag keppen radugtam egy linuxos gepre a telcsit usb kabellel. Es kerdes meg egyeb rinya nelkul csuklobol bemountolta, lattam a ms tartalmat. Mi a rakert kell az xp -nek driver ugyanehhez? Amugy a linux egy ubuntu dapper volt, install utan 10 percel, gyakorlatilag a kde hatterkepen kivul semmit nem valtoztattam rajta a telcsi radugasa elott. lol? :)

#1897 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 29. 05:21

Idézet: AMD rula - Dátum: 2006. jún. 28., szerda - 19:38

Tegyél bele kártyát:D
Tedd fel a cd-ről a drivereket emg mindent.
Elméletileg pont, hogy csak a kártyát kéne látnia, ha van benne.

Olyan egyértelműek, hogy le sem írtam hogy benne a memkártya és fenn vannak a driverek (mert akkor a telót se látná).
Kékfogon látja (blusoleil saját progijával)...

#1898 Felhasználó inaktív   sohta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 29. 09:12

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. jún. 29., csütörtök - 6:21

Olyan egyértelműek, hogy le sem írtam hogy benne a memkártya és fenn vannak a driverek (mert akkor a telót se látná).
Kékfogon látja (blusoleil saját progijával)...

Matasd MyPhoneExplorer-rel. Az látja mindkét memót a telóban.
Sose nézz hátra, mert véletlenül lefejelsz egy oszlopot :)

#1899 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 29. 10:36

Idézet: sohta - Dátum: 2006. jún. 29., csütörtök - 10:12

Matasd MyPhoneExplorer-rel. Az látja mindkét memót a telóban.

Thx, rákeresek otthon...
Miért olyan bitang lassú kábelen az adatátvitel mintha BT-n másolnám? Szerintem kékfogon is ilyen gyors volt a 6230on, meg kb ezen is az adatátvitel...

#1900 Felhasználó inaktív   sohta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 29. 13:02

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. jún. 29., csütörtök - 11:36

Thx, rákeresek otthon...
Miért olyan bitang lassú kábelen az adatátvitel mintha BT-n másolnám? Szerintem kékfogon is ilyen gyors volt a 6230on, meg kb ezen is az adatátvitel...

Úgy vettem észre, hogy a teló belső memója kicsit lassabb, de a külső memóról 300k is elérhető

Szerk: MyPhoneExplorer a Honosítóműhelyről

MyPhoneExplorer fejlesztői oldala

Szerkesztette: sohta 2006. 06. 29. 13:05 -kor

Sose nézz hátra, mert véletlenül lefejelsz egy oszlopot :)

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.