HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K750 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K750

#1901 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 29. 15:04

Hogy csinálok ismétlődő bejegyzést a naptárban?
(És nem lehet vmi kraftosabb/hosszabb naptárhangot beállítani? :( )

Thx a fentiért. 300K adatkábellel? :eek: Az sovány, többet vártam... de szerintem nem ment annyival, megpróbálom majd lemérni...

Szerkesztette: MC Pite 2006. 06. 29. 15:07 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#1902 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 29. 17:00

Idézet: Lasrach - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 22:38

Nagyon atlathatatlan igy az omlesztett lista, raadasul eleg lassan lep be a "minden zene" menube (amit nem is csodalok, gondolom "vegignyalja" az osszes konyvtarat is filet). A playlistek segitenenek a dolgon tudom, de azert eleg nagy macera letrehozni oket minden uj albumnal. A w800i -n is igy van ez megoldva?

No, az iment neztem egy w550 -et, kicsit mashogy nez ki benne a mediaplayer. Konyvtarakat ez sem tud kezelni, de ID3 tag alapjan eloadok szerint mappakba rendezve mutatja az mp3 konyvtar tartalmat, ami ebben a formaban mar egesz baratsagos. Feltetelezesem szerint a w800i -ben ugyanilyen mediplayer van (www.sonyericsson.hu -n levo demo alapjan). Nekem ez siman meger egy sw cseret, viszont jo lenne ha egy w800i tulaj megerositene a dolgot, mert latatlanba nem ugrok neki.

Meg egy kerdes ehhez kapcsolodoan:

A k750i -ben a felso kozepso gomb az altalam sokat hasznalt es nagyon baratsagos "uj esemenyke/sajat menuk" feluletet hozza be, viszont ugyanez e gomb w800i -nel a mediaplayert inditja. Ez fajdalmas lenne elegge...  :respect:  Tehet tovabbi kerdesem w800i -s tulajokhoz: allithato ennek a gombnak a funkcioja, esetleg hozza lehet rendelni mashoz (joy -hoz pl) az "uj esemenyek" menut nalatok?

Elore is koszonom a valaszokat!

#1903 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 29. 21:46

Sztem W800i-s topciokban kérdezd - és azt is megkérdezhetnéd, hogy mi a fenét csinálnak a fülessel, mert az a * állandóan elmászik balra, és kimászik a fülemből biciklizés közben, ráadásul a bukó pántjától nehéz visszahúzni...

Mi a fene az a 3 négyzet (zöld-kék-piros) a térerő ikon mellett, mert a manualnak csúfolt papírfecniben sok más között erről szó sincs! :reklamacio:  (egy kanyi piktogram/ikon sincs a telefonból benne, ez több mint idegesítő első SE tulajoknak :mad: )

Most mint új meghajtó megjelenik a memkártya, és ttcmdvel használom, így 300K a max, ez már "korrekt" speed (volt 2003-2004ben), jelexerint bitang lassú a teló saját memója akkor... De 6× gyorsabb mint a BT...
Asszem 1 gigás memkari lesz, mert nagyon sokat esznek a képek ha az ember kattintgat...

Szerkesztette: MC Pite 2006. 06. 29. 21:50 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#1904 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 06:15

Gondolom kikapcsolásonként nem kellene elfelejteni a joy gyorsbillentyű beállításait ugye? :think:

#1905 Felhasználó inaktív   WikingBeast 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 06:46

Hali
Most frissítettem a k750imre az r1ca021es softwert és az a problémám hogy az 5.3as camera softal olyan hitványlett a képminősége a fényképeknek meg a videónak hogy csak na.Sistereg az egész.Elötte ilyesmi egyátalán nem volt, nagyon jo képeket tudtam csinálni.Másnak is volt ilyen? és ha igen van e rá megoldás mert 2. is frissítettem és ugyan ez a helyzet.

#1906 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 11:29

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 6:15

Gondolom kikapcsolásonként nem kellene elfelejteni a joy gyorsbillentyű beállításait ugye? :think:

Nekem is volt, frissítés megoldotta (ráadásul ugyanaz a a szoft ment fel akkor rá újra és úgyis jó lett).
Egy próbát megér, ha nagyon zavar.

Azok a négyzetek gondoloöm akkor jelennek meg , ha a headset be van dugva, elméletileg az azt jelzi, hogy a defaulttól egy másik profil aktív, jelen esetben a headseté.

#1907 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 11:31

Idézet: WikingBeast - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 6:46

Hali
Most frissítettem a k750imre az r1ca021es softwert és az a problémám hogy az 5.3as camera softal olyan hitványlett a képminősége a fényképeknek meg a videónak hogy csak na.Sistereg az egész.Elötte ilyesmi egyátalán nem volt, nagyon jo képeket tudtam csinálni.Másnak is volt ilyen? és ha igen van e rá megoldás mert 2. is frissítettem és ugyan ez a helyzet.

Nem lehet hogy frissítés óta csak rossz fényviszonyok között próbálkoztál fotózással? Mert akkor szerintem mindenkinek zajos.

#1908 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 11:59

Idézet: AMD rula - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 12:29

Nekem is volt, frissítés megoldotta (ráadásul ugyanaz a a szoft ment fel akkor rá újra és úgyis jó lett).
Egy próbát megér, ha nagyon zavar.

Azok a négyzetek gondoloöm akkor jelennek meg , ha a headset be van dugva, elméletileg az azt jelzi, hogy a defaulttól egy másik profil aktív, jelen esetben a headseté.

SW frissítéskor mit kell kimentegetni elötte?
(és ha nem bax le érte senki, akkor megkérdezném hogy melyik progival honnan, mert _most_ nincs energiám visszaolvasni, folyamatosan baxtatnak :( melóban ) :respect:

#1909 Felhasználó inaktív   WikingBeast 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 12:09

Idézet: AMD rula - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 11:31

Nem lehet hogy frissítés óta csak rossz fényviszonyok között próbálkoztál fotózással? Mert akkor szerintem mindenkinek zajos.

Mindenféle fényviszonyokközt probálkoztam és zajlik.Csináltam képet ugyan arról ugyan olyan körülmények között és az ujj kép sokkal zajosabb mint a régi ,főleg a sötét részeken látszik meg a különbség.Feltöltöttem egy képet mondjátok meg hogy ez a normális e mert én sokkal jobbra emlékszem.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060630/DSC...ltoltes.hu_.jpg

#1910 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 13:10

Idézet: WikingBeast - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 12:09

Mindenféle fényviszonyokközt probálkoztam és zajlik.Csináltam képet ugyan arról ugyan olyan körülmények között és az ujj kép sokkal zajosabb mint a régi ,főleg a sötét részeken látszik meg a különbség.Feltöltöttem egy képet mondjátok meg hogy ez a normális e mert én sokkal jobbra emlékszem.

Passz. Ahogy látom csak lámpafény volt. Próbáld ki szerintem épületen kívül napfényben.
Este csak lámpafénynél nekem előző szofttal is elég rossz képet csinált.

#1911 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 13:13

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 11:59

SW frissítéskor mit kell kimentegetni elötte?
(és ha nem bax le érte senki, akkor megkérdezném hogy melyik progival honnan, mert _most_ nincs energiám visszaolvasni, folyamatosan baxtatnak :( melóban ) :respect:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&...=21839&esi=true

Innen mindent megtudsz/letölthetsz.
Ha nagyon fontos adatok vannak a telcsiden és nagyon félted őket, akkor előtte mentsed le.
Én nem szoktam semmit sem félrementeni/resetelni utána, csak követem az utasításokat.

#1912 Felhasználó inaktív   WikingBeast 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 14:44

Idézet: AMD rula - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 13:10

Passz. Ahogy látom csak lámpafény volt. Próbáld ki szerintem épületen kívül napfényben.
Este csak lámpafénynél nekem előző szofttal is elég rossz képet csinált.

A kép most délelött készült csak sárga a fal azér tünhetett lámpásnak.Ennek ellenére igazad lehet mert széjjel fényképeztem a kertet és vittem ki sötét és fekete dolgokat is,és rendes fényben télleg alig van zaj.Van arra mód hogy vissza töltsek egy régebbi softot ?mer ezzel kisérleteznék még.
Egyébként részleges megoldást találtam:Noiseware Community Edition 2.5 ez ingyenes és szépen eltünteti a zaj nagyrészét
http://www.origo.hu/szoftverbazis/multimed...ty-edition.html

#1913 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 17:09

Mondjátok azt hogy én vagyok béna és nem találom a gyorshívást, ne azt hogy nincs benne ilyen - és akkor azt is pls hogy hol találom...

Köszönöm a piktogramm meg upgrade segítséget :respect: !

#1914 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 30. 17:46

Na végülis megvettem a telót, melyre külön löket volt, hogy 1 hónapon belül csinált master resetet az előző T300-asom... legutóbb pedig tegnap (egyszerűen minden eltűnt róla, még a csengőhangok is, képek minden, cserébe lett rajta 1170 kbyte szabad memória...  :eek: )

--
Kis nyomkodás után az előbb sikerrel frissítettem a hozzáadott kábel segítségével az újdonsült K750i-t.

Eredetileg "R1A" szoftver volt rajta, most "R1CA" -ra frissítette az SE-s program automatán. (a változatokat az FMA-val néztem meg)

Remélhetőleg meg leszek vele elégedve :)

Szerkesztette: Kory 2006. 06. 30. 17:46 -kor

#1915 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 19:43

Olyan gondja nincs valakinek, hogy az oldalsó memóriakártya kontakthibás?

Nekem egy csomószor kiirja a fényképezésnél, hogy tegyem be, pedig bent van... olyankor kivesz, betesz és jó is.
Egy ideig szívtam is vele, mert le is fagyott tőle a teló folyton. Aztán rájöttem hogy azért, mert a téma amit használok az is a kártyán volt.

D750i, majdnem 1 éves. Ilyesmi lehet garos ügy?

#1916 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 22:02

Idézet: WikingBeast - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 11:09

Hmm, lehet hogy trivialis, de nincs veletlenul bekapcsolva az ejszakai mod? Kis hold ikon jelzi fenykepezogep modban a dolgot. Nalam akkor csinal hasonlo kepeket, es persze akkor ha nagyon nincs feny.

#1917 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 22:44

Idézet: Locutus - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 20:43

Olyan gondja nincs valakinek, hogy az oldalsó memóriakártya kontakthibás?

Nekem egy csomószor kiirja a fényképezésnél, hogy tegyem be, pedig bent van... olyankor kivesz, betesz és jó is.
Egy ideig szívtam is vele, mert le is fagyott tőle a teló folyton. Aztán rájöttem hogy azért, mert a téma amit használok az is a kártyán volt.

D750i, majdnem 1 éves. Ilyesmi lehet garos ügy?

Úgy tudom ez sw hiba, nem hw.

#1918 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 01. 10:34

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. jún. 30., péntek - 18:09

Mondjátok azt hogy én vagyok béna és nem találom a gyorshívást, ne azt hogy nincs benne ilyen - és akkor azt is pls hogy hol találom...

Köszönöm a piktogramm meg upgrade segítséget :respect: !

Nem egészen értem a kérdést. :)

Menü - Kapcsolatok - Lehetőségek - Gyorstárcsázás - itt berakod a számok mellé akiket akarsz majd hívni.
Kilépsz alapállapotba és tárcsázol a következőképpen:

Beütöd: 1, majd hívásindítás
Beütöd: 2, majd hívásindítás

stb.
Azt hívja, akit beraktál az adott számra.

Nem úgy működik, mint a Nokia  hogy sokáig nyomod az adott számot, és úgy hívja.

Az SE-nél ha sokáig nyomod a számot, akkor a telefonkönyvbe ugrik, ahhoz a kezdőbetűhöz amelyiket nyomtad. (kivéve 1, hangposta)

Szerkesztette: Kory 2006. 07. 01. 10:35 -kor

#1919 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 10:39

Este se meg ma se látja semmi kábelen a telót. ttcmd, fma, myphonexplorer, se gyári filemanagere :reklamcio:
Mi a *et csináljak?!

Köszönöm Kory, mindjárt próbálom amint átért kékfogon a csomó cucc... (itt a bt filetransfer nem tud háttérben menni???) - Köszi, műxik, vmiért nem találtam,asztalról meg nevektől akartam, de hát nem ott volt :) .

A középső gomb bárhonnan elérhető menüje az úgy is kell hogy kilépjen, hogy utána nem oda lép vissza ahol volt?

Üres oplogót SE-hoz hol, mert mindeütt nokiásat találok... :think:

Vistás üveges téma - miénkhez lejebb...

Szerkesztette: MC Pite 2006. 07. 01. 11:04 -kor

#1920 Felhasználó inaktív   Anonymus23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 11:31

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. júl. 1., szombat - 11:39

Este se meg ma se látja semmi kábelen a telót. ttcmd, fma, myphonexplorer, se gyári filemanagere :reklamcio:
Mi a *et csináljak?!

Köszönöm Kory, mindjárt próbálom amint átért kékfogon a csomó cucc... (itt a bt filetransfer nem tud háttérben menni???) - Köszi, műxik, vmiért nem találtam,asztalról meg nevektől akartam, de hát nem ott volt :) .

A középső gomb bárhonnan elérhető menüje az úgy is kell hogy kilépjen, hogy utána nem oda lép vissza ahol volt?

Üres oplogót SE-hoz hol, mert mindeütt nokiásat találok... :think:

Vistás üveges téma - miénkhez lejebb...

Nekem ilyet akkor csinált, ha USB hubon keresztül próbáltam összekötni a cuccost.
Amióta simán a kábel a gépben van, azóta minden tökéletesen működik.
Gigabyte GA-P55A-UD4 ▓ Core i5 750 ▓ CM Hyper TX3 ▓ 2x2+2x4GB DDR3 ▓ Gigabyte GTX580 ▓ 128GB SSD Samsung 830 ▓ 8,25 TB Samsung ▓ Genius5.1 HomeTheater ▓ Samsung SyncMaster P2770HD ▓ Logitech G5 Laser ▓ CM 960 II Advanced ház ▓ Corsair CX400W ▓ KingPro 650VA szünetmentes táp ▓ SonyEricsson Xperia X8 ▓ Samsung 40C650 ▓ Asus HDP-R1 ▓ Acer V3-531G

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.