HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K750 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K750

#1941 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 06. 16:43

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 13:25

Há' ennyi zenét sem akarok végig böngészni a listán, azért vannak a könyvtárak, hogy bepipáljam, azt csóklom... így tagelni sem kell ha nincs.... Úgyis mappákban van a zene, és mappákba is másolom, idegesítenek a szanaszertesszéjjel lévő fileok...

TTCMDvel felmásolom és kész. Ha 400 mega max egy sec, egy egy gigás karin 2 sec körül kéne legyen kb, és így tovább... W810est használtam, nem éreztem hogy demennyiveljobb lenne nekem mert ott előadó szerint láthattam...

Ízlések és pofonok :)

Nyilvan mappakba erdemes, es en is ugy csinalom (meg ugye eleve ugy van a gepen egy egyeb adathordozon is), de egyszeruen nem lehet kikerulni hogy ne gagyolja szet oket, es ne egy omlesztett listat mutasson (meg ha az rendezve is van valami szerint). Sajnos nem linearis a dolog ezek szerint, mert nekem a 800mb -nyi mp3 -at 3-4 sec alatt jeleniti meg, de mindjart teletomom a 2gb -t es reportolok az eredmenyrol :).

A w550i amit probaltam becachelte es soha nem nezte at ujra csak ha valtozas tortent (uj fileok kerulte az mp3 konyvtarba), ez mar eleve szimpatikus, az hogy mar a fomenuben konyvtarakba rendezve mutatja, es nem kell playlistekkel szopni, egyenesen menyorszag.
De meg mindig nem arulta el senki hogy a w800i -ben is ilyen mediplayer van e :)

#1942 Felhasználó inaktív   WikingBeast 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 16:49

- Javítás: Az animált menüelemek hibája a témáknál nagyrészt ki lett javítva. Egy animált menüvel rendelkező téma elfogadása után, be kellett korábban menni a Beállítások vagy a Hivások menübe az animáció elindításához, ezekután már nem fog újra eltűnni.
-Most is be kell menni a beállításokhoz/hívásokhoz.
"AMD Rula"

:omg: "Milyen animált menüs bug?"
Egy konkrét elérési utat kérnék egy nálam és korynál okosabb embertől pontosan hogy találom meg ezt a beállítást. :pokeas:

#1943 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 17:20

Na, filelista lag problema sztorno, tokmind1 mennyi mp3 van a kartyan nalam fixen 3-4 sec alatt belep a "minden zene" menube. Hogy ez kinek mennyire tetszik, meg mennyira tartja hasznalhatonak a playlistes/kijelolgetos zenehallgatast, hat, tenyleg izles kerdese, nekem nem jon be tovabbra sem. Valoszinuleg beszelek inkabb azzal a szakival aki majd a w800i -s sw -t teszi bele, majd irok a reszletekrol.

Mas: Nalatok nem kopik a fenykepezogep expo. gombja? :( Nalam nagyon. Eleinte csak elszinezodott (ugye alapbol krom szinu), aztan matt lett, majd barna, mostmar frankon latszik a kromreteg alatti feher gagyi muanyag, jo ronda.

#1944 Felhasználó inaktív   J@seF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 06. 20:08

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, lehet már volt róla szó, de nincs időm visszaolvasni.
Videót szeretnék feltölteni, milyen formátumot tud lejátszani a telefon?
Van benne 1 gyári video ami mp4-es, abból következtettem, h az a jó, de pl. wmv-t átkonvertáltam mp4re, feltöltöttem, de nem megy normálisan. Hang van, de kép nincs.  :(
Mi a megoldás?  :think:
Előre is köszönöm.

#1945 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 20:36

Idézet: WikingBeast - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 17:49

Egy konkrét elérési utat kérnék egy nálam és korynál okosabb embertől pontosan hogy találom meg ezt a beállítást. :pokeas:

:lol:

#1946 Felhasználó inaktív   WikingBeast 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 07. 17:06

Idézet: J@seF - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 20:08

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, lehet már volt róla szó, de nincs időm visszaolvasni.
Videót szeretnék feltölteni, milyen formátumot tud lejátszani a telefon?
Van benne 1 gyári video ami mp4-es, abból következtettem, h az a jó, de pl. wmv-t átkonvertáltam mp4re, feltöltöttem, de nem megy normálisan. Hang van, de kép nincs.  :(
Mi a megoldás?  :think:
Előre is köszönöm.

Akkor csinálja ezt amikor rossz méretben konvertálsz.
A teló csak a 176*144es mértet támogatja a videóra és az csak mp4 vagy 3gp lehet.

#1947 Felhasználó inaktív   J@seF 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 09. 16:08

Idézet: WikingBeast - Dátum: 2006. júl. 7., péntek - 18:06

Akkor csinálja ezt amikor rossz méretben konvertálsz.
A teló csak a 176*144es mértet támogatja a videóra és az csak mp4 vagy 3gp lehet.

köszönöm, sikerült megoldani... :respect:

#1948 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 14. 06:42

szerk

Szerkesztette: MC Pite 2006. 07. 14. 06:43 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#1949 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 14. 09:31

nekem pl az mp4 nem megy (Quicktime 7-essel tudok exportálni csak ebbe a formátumba).
A másik meg, hogy média player módban (teljes képernyő) a 176x144 felbontás elég ronda kinyújtva, pixeles. Nem lehet valahogyan 220x176-os felbontású videókat gyártani? Eddig nekem nem sikerült megetetni vele egyetlen ilyet se, csak a hang szól. (3gp-be nem is tudok menteni ekkorát)
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#1950 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 14. 11:11

Idézet: Gyulavitéz - Dátum: 2006. júl. 14., péntek - 9:31

nekem pl az mp4 nem megy (Quicktime 7-essel tudok exportálni csak ebbe a formátumba).
A másik meg, hogy média player módban (teljes képernyő) a 176x144 felbontás elég ronda kinyújtva, pixeles. Nem lehet valahogyan 220x176-os felbontású videókat gyártani? Eddig nekem nem sikerült megetetni vele egyetlen ilyet se, csak a hang szól. (3gp-be nem is tudok menteni ekkorát)

Számítógépen gyárthatsz nagyobb videókat, csak nemfogja lejátszani ;)
176×144 a max.
Nekem sikerüt mp4-et csinálni Nero Recorddal, egész jó lett annó, amikor próbáltam :D (16:9-es teljes 24 részt kb.68MB lett.)

#1951 Felhasználó inaktív   WikingBeast 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 14. 21:37

Idézet: WikingBeast - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 16:49

- Javítás: Az animált menüelemek hibája a témáknál nagyrészt ki lett javítva. Egy animált menüvel rendelkező téma elfogadása után, be kellett korábban menni a Beállítások vagy a Hivások menübe az animáció elindításához, ezekután már nem fog újra eltűnni.
-Most is be kell menni a beállításokhoz/hívásokhoz.
"AMD Rula"

nah valaki csak tudja :jump: 

#1952 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 07:35

Idézet: Lasrach - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 16:20

Na, filelista lag problema sztorno, tokmind1 mennyi mp3 van a kartyan nalam fixen 3-4 sec alatt belep a "minden zene" menube. Hogy ez kinek mennyire tetszik, meg mennyira tartja hasznalhatonak a playlistes/kijelolgetos zenehallgatast, hat, tenyleg izles kerdese, nekem nem jon be tovabbra sem. Valoszinuleg beszelek inkabb azzal a szakival aki majd a w800i -s sw -t teszi bele, majd irok a reszletekrol.

Mas: Nalatok nem kopik a fenykepezogep expo. gombja? :( Nalam nagyon. Eleinte csak elszinezodott (ugye alapbol krom szinu), aztan matt lett, majd barna, mostmar frankon latszik a kromreteg alatti feher gagyi muanyag, jo ronda.

Megnéztem, és nálam is kopik.
Most lesz 10 hónapos a készülék, és az exponáló gomb karcosodik, lassan mattul, a joy pedig kezd a szélétől lekopni.
Pedig nagyon vigyázok rá, állandóan a gyári tokban hordom , fólia a képrnyőn stb.
Hát, ez van, ha az ember használja is a készüléket szvsz;)
Ha 1 évet kibír, már megelégedek vele, akkor még el lehet adni.
A nokiám hamarabb elkopott  :D  :D  :D

Szerk.: a memóriakártryák sebessége sem mind1, a beolvasásnál.
Nekem is pöcsöl ha sokat olvasatok be vele, de a könyvtáras megoldás nálam megoldotta ezt.
Pl a képeknél is, ha egybe hagyom a több száz nagyméretű képet, igen igen lassú, mikor megböngészem őket:-(

Szerkesztette: havri1 2006. 07. 15. 07:36 -kor

Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1953 Felhasználó inaktív   kwega 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 18:37

Az adatkábelemben megfáradt pár tüske, így bluetooth-al akartam új témát tenni a telóra. A témát át is másolta, a memóriakártya egyéb mappájába. Onnan viszont nem lehet sehogy a témák mappába tenni, vagyis használhatatlan. A bluetooth mindent az egyéb mappába másol.  :banghead:
Segítsetek, pls!

#1954 Felhasználó inaktív   sohta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 17:26

Idézet: kwega - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 19:37

Az adatkábelemben megfáradt pár tüske, így bluetooth-al akartam új témát tenni a telóra. A témát át is másolta, a memóriakártya egyéb mappájába. Onnan viszont nem lehet sehogy a témák mappába tenni, vagyis használhatatlan. A bluetooth mindent az egyéb mappába másol.  :banghead:
Segítsetek, pls!

Nemtudom Te hogy vagy vele, de nálam az Egyebek/Fájlok kezelése/Áthely. mappába dologgal egyből kínálja a Témák mappát
Sose nézz hátra, mert véletlenül lefejelsz egy oszlopot :)

#1955 Felhasználó inaktív   SANK 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 17:45

"Szerk.: a memóriakártryák sebessége sem mind1, a beolvasásnál.
Nekem is pöcsöl ha sokat olvasatok be vele, de a könyvtáras megoldás nálam megoldotta ezt.
Pl a képeknél is, ha egybe hagyom a több száz nagyméretű képet, igen igen lassú, mikor megböngészem őket:-("

Nekem egy D750i-m van, most van beszerzés alatt egy 512-es kártya.  Tehát jól értettem a fent idézett kiegészítést: ha sok képet rakok egy helyre, lassul a keresgélés. Nyissak a képek mappájába alkönyvtárakat, és oda rakjam a képeket? Kezelni fogja a teló? Esetleg MP3 -nál is ez az eljárás?

István
Mennyit kell még tanulnom, hogy hallgatni tudjak?

#1956 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 20:05

Idézet: SANK - Dátum: 2006. júl. 22., szombat - 17:45

Nekem egy D750i-m van, most van beszerzés alatt egy 512-es kártya.  Tehát jól értettem a fent idézett kiegészítést: ha sok képet rakok egy helyre, lassul a keresgélés. Nyissak a képek mappájába alkönyvtárakat, és oda rakjam a képeket? Kezelni fogja a teló? Esetleg MP3 -nál is ez az eljárás?

István

Képeknél azért kell a több könyvtár, mert a telcsi generál kis előnézeti képet hozzájuk, és ha sokat kell csinálnia az sok időt vesz igénybe.
Mp3hoz azárt kell könyvtár, mert egyszerűbb úgy playlistet csinálni.

#1957 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 20:36

Idézet: AMD rula - Dátum: 2006. júl. 22., szombat - 19:05

Képeknél azért kell a több könyvtár, mert a telcsi generál kis előnézeti képet hozzájuk, és ha sokat kell csinálnia az sok időt vesz igénybe.
Mp3hoz azárt kell könyvtár, mert egyszerűbb úgy playlistet csinálni.

Nekem mp3akat is lassan olvassa be, ha kilistáztatom a főkönyvtárat, ergo lassan olvassa be az adatokat, ha sok van, akár be is fagyhat. (gb körül)
Nekem lekezeli simán a mappákat, nincs vele gond  :)
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1958 Felhasználó inaktív   Anonymus23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 21:32

Nagy sokára ma végre megjött a 2 GB-os kártya, 3 hét múlva megyek külföldre, szal egy heti zeneanyagot ráveszek, akkor majd megnézem, nekem mennyire lassú.

Csak egy kis egyéb megjegyzés, minél többet használom a MyPhonexplorert, annál jobban megkedvelem, jó kis progi.
Gigabyte GA-P55A-UD4 ▓ Core i5 750 ▓ CM Hyper TX3 ▓ 2x2+2x4GB DDR3 ▓ Gigabyte GTX580 ▓ 128GB SSD Samsung 830 ▓ 8,25 TB Samsung ▓ Genius5.1 HomeTheater ▓ Samsung SyncMaster P2770HD ▓ Logitech G5 Laser ▓ CM 960 II Advanced ház ▓ Corsair CX400W ▓ KingPro 650VA szünetmentes táp ▓ SonyEricsson Xperia X8 ▓ Samsung 40C650 ▓ Asus HDP-R1 ▓ Acer V3-531G

#1959 Felhasználó inaktív   Anonymus23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 28. 14:20

Hi all!
Mivel lejárt a garija a telefonnak, szeretném függetleníteni, illetve az alap szoftot rátetetni a telóra.
Csak egy kérdés:
- Lehetséges-e?
- Ha igen, hol és mennyiért csinálnak valyon ilyesmit?

Egy másik kérdés: Megéri-e kiüttetni?
Mondjuk már csak azért is szeretném, mert erre a Vodásra nem lehet témát felrakni, és éppen tegnap töltöttem le vagy 50 témát, és szeretném kipróbálni őket.

Jah még egy kérdés: házilag nem lehet ezt megcsinálni, mármint a függetlenítést?

Előre is kösz a segítséget.
Gigabyte GA-P55A-UD4 ▓ Core i5 750 ▓ CM Hyper TX3 ▓ 2x2+2x4GB DDR3 ▓ Gigabyte GTX580 ▓ 128GB SSD Samsung 830 ▓ 8,25 TB Samsung ▓ Genius5.1 HomeTheater ▓ Samsung SyncMaster P2770HD ▓ Logitech G5 Laser ▓ CM 960 II Advanced ház ▓ Corsair CX400W ▓ KingPro 650VA szünetmentes táp ▓ SonyEricsson Xperia X8 ▓ Samsung 40C650 ▓ Asus HDP-R1 ▓ Acer V3-531G

#1960 Felhasználó inaktív   Zozo® 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 28. 15:48

Idézet: Anonymus23 - Dátum: 2006. júl. 28., péntek - 15:20

Hi all!
Mivel lejárt a garija a telefonnak, szeretném függetleníteni, illetve az alap szoftot rátetetni a telóra.
Csak egy kérdés:
- Lehetséges-e?
- Ha igen, hol és mennyiért csinálnak valyon ilyesmit?

Egy másik kérdés: Megéri-e kiüttetni?
Mondjuk már csak azért is szeretném, mert erre a Vodásra nem lehet témát felrakni, és éppen tegnap töltöttem le vagy 50 témát, és szeretném kipróbálni őket.

Jah még egy kérdés: házilag nem lehet ezt megcsinálni, mármint a függetlenítést?

Előre is kösz a segítséget.

Szia!
Mindenre megtalálod a választ itt.
Linux For Human Beings

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99