Nem gond

Egyébként ha már itt tartunk, kipróbáltam az új 256 MB-os Sandisk kártyámat, és természetesen semmivel se gyorsabb a telefonban a réginél.
Szerintetek MP3-at mennyire érdemes letömöríteni, én a hozzáadott fülessel nem nagyon hallok különbséget a 192-es és a 128-as bitrátájú között, viszont helyfoglalásban jelentős különbség van? (na mondjuk ezt meg is válaszoltam)
Más, videó: most áttömörítettem 1-2 felvett tévéműsort (amit még nem láttam, pl. autós műsorok, régi Desszert adások) vegyesen DivX-ből és WMV-ből, az ImToo Video Converter program segítségével 3GP-be, 120 illetve 240 kbites bitrátával, s nézhető az anyag.
Viszont, ha mp4-be tömörítek vele, akkor nem játsza le a videót a telefon, csak a hangot. Viszont úgy tudom, hogy pl. a gyári telefon demo mp4-ben van.
Pontosan milyen videóformátumokat kezel a telefon, maximum mekkora bitrátával? Úgy nézem a 3GP konténerbe is lehet rakni mpeg-4-et, és h.263-at is. (ha mpeg-4et rakok bele 120 v. 240 -es bitrátával és mono hanggal tökéletesen lejátssza). A h.263-as codeknek meg nem megfelelő a képméret, úgyhogy abba nem is tömörít a program.
Szerkesztette: Kory 2006. 11. 25. 17:33 -kor