Idézet: laspring - Dátum: 2005. júl. 15., péntek - 19:23
és nekem meg tudnád mondani, hogy hogyan működik a nem fogadott hívások időpontjának és dátumának kiderítése?
Nekem alapból úgy van beállítva, hogy a bal felső gomb az a hívásinfó. Az megnyomva, majd balra egyet a joystickon, van a nem fogadott hívások menüje.
Felül a legutolsó nem fogadott hívás vastag nagyobb betűvel, alatt egy keretben együtt ott van a dátum és idő.
Ahogy lépegetsz lefelé az aktiív nem fogadott híváshoz kijelzi a dátumot és az időt. Végül is logikusan és egyértelműen van megoldva...
Teljesen korrekt. Utána hívhatod, küldhetsz neki üzenetet, vagy szerkesztheted, esetleg egyenként, vagy az összest törölheted...
Így írja ki pl:
Gipsz Jakab
05-07-15 15:45
És ez van egy kiemelő keretben. ebben benne van minden infó, a jobb felső gombbal meg lehet előhívni a többi menüt, ami a további lehetőségeket előadja, illetve a bal felső gombbal azonnal hívhatod, a "C" gombbal pedig törli az aktuális nem fogadott hívást (persze megerősítés után).
Mondom, teljesen logikusan.
Ami még nagyon tetszik, hogy van benne ismétlődő riasztás, és be lehet állítani, hogy a hét melyik napjain riasszon. Egyetlen egy "baj" van csak ezzel, hogy egy ilyen ébresztést lehet beállítani, bár 1 perc ébresztés után lehetőség van 9 perc szundira, azaz 10 percenként riaszt. Pont úgy ahogy én szeretem!

Egy pár éve volt egy Siemens S45-öm, abban volt hasonlóan jó ébresztési megoldás.
Minél többet próbálom, annál jobban tetszik.
PL nagyon bejön az RDS rádió, nagyon prímán vesz. Pl ahol másik rádiós mobil nem tudja venni az adást, ez még ott is vígan vesz. Kipróbáltuk ma a munkahelyen.
Naggggggyyyyooooon ccccooooooooooooollllllllll!!!!!!!!!!
Szerkesztette: Anonymus23 2005. 07. 15. 22:38 -kor
Gigabyte GA-P55A-UD4 ▓ Core i5 750 ▓ CM Hyper TX3 ▓ 2x2+2x4GB DDR3 ▓ Gigabyte GTX580 ▓ 128GB SSD Samsung 830 ▓ 8,25 TB Samsung ▓ Genius5.1 HomeTheater ▓ Samsung SyncMaster P2770HD ▓ Logitech G5 Laser ▓ CM 960 II Advanced ház ▓ Corsair CX400W ▓ KingPro 650VA szünetmentes táp ▓ SonyEricsson Xperia X8 ▓ Samsung 40C650 ▓ Asus HDP-R1 ▓ Acer V3-531G