Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. dec. 12., hétfő - 19:49
Ahogy így olvasgatom az írasaitokat, egyre jobban látom, hogy nem érdemes k750-et venni. Hisz én k700i-vel rendelkezem, és ugyanezek a kis nyalánkságok vannak abban is, harmad, de mindenképp fele áron. Tehát az, hogy nekem voda logót kell bámulnom, és nem lehet menüben ezt kikapcsolni, ez eléggé gáz 2005 végén. Ahoz képest, hogy egy 12ezer ft-os Sagem my-V55 ezt alapból tudja. Erre azért figyelhettek volna a fejlesztők, hogy ilyen gyönyörű képernyőn, mint a 700-asé, és a 750-é (ami állítólag mégszebb) nem biztos, hogy logót akarok bámulni. Továbbá kis apró hibák, hogy wap közben pl nem lehet a 700-nál a rádió hangerejét változtatni, vagy csatornát váltani. Nem tudom ez a 750-ben is ilyen? Szóval csak annyit kellett volna tenni, hogy a wap böngésző lehúzható legyen tálcára. Ennek megvalósítása olyan nagy gond lenne? És mivel a wap böngésző nem lehúzható, ezért mindenért ki kell lépni, ha valamit akarok módosítani. Pl a képletöltést is csak kilépve lehet állítani. Amúgy nagyon megbízható telefon a 700-as, csak gondoltam újítok.
És az sem tetszik a 700-ban, hogy a kész fotókat nem lehet zoomolni. Ezt kijavították már? Tehát egy 1280X760-as fotón egy teljesalakos kép feje kivehetetlen, más telefonoknál erre rá lehet zoomolni. Erre gondolok. Mindent összevetve vadonatújan lehet kapni 60-70 ezerért windowsmobilt, amire tetszőleges szoftwert tehetek fel, és nem kell pitiznem sem a voda meg más szolgáltatónál. Sőt senkinél, nem kell függetlenítő embereket hajkurászni, nem kell hexa, meg egyéb kódolásokat végezni, ha nem akarok vodalogót látni. Ha elrontom a szoftvert? Oda se neki, otthon magam tudom frissíten, különösebb hozzáértés nélkül. Egy példa: Motorola mpx 220, kamera, bluetooth van benne, a többit meg amit én akarok. 70 ezerért.
Ehez képest a sonyericsson k750 az még igencsak 80-90 közt van.
Nem értek veled eggyet nagyon sok külömbség van a k700 és a k750 között,nekem volt k700-am is. A kijelzőt össze se lehet hasonlítani,a kameráról,és a mem kártyáról ne is beszéljünk.
Nem értem miért zavar téged a voda logó,én nem igazán szoktam nézni a telefonomon a logot.
Az hogy a logot ki lehet kapcsolni egy telefonba az neked egy fontos dolog? :confused:
Nekem elég sok telefonom volt,és nem találkoztam még olyan telefonnal ami tökéletes és hibátlan.
Én akkor jutottam a k750-eshez amikor még csak 1-2 darab volt belöle Mo-n és még nem árulták a szolgáltatók és azóta nem volt semmi bajom a telefonnal.Nekem csak pozív tapasztalatom van a telefonról.
Asus P8z68-VPro,2600K + Noctua NH-D14,Corsair DDR3 1600MHz 16GB Vengeance LP Kit,Sapphire hd 6990 4 GB,Nec AD7261S DVD,2TB Hitachi Deskstar 7K3000,1TB Hitachi Deskstar 7K1000,Sound Blaster X-Fi Platinum,Logitech Z5300 5.1 THX,LG W2600H-PF,Cooler Master Haf-X 942 Ház,Corsair TX 850,Logitech G15,Logitech Mx1000