HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K750 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K750

#1161 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 19. 18:52

Idézet: havri1 - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 9:23

De akkor is, nem fizikai korlátjai vannak , hanem szoft!
És a 2 sztem nem ua!
Én amúgy nagyon sajnálom, hogy nem symbianos a k750i   :(
Egy symes' telefonál sokkal több lehetősége van a felhasználónak.

Hát akkot vegyél symbianost. :p
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#1162 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 18:56

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 17:52

Hát akkot vegyél symbianost. :p

Köszi  :cool:
Azt akartam, csak az sokkal drágább vót'
Na meg most akkor mit csináljak ezzel? :D
Adjam el 50ért??  :omg:
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1163 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 20:35

Idézet: havri1 - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 9:29

Nálam 2-2,5 nap max...
Igaz sokat beszélek, és sokat wapozok.
Éjjel nappal be van kapcsolva a telefon.
Szóval nem variálok, minden este töltöm. Így meg tök mind1 mennyit bír készenlétbe, telefonálásba meg kb 4-6 óra.
Amúgy sose értettem, hogy éjszaka miért nem töltitek a telefont, ezeknek az akksiknak kimondottan jó tesz, ugyanis a tartós alacson energia, károsíthatja.
Ha úgysem használod, hisz ki van kapcsolva, akkor már csak 1 mozdulat a töltő  :D
De ez csak az én személyes véleményem, hülyeségem sorry  :D

Ha meg sokat töltöd akkor hamar elérsz a töltési ciklus mennyiség végére illetve hamar kínyírod az aksit mert ellustul!
Szvsz 2-3naponta elég tölteni!
Nem hinném hogy nálam többet beszélsz, (ingyen van mert demokártya) és vígan kibír 2-3napot!
A wappot meg szerencsére nem használom!
A napi töltésnél gondolj a környezetvédelemre is! lehet miattad ki kell vágni még 1 fát!

Szerkesztette: Lipy 2005. 12. 19. 20:36 -kor

Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#1164 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 19. 20:39

Idézet: zsombor22 - Dátum: 2005. dec. 17., szombat - 9:06

Maradjunk annyiba hogy a k750-et telefonnak tervezték nem pedig filmnézőnek,ha te filmet akarsz nézni meg mindent lekodolni meg sw-t modositani vegyél windowsmobilt.

Már elnézést kérek, de nem emlékszem, hogy azt írtam volna, hogy házimozizni szeretnék a telefonon. A probléma az, hogyha kapok egy mms-t amiben egy avi klip van, vagy real clip, akkor a telefon nem tud vele mit kezdeni. Továbbá ha a wapon böngészek, márpedig igen gyakran teszem, és ott találok valami kis klippet, akkor azt szintén nem tudom megtekinteni, mert "nem támogatott formátum, biztosan letölti?" üzenetet kapom. Míg a windowsmobilon ezt a problémát egy codec segítségével át hidalom. Te meg vagy nem nézed meg, vagy jövöre új telefont veszel. Ha meg azt gondolod, hogy a 750-est telefonálni találták ki, akkor miért nem elég egy bolhapiacon kapható nokia 3210 (2000 ft), kíválóan lehet vele telefonálni, hívástartás, stb. Minek akarsz fm rádiót hallgatni, meg mp3-mat lejátszani, stb? Tehát ha neked rádióhallgatási igényed van, akkor nekem lehet esetleg avi lejátszási igényem;)?  Ár/érték arányt. Mellesleg azért mert anyagilag jól lehúztak téged, nem kell így nekem esni. Továbbra is állítom, hogy a k750 jó telefonnak tűnik, de nem bármi áron;)

#1165 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 21:05

Idézet: Lipy - Dátum: 2005. dec. 17., szombat - 9:59

1: a szoftever módosítása törvénybe ütközik!
2: Nem biztos hogy jól meg tudod csinálni!
3. Hex editorral meglehet csinálni hogy legyen benne billzár!
3. Film nézésre pda kell!
4. Te megad sem tudod hogy a milyen telcsi kell neked lényeg, hogy a
    7-es buszon tudjad nézni a heli-koptter x. részét!
5. Ne hogy má' egy felhasználó mondja meg a gyárnak milyen videót illegális és nem illegális videót akar rejta nézni!
6. Aki valamit meg akar tudni a telcsidből az úgyis megtudja! (ja olyan fontos dolgok vannak benne hogy az má' államtitoknak minősülnek :) ), illetve sajnálom hogy a saját rokonaidban nem lehet megbízni, hogy másnak a személyes cuccát nem nézegetjük!:( (nálam még telefonálni sem telefonálhat senki a telefonommal!)
7: Winfosos telefont/okostelefonot akár symbiannal NE! hasonlítsunk már össze egy normál telefonnal!
8: Szívesen megnéznem hogyan módosítod egy Win mobil vagy egy symbian mobil szoftverét!
9: Az árat nem ez határozza meg, tudom! Hanem a szolgáltatók!

Ismételten elnézést kell kérjek Uraim:

1: Én egy szóval sem írtam, hogy törvénytelenül akarom módosítani a szoftvert, lehet, hogy rosszul fogalmaztam, a lényeg: a telefon tulajdonságait szeretném módosítani egyénileg feltelepített szoftverrel. Azt gondoltam, elsőre érthető:). A másik dolog, nem hiszem, hogy bármelyikőtöknek van számlája a rengeteg java program, mp3/mp4 fájlokról, nem beszélve a jogvédett fotókról. Valamint azt sem hiszem, hogy a film gyűjteményetekben 1 %-nál több lenne a megvásárolt jogdíjas film;), valahogy az a gyanúm, hogy több a papírtokos noname 4,7 korongos, meg a divixes film, úgyhogy talán ezt a témát ejtsük...
2.Valóban nem biztos, hogy jól megtudom csinálni, de ismerek olyat, aki megtudja, és nem kell kajtatnom idegenekre bízva a 90 ezres telefonom, mert ügye az EVIC-be hiába mész a LIVE-os 750-eseddel, hogy gyári szoftvert szeretnélrá;)
3.Nem tudok hexa editorral számolni, és mint fentebb írtam, nem is óhajtok;)
4. Így van, nem tudom még, hogy milyen telefont vegyek, ezért olvasok fórumot. Ugyanis nem vagyok a saját pénztárcám ellensége, hogy egy reklám vagy prodspekttus hatására megvegyek egy 90 ezres telefont, ha 70 ért sokkal jobbat kapok;). Te lehet, hogy elfogadod a közértben az előre felszeletelt megbarnult szalámit, én mindig frisset szeleteltetek, mert a fizetésemért én dolgoztam meg, nem pedig a boltos;), tehát azt akarok kapni amit én választok, nem pedig azt, amit adnak:). A filmnézéssel kapcsolatban olvasd feljebb az írásom:)
5. Én nem akartam megmondani a gyárnak, hogy milyen videó illegális meg nem. De ismétlem a pénzemért én dolgozom meg, tehát én diktálom a piacot. Durva is lenne, ha azt kéne vennem ami van. Ez a rendszerváltás előtt volt, hogy "volt tejcsoki, meg étcsoki, azt eszed nemeszed, ez van". Ma már van mandulás, mazsolás, nugátos, fehércsoki, stb. Ja és az "én"-nel a vásárlókra céloztam:). Továbbá ha a haverom mobilja avi-ba rögzíti a ballagását, és elküldi, akkor 750-nnel nem tudom megnézni. Vagy ez is törvénybe ütközik;)?
6. Azért, mert Te úgy tudod, hogy senki nem piszkálja a telefonod, attól még lehet, hogy piszkálják. Csak ismerned kell a női kiváncsiságot;). Másrészról meg egy koleszban magyarázd már meg a srácoknak, hogy "légyszíves míg zuhanyzom, ne telefonáljatok a számlámra":D. Vagy tegyél rá egy billzár kódot, azt 15 perc alatt nem nyitják ki, hacsak nem hackerek:)
7. Már miért ne hasonlíthatnék winfos telefont normál telefonnal? Azért nélam 20 ezer ft az húszezer forint különbség;). Vagy ha nálad nem számít húszezer forint, küldhetnél:)
8. már fentebb leírtam, hogy nem módosítom a szoftvert, csak a telefon tulajdnságát. Miszerint ha nem tud avi-t, akkor felteszek egy szoftvert, ami tudja. Csináld meg ezt a 750-nel:)
9. Az árat nem a szolgáltató határozza meg, hanem a piac, azaz Te meg én. Ha van 1 ember aki ad a telefonért 90 ezret, akkor hülye lesz a bolt 85-ért adni;) Gondolkozz!

#1166 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 21:06

Idézet: Lipy - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 19:35

Ha meg sokat töltöd akkor hamar elérsz a töltési ciklus mennyiség végére illetve hamar kínyírod az aksit mert ellustul!
Szvsz 2-3naponta elég tölteni!
Nem hinném hogy nálam többet beszélsz, (ingyen van mert demokártya) és vígan kibír 2-3napot!
A wappot meg szerencsére nem használom!
A napi töltésnél gondolj a környezetvédelemre is! lehet miattad ki kell vágni még 1 fát!

Ilyen töltési ciklusról még nem hallottam, de akkor kérdezem én, hogy mi a helyzet az usb töltéssel..
Mert akárhányszor rádugom a telefont, tölti..vagy az autós kihangosító?
Azok is levesznek a töltési ciklus max számából?
Kb mennyi ez a szám?
Mert ha 365 nél több, akkor még jó vagyok  :D

A fáknak mi köze ehez? Nem dobtam még ki 1 akksit se szemétbe...

szerk.: napi 5-6 órát beszélek, ingyen van nekem is

Szerkesztette: havri1 2005. 12. 19. 21:07 -kor

Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1167 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 19. 22:01

Valaki tudja, hogy mikor jön az a teló amely:

- k750 alapokra építkezik (pl. forma, menű, digi fénykép tudása...)
- 3G-s
- 320xvalahány kijelző  + 262k vagy 16m szín?

:D

Üdv!

Szerkesztette: Charles 2005. 12. 19. 22:02 -kor

"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#1168 Felhasználó inaktív   Shyciii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 13:09

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 21:39

Már elnézést kérek, de nem emlékszem, hogy azt írtam volna, hogy házimozizni szeretnék a telefonon. A probléma az, hogyha kapok egy mms-t amiben egy avi klip van, vagy real clip, akkor a telefon nem tud vele mit kezdeni. Továbbá ha a wapon böngészek, márpedig igen gyakran teszem, és ott találok valami kis klippet, akkor azt szintén nem tudom megtekinteni, mert "nem támogatott formátum, biztosan letölti?" üzenetet kapom. Míg a windowsmobilon ezt a problémát egy codec segítségével át hidalom. Te meg vagy nem nézed meg, vagy jövöre új telefont veszel. Ha meg azt gondolod, hogy a 750-est telefonálni találták ki, akkor miért nem elég egy bolhapiacon kapható nokia 3210 (2000 ft), kíválóan lehet vele telefonálni, hívástartás, stb. Minek akarsz fm rádiót hallgatni, meg mp3-mat lejátszani, stb? Tehát ha neked rádióhallgatási igényed van, akkor nekem lehet esetleg avi lejátszási igényem;)?  Ár/érték arányt. Mellesleg azért mert anyagilag jól lehúztak téged, nem kell így nekem esni. Továbbra is állítom, hogy a k750 jó telefonnak tűnik, de nem bármi áron;)

Ahhoz képest hogy nem házimozizni szeretnél, egyfolytában avi-ba ütközöl. Persze van akit a pár cm-es kijelző el tudja varázsolni filmnézésre, de valaki ebből a korból már kinőtt.
Amúgy nem a K750i jellegzetessége az mp3 lejátszés, és az fm rádió. Tudom hogy meglepődsz, de sokan veszenek kifejezetten mp3 lejátszót ami tud fm rádiót is, mert kicsi, nem kell cd nagyságú eszközt hurcolászni hogy buszon, Hév-en ,villamoson ellegyenek. az SE K750i megadja ugyanezt, plussz telefon, vagyis nem kell 2-3 eszközt cipelned zsebben vagy akárhol. Szevasz ez közel sem olyan igény hogy egy zsebpiszok kijelzőn nézzek filmeket.

#1169 Felhasználó inaktív   Shyciii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 13:14

Mellékesen a telón levő mp3-asaim mind legálisak, lévén saját megvásárolt audio cd-ről lettek rippelve, tehát legális. Képek amiket készítenek szintén magán tulajdon, és bármilyen hihetetlen sok ingyenes java játék és alkalmazás van.

"7. Már miért ne hasonlíthatnék winfos telefont normál telefonnal? Azért nélam 20 ezer ft az húszezer forint különbség;). Vagy ha nálad nem számít húszezer forint, küldhetnél:)"

Nah ezen röhögtem egy óráig. Néha úgy érzem, hogy aki ide beirogat annak fogalma sincs az alap dolgokról. És itt nem informatikáról beszélek, hanem általános dolgokról.

#1170 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 20:03

Hali! Megvan a ketyere! :D Tudnátok adni valami jó oldalt, ahol vannak témák, zenék, játékok a kis műszerhez? Fontos lenne a játék, mert a k300-in futó gammák itt nem jók... :(
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#1171 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 20:59

Idézet: Ladis - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 19:03

Hali! Megvan a ketyere! :D Tudnátok adni valami jó oldalt, ahol vannak témák, zenék, játékok a kis műszerhez? Fontos lenne a játék, mert a k300-in futó gammák itt nem jók... :(

még ezen az oldalon van a link, amit betettem.
Java alkalmazások/játékok.

#1172 Felhasználó inaktív   M63.003 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 21:07

Idézet: havri1 - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 10:25

Így van, ez a driver kell akkor, amikor a telefont rádugod a gépre, és a gép telepítget ezt azt.
Ha ez kimarad, akkor van az a jelenség, hogy amikor elengeded a c-t, akkor csak bekapcsol a telefon és semmi.
De ha már telepítetted 1x ezt, akkor nemtom..Nálam ez volt a gond, azóta minden OK.

Ha nyomom a C-t akkor is kapásból bekapcsol a teló amikor rádugom az USB kábelt... :(
ASRock K7VT2 P1.30 (VIA KT266A), Athlon XP 2400+, 512 MB 266 MHz Samsung DDR, 60 + 120 GB IBM HDD, Sapphire Radeon 9600 Atlantis 128 MB DDR, Samsung SyncMaster 765MB

#1173 Felhasználó inaktív   Shyciii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 21:22

Nekem meg az Update Service elindításakor Incompatible Macromedia version-t ír ki, holott alegfrisebb 8.0.22-+est töltöttem le.

#1174 Felhasználó inaktív   Victor-y 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 21:24

Hali!
Kinek van R1AA008 sw a K750-esén?
Az megmondhatná, hogy Neki van-e néma üzemmódban hangja az auto focusnak és a kamerának?

Köszi! :)
"Cum Deo pro Patria et Libertate!"

#1175 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 21:45

Idézet: Victor-y - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 21:24

Hali!
Az megmondhatná, hogy Neki van-e néma üzemmódban hangja az auto focusnak és a kamerának?

Nekem 50 percig volt rajta!
SAjnos inkább levettem mert nekem sokkal lassabnak tünt a telcsikönyv elérés és a simszámokhoz nem jó karakter készletet hazsnált.
Ugyhogy új szoft ide vagy oda  :wc2:  :boa:
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#1176 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 22:00

Idézet: Shyciii - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 14:09

Ahhoz képest hogy nem házimozizni szeretnél, egyfolytában avi-ba ütközöl. Persze van akit a pár cm-es kijelző el tudja varázsolni filmnézésre, de valaki ebből a korból már kinőtt.
Amúgy nem a K750i jellegzetessége az mp3 lejátszés, és az fm rádió. Tudom hogy meglepődsz, de sokan veszenek kifejezetten mp3 lejátszót ami tud fm rádiót is, mert kicsi, nem kell cd nagyságú eszközt hurcolászni hogy buszon, Hév-en ,villamoson ellegyenek. az SE K750i megadja ugyanezt, plussz telefon, vagyis nem kell 2-3 eszközt cipelned zsebben vagy akárhol. Szevasz ez közel sem olyan igény hogy egy zsebpiszok kijelzőn nézzek filmeket.

Újból elnézést kérek az okvetetlenkedésemért, de ismétlem, nem a házimozi a lényeg, hanem az, hogy a telefon mindennel kompatibilis legyen, ami a számítástechnikával kapcsolatos. Viszont ha Téged olvaslak, azt látom, hogy ellentmondásba keveredtél. Ha a 750-nek nem az a jellegzetessége, hogy mp3-mat játszik le, akkor minek fizessek érte 90 ezret? És akkor minek tették bele az mp3 funkciót? Hogy idegeskedjek, az miatt, hogy a wma-t nem játssza le:P? Mert a winfos mobil azt is lejátsza 70 ezerért:PP. Én azt akarom, hogy győzzetek meg arrol, hogy megér 20 ezerrel többet, mert tetszik a telefon:). És pontosan azért akarom, hogy mindent lejátsszon, hogy ne kelljen még pda-t hordani külön, ha valaki az emil kliensemre egy word, vagy excellt küld...Mert az úgynevezett winFOS ezt is tudja húszezerrel olcsóbban? Gyerekek, ár/érték arány! Hányszor írjam még? Ha van még valakinek felesleges húszezre, hát ide véle:P. Mellesleg ha nincs igényed zsebpiszok kijelzőre, akkor a bolhapiacon kapható 3 ezerért nokia 5510, 64 mb, rádióval, mp3 lejátszóval, egyszínű kijelzővel, tehát nem fogyaszt annyit, így 8 napig jó az akkumlátora...Ja és a nokia 5510 az tud felvenni a saját rádiójából. Tehát ha Neked ilyen igényed van, akkor 87 ezret vágtál ki az ablakon...

#1177 Felhasználó inaktív   ulzana2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 22:05

Idézet: Shyciii - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 14:14

Mellékesen a telón levő mp3-asaim mind legálisak, lévén saját megvásárolt audio cd-ről lettek rippelve, tehát legális. Képek amiket készítenek szintén magán tulajdon, és bármilyen hihetetlen sok ingyenes java játék és alkalmazás van.

"7. Már miért ne hasonlíthatnék winfos telefont normál telefonnal? Azért nélam 20 ezer ft az húszezer forint különbség;). Vagy ha nálad nem számít húszezer forint, küldhetnél:)"

Nah ezen röhögtem egy óráig. Néha úgy érzem, hogy aki ide beirogat annak fogalma sincs az alap dolgokról. És itt nem informatikáról beszélek, hanem általános dolgokról.

Lehet, hogy az mp3-maid legálisak, de amit csengőhangnak teszed, és a buszon megszólal, akkor azt máris nem "sajátcélú lejátszásra használtad'", tehát a szerzői jogot sérted. Mellesleg igen, elhiszem, hogy a bolhapiacon vásároltad printelt borítóval 800 ft-ért a cd-id, mindenki ott veszi:D.
  Igen, azt látom, hogy sokan nincsenek tisztában az alap dolgokkal:). De szerintem nem ezen kéne vitatkozni. Hanem a k750-ről. Hogy az erre tévedt olvasó meg tudja állapítani, hogy jól jár-e a megvásárlásával...;)

#1178 Felhasználó inaktív   Shyciii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 22:35

ulzana2

Ellentmondásba keveredtem az mp3-al? Ellentmondás hogy sok ember meg akarja taakarítani az mp3, fm rádió, telefon hardvert, és egyben veszi meg ezt mondjuk egy K750i személyében? Mi ebben az ellentmondás?

Miért kell egy mobilnak minden formátumot lejátszani? Konkrétan mit látsz egy 4*4cm-es kijelzőn  mondjuk egy 100 oldalas doc fájlbólvagy 128 munkakönyves excel fájlból? Végiggondoltad te ezt egyáltalán józan ésszel, vagy a 12 éves kiskölyökbeszél belőled,hogy az én telefonom mindent tudjon és akkor mindenki más bekaphatja?

Mit akarsz a Nokia 5510-el? Tégla, ocsmány, kis kijelző, fapados,  gyenge minőségű. Mellesleg az én K750i-m 6 napig bírja, ez kb annyi mint az előző Nokiám.

87eFt-ot vágtam ki az ablakon? Érdekes. Nekem a számlán 36eFt van. De te biztos jobban tudod hogy mennyiért vettem.

Ki mondta hogy csengőhangnak használom az mp3 zenéimet?

"Mellesleg igen, elhiszem, hogy a bolhapiacon vásároltad printelt borítóval 800 ft-ért a cd-id, mindenki ott veszi:D."

Ellenben továbbolvasva mit írtál, nemcsak az igényeid, de kb a stílusod is vetekszik egy 12 éves gyerekével, és mivel az itteni társaság nem ezen korosztályhoz tartozik,  így ez volt az uccsó pátyolgatás részemről. Vegyél Windows Mobilt, használd egészséggel, szerkesz rajta weboldalt, kösd a DV kamerádhoz, írjál vele DVD-t, nézzél pornó avikat, szerkessz benne SQL adatbázist és tapsolj magadnak milyen  ügyes vagy, egész addig, míg a szuper Windows Mobile-ról egypár vírus majd leírt neked pár "fontos" pornófilmet.

#1179 Felhasználó inaktív   Shyciii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 22:38

Lipy

Rájöttem miért írt ki nekem a frissítés incorrect Flash verziót. De rájöttem, és kapásból elküldtem melegebb éghajlatra a kedves Sony Ericsson programozókat. És még az MS-t szídják, hogy nem tud szhoftvert írni...Mondjuk már az idiótaság, hogy egy win szoftver flash alapú legyen, de hogy a flash csak az IE activex-ből vegye, és ne lássa Operát, Firefoxot, Mozillát, az már abszolút unintelligens működés.

#1180 Felhasználó inaktív   Shyciii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 22:42

Idézet: Victor-y - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 22:24

Hali!

Nekem van hangja az új szoftverrel is.

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »