HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K750 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K750

#1221 Felhasználó inaktív   sohta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 26. 18:43

Hella!

Vettem 1 ilyen teló nagy nehezen a Vodánál előfizuval
Elsőre nem nagyon jött be, de már kezdek hozzászokni.
Az első nagytöltés után 6 napig bírta, de elég sokat volt nyüstölve is, így elég korrekt a 6 napos készenlét (éjszakára ki volt kapcsolva átlag 7-8 órára).

MP3-at (többel is próbálkoztam) mind a külső, mind a belső memóriáról engedett csengőhangnak betenni, bár csak kíváncsiságból néztem meg (mivel nem akartam ilyen csengőhangot), de meglepődtem, hogy mégis engedi és nem kell DRM-mé alakítgatni.

A kijelzője nekem megfelelő nagyságú, még nagyobb is mint a régi Alcatel715-ösömé.

Sajnos nem sikerül az Alcatelemről infrán átrakni a telefonkönyvet, mert nem is találták meg egymást.
Egy Sharp GX35 közbeiktatásával működött, de a Sharp nevenként csak 1 bejegyzést küldött csak, így itt feladtam az infrás küzdelmet ill. megpróbáltam kékfoggal is, de sajnos változatlan eredménnyel.

Leszedtem a MyPhoneExplorer progit, amivel tök egyszerű és gyors volt a telefonkönyv szerkesztése, ezáltal megúsztam a telefonos gépelgetést.

Némítva becsitul a kamera is.

Egy másik mobilos fórumon olvastam, hogy sikerült Vodásoknak is frissíteni a telószoftvert, meg hogy az én telómon lévő R1N035 szofttól újabb szoftver esetén nő az akku használati ideje 20%-kal.
Talán 1-2 hét múlva bepróbálkozom én is egy frissítéssel.
Sose nézz hátra, mert véletlenül lefejelsz egy oszlopot :)

#1222 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 18:48

Idézet: sohta - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 17:43

Hella!

Vettem 1 ilyen teló nagy nehezen a Vodánál előfizuval
Elsőre nem nagyon jött be, de már kezdek hozzászokni.
Az első nagytöltés után 6 napig bírta, de elég sokat volt nyüstölve is, így elég korrekt a 6 napos készenlét (éjszakára ki volt kapcsolva átlag 7-8 órára).

MP3-at (többel is próbálkoztam) mind a külső, mind a belső memóriáról engedett csengőhangnak betenni, bár csak kíváncsiságból néztem meg (mivel nem akartam ilyen csengőhangot), de meglepődtem, hogy mégis engedi és nem kell DRM-mé alakítgatni.

A kijelzője nekem megfelelő nagyságú, még nagyobb is mint a régi Alcatel715-ösömé.

Sajnos nem sikerül az Alcatelemről infrán átrakni a telefonkönyvet, mert nem is találták meg egymást.
Egy Sharp GX35 közbeiktatásával működött, de a Sharp nevenként csak 1 bejegyzést küldött csak, így itt feladtam az infrás küzdelmet ill. megpróbáltam kékfoggal is, de sajnos változatlan eredménnyel.

Leszedtem a MyPhoneExplorer progit, amivel tök egyszerű és gyors volt a telefonkönyv szerkesztése, ezáltal megúsztam a telefonos gépelgetést.

Némítva becsitul a kamera is.

Egy másik mobilos fórumon olvastam, hogy sikerült Vodásoknak is frissíteni a telószoftvert, meg hogy az én telómon lévő R1N035 szofttól újabb szoftver esetén nő az akku használati ideje 20%-kal.
Talán 1-2 hét múlva bepróbálkozom én is egy frissítéssel.

Mintha úgy emlékeznék, hogy a voda letiltotta az online frissítés opciót, de elképzelhető, hogy csak kacsa a hír...
Én nem vettem észre, hogy tovább bírná az akumlátor, de az is elképzelhető, hogy nálam a szélsőséges használat miatt nem feltűnő (sok beszélgetés).
Viszont sokat, nagyon sokat gyorsult a készülék, és sokkal hangosabb a hangszóró is, érdemes frissíteni  ;)
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1223 Felhasználó inaktív   sohta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 19:21

Idézet: havri1 - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 19:48

Mintha úgy emlékeznék, hogy a voda letiltotta az online frissítés opciót, de elképzelhető, hogy csak kacsa a hír...
Én nem vettem észre, hogy tovább bírná az akumlátor, de az is elképzelhető, hogy nálam a szélsőséges használat miatt nem feltűnő (sok beszélgetés).
Viszont sokat, nagyon sokat gyorsult a készülék, és sokkal hangosabb a hangszóró is, érdemes frissíteni  ;)

Változások a firmwareben:

"Each firmware revision listed below contains the fixes listed against that revision plus the fixes of all the firmwares below that entry.

R1AA008
- Released on SEUS for the W800 around 2/12/05.
- Released on SEUS for the K750 around 9/12/05.
- Fixes MS Duo file transfer issues from the PC to the phone over the supplied USB cable.
- Rotating and zooming into pictures displays an egg timer whilst processing.
- Menu navigation (particularly when displaying thumbnail images) feels faster.
- External speaker sound level increased
- Headphone sound level increased (by approximately 1 bar)
- Reduction of noise when playing low volume MP3s
- Center Weighted Average metering used instead of standard Average metering to improve photos in lower level lighting conditions.
- Further Contrast / Gamma modifications have been made to the display to improve screen image quality.
- BUG: Increased background noise during phone calls when the volume level is set to a low level.
- BUG: Some users are reporting occasional "incorrect parameter" error messages when transferring files from the phone to the PC. Moving the USB cable to another USB port seems to fix the issue.
- PROBLEM: Zoom functionality does not work for images greater than 1632pixels wide and/or 1224pixels tall.
- JBenchmark 3D LQ: 201
- JBenchmark 3D HQ: 122
- JBenchmark 2: 330
- JBenchmark 1: 3814
- Software versions:
LCD 0
Camera 4.5
ITP CXC 125 932 R1D/E

R1NA005
- Released on SEUS for the W800 on 15/10/05.
- Improved battery life over R1N035.
- Fixes for low-tonal audio issues.
- Fixes for Bluetooth audio issues.
- BUG: MS Duo bug still present with this firmware. See the R1N035 entry for possible fixes."

SEUS II will currently install the following firmware revisions for UK phone brands:

K750
Unbranded UK (CDA102338/38) - R1AA008
O2 UK (CDA102338/16) - R1AA008
Orange UK (CDA102338/12) - R1N035
Vodafone UK (CDA102338/68) - R1N035?
T-Mobile UK (?) - R1N035

Idézve innen

Magyar verzióban is hasonló lehet a helyzet a Vodánál gondolom.

Idézve egy másik fórumról:

Írta: kp78
"Én már frissítettem egyszer(vodás nekem is), de akkor még a régi módszer ment a SE honlapon. Most kicsit variáltak rajt, remélem most is lehet.
Szoft újabb lett, a live marad természetesen. De mindenképp jobb lett."

#1224 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 20:57

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 15:55

én nem vagyok kutya, hogy hűséges legyek a pannonhoz akkor is, ha lehúznak. De ha ez Neked megér egy konctelefont, akkor egészségedre. Gondolom most büszke vagy, hogy  szinte ajándékba kaptad mi? Ha tudnád, hogy abból a 45 ezerből csak az állambácsinak fizettél be több mint tízezret adó formájában, amiért a megkeresett pénzedből mertél vásároln, és a pannonnak még ígyas szép haszna van rajta, akkor már nem mosolyognál ennyire :). De ezt úgysem tudod felfogni :). Kellemes karácsonyt. Mit kaptál? Kis plasztiklapot 8 ezerért, amit memóriakártyának hívnak ? :DDDD

1. Hát öregem már több, mint 6 éve vagyok "hűséges kutya" és egyszersem húzott le a Pannon.  :respect: :cool:
2. Nem "konctelefon", a Z600-amat cseréltem le ré 1.5 év után.
3. Nem vagyok rá büszke, de örülök, hogy összetudtam sporolni a rávalót.
4. Ez az "Állambácsi"-s duma egy kicsit fura. Talán nincs mindenen ÁFA nálatok vagy mi????  :think:
5. "De ezt úgysem tudod felfogni " szerintem feltudom. Talán még jobban, mint TE.  ;)
6. Neked is Kellemes karácsonyt.
7. "Mit kaptál?" Az asszonytól ezüstláncot ....... sorolhatnám, de minek (kinek)?

UI. Én is kiszálltam ebből a szánalmas vitából.
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#1225 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 21:01

Idézet: sohta - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 19:21

R1AA008
- Released on SEUS for the W800 around 2/12/05.
- Released on SEUS for the K750 around 9/12/05.
- Fixes MS Duo file transfer issues from the PC to the phone over the supplied USB cable.
- Rotating and zooming into pictures displays an egg timer whilst processing.
- Menu navigation (particularly when displaying thumbnail images) feels faster.
- External speaker sound level increased
- Headphone sound level increased (by approximately 1 bar)
- Reduction of noise when playing low volume MP3s
- Center Weighted Average metering used instead of standard Average metering to improve photos in lower level lighting conditions.
- Further Contrast / Gamma modifications have been made to the display to improve screen image quality.
- BUG: Increased background noise during phone calls when the volume level is set to a low level.
- BUG: Some users are reporting occasional "incorrect parameter" error messages when transferring files from the phone to the PC. Moving the USB cable to another USB port seems to fix the issue.
- PROBLEM: Zoom functionality does not work for images greater than 1632pixels wide and/or 1224pixels tall.
- JBenchmark 3D LQ: 201
- JBenchmark 3D HQ: 122
- JBenchmark 2: 330
- JBenchmark 1: 3814
- Software versions:
LCD 0
Camera 4.5
ITP CXC 125 932 R1D/E

Nekem is ez van fenn már több, mint 1 hete.

#1226 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 09:33

ulzana2 valaki rakja ki a topicból!!!!
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#1227 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 10:09

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 15:59

Mióta alapszolgáltatás egy telefonban az mp3 lejátszás? Mert sokan azt írják, hogy arra akarják használni a telefont, amire való. A telefon szerintem telefonálni való ;)

Ja és megmaradt a k700-am, amivel ugyanúgy tudok rádiót hallgatni, emilezni, mms-ezni, fotókat nézni, minioperával netezni, wapozni mint Te

Akkor Te minek vettél K700-at?
Egy Nokia 3210-essel is lehet telefonálni!
Saját magadnak mondasz ellent!!!!

Gratulálok. Ebből látszik, hogy nem tényekkel vitatkozol, hanem csak simán belekötsz mindenbe.  :boa:
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1228 Felhasználó inaktív   Gaab 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 14:34

Sziasztok!

Bocs, hogy megszakitom a flame-et :) , csak annyit szeretnek kerdezni, h a legutobbi firmware frissitesek utan valaki tenyleg tapasztalta-e, hogy az aksi erezhetoen hosszabb ideig huzza.. mas egyeb problemam nemnagyon van a telefonnal, de emiatt mar asszem megerne elszoszolni a fw-rel..

Koszi!

=G=

#1229 Felhasználó inaktív   [EARTHQUAKE] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 15:05

Miért nemláttja a telefonhoz adott progik egyike-se a telefonomat? Ezu már a 2. windowsom hogy nincs meg. File manager semmi nemmegy. Sajátgépbe megvan, bluetoothon megy minden, csak a gyári progik nem láttják.
ABIT NF7-S 2.0 # AMD ATHLON XP 2800+ @ ~ 2500 MHz # GeCube Radeon 9550 Extreme # Elixir 512 DDR 400 MHz # Chieftec 360W PFC Dual Fan # Western Digital Caviar SE 250GB/8MB/7200RPM/SATA # PIONEER DVR-110D# 19" Samsung SyncMaster 997MB # A házam

#1230 Felhasználó inaktív   sohta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 16:26

Idézet: [EARTHQUAKE] - Dátum: 2005. dec. 27., kedd - 16:05

Miért nemláttja a telefonhoz adott progik egyike-se a telefonomat? Ezu már a 2. windowsom hogy nincs meg. File manager semmi nemmegy. Sajátgépbe megvan, bluetoothon megy minden, csak a gyári progik nem láttják.

Hogyan kapcsolod a telót a géphez?
Csak bluetooth-on próbáltad vagy a hozzáadott kábellel is?

Bluetoothoz nem tudok mit mondani, de a kábelnél miután rádugtad a gépre a telót, akkor kéri a telepítőfájlokat (SE oldaláról letölthető USB-s drivercsomag). Miután feltelepítette már lehet is használni az SE fájlmenedzsert vagy mást. Én pl. a MyPhoneExplorer progit használom, amivel mindent lehet csinálni a telón (mondjuk ismétlődő feladatokat nem tud létrehozni). A kábeles összekötés miatt nem látja csak a teló saját memóriáját, így a külső memóriát sima wines explorerrel is lehet matatni (bár ha olyan firmware van a telón, akkor a win által felismert USB cserélhető lemeznél a házirendek fülön nem árt az Optimalizálás teljesítményre beállítást választani, mivel így meg is maradnak a kártyára pakolt cuccok).
Egyébként a teló PChez kötéséhez használt eszköz kap egy COM portot, amit az ilyen progiknál be kell állítani. Nálam a progi indításkor automatikusan felismerte, így nem kellett állítgatnom és mindegy volt, hogy kábellel vagy infrával kapcsoltam a géphez.

A PC suite csomag telepítve volt.

#1231 Felhasználó inaktív   [EARTHQUAKE] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 16:40

A hozzá adott kábellel csinálom, és nemmegy. Úgy ahogy mondod úgy csináltam eddig is és nemmegy. Sajátgépbe meghajtó megvan. Tudok mindent csinálni. A disc2phone is megy. Csak a gyári cd-n levő progik nem. Leszedtem netről de nemtalálja meg a telt. A lenti konfigom van lehet hisztizik az nforce-al?
ABIT NF7-S 2.0 # AMD ATHLON XP 2800+ @ ~ 2500 MHz # GeCube Radeon 9550 Extreme # Elixir 512 DDR 400 MHz # Chieftec 360W PFC Dual Fan # Western Digital Caviar SE 250GB/8MB/7200RPM/SATA # PIONEER DVR-110D# 19" Samsung SyncMaster 997MB # A házam

#1232 Felhasználó inaktív   sohta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 16:42

Adódott egy olyan problémám a telóval, hogy sétáltam az út mellett a járdán és közben telefonáltam egyet. A kocsik közben jöttek-mentek (nem volt azért túl nagy forgalom) és a zajuk miatt alig hallottam valamit a csvejből. Ekkor megpróbáltam növelni a hangerőn, de sajnos látványos eredményt nem sikerült elérnem. Meg amúgy a telóhangszóró úgy szól, mintha a másik oldalon lévő illető valami dobozból beszélne. Gondolom, hogy ez a zajszűrő technika eredménye lehet.

Sajnos a telefonálás hangerejével nem vagyok megelégedve. Eddig nem tűnt fel, hogy nem stimmel valami, mivel a vásárlása óta eltelt 1 hétben még csak szobai körülmények között dumáltam a telón.

Lehet hozzászoktam a régi telóm hangerejéhez, mert azt csutkán kihangosítás nélkül is tisztán lehetett hallani 2 méterről (mondjuk zajtalan környezetben csak).

Na mindegy. Remélem új firmben növelnek a hangszóró hangerején. De mint olvasom havri1 pár hozzászólással fentebb írta is, hogy sokkal hangosabb a hagszóró.

#1233 Felhasználó inaktív   sohta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 16:53

Idézet: [EARTHQUAKE] - Dátum: 2005. dec. 27., kedd - 17:40

A hozzá adott kábellel csinálom, és nemmegy. Úgy ahogy mondod úgy csináltam eddig is és nemmegy. Sajátgépbe meghajtó megvan. Tudok mindent csinálni. A disc2phone is megy. Csak a gyári cd-n levő progik nem. Leszedtem netről de nemtalálja meg a telt. A lenti konfigom van lehet hisztizik az nforce-al?

Milyen gyári progikat is akarsz használni?
Az Image editort meg a Fájlmenedzsert?

Én a fájlmenedzsert 1x használtam, akkor működött. Azóta a telómemót a MyPhoneExplorerMyPhoneExplorer progival (magyart is ismeri, letöltheted a linkelt címről) matatom.

Az Image editort még nem indítottam el 1x sem.

#1234 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 19:33

Idézet: sohta - Dátum: 2005. dec. 27., kedd - 16:42

Na mindegy. Remélem új firmben növelnek a hangszóró hangerején. De mint olvasom havri1 pár hozzászólással fentebb írta is, hogy sokkal hangosabb a hagszóró.

Már növelték a R1AA008-ban!
Sokkal hangosabb.  :up:

szerk: Itt elolvashatod.

"- External speaker sound level increased
- Headphone sound level increased (by approximately 1 bar) "

Szerkesztette: Shadowman007 2005. 12. 27. 19:35 -kor

#1235 Felhasználó inaktív   Sz@bi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 20:09

Hello!
Ha playlistet csináltok a telóban, akkor az abban lévő számokat folyamatosan, egymás után lejátsza a masina? (szoval, hogy ugye nem egyenként kell a számokra play-t nyomni)
Kösz
Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.
Már hetedik éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Idén újítunk. Beengedjük.
A feleségem alapjában véve gyerekes. A múltkor is bejött a fürdőszobába és elsüllyesztette a papírhajócskáimat.

#1236 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 20:31

Idézet: Sz@bi - Dátum: 2005. dec. 27., kedd - 20:09

Hello!
Ha playlistet csináltok a telóban, akkor az abban lévő számokat folyamatosan, egymás után lejátsza a masina? (szoval, hogy ugye nem egyenként kell a számokra play-t nyomni)
Kösz

Folyamatosan lejátsza. Én random-ra tettem. Leteszed "taskba" és folyamatosan játsza míg le nem kapcsolod.. :)
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1237 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 21:07

Idézet: sohta - Dátum: 2005. dec. 27., kedd - 15:42

Adódott egy olyan problémám a telóval, hogy sétáltam az út mellett a járdán és közben telefonáltam egyet. A kocsik közben jöttek-mentek (nem volt azért túl nagy forgalom) és a zajuk miatt alig hallottam valamit a csvejből. Ekkor megpróbáltam növelni a hangerőn, de sajnos látványos eredményt nem sikerült elérnem. Meg amúgy a telóhangszóró úgy szól, mintha a másik oldalon lévő illető valami dobozból beszélne. Gondolom, hogy ez a zajszűrő technika eredménye lehet.

Sajnos a telefonálás hangerejével nem vagyok megelégedve. Eddig nem tűnt fel, hogy nem stimmel valami, mivel a vásárlása óta eltelt 1 hétben még csak szobai körülmények között dumáltam a telón.

Lehet hozzászoktam a régi telóm hangerejéhez, mert azt csutkán kihangosítás nélkül is tisztán lehetett hallani 2 méterről (mondjuk zajtalan környezetben csak).

Eddig nem hallottam negatív visszajelzést az új firmwareról, szerintem bátran frissítheted.
Nekem sokkal hangosabb lett a hngszoró.
Ezelőtt én is panaszkodtam, hogy halk, mert nokiám volt , az meg eszméletlen hangos...
De mostmár kb ua:-))
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1238 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 21:12

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 20:01

Nekem is ez van fenn már több, mint 1 hete.

Ezt a verziót honnan lehet leszedni??
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#1239 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 21:16

Idézet: havri1 - Dátum: 2005. dec. 27., kedd - 20:07

Eddig nem hallottam negatív visszajelzést az új firmwareról, szerintem bátran frissítheted.
Nekem sokkal hangosabb lett a hngszoró.
Ezelőtt én is panaszkodtam, hogy halk, mert nokiám volt , az meg eszméletlen hangos...
De mostmár kb ua:-))

és van magyarmenüje???
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#1240 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 27. 23:33

Idézet: Ladis - Dátum: 2005. dec. 27., kedd - 21:12

Ezt a verziót honnan lehet leszedni??

Innen és természetesen magyar.

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.