HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K750 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K750

#1741 Felhasználó inaktív   SANK 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 21. 17:43

Idézet: Shyciii - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 7:47

Magánemberként nem sok esélyed van rá.
Ezek az olcsó árak 90%-ban nagy céges többszörösen engedményes árai.
És itt ne arra gondolj hogy ha cégesként vette, akkor a cégé a telefon, mert pl én céges kedvezménnyel vettem 32eFt-ért, a telefon sajátom, tehát ha kilépek is enyém marad.

Az enyém is céges, és olcsón vettem. De ki gondolkozik azon hoggy kilép. HA meg két - három évig használjuk, úgyis mindegy hogy az enyém marad-e, addigra elavul, és lehet nézni az új tipust.
Persze cégest, ha lehet pontra szuperolcsón :-)))
Mennyit kell még tanulnom, hogy hallgatni tudjak?

#1742 Felhasználó inaktív   k750í 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 21. 20:00

:confused:  :confused: Sziasztok! Angol- magyar ,Magyar-angol szótárt keresek a telóra. A feltöltés folyamatát is ha leírnátok megköszönném . Nem vagyok egy telefonguru.
Üdv .k750

#1743 Felhasználó inaktív   Trabi TM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 21. 22:49

Idézet: k750í - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 21:00

:confused:  :confused: Sziasztok! Angol- magyar ,Magyar-angol szótárt keresek a telóra.

http://www.pappfer.hu/index.php
Itt a java alkalmazások között találsz... ;)
[ Trabi™ ]

#1744 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 10:52

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 19:46

Ill be back Srácok :D...

Szerintem, nem kellene ezt erőltetni...
Mi a francnak jársz ide informálni minket, hogy te mekkora király vagy, mert nem vettél telefont???
Én csak azt nem értem, hogy számítógépet minek vettél, ugyanis, mint látszik értelmes dologra nem használod, viszont nyílván rengeteg fagyit vehettél volna a vásárláskori ára és a mostani értéke közötti különbözetből.
Internetre minek fizetsz elő??? Gondolj bele (ha tudsz), az még meg sem marad, nem is villoghatsz vele a haverok előtt, bár gondolom nincs sok, mivel itt villogsz, hogy mekkora király vagy...
Jól vettem, ki, hogy az I'll be back-et "visszatértemként" használod? Vagy csak előre fenyegeted a fórumozókat?
Ja amúgy megnyugtatlak, szinte senki sem vette itt a telefont az általad említett árakon, aki pedig mégis, annak valószínűleg nem hiányzik annyira az a 20k, szal továbbra sem értem miért jársz ide.

Ui.: Ha van valakinek 24: the mobile game a tecsire az megdobhatna egy privibel ;)

#1745 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 22. 10:57

Idézet: k750í - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 20:00

:confused:  :confused: Sziasztok! Angol- magyar ,Magyar-angol szótárt keresek a telóra. A feltöltés folyamatát is ha leírnátok megköszönném . Nem vagyok egy telefonguru.
Üdv .k750

Feltölteni a legegyszerűbb, ha van pl bluetoothod, vagy infrád és akkkor jobb katt a fájlra és küldés/bluetooth eszköz vagy küldés/infra.
Legalábbis én így szoktam.

#1746 Felhasználó inaktív   kroni1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 11:22

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 20:46

Ill be back Srácok :D.

Én két ilyet veszek 70-ért, és a 20k is sok egy 200-as vinyóért, sokkal olcsóbban is tudok, palimad@r  :D  :confused:  :up:  :smoker:  ;)  :o  :respect:  :think:  :eek:
A számítógép sakkban levert, de boxban én voltam az erősebb..

#1747 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 12:21

Idézet: ulzana2 - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 20:46

Azóta vettem egy 200 gigás satás vincsesztert. Pont annyiba került, mint amennyivel most lement a telefon ára. Szóval ha most veszem meg a telefont, akkor ingyen van a vinyó ahoz képest, aki karácsonykor vette. Szóval értitek :D?

Ja igen, és ha 3 év múlva veszed meg 10 -ért akkor további 3 db 200gigás vinyóval lennél előrébb.
De szerintem ne vegyél ilyen korán telefont meg HW-t se. Inkább várjál a megjelenéstől kb. 4-5 évet és akkor sokkal olcsóbban megkapsz mindent. Tehát jobban jársz ha most veszel 10-20 gigás vinyókat , mert azok sokkal jobb áron vannak mint új korában.

Amúgy meg én is kb. 45 körül vettem 2 éves hűséggel a Pannonnál. Mivel elégedett vagyok a szolgáltatóval ezért nem gond aláírni a hűséget.
Egyáltalán nem értem minek írod ezeket. Mi a célod vele?
Ha valaki fontolgatja, hogy vesz egy ilyen telót, szerinted azt elriasztod evvel?

Vagy aki megvette az majd rád fog hallgatni, hogy jaj de elb***tam, mert most csökkenni fog az ára és röptiben eladja? Ezek a beszólások senkit nem fognak befolyásolni.
Amit elérsz, hogy szétvered a topic-ot. Ha csak erre vagy képes, akkor inkább ne írj ide semmit!

Szerkesztette: Lenny 2006. 04. 23. 12:22 -kor

-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1748 Felhasználó inaktív   k750í 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 17:23

Idézet: AMD rula - Dátum: 2006. ápr. 22., szombat - 10:57

Feltölteni a legegyszerűbb, ha van pl bluetoothod, vagy infrád és akkkor jobb katt a fájlra és küldés/bluetooth eszköz vagy küldés/infra.
Legalábbis én így szoktam.

Szia! Problémám van mert a számítógépre letöltöttem onnan a telo other mappájába raktam majd megkérdezte a telepítést .Telepítettem 1x az alkalmazás 1x a játék mappába mind ez sikeresen végbement de a megnyitást követően nem működik telepítéstől függetlenül a szótár. Ahova gondolom a szöveget kellene írni alatta ez áll"loaded". Nem tudok semmit berni .Ez iránt kérek segítséget mit csesztem el,hogy nem műkszik! Már jeleztem még új dolog a telefonra való fájlok rendezése.
Előre is köszi. :think:  :think:

#1749 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 18:05

Idézet: k750í - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 17:23

Szia! Problémám van mert a számítógépre letöltöttem onnan a telo other mappájába raktam majd megkérdezte a telepítést .Telepítettem 1x az alkalmazás 1x a játék mappába mind ez sikeresen végbement de a megnyitást követően nem működik telepítéstől függetlenül   a szótár. Ahova gondolom a szöveget kellene írni alatta ez áll"loaded". Nem tudok semmit berni .Ez iránt kérek segítséget mit csesztem el,hogy nem műkszik! Már jeleztem még új dolog a telefonra való fájlok rendezése.
Előre is köszi.   :think:  :think:

Szerintem nem rontottál el semmit, a leírtak alapján nekem is ugyanaza szótár van fent.
Nekem úgy megy, hogy LE, szerkeszt, beírod ami kell, aztán egyéb és szörcs ;)
Vagy valahogy így van.

#1750 Felhasználó inaktív   k750í 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 18:24

Idézet: AMD rula - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 18:05

Szerintem nem rontottál el semmit, a leírtak alapján nekem is ugyanaza szótár van fent.
Nekem úgy megy, hogy LE, szerkeszt, beírod ami kell, aztán egyéb és szörcs ;)
Vagy valahogy így van.

Köszi szépen Működik rendesen csak a keresés menetelét nem tudtam. Sokat segítettél ,én egész másképp gondoltam a keresés menetelét .
Köszi, további szép estét! ;)

#1751 Felhasználó inaktív   k750í 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 20:48

Sziasztok! Még egy kérdésem lenne ,vajon miként lehet megnézni a softver tipusát és érdemes -e frissíteni? 2006 februári a készülék,eddig semmi gondom vele." A hátlap recsegést kivéve
" de a kamera bepótol mindent.
Köszi :think:

#1752 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 21:17

Idézet: thundermix - Dátum: 2006. ápr. 21., péntek - 7:16

Ok emberek en vennek egyet 24-ert, es nem villognek, megigerem, csak hol kapni annyiert? Komolyan...

Pannonnál előfizuval elsőszámú partnerként...  :Đ
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#1753 Felhasználó inaktív   Peppi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 20:34

Sziasztok!
Elgondolkodtam egy telcsi cserén. A K750i-t szemeltem ki. A kérdésem az lenne, hogy a rádiója mennyire használható? Sztereo-ban jönnek az adók rajta? Mennyire érzékeny a rádiója?

Thx a válaszokat előre is.
Peppi

#1754 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 21:35

Idézet: Peppi - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 19:34

Sziasztok!
Elgondolkodtam egy telcsi cserén. A K750i-t szemeltem ki. A kérdésem az lenne, hogy a rádiója mennyire használható? Sztereo-ban jönnek az adók rajta? Mennyire érzékeny a rádiója?

Thx a válaszokat előre is.
Peppi

városban jó! ;)
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#1755 Felhasználó inaktív   SANK 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 22:39

Idézet: donphobos - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 9:48

Egyáltalán nem kötözködni akarok, inkább kiigazítom a társalgást egy kis háttérinfóval. A "fókuszálás" alapvetően rossz kifejezés, mert a fókusz a fókusztávolsággal van kapcsolatban. Tehát a fókuszálás szót akkor kéne alkalmazni, ha zúmolsz, mert a zoom állítja a fókusztávolságot. A megfelelő szó inkább az élességállítás lenne.

Tehát az SE K750 már automatikus élességállítással rendelkezik. Angolul persze mondjuk, hogy autofocus…

Remélem, hogy nem lesz sértődés, csak ezt fontos tudni.
Üdv!

Hát, én sem akarok kötözködni, de akkor az élességállítást hogyan csinálja a gép ? Ugyanis például vannak "fix fókuszos" gépek, amik ugye nem tudnak élességet állítani. Ugyanis a fókusztávolság a távolsággal együtt változik, nem állandó. Értendő alatta a lencse és a tárgy közötti távolság, amit egy lencse esetén is változtatunk élességállítás miatt. Mint például az én szemem sem tud már rá fókuszálni a közeli tárgyakra. Nyugodtan elfogadhatod, hogy helyes az angol kifejezés, és az autófókusz az fókuszálást jelent. A zoom pedig azonos távolságon belől képes változtatni a fókusztávolságot, ami már jóval bonyolultabb dolog, mint egy lencsét mozgatni, ehhez már lencserendszer szükséges.
Mennyit kell még tanulnom, hogy hallgatni tudjak?

#1756 Felhasználó inaktív   Peppi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 27. 07:28

Gyengébb rádiók is jönnek rajta a városban? Mint pl. 91.10 Pilis FM vagy 107.30 CoolFM?

#1757 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 27. 13:06

Rádióról nem tudok nyilatkozni, nem nagyon használom.
Azt tudom, hogy Sztereo és támogat RDS-t és Autómatikus frekvenciaváltást.

Viszont amin ma kiakadtam, hogy más nézegette a telefont, kikapcsolta a média lejátszóban a véletlenszerű és ismétlődő lejátszást, én nem tudtam róla, csak furcsa volt ;).
Aztán rájöttem a dologra csak épen nem voltam biztos a dolgomban ugyanis kikapcsolt állapothoz a magyar menü KIKAPCSOLÁST, bekapcsolt állapothoz BEKAPCSOLÁST ír... (ami rohadt zavaró, mert a buszon vagy 3-szor állítgattam, hogy most mi is van)

Azóta angolul használom a telcsit ;)

#1758 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 27. 18:59

Idézet: Peppi - Dátum: 2006. ápr. 27., csütörtök - 6:28

Gyengébb rádiók is jönnek rajta a városban? Mint pl. 91.10 Pilis FM vagy 107.30 CoolFM?

Na ezeket nem tudom! Juvét, meg danubiust faszán hozza... meg a lágerrádiót..

#1759 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 30. 20:13

Idézet: Peppi - Dátum: 2006. ápr. 27., csütörtök - 6:28

Pilis rádió Szentendre egész területén fullos, bp belvárosban zsebben néha elmegy a sztereó, de még fogható.
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#1760 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 09:56

Van olyan (Javás) progi, amivel vizszintbe forgatva full képernyőn lehet nézni filmet a telón? Tehát hogy a teljes 220x176-os képet kihasználja, ne legyenek vezérlőgombok se, meg semmi...
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.