Idézet: csiro - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 8:50
Sziasztok!
Végigolvasva a topikot azt állapítottam meg, hogy alapvetően ez egy jó készülék, inkább a Vodás példányok fagynak. Pannonnál venném, így remélem nem lesz gond vele. Néhány kérdésre nem találtam választ a topikban (vagy átsiklottam felette), ezért fordulnék hozzátok.
-Az e-mail kliens hogyan működik? Mivel ez lenne az első olyan telefonom, amellyel meg tudnám nézni a mailjeimet, nincs nagy tapasztalatom más telefonokról sem e téren. Tehát, van-e olyan beállítási lehetőség, hogy csak az e-mail feladóját és a tárgyat lássam, ne töltse le az egész levelet? Ha letöltöm a levelet lejön a csatolt dokumentum is, vagy beállítható, hogy ne töltődjön le?
-Jelenleg egy Nokia 6310i-m van, melyről a telefonszámokat letöltöttem Outlookba. Innen a Floats Mobile Agent fel tudja szedni és a telefonra küldeni? Lehetőség van az egy névhez tartozó több telefonszám és bejegyzés átvitelére is?
-Hallottam olyan infokat is, hogy a joystick hamar megadja magát. Kb mennyi ideig bírja, ha nem játékra használom a készüléket? Mennyibe kerül a cseréje?
Elöljáróban ennyi kérdésem lenne, a válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.
1. Szerintem eléggé "sietned" kéne, ha még K750i-t akarsz venni a Pannonnál, már két hete is egy 70 ezres városban egyetlen egy darab volt egy viszonteladó partnernél (hivatalos képviseleten 0).
2. E-mail: lehet használni a telefon beépített kliensét, de felrakhatsz JAVA-s programot (e-mail klienst) is, (ezek általában okosabbak). A telefon először lehozza a feladót-témát, és le lehet tölteni az e-mail teljes szövegét utána.
Milyen csatolmányra gondolsz?
3. Igen, úgy tudom, hogy az FMA az Outlookból ugyanúgy át tudja venni (ahogy oda ki is rakja), ahogy ott van, akár egy névhez több számmal.
Szerkesztette: Kory 2006. 09. 27. 08:12 -kor