Eddig semmilyen eszközzel nem volt problémám, nagyon köszönöm, így 6-7MB/sec a másolás. Ez jó is, csakhogy beleütköztem egy másik problémába. Commanderrel és Windows Intézővel is másolva, egy idő után kiírja ... /Device/hard2/DR12 --> A lemez, azaz a "Pen drive nem írható, szüntesd meg az írásvédettséget." Ki is akad a Pen drive, újra kell índítani.
Azért kezdtem el foglalkozni a dologgal, mert ki lett próbálva egy laptopban, ott 6-7MB/sec volt a másolás. Segítségetekkel most már nálam is. Eddig a benti 1.1-es USB-s gép jutott el az írásvédettség hibaüzenetig, majd este a laptop, illetve az én gépem is immár. Tegnap még a 220kb/sec-es másolásnál nem tettem annyira tele a drive-ot, hogy idáig eljussak. Most, hogy végre a sebesség tényező megoldódott (hála nektek), jön az írásvédettség hiba. Használtan vettem, 3 napos próbagarin van nálam, már örültem hogy megmarad, erre tessék...... . Formázni egybe formázza (991MB), látom is byte-ban, de sajna csak 3-400MB tudok rá írni. A sráccal beszéltem, visszavenné holnap, de most, hogy a sebesség immár ok, fáj a szívem érte. (speciális lehetőségek vannak, rejtett titkosítható drive formázási lehetőség, Boot drive,..., lehet itt a bibi??? Nem látok semmit, ami arra utalna, hogy speciálisan formázva használták volna, egybe formázza, és látom is az egész pen drive-ot.
Bocs ha kicsit OFF, de megköszöntem a segítséget, illetve lett egy másik probléma közben.
Ui: Visszaléptem a Commanderbe, a Pen drive-on ott a 741MB-os ISO file..., akkor mi a hibaüzenet. A Windows Intézővel másoltam, a Commanderrel nem tudtam másolni, kiakadt a irásvédettség üzenettel, az intéző is, de ott a file a H:-n. 200-300MB-os file-ok esetén is kiírja a hibaüzenetet. Mely topikban kérdezzek rá erre a problémára???? Nem értem, mi ez a hibaüzenet.
Szerkesztette: Macska 2005. 11. 14. 18:16 -kor

Súgó
A téma zárva.