Idézet: Macskajancsi - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 11:22
Az alaplap weblapján utánanéztél az aktuális drivereknek? Az nf-es alaplapok tudnak ám galibát csinálni, ha nincs korrektül beállítva. (Mondjuk más is, de ez más téma.)
SB live kártyához milyen drivert használsz? Nálam pl. ez okozott gondot, de amióta a win xp driverével megy (ez persze csak egy régebbi drivere a cuccnak, de letesztelt, és a működése stabil) azóta megszűnt a gond.
Nekem az is elég segítség, hogy valaki megmondta, hogy tényleg nem kell semmi egyéb kacat a működéshez. Így egyértelmű hogy nálam van a gond. ( bár eddig is az én gépem makacskodott..

Az angol tudásommal annyit tudtam kihámozni, hogy az alaplap gyártóla nem készített ehez a hardvereszközköz illesztőprogramot, azt az operációs rendszer tartalmazza. (Vagy valami hasonló...

A lényeg, hogy Pl a Sony Oldalán is ezt olvastam. De ha mégis valami probléma lenne akkorakkor, egy linken átdobtak Billiék egyik oldalára, ahonnan visszaküldtek a Sony-hoz, ahonnan vissza billiékhez.
Nos itt kezdett elborulni az agyam.... (de ez valamikor hétfőn volt..

Tegnap délután arra jutottam, hogy telepítés esdékessége közeledik, ezért utolső lehelettel, learhiváltam a fontos cuccokat egy másik partícióra, tehát ha hazaérek, indul az XP gyalu...