Idézet: ambroa - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 16:55
Történetesen van belőle raktáron. Ha lesz időm és kedvem lehet este kipróbálhatom. Van egy ős-öreg családi VHS-magnóm és van gyűrött kazetta is hozzá. Szóval ki tudom próbálni éppen, de félek nem érdekel ez itt senkit sem. Akkor meg minek, -nemigaz?
Engem érdekel, mert '98-as mini-VHS nyaralásos kazettákat szeretnék bedigizni... És nem szeretném stúdióba meg akármilyen helyre elvinni: magam szeretném megcsinálni, már csak azért is:D
Ha nem fog menni ezzel a DV kamerával AV-IN hiány miatt, akkor fogom aztán bedigizem PCTV-PRO val aztán hadd szóljon
XP-vel vannak csúszások rendesen, de régen volt erre egy 1.4-es tua cerkám, az win98-al nem csúsztatott. Hogy mi köze van a win98-nak a hangcsúszáshoz azt ne kérdezzétek, ez tapasztalat, és higgyétek el mindent végigpróbáltam XP-vel, és mindig csúszott (volt fent 4.2 drivertől kezdve 5.51-ig minden, trükkök a driverrel, ...).
Valaki meg írta, hogy ha pal, akkor nem lehet usa... na ez eléggé jogos, és pal a cucc

Amúgy barátnőmék hozták anno 2002-ben kanáriról, és volt vmi csavar a beszerzési forrást illetően, meg vmi adó kavarás, már nem emléxem. Onnan gondoltam, hogy usa, meg az euro honlapon nem igen van róla semmi, az usa-n meg van...
AV-IN tekintetében meg lehet hogy felhívok 1-2 szervízt, hátha okosak lesznek, bár elég mák kell olyan szervízt kifogni, ahol képben lesznek ezzel kapcsolatban sztem. JVC képviselet... sztem meg még annyit sem ér, mint 1-2 spéci zug

De körbejárok majd.