hi
Sziasztok!
A segítségeteket kérem.
Paragon hard disk manegerrel kapcsolatban. Adott egy viszonylag jó program (paragon hdm2008). Nem tudom, hogyan lehet az aktív partíció méretét megnövelni. Sajnos annak idején az aktív partíció mérete kicsire sikerült, és formázás nélkül szeretném legalább 10 gb-tal megnövelni. És remélhetőleg adatvesztés nélkül. Ezért még nem próbálkoztam a resize, átméretezéssel sem.
A vinyóm 3 particióból áll. 10, - 30- 35 GB
Lehet, hogy az aktív partició megnövelésének, vannak veszélyei. Esetleg, nincs meg valakinek a paragon hard disk maneger magyar leírása (pdf.)? Mégegyszer köszönöm
Magyarul lecsípek egy "üres részt" és hozzácsatolom az aktív particióhoz? Az aktív particióhoz hozzá engedi csatolni windows xp alatt a levágott részt??? A paragon progival egyesítést már (merge) próbáltam, csak az a szomorú tény, hogy aktív particiót nem tud egyesíteni a másik részhez. Inaktívként jelenik meg az aktív, jelen esetben a c partició. Viszont nem aktív particiót, gond nélkül egyesíteni tudtam. . .......Továbbra is keresem a magyar leírását a parogon proginak. Köszönöm előre mindenkinek. Egyébként erősen gondolkodom, hogy megéri e kockáztatni. Csinált már ilyet valaki??????????? Más programnak is örülnék. Van ötletetek?? Az előző üzenetemet nem tudtam kitörölni, elnézést kérek a moderátortól.
Szerkesztette: fine2006 2007. 10. 31. 10:38 -kor