Idézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 09. 16:49
Follower: jobb klikk az ikonjára és Retrain (minden skilljét újra lehet tanítani).
[..]
Energy armor mellé általában a Prismatic Armor rúna használatos, [..]
Köszönöm a választ! A "Prismatic Armor"-t majd kipróbálom természetesen, de az csak lvl60-tól választható.
Idézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 09. 17:00
kétkezes fegyvert (főleg lassabbat) channeled spellhez érdemes használni mert nem szívja le olyan gyorsan a sourcet de cserébe sebez is.
[..]
de pl a kettő mondjuk ritkán jár együtt, a chanelled spellek jellemzően nem critelnek (archon, desintegrate, firebats...)
Mik azok a "Chanelled spell"-ek? Miért hívják így őket?
Idézet: PetruZ - Dátum: 2012. 12. 10. 08:39
Az Inferno A2, mint az összes korábbi nehézségi szinten, téglafal. A köpködős bogarak, az ugrálós, levegőben sebezhetetlen lények, a jóformán állandó fast/mortar elit pack-ok olyan szinten frusztrálóak, hogy majdnem megint abbahagytam. ~40k hp-t vernek le 2-3 ütéssel, miközben ~20k dps nem elég ellenük (sztem az A2-es lényeknek van a legnagyobb resist-jük mindenre), stb., túl nagy ugrás az A1-hez képest. Most már azért ott is a vége felé járok (kiszáradt oázis, testdarabok keresése, feltámasztás, stb.), nagyon várom már a fagyos, tágas A3-mat, hogy túl legyek ezen a sz*ron.

Ne is mondd! Én "Hell" fokozaton tartok ott, de már a t*köm tele van az egész Act II-vel!

Legutóbb sikerült pl. 1 percen belül kétszer meghalnom. A betöltést követően a "checkpoint" egy Elite Pack mellett volt.
Az apró szitakötőket "köpködő" óriás szitakötők pedig szerintem a legszemetebb ellenfelek, amit ez a játék nyújtani csak tud.
Idézet: PetruZ - Dátum: 2012. 12. 10. 08:39
Piftuka:
Az a 250k gold nagyon kevés. [..] az igazán jó cuccokhoz 10m nagyságrend szükséges (a magas szintű kristályok legyártása is horror összeg).
Igen, sajnos erre nekem is rá kellett jönnöm!
Megfogadtam a tanácsodat, és a felesleges kék és sárga tárgyakat most már eladom a kereskedőknek. (Eddig a kováccsal törettem össze őket, mert azt hittem, az alapanyagok jól jöhetnek később.)
Idézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 10. 15:37
DE ha ez mégis működik és ez az Archon Beam critel mint ahogy mondod, akkor a critical mass miatt az Archon form saját maga CDjét redukálná folyamatosan - amellett, hogy minden megölt mob növeli az Archon from idejét - így duplán is folyamatos archon formban maradást eredményezne - ami azért nem annyira életszerű, de legalábbis baromi nagy tervezési hiba blizz részéről.
Azt nem tudom, hogy tervezési hiba-e, vagy sem... mindenesetre én egyszer vagy 2-3 percig Archon formában nyomultam, mert olyan sűrűn jöttek a mob-ok valamelyik föld alatti barlangrendszerben.
Azt észrevettem, hogy akkor lehet sokáig Archon formában maradni, ha az egyes "Archon-spelleket" felváltva használja az ember.

Ha például csak a sugarat használja a karakter, akkor pillanatok alatt "visszaváltozik", ugyanakkor a "timing"-ot visszafelé is lehet "tornázni" azzal, ha pár "disintegrate" után elsüt az ember egy-két "Shock pulse"-ot.