HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#5301 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 15. 07:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Péntek - Dátum: 2012. 12. 14. 23:29

plusz Blizz nem lenne konzekvens, hiszen a +dmg is ki van írva a fegyverre, annak ellenére, hogy az hozzáadódik az alapsebzéshez, és a DPS értéken is egyértelműen látszik.

ez igaz és érdekes módon ez meg nem zavaró. meg vagyok győzve :)

Idézet

Amúgy szerintem az alaptézised hibás, nem a fegyver adja a karakter DPS-ének oroszlánrészét.

lehet félreérthető voltam, a "ahol a karaktered DPSét leginkább a fegyvered adja" kifejezést úgy értem, hogy itt 1 item adja a legnagyobb dps növekedést. persze a main statok, critek és IAS is rengeteget számít, mégsem 200-300 dps-es main handdel rohangálnak az emberek, hiába vannak rajta rohadt jó statok (nem számolós-offhand barboknál most nem játszik).

#5302 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 15. 08:12

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 14. 20:00

ofc, de ezek szerint akkor csak nekem zavaró, hogy a 20% IAS mintha duplán lenne jelen - alapból mutatja a fegyver sebességének növekedését a támadások számának növekedésével (minek?? olyan, mintha a fegyver alapból gyorsabb lenne, valójában pedig csak a rajta levő +20% IAS miatt van ez), másrészt be is épül a kari számolt összdpsébe is (amit a stat change mutat). nem lett volna eleve egyszerűbb úgy számolni az össz DPSt, hogy magasabb sebzésű fegyver _mindenképpen_ több összDPSt produkáljon? kicsit viccesnek érzem, hogy egy olyan rendszerben, ahol a karaktered DPSét leginkább a fegyvered adja, el lehet érni olyan szituációt, ahol egy másfajta stat nagyobb DPS változást jelent mint amennyit fegyvered DPSe számít...

nincs duplán
az ias rögtön megjelenik a fegyveren, így lesz az 1,40-es fegyver sebessége 1,43 pl.
yooccoo#2929

#5303 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 12. 15. 10:16

Tegnap mentem 2 kört (act3) publicban maxos mf-el az ott 375%-ot jelent lószar nem esett :) 3 kör leoricot norm mp10 nv5-el az se esett, egyszer esett egy rare ring, semmi más és ez lol 1 db leg se esett... ott se.
Mind1 is most én is eljutottam oda hogy unom a gamét, pláne hogy ah is pang jó cuccokat is nyomott ár alatt(!) lehet csak eladni... miközben pl gemek még mindig qrvadrágák, komolyan ha nem esik vmi top item jóárban eladni már tényleg csak azokat lehet.
Nembaj érkezik a Nexus 7-em sztem azzal elleszek ;)

szerk: jöhetne vmi új olyan patch ami tartalmat is ad mert sztem nemcsak én vagyok ezzel így sztem igencsak megcsappant a community...

Szerkesztette: Dan(td) 2012. 12. 15. 10:23 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#5304 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 15. 11:40

én meg azon gondolkodom, hogy lvl60-ig nem veszem le a cain settet, a ruby-val együtt +135% xp nem olyan rossz :)
yooccoo#2929

#5305 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 15. 15:47

sziasztok! új vagyok a diablo 3-hoz most pörgettem ki normal-on, és szeretném kérdezni, hogy hogy működik pontosan ez az aukciós ház? Ha most pl nem csatoltam még hozzá bankkártyát, attól függetlenül adhatok el igazi pénzért item-eket és utólag csatolni és átrakni a kártyámra? Azt tudom, hogy battle.net account-ra is lehet rakni és paypal-on keresztül az enyémre.

#5306 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 15. 15:48

Strengthes Fire Walkernek van kereslete barbároknak? Esett egy, túl sok hasonlót nem láttam AH-ban, a legolcsóbb is 6m körül volt. Egyelőre nem rakom be, barbáromnak egész jó (eddiginél egy nagyságrenddel jobb).

#5307 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 15. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Dark_Temptation - Dátum: 2012. 12. 15. 15:47

sziasztok! új vagyok a diablo 3-hoz most pörgettem ki normal-on, és szeretném kérdezni, hogy hogy működik pontosan ez az aukciós ház? Ha most pl nem csatoltam még hozzá bankkártyát, attól függetlenül adhatok el igazi pénzért item-eket és utólag csatolni és átrakni a kártyámra? Azt tudom, hogy battle.net account-ra is lehet rakni és paypal-on keresztül az enyémre.

aukciónál előre meg kell adod hova menjen majd a pénz, balancera vagy paypalra, utólag nem lehet módosítani.

#5308 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 15. 16:55

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 15. 14:54

aukciónál előre meg kell adod hova menjen majd a pénz, balancera vagy paypalra, utólag nem lehet módosítani.

igen azt tudom, de engedi a játék, hogy addig kereskedjek itemekkel valódi pénzért amíg nem csatoltam hozzá bankkártyát? aztán akkor venném le ha már rácsatoltam.

#5309 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 15. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Dark_Temptation - Dátum: 2012. 12. 15. 16:55

igen azt tudom, de engedi a játék, hogy addig kereskedjek itemekkel valódi pénzért amíg nem csatoltam hozzá bankkártyát? aztán akkor venném le ha már rácsatoltam.

bocs, lehet én értettem félre valamit. mondd el plz, hogy a játék melyik részéhez és hogyan szándékozod csatolni a bankkártyát.

#5310 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 15. 18:13

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 15. 16:17

bocs, lehet én értettem félre valamit. mondd el plz, hogy a játék melyik részéhez és hogyan szándékozod csatolni a bankkártyát.

huh lehet én beszélek hülyeségeket. Inkább le tudnád nekem írni, lépésről lépésre, hogy még is hogy lehet pénzt keresni?

#5311 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 15. 19:08

Battle-net account beállításoknál lehet megadni payment method-ot, többek között van >>PayPal<< is, amiből vissza tudod nyerni a pénzt.

Amúgy nem nagyon értem, pontosan mennyi pénzt remélsz kiszedni AH-ból?

Az RMAH-ban a legnagyobb összegért betett cuccok olyan 200€ körül vannak, de azok vagy marha ritka cuccok (van, akinek sose fog olyan esni), vagy csak símán túlértékelte az eladó, és nem is fogja eladni olyan áron. Véleményem szerint, a reálisan még kapható ár cuccokért olyan pár tíz euro (én is költöttem már pénzt RMAH-ban, összesen talán kétszer töltöttem fel egy tízest). Viszont ezeknek a cuccoknak is elég jónak kell lennie, ha pénzt akar kapni érte az ember, szóval ahoz meg sok farm meg szerencse is kell. Ha még csak most végeztél normalon, akkor ráérsz ezen gondolkodni.

Másrészt lehet egyszerűbben/biztosabban is pénzhez jutni AH-ból, goldot adsz el pénzért. Most néztem, 1millió gold jelenleg 0,27€ (kb. 73Ft), de eladható gold se túl gyorsan jön össze, sokat farmolsz, felszedsz, eladsz mindent (jobbakat gold AH-ban).

De akárhogy is próbálkozol, nagy pénzt nem hiszem, hogy le lehetne akasztani (ráadásul Blizzard elég rendesen megsápolja a bevételedet), szóval ebből tervezni a rezsiköltségeket nem érdemes.

Szerkesztette: SuMMeR 2012. 12. 15. 19:09 -kor

#5312 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 15. 19:27

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 15. 18:08

Battle-net account beállításoknál lehet megadni payment method-ot, többek között van >>PayPal<< is, amiből vissza tudod nyerni a pénzt.

Amúgy nem nagyon értem, pontosan mennyi pénzt remélsz kiszedni AH-ból?

Az RMAH-ban a legnagyobb összegért betett cuccok olyan 200€ körül vannak, de azok vagy marha ritka cuccok (van, akinek sose fog olyan esni), vagy csak símán túlértékelte az eladó, és nem is fogja eladni olyan áron. Véleményem szerint, a reálisan még kapható ár cuccokért olyan pár tíz euro (én is költöttem már pénzt RMAH-ban, összesen talán kétszer töltöttem fel egy tízest). Viszont ezeknek a cuccoknak is elég jónak kell lennie, ha pénzt akar kapni érte az ember, szóval ahoz meg sok farm meg szerencse is kell. Ha még csak most végeztél normalon, akkor ráérsz ezen gondolkodni.

Másrészt lehet egyszerűbben/biztosabban is pénzhez jutni AH-ból, goldot adsz el pénzért. Most néztem, 1millió gold jelenleg 0,27€ (kb. 73Ft), de eladható gold se túl gyorsan jön össze, sokat farmolsz, felszedsz, eladsz mindent (jobbakat gold AH-ban).

De akárhogy is próbálkozol, nagy pénzt nem hiszem, hogy le lehetne akasztani (ráadásul Blizzard elég rendesen megsápolja a bevételedet), szóval ebből tervezni a rezsiköltségeket nem érdemes.

nem áll szándékomban a rezsiköltséget ebből tervezni, mivel közép sulis vagyok és a szüleimmel élek :) szimplán csak kíváncsi voltam hogyan működik ez az egész és gondoltam hogy a normalon lootolt itemek nem igazán mennek el igazi pénzért. köszi szépen a segítséget :)

#5313 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 16. 06:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Dark_Temptation - Dátum: 2012. 12. 15. 19:27

nem áll szándékomban a rezsiköltséget ebből tervezni, mivel közép sulis vagyok és a szüleimmel élek :) szimplán csak kíváncsi voltam hogyan működik ez az egész és gondoltam hogy a normalon lootolt itemek nem igazán mennek el igazi pénzért. köszi szépen a segítséget :)

még az infernos cuccok se mennek el...

ha pénzt akarsz diablo3ból akkor egy megoldás marad: futtass botokat (ami ugye nem szép dolog de a mai fairytaleben amiben élünk egy középsulis másképp aligha szed össze pénzt). igaz, ehhez is kell befektetés és kockázata is van.

ja és nem, én nem botozok és nem tudom hogyan kell őket beállítani.

#5314 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 16. 23:17

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 16. 05:55

még az infernos cuccok se mennek el...

ha pénzt akarsz diablo3ból akkor egy megoldás marad: futtass botokat (ami ugye nem szép dolog de a mai fairytaleben amiben élünk egy középsulis másképp aligha szed össze pénzt). igaz, ehhez is kell befektetés és kockázata is van.

ja és nem, én nem botozok és nem tudom hogyan kell őket beállítani.

köszi szépen, de a botozás tabu :) de tegyük fel ha infernos itemeket olcsón adnám azért 1-2 elmenne nem?

#5315 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 17. 07:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Dark_Temptation - Dátum: 2012. 12. 16. 23:17

köszi szépen, de a botozás tabu :) de tegyük fel ha infernos itemeket olcsón adnám azért 1-2 elmenne nem?

szerintem nagyon jó itemnek kell lennie hogy elmenjen mondjuk 10 EURért. top (250EUR) itemet meg nem fogsz találni úgyse, de ha igen, akkor azt meg célszerűbb GAHn elpasszolni mert goldban jobban jöhetsz ki.

sajnos blizz kicsit elszúrta a rendszert azzal hogy goldot valódi pénzre lehet váltani...

#5316 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 17. 12:25

ha blizz nem tette volna meg megtette volna helyettuk mas (itemshop, jsp, etc)
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#5317 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 17. 14:47

Üzenet megtekintéseIdézet: ecneB - Dátum: 2012. 12. 17. 12:25

ha blizz nem tette volna meg megtette volna helyettuk mas (itemshop, jsp, etc)

ez így van, de azért még rá is játszani nem szép dolog.

#5318 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 17. 19:28

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 09. 16:49

Follower: jobb klikk az ikonjára és Retrain (minden skilljét újra lehet tanítani).
[..]
Energy armor mellé általában a Prismatic Armor rúna használatos, [..]

Köszönöm a választ! A "Prismatic Armor"-t majd kipróbálom természetesen, de az csak lvl60-tól választható. :-)

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 09. 17:00

kétkezes fegyvert (főleg lassabbat) channeled spellhez érdemes használni mert nem szívja le olyan gyorsan a sourcet de cserébe sebez is.
[..]
de pl a kettő mondjuk ritkán jár együtt, a chanelled spellek jellemzően nem critelnek (archon, desintegrate, firebats...)

Mik azok a "Chanelled spell"-ek? Miért hívják így őket?

Üzenet megtekintéseIdézet: PetruZ - Dátum: 2012. 12. 10. 08:39

Az Inferno A2, mint az összes korábbi nehézségi szinten, téglafal. A köpködős bogarak, az ugrálós, levegőben sebezhetetlen lények, a jóformán állandó fast/mortar elit pack-ok olyan szinten frusztrálóak, hogy majdnem megint abbahagytam. ~40k hp-t vernek le 2-3 ütéssel, miközben ~20k dps nem elég ellenük (sztem az A2-es lényeknek van a legnagyobb resist-jük mindenre), stb., túl nagy ugrás az A1-hez képest. Most már azért ott is a vége felé járok (kiszáradt oázis, testdarabok keresése, feltámasztás, stb.), nagyon várom már a fagyos, tágas A3-mat, hogy túl legyek ezen a sz*ron. :)

Ne is mondd! Én "Hell" fokozaton tartok ott, de már a t*köm tele van az egész Act II-vel! :reklamacio: Legutóbb sikerült pl. 1 percen belül kétszer meghalnom. A betöltést követően a "checkpoint" egy Elite Pack mellett volt. :glare:

Az apró szitakötőket "köpködő" óriás szitakötők pedig szerintem a legszemetebb ellenfelek, amit ez a játék nyújtani csak tud.

Üzenet megtekintéseIdézet: PetruZ - Dátum: 2012. 12. 10. 08:39

Piftuka:
Az a 250k gold nagyon kevés. [..] az igazán jó cuccokhoz 10m nagyságrend szükséges (a magas szintű kristályok legyártása is horror összeg).

Igen, sajnos erre nekem is rá kellett jönnöm! :-)

Megfogadtam a tanácsodat, és a felesleges kék és sárga tárgyakat most már eladom a kereskedőknek. (Eddig a kováccsal törettem össze őket, mert azt hittem, az alapanyagok jól jöhetnek később.)

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 10. 15:37

DE ha ez mégis működik és ez az Archon Beam critel mint ahogy mondod, akkor a critical mass miatt az Archon form saját maga CDjét redukálná folyamatosan - amellett, hogy minden megölt mob növeli az Archon from idejét - így duplán is folyamatos archon formban maradást eredményezne - ami azért nem annyira életszerű, de legalábbis baromi nagy tervezési hiba blizz részéről.

Azt nem tudom, hogy tervezési hiba-e, vagy sem... mindenesetre én egyszer vagy 2-3 percig Archon formában nyomultam, mert olyan sűrűn jöttek a mob-ok valamelyik föld alatti barlangrendszerben.

Azt észrevettem, hogy akkor lehet sokáig Archon formában maradni, ha az egyes "Archon-spelleket" felváltva használja az ember. :think: Ha például csak a sugarat használja a karakter, akkor pillanatok alatt "visszaváltozik", ugyanakkor a "timing"-ot visszafelé is lehet "tornázni" azzal, ha pár "disintegrate" után elsüt az ember egy-két "Shock pulse"-ot.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5319 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 17. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 12. 17. 20:28

Azt nem tudom, hogy tervezési hiba-e, vagy sem... mindenesetre én egyszer vagy 2-3 percig Archon formában nyomultam, mert olyan sűrűn jöttek a mob-ok valamelyik föld alatti barlangrendszerben.

Azt észrevettem, hogy akkor lehet sokáig Archon formában maradni, ha az egyes "Archon-spelleket" felváltva használja az ember. :think: Ha például csak a sugarat használja a karakter, akkor pillanatok alatt "visszaváltozik", ugyanakkor a "timing"-ot visszafelé is lehet "tornázni" azzal, ha pár "disintegrate" után elsüt az ember egy-két "Shock pulse"-ot.

Archon formában minden megölt ellenség + fél másodpercet ad az Archon idejéhez. Így ha sok mob jön és gyorsan ölöd őket, akkor tényleg sokáig lehet Archon formában maradni. A konkrét spellekhez ehhez nincs köze, a lényeg, hogy ölj.

#5320 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 19. 18:29

Kezd rohadtul unalmas lenni, hogy amint megvan az NV5, disconnectel a játék... Ezt az utóbbi időben már vagy 4-5 alkalommal eljátszotta.

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.