HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#5261 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 09. 16:09

Köszönöm az eddigi válaszokat! :respect:

Reagálok én is pontokba szedve:

1. Fegyverből ez volt a legjobb, amit meg tudtam vásárolni. Írtam fentebb, hogy 450.00 arany volt. Ez eddig a legtöbb, amit egy tárgyért kifizettem. Nem gondoltam, hogy két kezes fegyvert kell használnom. Amíg nem kezdtem el játszani, minden Diablo3 fórumon azt olvastam, hogy "a két kezes fegyverek eladhatatlanok, mert senki nem használja őket; nem véletlenül." Ezért aztán mindenképpen Wand-ot kerestem.

Jcage javasolta a két kezes kardokat, és baltákat, de RPG rajongóként nem visz rá a lélek, hogy ilyet adjak a varázsló karakterem kezébe. Éppen elég szomorú, hogy egyáltalán lehetséges a kezébe adni ilyen fegyvert. :-(

Most nézegetem az AH-ban a kétkezes Staff-okat, de egyelőre igazán olcsó, 1000 DPS felettit nem találtam.

Vásároltam 9.999 aranyért az imént egy Staff-ot, amelynek 931 DPS-e van, viszont kevesebb, és gyengébb bónusza (nincsen "Crit Dmg Increase")... Kipróbáltam, és az össz
sebzésem 900-al csökkent, ha ezt használom. :-) Nem nyert.

Egyébként jellemzően azért a Legendary cuccok között keresgélek, mert azok adják a legtöbb (és gyakran a leghasznosabb) bónuszt is. Most azért még a Rare fegyverek között is körülnéztem, és találtam pár ígéretes darabot.

A nagy kérdés az, hogy mire az aukció a végéhez ér, hány százezer arannyal kerül majd többe az adott Staff, mint amennyiért meg tudnám venni!?

Addig - és ha már egy vagyont kifizettem érte - kénytelen vagyok a jelenlegi Legendary Wand-ot használni. Egyébként próbáltam vásárolni hozzá egy erős (+ sokszáz DPS) Source-ot, és úgy már felérne a legjobb kétkezes fegyverekkel is, de sajnos a licitem ott is kevés volt!

(Pedig a Wand + Source kombó a potenciálisan dupla annyi bónusz miatt sokkal jobb, ebben biztos vagyok. Ugyebár nem mindegy, hogy 1200 DPS + 7 bónusz, vagy 1200 DPS + 14 bónusz!)

2. Igen, ezt már fentebb is említettétek. Meg is fogadtam a tanácsot, és "serényen" keresni kezdtem az AH-ban az ilyen tárgyakat. Találtam is nem egyet. A probléma az volt, hogy hiába volt a kezdő licit viszonylag alacsony (~10.000-50.000 arany), bármennyire is reménykedtem, hogy meg tudom venni, jellemzően minimum 500.000 aranyért, nem ritkán több millióért kelt el a tárgy közvetlenül a licit előtt. Én ennyit nem tudok fizetni, hiszen a játék kezdete óta 0 és ~250.000 között van jellemzően az aranykészletem. Ez jellemzően egy-egy jobb tárgy esetén még arra is kevés, hogy egyáltalán a kezdő licitet megtegyem, nemhogy abban reménykedjek, hogy megnyerem. (A jelenlegi fegyverem esete volt a ritka kivétel.)

3. Én ezt találtam hasznosnak. Köszönöm az újabb info-t! Hogyan tudom "visszabontani" a már megtanított skillt a Templar esetében?

4. Szintén köszi az újabb info-kat! A Strenght értékem növelésére különösebben nem is törekedtem. Mindettől függetlenül továbbra is rejtély, amit az Armor érték növelésével kapcsolatos "anomáliáról" írtam. Ezt (sajnos messze nem csak ezt) szimplán nagyon-nagyon-NAGYON elbaxta a Blizzard.

5. Kipróbálom azt is. (Egyébként próbálgattam természetesen az összes skillt és skill-rúnát, de ezek váltak be eddig.) Azért használtam a "Storm Armor/Thunderstorm" párost, mert a villámok rendkívül nagyokat sebeznek az ellenfeleken. Sokszor egy mob, egy villám. Gyakorlatilag egy hatékony, passzív támadófegyver az a skill.

6. Használtam én időnként a Magic Weapon skillt is, és most is használnám, ha nem egy másik, sokkal hasznosabb skill-t kellene "beáldozni" helyette. Márpedig az "Ice Armor" és "Storm Armor" skilleket eddig sokkal hasznosabbnak ítéltem meg.

A resist értékek növelésére eddig is törekedtem. Az eddig megszerzett pénzből ennyire tellett. Azért nehéz ám AH-ban a megfelelő tárgyakat megtalálni. Nem kicsit "ábrándszerű", hogy legyen olyan felszerelésed legyen, amin az összes olyan bónusz megtalálható, amire az adott karakternek szüksége van.

Az Archon skill használatával eddig soha nem volt gondom. Olyan szinten erős, hogy azzal soha nem feküdt le a karakterem a legkeményebb ellenfelek ellen sem. Gyakorlatilag a varázsló karakter "tank karakternek" is megfelel, ha Archon formában halad. Már-már "csalásnak érzi" az ember a használatát.
Emiatt jellemzően csak kemény Elite pack-ok ellen, és főmonszták ellen használom, vagy akkor, ha egy részt nagyon unok és végig akarok rohanni rajta. (Tetszik az a jellemzője a skillnek, hogy ha felváltva, folyamatosan, a mob-okat "darálva" használom mindegyik "képességét" az Archon formának, akkor gyakorlatilag a "végtelenségig" tud a karakter Archon-ként haladni.)
Kár, hogy olyan lassan töltődik újra!

A Blizzard-ot egyébként én is használom időnként, de csakis a Snare tulajdonsága miatt. Egyébként egy rossz viccnek tartom a "zérónullasemmi" sebzését. Nem nyerte el a tetszésemet.

Az Archon meleltt kedvencem a Frost Nova, Chain Lightning, a Storm Armor/Thunderstorm, az Arcane Hydra (az első rész Guardian-jához azért nem ér fel), a Disintegrate, a Healing Blade, és időnként a Meteor Shower.

Tanácsodra az Energy Armor-al is kísérletezem majd. Legutóbb csak a skill alap szintjein használtam, az pedig nem győzött meg. A "Pinpoint Barrier" viszont jól hangzik.
Mennyit ad a Crit chance-hoz btw?
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5262 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 16:49

Follower: jobb klikk az ikonjára és Retrain (minden skilljét újra lehet tanítani).

Wizard skillekben nem akarok tanácsokat osztogatni persze, mindenkinek más jön be igazán (az én setup-om például elég ritka, de szerintem arra, amire használom a karaktert - vagyis egyedül farmolni - nekem ez vált be). A Blizzard sebzése tényleg nem nagy, de amikor leteszem a Hydrát, és végigpakolom a Hydrától a lábamig Blizzarddal a terepet, általában nincs olyan sima mob, ami kibírná, gyakran packok esetén is elég ez, csak egy párat kell lőnöm még beléjük.

Energy armor mellé általában a Prismatic Armor rúna használatos, így a védelem kellően megemelkedik minden szempontból. A Pinpoint Barrier használható, de amikor egy tárgy is adhat jóval több criticalt (10% a max bizonyos tárgyakon ez a rúna meg 5%-ot ad csak), akkor nem érdemes skillt erre áldozni. Én nem túl sokat költve ilyen szempontból a karakterre, elértem a 38,5% critet (+3% még jön erre follower miatt), ami elég sok kritikus sebzést eredményez.

#5263 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 17:00

kétkezes fegyvert (főleg lassabbat) channeled spellhez érdemes használni mert nem szívja le olyan gyorsan a sourcet de cserébe sebez is.

emellett critre épített caster buildnél is érdemes elgondolkodni a kétkezes fegyó használatán mert offhandből nem igazán fogsz cdamot könnyen összeszedni (ződ gem) mint egy dual wieldes barbár mondjuk...

de pl a kettő mondjuk ritkán jár együtt, a chanelled spellek jellemzően nem critelnek (archon, desintegrate, firebats...)

Szerkesztette: DOOMER 2012. 12. 09. 17:01 -kor

#5264 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 09. 23:49

utóbbi egy órában ezt csinálja öt percenként:

Kép

kezd elegem lenni. netkapcsolattal semmi gond, szerverrel lesz valami túloldalon.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#5265 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 07:45

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor - Dátum: 2012. 12. 09. 23:49

utóbbi egy órában ezt csinálja öt percenként:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

kezd elegem lenni. netkapcsolattal semmi gond, szerverrel lesz valami túloldalon.

d2-ből régi ismerős ... :laugh:
yooccoo#2929

#5266 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 12. 10. 08:16

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 09. 17:00

a chanelled spellek jellemzően nem critelnek (archon, desintegrate, firebats...)

De critelnek csak nem sárgán írják ki a sebzést. bizonyíték: archon formban van az a skill ami robbant na, ha bent van a critical mass akkor pikk pakk lejár a CD-je, mivel critel az archon a CM meg csökkenti a CD-t 1 seccel minden critnél.
De elég ránézni a sebzésekre is 4-5-600+k-k repkednek nálam.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#5267 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 08:39

Mint wizard és mint inferno Act 2 vége felé járó (lvl 60+3), teljesen tipikus "casual" játékos, szerintem:

Armor nem annyira rettentően fontos (persze, nem árt), Int + all resist + crit. chance kell inkább. És szerintem a regen sem olyan hasznos már, mint a steal.
Én sosem mentem kétkezessel, nem jött be, jobbnak találtam a tetszőleges 1h fegyver (sword, spear, esetleg dagger a legjobbak ilyenből, mert gyorsak is) igen magas Int bónusszal + source párosítást. Pont tegnap leltem egy elég jó source-t, ami +10% chc-t adott (+int +magas damage) és mindössze 110k-ért elhoztam. Lehet, hogy a fegyver dps alapból kisebb(nek tűnik), de az Int rengeteget dob rajta (ha jól emlékszem, Int x10% adódik minden sebzéshez).
Skillekben én a spectral blade / disintegrate párost és az arcane hydrát szeretem, néha archon, armorként meg a cold armor fagyasztós változatát (ami +armor-t is ad, de mostanában már nem annyira jó, fontolgatom a lecserélését).
Amit tapasztaltam: Hell A2 végétől egy lendülettel, halál nélkül eljutottam Inferno A2-ig úgy, hogy pl. fő boss-ok esetén több extra challenge achievement is összejött (pl. nem kap el a támadása, időlimiten belül meghal, stb.). Az Inferno A2, mint az összes korábbi nehézségi szinten, téglafal. A köpködős bogarak, az ugrálós, levegőben sebezhetetlen lények, a jóformán állandó fast/mortar elit pack-ok olyan szinten frusztrálóak, hogy majdnem megint abbahagytam. ~40k hp-t vernek le 2-3 ütéssel, miközben ~20k dps nem elég ellenük (sztem az A2-es lényeknek van a legnagyobb resist-jük mindenre), stb., túl nagy ugrás az A1-hez képest. Most már azért ott is a vége felé járok (kiszáradt oázis, testdarabok keresése, feltámasztás, stb.), nagyon várom már a fagyos, tágas A3-mat, hogy túl legyek ezen a sz*ron. :)
Az A2-ben találkoztam olyan nevesített lénnyel (nem sárga, hanem lila mini-boss), amit szerintem közelharcossal kvázi lehetetlen megölni. Az oázisban volt, a dervish-ek (pörgő pengés lények) egyike. Folyamatos időlassító aura volt körülötte, ami valamiért még sebzett is. Ha belecsúsztam, gyak. 2-3 mp alatt meghaltam, a templar talán 1 másodperccel élt tovább. Emellett embertelen sok hp-je volt. Úgy sikerült kinyírni, hogy a képernyő sarkáig közelítettem meg és beleraktam az aurájába egy arcane hydrát. Nem aktiválódott be rám, maradt egy helyben, a hydra meg szépen lődözgette (érdekes volt látni a lassan lebegő orb-okat...). Kb. 9-10 ilyen kellett, mire megfeküdt.
Időközben meglett a 2. legendary drop-om is. :D Egy Tormentor staff és tök jól megörültem, hogy mekkora összegeken megy el, erre nézem a statjait és valami határsz*r értékei vannak... Talán 100-150k-t megér, ha egyáltalán elviszi valaki. Ilyen az én szerencsém. :) A sárga drop-okból is kb. minden huszadik, ami ér valamit és elmegy néhány 10k-ért (a legértékesebb eddig 150k-ért ment el), a többit mindet eladom a boltban.

Piftuka:
Az a 250k gold nagyon kevés. Próbálj összeszedni minden szemetet is (kék) és egy lendülettel add el a kereskedőknél (a gyengébb sárgákat is). Ne foglakozz a kováccsal, gyűjtsd a pénzt (nekem a kovács nem tud olyat gyártani, aminél ne lenne jobb cuccom, és eddig csak egy extra receptet találtam, ami wiz-nek nem is volt használható). Hell/Inferno szinten 250k-val egyszerűen nem lehet AH-zni, piszok mák kell mindenhez. Nekem 1m körül mozog a pénzem, hol több, hol kevesebb, ez már elég kényelmes puffer a bid-ekre és a buyout-okra, de ennél is több kell most már, az igazán jó cuccokhoz 10m nagyságrend szükséges (a magas szintű kristályok legyártása is horror összeg).
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#5268 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 12. 10. 08:16

De critelnek csak nem sárgán írják ki a sebzést. bizonyíték: archon formban van az a skill ami robbant na, ha bent van a critical mass akkor pikk pakk lejár a CD-je, mivel critel az archon a CM meg csökkenti a CD-t 1 seccel minden critnél.
De elég ránézni a sebzésekre is 4-5-600+k-k repkednek nálam.

gondoltam egyértelmű lesz hogy az archon desintegrate spelljére gondolok mint channeled :) a robbanás és a melee spellje critelnek ofc, de azok nem is channeledek. nálam ki vannak kapcsolva a sima sebzések, csak criticalokat mutat és a nyaláb hiába pörög X mobon keresztül, soha egy számot nem látok.

de ha azt mondod hogy kizárólagos archon disintegrate használatkor a critical mass csökkenti az arcon cdjét akkor találtál egy elég durva synergyt - bár kétlem hogy működne :)

#5269 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 12. 10. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 10. 10:34

gondoltam egyértelmű lesz hogy az archon desintegrate spelljére gondolok mint channeled :) a robbanás és a melee spellje critelnek ofc, de azok nem is channeledek. nálam ki vannak kapcsolva a sima sebzések, csak criticalokat mutat és a nyaláb hiába pörög X mobon keresztül, soha egy számot nem látok.

Egyértelmű volt és én is arról is beszélek: a disintegrate critel, archon formban is.

"de ha azt mondod hogy kizárólagos archon disintegrate használatkor a critical mass csökkenti az arcon cdjét akkor találtál egy elég durva synergyt - bár kétlem hogy működne :)"

Ilyet nem mondtam :) Amikor archon formban vagy akkor az abban használatos skillek CD-jét csökkenti, logikus.

BTW ha nem critel a disintegrate akkor hogy képes az arcanemet tölteni az ap on crit miatt? :)

Van 80 arcenem és van mellé 9 arcane power on critem, folyamat tudok disintegratezni tömegben amíg a mob el nem fogy, ha mod nélkül löv a levegőbe kb 5 sec alatt elfogy az arcane-em.

Ez is csak egy mítosz, amit szépen te most bekajáltál szvsz ;)

De egyszerű mutass olyan hivatalos infót ahol az van leírva hogy nem critel a disintegrate és archon formban se. Kíváncsi vagyok rá tényleg. :)

Az hogy miért nem jelzi ki sárga színnel biztos megvan az oka, akár bug is lehet de blizz biztos megmagyarázná hogy az úgy jó. Nemtom, de a tény az amit fentebb leírtam.

szerk: de ha vmit rosszul tudok akkor sry, én ezeket tapasztalat alapján írtam.

de: Five Diablo III Wizard myths tested and debunked

Szerkesztette: Dan(td) 2012. 12. 10. 14:29 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#5270 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 14:08

miért nem látok az flisten senkinél WD-t?
yooccoo#2929

#5271 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 14:15

Üzenet megtekintéseIdézet: yooccoo - Dátum: 2012. 12. 10. 14:08

jo kerdes, nalam par haver tolja.. nem eppen a leggyengebb kaszt.. soot..
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#5272 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 14:34

Nálam van egy lvl20, szóval ne kötekedjen tata... :D
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#5273 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 15:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 12. 10. 14:02

Egyértelmű volt és én is arról is beszélek: a disintegrate critel, archon formban is.

na először is akkor tisztázzuk, erről van szó:

Disintegration Wave

Idézet

"de ha azt mondod hogy kizárólagos archon disintegrate használatkor a critical mass csökkenti az arcon cdjét akkor találtál egy elég durva synergyt - bár kétlem hogy működne :)"

Ilyet nem mondtam :) Amikor archon formban vagy akkor az abban használatos skillek CD-jét csökkenti, logikus.

ezzel nincs is baj. a critical mass csökkenti minden spell cdjét ha critelsz - akkor is, ha archon formban vagy. részemről csak az a fura, hogy ez a spell mióta critel, mert én ezt nem látom, mint ahogy nem látom critelni egyébként a sima disintegratet, WDnél firebatsot meg úgy kb semmilyen dotot sem. ha ezt a spellt használod archon formban elvileg nem lenne szabad critet lőnöd, ergo a critical mass sem procolhat ezzel csökkentve cdket.

DE ha ez mégis működik és ez az Archon Beam critel mint ahogy mondod, akkor a critical mass miatt az Archon form saját maga CDjét redukálná folyamatosan - amellett, hogy minden megölt mob növeli az Archon from idejét - így duplán is folyamatos archon formban maradást eredményezne - ami azért nem annyira életszerű, de legalábbis baromi nagy tervezési hiba blizz részéről.

Idézet

BTW ha nem critel a disintegrate akkor hogy képes az arcanemet tölteni az ap on crit miatt? :)

Van 80 arcenem és van mellé 9 arcane power on critem, folyamat tudok disintegratezni tömegben amíg a mob el nem fogy, ha mod nélkül löv a levegőbe kb 5 sec alatt elfogy az arcane-em.

"Like all spells in Archon form, Disintegration Wave has no resource cost" - mit is látsz töltődni? én nem vettem még észre hogy archon formban fogyna az arcane power, akkor se, ha "lősz a levegőbe".

Idézet

Ez is csak egy mítosz, amit szépen te most bekajáltál szvsz ;)

tuti? :)

Idézet

De egyszerű mutass olyan hivatalos infót ahol az van leírva hogy nem critel a disintegrate és archon formban se. Kíváncsi vagyok rá tényleg. :)

Az hogy miért nem jelzi ki sárga színnel biztos megvan az oka, akár bug is lehet de blizz biztos megmagyarázná hogy az úgy jó. Nemtom, de a tény az amit fentebb leírtam.

de: Five Diablo III Wizard myths tested and debunked

ez júni 16os cikk. szerintem volt pár fix azóta. mindenesetre hazaérek megnézem ezt magamnak az fix. mindenesetre érdekes kérdések merülnek fel:

Idézet

The issue is that Ray of Frost and Disintegrate have low spell coefficients, so you only get a percentage of your AP on crit back per tick that crits under the hood.

ő pl azt írja hogy valóban critel, de alig tölt vissza APt. ez ellentmond annak amit írtál a visszatöltésről ami ellentmond annak hogy nem használ APt archon form :) INCEPCIÓÓÓ

Idézet

some abilities that can proc additional damage will only use 1 roll to decide crit on every damage event of that ability

ebből meg az adódik, hogy a spell megkezdésekor van egy crit lehetőség és amíg a spellt tolod (chanelled ugye) többet nem critel, ergo ez is azt jelenti hogy nem tölt vissza APt.

további fórumozás után ezt találtam:

Idézet

If archon beam procs things like CM, how come if u choose teleport rune the cooldown wont be reduced?

a kérdés jogos, tesztelendő: ha a critical masst valóban procoltatja ez az Archon Beam spell akkor az Archon teleport rúnás változatát miért nem csökkenti soha? pedig az is CDs...

vagy mi van, ha olyan weapon buffot használsz ami critelhet és valójában annak a critjét látod disintegrate közben, nem magának a spellnek a critjét? ;)

itt meg egy totál értelmetlen dolog arra, miért látsz nagyobb számokat kiírva mintha azok critek lennének - amikor azok critből származnak (he??):

Idézet

Because it's a channeled spell, it can and probably does crit multiple times every 0.5 sec and the tick is just the sum of damage in that timeframe.

szóval jelen pillanatban kb ott vagyunk hogy senki nem tud 100%ra semmit erről a dologról mert hivatalos adat nincs és mindenki azt írja amit tapasztal :)

#5274 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 15:37

Én azzal tolom, igaz tatásan ,heavytools#2933.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#5275 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 12. 10. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 10. 15:37

na először is akkor tisztázzuk, erről van szó:

Disintegration Wave

ezzel nincs is baj. a critical mass csökkenti minden spell cdjét ha critelsz - akkor is, ha archon formban vagy. részemről csak az a fura, hogy ez a spell mióta critel, mert én ezt nem látom, mint ahogy nem látom critelni egyébként a sima disintegratet, WDnél firebatsot meg úgy kb semmilyen dotot sem. ha ezt a spellt használod archon formban elvileg nem lenne szabad critet lőnöd, ergo a critical mass sem procolhat ezzel csökkentve cdket.

DE ha ez mégis működik és ez az Archon Beam critel mint ahogy mondod, akkor a critical mass miatt az Archon form saját maga CDjét redukálná folyamatosan - amellett, hogy minden megölt mob növeli az Archon from idejét - így duplán is folyamatos archon formban maradást eredményezne - ami azért nem annyira életszerű, de legalábbis baromi nagy tervezési hiba blizz részéről.

"Like all spells in Archon form, Disintegration Wave has no resource cost" - mit is látsz töltődni? én nem vettem még észre hogy archon formban fogyna az arcane power, akkor se, ha "lősz a levegőbe".

tuti? :)

ez júni 16os cikk. szerintem volt pár fix azóta. mindenesetre hazaérek megnézem ezt magamnak az fix. mindenesetre érdekes kérdések merülnek fel:

ő pl azt írja hogy valóban critel, de alig tölt vissza APt. ez ellentmond annak amit írtál a visszatöltésről ami ellentmond annak hogy nem használ APt archon form :) INCEPCIÓÓÓ

ebből meg az adódik, hogy a spell megkezdésekor van egy crit lehetőség és amíg a spellt tolod (chanelled ugye) többet nem critel, ergo ez is azt jelenti hogy nem tölt vissza APt.

további fórumozás után ezt találtam:

a kérdés jogos, tesztelendő: ha a critical masst valóban procoltatja ez az Archon Beam spell akkor az Archon teleport rúnás változatát miért nem csökkenti soha? pedig az is CDs...

vagy mi van, ha olyan weapon buffot használsz ami critelhet és valójában annak a critjét látod disintegrate közben, nem magának a spellnek a critjét? ;)

itt meg egy totál értelmetlen dolog arra, miért látsz nagyobb számokat kiírva mintha azok critek lennének - amikor azok critből származnak (he??):

szóval jelen pillanatban kb ott vagyunk hogy senki nem tud 100%ra semmit erről a dologról mert hivatalos adat nincs és mindenki azt írja amit tapasztal :)

NA sztem félre értesz én nem az archon alatti dis-t írtam hogy apt tölt vissza, hanem a sima dis-t, ami szépen tölti vissza az ap-mat. tehát critel. Archon nem használ ap-t ez egyértelmű, nem lenne kicsit se gáz hogy máj 15 óta wizzel gamelek és ezt ne tudnám :D
De archon nem képes a saját CD-jét csökkenteni, vhogy úgy értelmezd ha átmész archon módba akkor csak azok a skillek érvényesek amik a skillbar-on akkor ottvannak(+passzívok), csak azokra hat így pl a robbantósra is, hogy a teleportra miért nem az rejtély.
De ingame is megmutatom, sőt odaadom az ap on crites sourcem hogy kipróbáld te magad.
Szóval én teljesen 100%-osan tudom hogy a sima és az archon formos dis is critel, hiszen nap mint nap használom és ezt látom.

szerk: kis adalék: egyébként meg hogy a fenébe tudnék critdamolás nélkül mp5-6 full partiban egész képernyőnyi mobokat leradírozni mindenki elöl archonnal? ;)

Szerkesztette: Dan(td) 2012. 12. 10. 16:04 -kor

Kép

#5276 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 16:19

Ez kicsit hasonlít a barbárnál a rend-re (bár a hp/mana töltés nincs benne a körben). A rend alap damage 700% weapon dam/5 sec, a gond csak az, hogy pl. két kezessel nézve 20 és 110K között tickel a mobokon. Into the fray nem procol rá, viszont a fegyver min/max damage között nincs ekkora különbség, hogy a hatalmas sebzés ranget megmagyarázza...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#5277 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 16:19

Nekem van minden karakterből egy 60-as, wd is, ráadásul, ha a sebzés szerint állítanám sorba, akkor a wizardom után jönne (úgy 50k dps van neki), viszont nem nagyon jött be a játék vele.

Patch után már elég tűrhetőek a minionok, mondjuk én csak Gargantuant használok jelenleg. Valahogy úgy néz ki, hogy már elég jó a sebzése egy alap inferno farmoláshoz (napersze, az is nerfelve lett párszor), de néha megszívom, hogy nincs igazi defensive/menekülő skill betéve.

Act2-es keywarden témában. Ugye én venom hydrát meg blizzardot használok, meglátom az auráját a képernyő szélén, berakok egy hydrát, meg rápakolok blizzardot, aztán ezt még talán egyszer-kétszer megismétlem és megyek összeszedni a cuccot. Naja, cuccot, mostanában egy darab kulcs nem esett sehol, már vagy egy hete... :angry:

Crit téma. Ami nálam észrevehető, hogy se a Blizzard, se a Hydra nem critel mutatott sebzés alapján (csak fehér van), bár valahol azt olvastam, hogy critelnek, csak nem jelzi ki. Nem nagyon értem ezt, ha egyszer crit, mibe fájna már sárgával kiírni ezek esetén is...

#5278 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 16:42

Idézet

gondoltam egyértelmű lesz hogy az archon desintegrate spelljére gondolok mint channeled

Idézet

Idézet

NA sztem félre értesz én nem az archon alatti dis-t írtam hogy apt tölt vissza, hanem a sima dis-t, ami szépen tölti vissza az ap-mat. tehát critel.

és a sima disintegrate miért érdekel ha egyszer az nem archon formban van? :D

NNNNA szóval Archon formban a disintegrate wave (archon beam, archon disintegrate, mindegy minek nevezzük)

1. elvileg nem critel mert az tervezési öntökönrúgás, mert op lesz a spell critical massal együtt
2. gyakorlatilag csak critek mutatásával nem mutat semmit, ami az elsődleges ellenőrzése lenne a spellnek
3. a white damage kiírásnál meglepő spikeokat mutat, amik critre utalnának...
4. viszont tudjuk, hogy több, egyszerre történő sebzés esetén a sebzés kiírások összevonódnak (mint pl life on hit és aoe spell esetén) tehát ez mégsem biztos, hogy crit...
5. critical massal kombinálva saját CDjét és archonon belül teleport cdjét nem csökkenti...
6. de archon robbantásét meg igen
7. AP on crit nem mérvadó mivel nem használ APt, így nem ellenőrizhető
8. bizonyos fegyver enchant (Venom pl) lehet, hogy critel, ami az archon beamnek adhat critet
9. hivatalos megerősítés vagy cáfolás sehol nincs arra, hogy critelhet vagy sem

ha így nézzük döntetlen. leszűrve az egészet, arra, hogy nem crit, játékmechanika utal, arra hogy crit, a critical massos robbantás cdjánek csökkenése. kb ennyit tudunk - szal bugos a spell? :)

#5279 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 10. 17:42

5. critical massal kombinálva saját CDjét és archonon belül teleport cdjét nem csökkenti...

Na kipróbáltam én is, Archon CD-jét az archon beam határozottan csökkenti. 2 próbából egyszer 48 secig futott az archon, formából kiérve 3/4-nél picit kevesebb CD-m maradt (<20 sec), másik alkalommal pedig 1 perc 5 secig ment, ekkor alig maradt egy kb. 7-8 seces CD-m archonból kiértve. Archonnak Evocation miatt (elfelejtettem kivenni) alapból 102 seces CD-je van.
Buff (weapon, armor) nem volt rajtam, 45% crit mellett.
Az archon teleport CD nem csökkent, robbanást direkt nem használtam.

Szerk: Evocation nélkül: 44 sec Archon uptime mellett pont felénél volt a CD (60 sec maradt hátra)

Szerkesztette: Péntek 2012. 12. 10. 18:48 -kor

#5280 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 10. 19:06

enyém lv36, és hamarosan 37 lesz. manUS#2468 - hajrá :)

"régi ismerős"... dettó, én is anyáztam emiatt D2ben.
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.