HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#581 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 28. 23:55

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 0:43

Jaj, hagyjad már DoxaM! ;)  Persze hogy baromság :Đ

de azért tetszene  :rolleyes:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#582 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 23:57

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 23:53

Akkor ennyi erővel hagyni kéne a vért, a leszakadó végtagokat (ez nem tudom van-e benne amúgy), a rombolható környezetet, az effekt nélküli fegyvereket és skilleket, részletesen megrajzolt környezetet és minden egyéb részletességet ami élettelibbé teszi a játékot. Mert most te ez ellen ágálsz, és még én vagyok a korlátolt.  Idióta  :omg:
Minek írsz ebbe a topikba egyáltalán te szar? Ott a dio2, neked az kell, nem a 3.

balf*sz  :bolond: ..menj inkább fc2ni ott majd lehet gyújtogatni, engem meg hagyjál a baromságaiddal, köszike (Nem ezek ellen beszélek, csak az idióta túlzásokról, qva okos akartál azzal lenni, csak épp hülyeséget beszéltél, de látom fáj a dolog, inkább ignorálj, köszi)
MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

#583 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 28. 23:59

Idézet: DoxaM - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 0:57

balf*sz  :bolond: ..menj inkább fc2ni ott majd lehet gyújtogatni, engem meg hagyjál a baromságaiddal, köszike (Nem ezek ellen beszélek, csak az idióta túlzásokról, qva okos akartál azzal lenni, csak épp hülyeséget beszéltél, de látom fáj a dolog, inkább ignorálj, köszi)

Mi a túlzás abban ha felgyúllad egy fából készült szék? :omg: De most komolyan. A video alapján simán szét lehet törni a tárgyakat, akkor az miért túlzás ha csata közben kigyúlladnak? Meg tudod indokolni?

Nem is kell megindokolnod, nem vagy azon az szellemi színvonalon, hogy értelmes választ tudj adni bármire is.

Szerkesztette: Valdy 2008. 06. 29. 00:09 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#584 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 00:09

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 23:59

Mi a túlzás abban ha felgyúllad egy fából készült szék?   :omg:   De most komolyan. A video alapján simán szét lehet törni a tárgyakat, akkor az miért túlzás ha csata közben kigyúlladnak? Meg tudod indokolni?

Azért, mert az már több "reakciót" von maga után...Most nem értem, ha kidobsz 20-30 tűz labdát..Fantasy játékban ez bármikor..És ha már egy miatt felgyullad egy kis rész mondjuk, akkor 30x annyitól, az egész szobának fel kellene gyulladnia...Persze, akkor teljesen más játék stílust követelne meg ez a "reálisabb" fizika, és mondjuk csak 2-3at mernél eldobni..És ha már meggyullad valami, el is kellene oltani...Olyat tudnék igy elképzelni, hogy kicsit begyullad, és pár mp múlva elalszik..De sztem akkor sem egészséges egy fantasy világot 100%ban összevonni a realitással...Elvesztené a lendületét, és rengeteg kérdést vonna maga után..Nem utolsó sorban meg..Jóval complexebben kellene programozni, ami sztem sok idő...És még itt nem is beszéltem arról, hogy jó lenne ha nem scriptekben lennének megoldva, hanem vmi komolyabb MIvel.. LOL

ui.: amikor 5:20 körül hadonászik azzal a kalapáccsal a barb (hd gameplay), pl. meggyulladna véletlen a függöny mivel ugye tűz specifikus kalapácsról van szó...és az tovább gyulladna..Karnis, polcok stb...Sztem, ez kivitelezhetetlen, és fölöslegesen vonná el a figyelmet a "fantasy" hangulatról.

Szerkesztette: DoxaM 2008. 06. 29. 00:13 -kor

#585 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 00:12

Idézet: DoxaM - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 1:09

Azért, mert az már több "reakciót" von maga után...Most nem értem, ha kidobsz 20-30 tűz labdát..Fantasy játékban ez bármikor..És ha már egy miatt felgyullad egy kis rész mondjuk, akkor 30x annyitól, az egész szobának fel kellene gyulladnia...Persze, akkor teljesen más játék stílust követelne meg ez az "reálisabb" fizikaá, és mondjuk csak 2-3at mernél eldobni..És ha már meggyullad valami, el is kellene oltani...Olyat tudnék igy elképzelni, hogy kicsit begyullad, és pár mp múlva elalszik..De sztem akkor sem egészséges egy fantasy világot 100%ban összevonni a realitással...Elvesztené a lendületét, és rengeteg kérdést vonna maga után..Nem utolsó sorban meg..Jóval complexebben kellene programozni, ami sztem sok idő...És még itt nem is beszéltem arról, hogy jó lenne ha nem scriptekben lennének megoldva, hanem vmi komolyabb MIvel.. LOL

:omg:

Hol írtam olyat, hogy 30 tűzlabda 30x-os tüzet eredményez? meg ennek mi értelme lenne?  :omg:  Egy kőpadló, kőfal nem tud kigyulladni, egy elégett fadarab nem tud még 1x elégni, minden csak 1x égne el. Mindegy, hagyjuk, úgyse lesz ilyen a játékban....

Meg mér kéne eloltani, elég azt kész (persze jóval gyorsabban mint a valóságban) maga mögött hagyva a lootot ha van benne.

Kibaszta nálam ma este a biztosítékot ez az értelmes vita  :omg:

Szerkesztette: Valdy 2008. 06. 29. 00:14 -kor

#586 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 00:18

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 0:12

:omg:

Hol írtam olyat, hogy 30 tűzlabda 30x-os tüzet eredményez? meg ennek mi értelme lenne?  :omg:  Egy kőpadló, kőfal nem tud kigyulladni, egy elégett fadarab nem tud még 1x elégni, minden csak 1x égne el. Mindegy, hagyjuk, úgyse lesz ilyen a játékban....

Ferdítve 30x-os, nagyságrendileg jóval nagyobb kárt kellene okozzon 30 tűzlabda...mint 1..Ennyi.Én látom értelmét a reális fizikának, csak egy FANTASY játékban NEM...Ez lenne a lényeg...Az FC2-ben kifejezetten tetszik ez a dolog, de itt nem tudnám elképzelni...

#587 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 00:21

"Persze bepe, így van, tudjuk hogy milliónyi érved van, hogy miért jobbak ezek a játékok..Csak qva érdekes, hogy igazi diósok pár óra után törlik a picsába"

Ritka korlátolt balfék duma. Effélét kretkó páholyosok szoktak tolni, nem az "igazi diósok"
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#588 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 00:23

Idézet: DoxaM - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 1:18

Ferdítve 30x-os, nagyságrendileg jóval nagyobb kárt kellene okozzon 30 tűzlabda...mint 1..Ennyi.Én látom értelmét a reális fizikának, csak egy FANTASY játékban NEM...Ez lenne a lényeg...Az FC2-ben kifejezetten tetszik ez a dolog, de itt nem tudnám elképzelni...

Épp egy fantasy játékban lenne jó szerepe szerintem. Egy részletesen kidolgozott környezet, ami reagál a tetteidre. Ez szerintem nagyon is fasza lenne, és szerintem fogunk ilyesmit látni a közeljövőben. Persze ehhez úgy kellene a pályákat megalkotni hogy ne tudjon leégni az egész pálya. Hidd el meg lehetne ez oldani faszán.
Képzeld el van egy terem tele tereptárgyakkal, szobrok, bútorok, ilyesmi, és mondjuk törnének a szobrok is, csata után végignéznél a termen és teljesen le lenne rombolva, szobrok eltörve, padlón, falakon a csata nyomai, bútorok összetörve, elégve na és persze vér és maradványok mindenhol :)

#589 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 00:32

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 0:23

Épp egy fantasy játékban lenne jó szerepe szerintem. Egy részletesen kidolgozott környezet, ami reagál a tetteidre. Ez szerintem nagyon is fasza lenne, és szerintem fogunk ilyesmit látni a közeljövőben. Persze ehhez úgy kellene a pályákat megalkotni hogy ne tudjon leégni az egész pálya. Hidd el meg lehetne ez oldani faszán.
Képzeld el van egy terem tele tereptárgyakkal, szobrok, bútorok, ilyesmi, és mondjuk törnének a szobrok is, csata után végignéznél a termen és teljesen le lenne rombolva, szobrok eltörve, padlón, falakon a csata nyomai, bútorok összetörve, elégve na és persze vér és maradványok mindenhol :)

Akkor teljesen más stílust vonna maga után, az tuti.Persze, vicces lenne a le amortizált szoba...Pár Nova, vagy F.Orb után..Esetleg Hydrák..Meg egy ilyet leprogramozni, tuti nem lenne egyszerő  :think: Még mindig csak az előre megírt scripteknél tartunk..Bár azokat jól felhasználva, lehet, h már összetudnának vmi ilyesmit hozni..De ehhez már mindenképpen vmi komolyabb al kellene, én úgy gondolom.És most a világ össze programozója nem lenne elég, ehhez az ötlethez..Én úgy gondolom (Najó,lehet ha az összes programozót összeszednénk, akkor tudnának vmit csinálni x idő alatt...  :) )

#590 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 00:34

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jún. 28., szombat - 23:55

de azért tetszene  :rolleyes:

Nem tudom, biztosan tetszene de nyilván feleslegesnek és figyelemelterelonek (remélem jól írtam) is tartanám ha a kornyezetre is kihatna a tuz, jég meg az elektromosság.
Egyszeruen túl nagy káosz lenne belole. Ahogy fentebb írtam szerintem valahol a Havoc is túlzás (ahogy a StarCraft 2-ben is az). Kornyezetrombolás nem ide való. Mindenki Witch Doctorral menne aztán felgyújtaná az egész pályát.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#591 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 00:37

Idézet: DoxaM - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 1:32

Akkor teljesen más stílust vonna maga után, az tuti.Persze, vicces lenne a le amortizált szoba...Pár Nova, vagy F.Orb után..Esetleg Hydrák..Meg egy ilyet leprogramozni, tuti nem lenne egyszerő  :think: Még mindig csak az előre megírt scripteknél tartunk..Bár azokat jól felhasználva, lehet, h már összetudnának vmi ilyesmit hozni..De ehhez már mindenképpen vmi komolyabb al kellene, én úgy gondolom.És most a világ össze programozója nem lenne elég, ehhez az ötlethez..Én úgy gondolom (Najó,lehet ha az összes programozót összeszednénk, akkor tudnának vmit csinálni x idő alatt...  :) )

Igen, tudom, hogy nem lenne egyszerü, de mondjuk a blizzardból kinéztem volna ilyesmit. Mert akárhogyis nézzük ez hasonló a tq szép, de élettelen környezetéhez. Persze itt már próbáltak több interaktivitást bevonni (nyilván szkriptelt, de ez nem baj), azzal hogy itt-ott rombolódnak a dolgok. Ez már egy lépés afelé, amit felvázoltam. Szvsz :)

#592 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 00:40

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 1:34

Nem tudom, biztosan tetszene de nyilván feleslegesnek és figyelemelterelonek (remélem jól írtam) is tartanám ha a kornyezetre is kihatna a tuz, jég meg az elektromosság.
Egyszeruen túl nagy káosz lenne belole. Ahogy fentebb írtam szerintem valahol a Havoc is túlzás (ahogy a StarCraft 2-ben is az). Kornyezetrombolás nem ide való. Mindenki Witch Doctorral menne aztán felgyújtaná az egész pályát.

Épp azért írtam, hogy úgy alkotni meg a pályákat h ne tudjon leégni az egész. (pl  kinn az erdőben elég egy földes/köves út vagy egy patak ilyesmire). Figyelemelterelő? lehet, de csak az elején, utána hozzászoksz és hiányozna ha nem lenne ;)
Bár ha a fizikát is túlzásnak tartod...  :think:  Akkor lehet nem lenne nekedvaló :)

Szerkesztette: Valdy 2008. 06. 29. 00:41 -kor

#593 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 00:42

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 0:34

"felgyújtaná az egész pályát"

Főleg ugye a szabadban, ott azért vannak, "éghető" dolgok...Jó, talán a fagyasztás az nem lenne olyan durva..Az elektromosság is kevésbé.De sztem, ez akkor is iszonyú komplex dolog, és még nincsen senki felkészülve rá (mind programozó mind játékos oldalról) :)

#594 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 00:45

Idézet: DoxaM - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 1:42

Főleg ugye a szabadban, ott azért vannak, "éghető" dolgok...Jó, talán a fagyasztás az nem lenne olyan durva..Az elektromosság is kevésbé.De sztem, ez akkor is iszonyú komplex dolog, és még nincsen senki felkészülve rá (mind programozó mind játékos oldalról) :)

Adtál újabb ötletet  :Đ  patak, jönnek a mobok a patak túlsó oldaláról, majd amikor a vízben vannak belenyomsz egy elektromos cuccot és megbassza őket az áram :D Ez még nem is lenne nehéz kivitelezni, meg ilyet már láttunk több fps-ben is :)

#595 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 00:48

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 0:40

Épp azért írtam, hogy úgy alkotni meg a pályákat h ne tudjon leégni az egész. (pl  kinn az erdőben elég egy földes/köves út vagy egy patak ilyesmire). Figyelemelterelő? lehet, de csak az elején, utána hozzászoksz és hiányozna ha nem lenne ;)
Bár ha a fizikát is túlzásnak tartod...  :think:  Akkor lehet nem lenne nekedvaló :)

Ezért írtam, hogy a játékosoknak is meg a programozóknak is alkalmazkodniuk kellene, ehhez az új "reális" fizikához fantasyban.Gondolok itt arra, hogy nem raknak be várakba 30-40 szörnyet, hanem csak pár húzósabbat, amit colddal ki tudsz nyírni :) és ha mellé lősz, akkor mondjuk a fal megfagy azon a ponton, vagy az asztal, vagy a függöny...Egyébként élettelen, hát nem tudom, végülis megint az interaktivitásról van szó, minden tereptárgyat beszkriptelni azt cső..Pepecs munka kell hozzá a + 1 mag cpu :) Viszont a tűzlabda még mindig húzós szabadban..Mert itt a gameplayben is láttad, hogy mennyit szétdobált a csávó...Ha tényleg az igazi tűznek megfelelően terjedne..Akkor elég nagy bajok lettek volna már...  :Đ

#596 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 00:53

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 0:45

Adtál újabb ötletet  :Đ  patak, jönnek a mobok a patak túlsó oldaláról, majd amikor a vízben vannak belenyomsz egy elektromos cuccot és megbassza őket az áram :D Ez még nem is lenne nehéz kivitelezni, meg ilyet már láttunk több fps-ben is :)

pff, vag az silent hill..megmaradt bennem, amikor spanommal játszottunk  mittomén még anno krisztus előtt vmelyik 3425. résszel, és egy hajszárítót bele kellett dobni a vízbe, hogy mittomén micsodát aktiváljunk..vagy megmozgassunk..mittoménmámivót, de komoly.. :) Ezt jól meg mondtam, de a lényeg "érezhető" asszem  :think: :)

Vagy ha nincs híd a folyó felett, akkor simán lefagyasztod, és át sétálsz rajta..

#597 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 01:07

Idézet: DoxaM - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 0:53

pff, vag az silent hill..megmaradt bennem, amikor spanommal játszottunk  mittomén még anno krisztus előtt vmelyik 3425. résszel, és egy hajszárítót bele kellett dobni a vízbe, hogy mittomén micsodát aktiváljunk..vagy megmozgassunk..mittoménmámivót, de komoly.. :) Ezt jól meg mondtam, de a lényeg "érezhető" asszem  :think: :)

Vagy ha nincs híd a folyó felett, akkor simán lefagyasztod, és át sétálsz rajta..

:bolond:
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#598 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 01:13

Quake1 DM-ben is hatalmas fun, mikor 3-an vannak a vízben, beugrani, és kisütni az elektronyos fegyót  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#599 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 01:17

Idézet: Romoto - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 1:07

:bolond:

Mi lenne, ha vissza mennél a páholyba Trollkodni, kicsi láma?

#600 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 01:23

Idézet: DoxaM - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 1:17

Mi lenne, ha vissza mennél a páholyba Trollkodni, kicsi láma?

Asszem nem én jöttem onnan kedves "Ezt jól meg mondtam, de a lényeg "érezhető" asszem..."  :Đ

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.