Idézet: szabinar - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 19:17
Mar nem azert de kapasbol lehulyezel 30K embert mert mas velemenyen vannak mit te

Régen, az ilyenek nem csak lehülyézték, hanem el is égették, aki azt merte állítani, h a Föld nem lapos..Ennyit erről

Szeretem az ilyen ***** akik dobáloznak szavakkal pl. : emo-s, gyanítom korlátolt piftukánknak gőze sincs arról, hogy ez melyik korosztályt érinti legfőképp,mikor jött divatba, és mit is takar pontosan a stílus.Mert,ha tudná, NEM mondaná ezt a baromságot.De nem baj, az a lényeg a sok bírka írkálja a külföldi topikokban ezt a szót, akkor az a lényeg, hogy emos

Elmondom, a diablo annak idején elég komor hangulattal indított : komoly leszálló zenei komponálás a dungeonokban, felszálló tristamban, de mégis megtarva a sötét erők súlyát, csonkolt testek/hullák,zombik, sötét dungeonok,és az élénk színek gyakori használatának a mellőzése (szőrnyek esetében,mert volt 1-2 világosabb zombi, de nem ordítóbabarózsaszín) = ez kb egy horror játék atmoszférája.A fegyverek korhű kinézetűkkel tehettek valamicskét hozzá az atmoszférához, lényegében a szerepjáték kvalitását hivatott nővelni (minélváltozatosabbaklegyenekannáljobbnagyobbkihívásésmotiváció).Ezen a szinten, még a skilleket is ki emelném, hogy én szvsz egy pergamen alapú színes rajzolt szkill táblát tennék ki az épp használatban lévő skillről a hud-ra, ahogy a D2-ben is volt, nagy tex felbontással.Nem ilyen egérszarnyi kis színes akármiket.
Na de a lényeg, h nem gyerekeknek írodott a játék, és vajh" kicsi az esélye annak, h 0.01%nál több emos legyen a peticiósak között.
Én speciel qvára ki kérem magamnak, h egy ilyen korlátolt p*cs, egy kézlegyintéssel le emozzon, csak azért, mert mondtam egy kritikát a szent játékáról, és eltér a véleményem.Azt hiszem, bőven az intelligencia szinten belűl van az, h ha azt mondja az ember, h neki annyira azért nem tetszik a zöldeslilás fénytengerben úszó vár, és a benga javarészt wow-ra hajazó páncélok/fegyverek (úgy gondolom, h ez ütközik a diablóval,fentebb említett, elindított világgal).HANGSÚLYOZOM, hogy a
jelenlegi állapotban...Mivel ha megjelenik 1.5-2 év múlva, akkor is mondok véleményt, és a változtatás jogát fentartom, ahogy a készítők is, de az eddigi dolgokból ezek jönnek le, részkövetkeztetésként..
Ezeket leszámítva az karakter anim tetszik, a külső festői "táj" is tetszik, a szkillek nem jönnek be ilyen légyxarnyi nagyságban végképp(leírtam miért).A varázslatok színességébe nem halok bele,nagyjából jól néznek ki, picit túl van játsza..Főleg az a kilométeres idióta orkbuzogány, de ez a legkevesebb..Még lesz rengeteg skill, gondolom még van amit csak most fognak megcsinálni, ezért erre se mondanám azt, h gáz.Ezért is mondtam, hogy TALÁN LEHET, hogy a későbbi pályák nem lesznek ilyen hupililásak, ebben bízhatunk...És még akkor nem is beszéltem az üzletről, mivel ezzel a hupililás wow stillel sokkal több embert tudnak összeszedni, mintha egy komorabb atmoszférába"csomagolnák" az egészet (tapasztalat, hogy a depresszívebb világot, kevesebb ember szereti).Amit egyfelől megértek, és igazuk is van..Ígyhát várom a képeket/videókat a FŐ"boss" közeli pályákról is..Kíváncsi leszek....
Ui : Most néztem piftuka, amit belinkeltél képet, és már látom, hogy az übermenschek nagyon ügyesen tudnak nerd-özni is az emo mellett (gyanítom arrol, se tudják, h mi az).