HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#921 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 04. 21:29

Szerintem menjél aludni mielott teljesen hulyét csinálsz magadból. Hopp, késo...

Erre gondolhattál (alsó két kép, elég osszecsapott mert látszik a grainy effekt)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Meg itt van még néhány jobb annak aki lusta megnyitni a linkeket :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ez a legutolsó kulonosen tetszik.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#922 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 21:32

Most mondjam azt, hogy photobucket suxxor? :D
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#923 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 21:42

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 21:16

Az a helyzet, hogy azt a 30.000 embert rajtam kívül az összes normális Diablo rajongó nevetségesnek tartja.

Nézz körül kicsit a témában a különféle fórumokon, s látni fogod. :)

Csak neked egy sokatmondó kép:

http://i2.photobucket.com/albums/y38/Freak...emp/205fdpf.png

gratulálok a készítőnek, szépen tud sötétíteni a képen
nem erről szól az egész, de ne is zavartasd magad
yooccoo#2929

#924 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 21:51

Már megint az 1000x berakott képek, kezd hányinger kerülgetni.

#925 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 22:00

Szédülsz mi? Néha én is úgy érzem, hogy forgok... :D
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#926 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 04. 22:00

Idézet: szabinar - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 19:17

Mar nem azert de kapasbol lehulyezel 30K embert mert mas velemenyen vannak mit te :up:

Régen, az ilyenek nem csak lehülyézték, hanem el is égették, aki azt merte állítani, h a Föld nem lapos..Ennyit erről :down:
Szeretem az ilyen ***** akik dobáloznak szavakkal pl. : emo-s, gyanítom korlátolt piftukánknak gőze sincs arról, hogy ez melyik korosztályt érinti legfőképp,mikor jött divatba, és mit is takar pontosan a stílus.Mert,ha tudná, NEM mondaná ezt a baromságot.De nem baj, az a lényeg a sok bírka írkálja a külföldi topikokban ezt a szót, akkor az a lényeg, hogy emos  :up:
Elmondom, a diablo annak idején elég komor hangulattal indított : komoly leszálló zenei komponálás a dungeonokban, felszálló tristamban, de mégis megtarva a sötét erők súlyát, csonkolt testek/hullák,zombik, sötét dungeonok,és az élénk színek gyakori használatának a mellőzése (szőrnyek esetében,mert volt 1-2 világosabb zombi, de nem ordítóbabarózsaszín) = ez kb egy horror játék atmoszférája.A fegyverek korhű kinézetűkkel tehettek valamicskét hozzá az atmoszférához, lényegében a szerepjáték kvalitását hivatott nővelni (minélváltozatosabbaklegyenekannáljobbnagyobbkihívásésmotiváció).Ezen a szinten, még a skilleket is ki emelném, hogy én szvsz egy pergamen alapú színes rajzolt szkill táblát tennék ki az épp használatban lévő skillről a hud-ra, ahogy a D2-ben is volt, nagy tex felbontással.Nem ilyen egérszarnyi kis színes akármiket.

Na de a lényeg, h nem gyerekeknek írodott a játék, és vajh" kicsi az esélye annak, h 0.01%nál több emos legyen a peticiósak között.
Én speciel qvára ki kérem magamnak, h egy ilyen korlátolt p*cs, egy kézlegyintéssel le emozzon, csak azért, mert mondtam egy kritikát a szent játékáról, és eltér a véleményem.Azt hiszem, bőven az intelligencia szinten belűl van az, h ha azt mondja az ember, h neki annyira azért nem tetszik a zöldeslilás fénytengerben úszó vár, és a benga javarészt wow-ra hajazó páncélok/fegyverek (úgy gondolom, h ez ütközik a diablóval,fentebb említett, elindított világgal).HANGSÚLYOZOM, hogy a jelenlegi állapotban...Mivel ha megjelenik 1.5-2 év múlva, akkor is mondok véleményt, és a változtatás jogát fentartom, ahogy a készítők is, de az eddigi dolgokból ezek jönnek le, részkövetkeztetésként..
Ezeket leszámítva az karakter anim tetszik, a külső festői "táj" is tetszik, a szkillek nem jönnek be ilyen légyxarnyi nagyságban végképp(leírtam miért).A varázslatok színességébe nem halok bele,nagyjából jól néznek ki, picit túl van játsza..Főleg az a kilométeres idióta orkbuzogány, de ez a legkevesebb..Még lesz rengeteg skill, gondolom még van amit csak most fognak megcsinálni, ezért erre se mondanám azt, h gáz.Ezért is mondtam, hogy TALÁN LEHET, hogy a későbbi pályák nem lesznek ilyen hupililásak, ebben bízhatunk...És még akkor nem is beszéltem az üzletről, mivel ezzel a hupililás wow stillel sokkal több embert tudnak összeszedni, mintha egy komorabb atmoszférába"csomagolnák" az egészet (tapasztalat, hogy a depresszívebb világot, kevesebb ember szereti).Amit egyfelől megértek, és igazuk is van..Ígyhát várom a képeket/videókat a FŐ"boss" közeli pályákról is..Kíváncsi leszek....

Ui : Most néztem piftuka, amit belinkeltél képet, és már látom, hogy az übermenschek nagyon ügyesen tudnak nerd-özni is az emo mellett (gyanítom arrol, se tudják, h mi az).
MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

#927 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 22:03

Ok, akkor ne beszeljunk az artwork videorol, a cinematic trailerrol es ne beszeljunk a berakott 20 percnyi ingame videorol...

Szoval akkor beszeljunk a... omm... mirol?

Az meg muthafuckabullshit, hogy a diablot fikazzuk, es nemlesz jo jatek. Ilyet senki az egegyadta vilagon senki nem mondott... egyesek megemlitettuk, hogy szerintuk a diablos hangulat teljesebb lenne darkosabb vilagban (ez nem azt jelenti, hogy grayscale legyen a kep  :omg: ), a jelenlegi meg sokkal inkabb meses... nincs ezzel semmi gond. Szimplan egyeseknek mint latjuk, kepek alapjan nem hozza a dio1-2 kepi vilagat.

Attol meg persze, hogy ez a 30ezer is megfogja venni a jatekot... sot... pont okozuluk fogja mindenki megvenni, hiszen Ok torodnek azzal, hogy az imadott jatekuk _szerintuk_, hogy lenne jobb.

Szoval... johet az, hogy arrol beszeljunk, amit meg nem lattunk... mer egyeseknek bacca a csorit, hogy valakik arrol beszelnek, amirol tudnak valamit. :Đ
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#928 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 22:41

Idézet: Boba - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 23:03

Ok, akkor ne beszeljunk az artwork videorol, a cinematic trailerrol es ne beszeljunk a berakott 20 percnyi ingame videorol...

Szoval akkor beszeljunk a... omm... mirol?
[...]

Beszéljünk lényeges dolgokról, a színvilág téma már a második epizódnál is előjött, mégis jó lett úgy ahogy van.

Teszem fel, beszéljünk az inventoryról:
Kép
Az egy helyet foglaló tárgyakról volt már szó, ez ugyancsak olyan, hogy egyeseknek tetszik, nekem megfelelt volna az eddigi megoldás is, vagyis 1-8 négyzetrácsnyi területet foglaltak volna el a tárgyak. Feltehetőleg a képen lévő inventory bővíthető lesz slotokkal, talán az alul található bagok fogják ezt csinálni (na, várom erre is a pfuj wow kifakadásokat :D ).

A képből nem derül ki, hogy lesz-e lehetőség gyors fegyverváltásra, pedig az külön jó a D2-ben, lehet taktikázni ezzel is.

Aztán itt van a skillek kérdése:
Kép
A képen elég egycsoportban van az összes skill, remélhetőleg (belegondolva: biztosan) ez csak olyan, mint a jobb-ball egérgombra  programozható skillek előhívása a D2-ben, és maga a skillfa normálisan meg van csinálva. A skillek ábrázolása szerintem nem rossz, talán jobban utal a skillre, mint a D2 jelek (illetve D1, mert a D2 is hasonló, ugyanolyan jelöléseket használt mint az elődje).

#929 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 22:46

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. júl. 4., péntek - 23:41

Beszéljünk lényeges dolgokról

:up:

Gyors fegyvervaltas asszem lesz... most nemakarom megint vegighallgatni a videot, de nekem ugy dereng, hogy mondott valami gyors swap megoldast az ipse... valoszinuleg lesz.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#930 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 04. 23:20

Az csak nekem tűnt fel, hogy az inventory ban lévő cuccok külleme köszönőviszonyban sincs a karin lévővel? Remélem javítva lessz.
Az inventory bővíthetőségéről esett szó, a bag ok kézenfekvő fül jelölésnek tűnnek.
Waepon swap meg kell hogy legyen, visza csak nem fejlesztenek ilyesmit.
Alul meg nyílván azok a skillek látszanak, amiket fejlesztettél, ez beleszámolva a maradék üres helyet 18 féle használható skillt jelent (attól még lehet több, de nem használhatod), színenként bontva, piros direkt sebzés, kék területre ható sebzés, sárga fegyó specializálódás stb. Az ikonok nem bejövősek, informatívak, de semmi több, nincs cizellálva ...

Szerkesztette: Romoto 2008. 07. 04. 23:46 -kor

Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#931 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 00:01

Azt nem is bánom hogy nem lesz Tome, rohadtul elegem volt már belole hogy az elején egy Town Portal meg egy Identify Item Tome-ra kell gyujteni aztán az utóbbit Cain kiszabadítása után ki lehet dobni. De amint látom a tekercsek egy helyet foglalnak de lehet oket stackelni. Ez így jó, viszonylag értelmes megoldás. Remélem végre adott számú potion-t is lehet egy rácsba pakolni. (WoW-os módszer, tudom, de hatásos).

Megint olyan mini az az inventory :( hogy ha ekkora marad akkor tényleg jobb, hogy egy tárgy csak egy helyet foglal. Található bag-ek az inventory bovítésére... nem nagyon látom értelmét, de ha csak fejlodéssel vagy kuldetések teljesítésével kapunk hozzá egy-egy zsákocskát akkor úgy OK. Ha találni is lehet akkor csak idegesíto lesz.

Az ott lent meg egy skill-hotbar szvsz, jó az (csak nincs sok értelme). Skill-tree még nincs kidolgozva, tehát nem azért nem láttuk mert nincs hanem mert nem kész.

Osszességében túl sok rajta a WoW-os vonás ami nem tragédia de jobban orulnék ha nem akarnák ennyire ráeroltetni a jegyeket és megmaradna Diablonak a Diablo (lásd színvilág, inventory, Witch Doctor buziság, skillek stb.) Ha így haladunk ez lesz az utolsó Diablo rész, a kovetkezo már WoW2 néven lesz integrálva a WarCraft buta kis világával.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#932 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 00:16

az inventory felső részével semmi gondom, a tekercsek is hangulatosak, jól kidolgozottak, egyedül azt sajnálom hogy a fegyverek képei kicsikék, csak azt nem értem miért nem volt jó eddig ahogy volt, lehetett volna bővíteni fülekkel :( na jó ha kukacoskodni szeretnék, növelnék a tárgyak képméretét és eltüntetnék a karaktert onnan inv középről. amúgy kiváncsi leszek milyenre csinálják meg a karakter képernyőt, illetve még annyi hogy neverwinter nights1 inventoryját szerintem elég jól eltalálták, nagy szépen kidolgozott képek a fegyverekhez potion-ököhöz páncélokhoz, hely volt elég mert több fül/lap volt, itt is megcsinálhatnák hasonlóra, csak mondjuk kezdetben nem áll rendelkezésre az összes, vagy később bővíthető lenne. a bag lehet itt is olyan lesz, kinyitható mint a horadric cube csak jóval több hellyel, vagy mint az nwn-es zsákok, skill fát is biztos megoldják valahogy, majd lesz belőle kép, aztán lehet vélekedni, találgatásnak annyit: remélem hogy NEM annyi lesz az újjítás hogy fentről-le hanem balról jobbra kell pakolni a skillpontokat :)

meg ami még igazán érdekel az a hozzánk csapódott társak sokasága illetve milyensége, nekik is biztos lesz megint inventoryjuk, vagy legalábbis remélem, az se lenne rossz, ha mondjuk kapunk egyet és mi választhatnánk milyen irányba terelődjön, értem azt d2 act1 amazonjaira, fagy tűz, vagy valamennyire mi léptethetnénk szintet

Szerkesztette: ssanyesz 2008. 07. 05. 00:21 -kor

MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#933 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 00:23

csak a poén kedvéért: eastern eggként / 3. főbossként arthast kell majd legyaknunk :D
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#934 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 00:26

Idézet: ssanyesz - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 0:16

meg ami még igazán érdekel az a hozzánk csapódott társak sokasága illetve milyensége

Nem tudom, nálam a henchmenek már Nightmaren is hullottak, unique felszerelés ide vagy oda :Đ Semmi értelmuk.

#935 Felhasználó inaktív   Eli-- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 00:27

Csak szólok h a Starcraft 2-nél is ezvolt mindenki a szineken lovagolt. Aztán pár hónapra rá már kijavították és sokkal borongósabb lett azis

Szóval várjátok ki a végét.

Am engem nagyon nemérdekel h mire hasonlít, csak a diablo feeling legyen meg (bár aztnembánnám h ha majd az eredeti mellé egy egeret is adnának vész esetére:D)

#936 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 05. 06:18

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 1:26

Nem tudom, nálam a henchmenek már Nightmaren is hullottak, unique felszerelés ide vagy oda :Đ Semmi értelmuk.

Azér ne vonj le messzemenő következtetéseket :) vmit nemjól csináltál, nekem volt olyan mercem aki duelben palákat, babákat nyírt ki, sőt ha ráteleportáltam egy sorcra akkor 1 szúrással megölte és hellen se hallt meg max az én hülyeségem miatt.

BTW bag téma: 9:15 körül látszik hogy pottyan egy small bag nevü item a pajzsos csontvázhorcosokból.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#937 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 06:20

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 0:26

Ez kb. mutatja is, h mennyire "értesz" a Dióhoz, mennyire vagy benne. Köszönjük Emese.  :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#938 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 07:55

Idézet: leslie - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 6:20

Ez kb. mutatja is, h mennyire "értesz" a Dióhoz, mennyire vagy benne. Köszönjük Emese.  :Đ

Te is inkabb Diablo 3 HWSW szuperklant csinalnal hogy te lehess megint az elso!!! :nevet2:

Idézet: td

Azér ne vonj le messzemenő következtetéseket  vmit nemjól csináltál, nekem volt olyan mercem aki duelben palákat, babákat nyírt ki, sőt ha ráteleportáltam egy sorcra akkor 1 szúrással megölte és hellen se hallt meg max az én hülyeségem miatt.

BTW bag téma: 9:15 körül látszik hogy pottyan egy small bag nevü item a pajzsos csontvázhorcosokból.

No azt nem mondtam, hogy duelben nem voltak jok :) Inkabb siras volt hogy ne hasznaljon senkit merceket mert sokszor erosebbek voltak mint a main karik :Đ Ugyebar a legtobben normal builddel mentek duelezni es emiatt nem volt tul eletkepes a karakter egy csak duelre fokuszalt buildel szemben. A mercet meg mindenki daralasra geareli ugyhogy igen, azok rendesen lecsaptak mas karikat egy-ket tamadasbol. Foleg a barbar de a paladin sem semmi.

Lehet valami nem jol csinaltam? :think: Az esetek 100%-aban paladin mercem volt (jo a ranger a -def skillje miatt meg az iron wolf de mindketto csak messzirol. Barbarban meg nem lattam sok fantaziat, megy elore oszt kesz) az aura miatt. Oke, nem ugy ertem hogy lepten-nyomon meghaltak Nightmare-en, rendesen irtottak mindent, lesser bossokat (Duriel meg Andariel) leszurtak annak rendje es modja szerint de egy-egy lightning enchanted vagy cursed unique ugy bedaralta oket hogy pislogni sem volt idom. Aztan mehettem vissza a faluba ujreaeleszteni oket rohadt sok aranyert. Nos itt szoktam megunni es ezert mondtam hogy inkabb idegesitoek mintsem hasznosak. Nyilvan valami tervezett unique gear kellett volna rajuk de nen mindig is ugy jatszottam hogy amit talalok azt kapnak. Nem mentem ra kombinaciokra, hogy pl. ez a fegyver ezzel a sapival meg ezzel a verttel uber. Ez lehet a gond?

Ja, esik az a bag, de kepzeld el ha WoW szintjen gyujtegotsdi lesz belole, ez lesz az uj Diablo 3 cserearfolyama. Mivel nyilvan minden uj karidnak minel elobb ki akarod maxolni az inventory meretet. Meg ugy nezem itt is lesz WoW modra small pouch/bag meg medium meg large aztan lehet oket cserelgetni hogy ne 4 helyet adjon hanem 12-t :( Ez nem tul Diablo-ba valo dolog.

#939 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 08:11

Egy kérdés, előreláthatólag mikor fog megjelenni a játék? Volt erről vmi infó? Fél év 1 év 5 év 10év? :D

#940 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 08:18

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2008. júl. 5., szombat - 9:11

Egy kérdés, előreláthatólag mikor fog megjelenni a játék? Volt erről vmi infó? Fél év 1 év 5 év 10év? :D

Veniccdán :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.