Diablo 3
Elküldve: 2007. 02. 11. 20:22
Olvasgatom az amcsi forumokat, szivarognak az infok:
http://www.diablo3.c...read.php?t=1286
"i aint writing for a dead game"
"Her part in the trilogy is major."
http://www.diablo3.c...read.php?t=1286
"i aint writing for a dead game"
"Her part in the trilogy is major."
Elküldve: 2007. 02. 11. 20:26
http://www.shacknews...article.x/44415
Surprise: Diablo III Coming
Diablo III is one of those games that most people assume has to be in development, but has still yet to be announced. Now, several Blizzard and Diablo fan sites have hosted an online chat interview with Diablo novelization author Richard A. Knaak containing numerous tidbits suggesting that a third main game in Blizzard's acclaimed hack and slash RPG series is on the way. Some choice quotes:
Q - Medievaldragon: How much of the book is creation of yours, and how involved is Chris Metzen behind the canon storyline of Diablo: The Sin War Trilogy? Do you think the ramifications of this book impact in the storyline of Diablo 3 the game?
A - Knaak: This is a pure collaboration between myself and Chris/Blizzard. All that is written is passed by him and the others there. This will be canon and has adjusted earlier info. The ramifications here will be used for any future project...and I ain't writing for a dead game.
Q - Deathshade|EU: So... Diablo 3?
A - Knaak: I am not writing for a dead world...but a world with dead. nuff said
Shacknews can confirm these implications, based on information from multiple reliable industry sources close to Blizzard. Diablo III is indeed in the works.
Surprise: Diablo III Coming
Diablo III is one of those games that most people assume has to be in development, but has still yet to be announced. Now, several Blizzard and Diablo fan sites have hosted an online chat interview with Diablo novelization author Richard A. Knaak containing numerous tidbits suggesting that a third main game in Blizzard's acclaimed hack and slash RPG series is on the way. Some choice quotes:
Q - Medievaldragon: How much of the book is creation of yours, and how involved is Chris Metzen behind the canon storyline of Diablo: The Sin War Trilogy? Do you think the ramifications of this book impact in the storyline of Diablo 3 the game?
A - Knaak: This is a pure collaboration between myself and Chris/Blizzard. All that is written is passed by him and the others there. This will be canon and has adjusted earlier info. The ramifications here will be used for any future project...and I ain't writing for a dead game.
Q - Deathshade|EU: So... Diablo 3?
A - Knaak: I am not writing for a dead world...but a world with dead. nuff said
Shacknews can confirm these implications, based on information from multiple reliable industry sources close to Blizzard. Diablo III is indeed in the works.
Elküldve: 2007. 02. 11. 20:28

Blizzplanet.com website posted an interview made via an public IRC chat by Blizzplanet's Medievaldragon, with the author of Diablo: The Sin War, Book One:
Birthright, Richard A, Knaak. The interviewer tried to trick Knaak in revealing any
information about the long awaited Diablo III.
The most conclusive information that reveals that Diablo III will come out soon is Knaak’s reply when asked if his book would has ramifications in the third installment in the Diablo series. He replied that the ramifications in the book will be used in any future project and that he is not writing for a dead game. Do you need any further clarification? I know I don't.
Furthermore, Knaak added that Blizzard is very eager to make Diablo fans happy. Couldn't he just come out and say it? Diablo III will be released! SOON! (At least I hope so).
We are not even sure if the third installment in Blizzard's hack and slash series will be called Diablo III. The first Diablo game was released back in 1996, and because of its tremendous success, an expansion pack called Hellfire was released in 1997. The year 2000 marked the release of Diablo II, title that also had its expansion pack, Lord of Destruction in 2001.
Elküldve: 2007. 02. 11. 20:48
Azert remeljuk nem a Dio2 10. evfordulojara tervezik a megjelenest. :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2007. 02. 11. 20:55
Idézet: Cellular - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 19:44
Hm, 2005? Akkor hogy kerul a kepbe a Burning Crusade WoW Expansion? Akkor meg eppenhogy csak kijott a WoW :confused:
Meg Xbox 360? Az se volt meg 2005-ben.
Sztem az a datum ott el lett irva.
Meg Xbox 360? Az se volt meg 2005-ben.
Sztem az a datum ott el lett irva.
Volt. 2005 Novembertől.
JóSebesség
Elküldve: 2007. 02. 15. 21:35
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 21:26
Ne legyenek illúzióitok azért. HA kijön a Diablo 3, az még legalább 2 év. Még egy screenshot sem látott napvilágot, hivatalos bejelentés nincs, egy ilyen játékot legalább 2-3 évig szoktak hype-olni. Nem csak úgy titokban kijönni vele. A Mycheats azért a csúcs, fake borítóval meg minden...
Szerkesztette: spidey 2007. 02. 15. 21:38 -kor
Elküldve: 2007. 02. 18. 15:25
Szevasztok!
Sajna még csak most találtam meg ezt az oldalt, pedig amióta a kezemet tudom mozgatni Diablozok!!
Nos azért szólok bele a dolgokba, mert úgy gondolom egy ilyen fajsúlyú gamét egyszerűen nem lehet megszakítani!
Ami a találgatásokat illeti sztem a Blizzard nem olyan hülye hogy gyökerestül megváltoztassa a játék mivoltját, az alapok és a játékélmény biztos marad, ami változtatásra szorul az a szavatosság és az online game sokkal biztonságosabbá tétele.
Én személy szerint akarom és hiszem, hogy már nem sokat kell várni, de a pakliban benne van az is hogy sokat foglalkoznak az aktuális slágereikkel ( pl: wow ) ami sok pénzt és embert vonz maga köré.
Szóval találgatni kár, reménykedni szabad
Asszem hirtelen ennyi!!
Csoki minden kitartó diablo rajongónak :Đ
Sajna még csak most találtam meg ezt az oldalt, pedig amióta a kezemet tudom mozgatni Diablozok!!
Nos azért szólok bele a dolgokba, mert úgy gondolom egy ilyen fajsúlyú gamét egyszerűen nem lehet megszakítani!
Ami a találgatásokat illeti sztem a Blizzard nem olyan hülye hogy gyökerestül megváltoztassa a játék mivoltját, az alapok és a játékélmény biztos marad, ami változtatásra szorul az a szavatosság és az online game sokkal biztonságosabbá tétele.
Én személy szerint akarom és hiszem, hogy már nem sokat kell várni, de a pakliban benne van az is hogy sokat foglalkoznak az aktuális slágereikkel ( pl: wow ) ami sok pénzt és embert vonz maga köré.
Szóval találgatni kár, reménykedni szabad

Asszem hirtelen ennyi!!
Csoki minden kitartó diablo rajongónak :Đ
Elküldve: 2007. 02. 18. 18:04
Na igen, amíg a fejőstehén jól tejel addig a diablo franchise marad parkolópályán. Nem hinném hogy házon belüli konkurrencia teccene a befektető uraknak. Vagyis még legalább két év. Szerintem. Ez pedig ~10 éves termékciklust jelent.
10év... Van aki gyilkosságért nem kap ennyit...
Elküldve: 2007. 02. 18. 19:07
Es uakkor elgondolkodtato, hogy egy jatekkal 10 ev utan is tobb tizezren jatszanak meg. Az akkori nevekre jo esetben is kellemes nosztalgiaval gondolunk vissza csak.

÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Elküldve: 2007. 02. 18. 20:38
Idézet: Blg_22 - Dátum: 2007. febr. 18., vasárnap - 16:25
amióta a kezemet tudom mozgatni Diablozok!!

Hova lett a régi jó fakocka?

Idézet
:Đ
Komolyra fordítva a szót: SZVSZ a World of Warcraft kb. 2010-ig lesz a piacon uralkodó. Addigra már nagyon lejárt lesz a grafikája, és lassn, de biztosan lecsökken az előfizetők száma. Lásd EverQuest, vagy 5-6 évig bírta. Hiába MMOG, a grafika azért 4 év múlva kevés lesz, és jön a konkurrencia lassan, de biztosan(már most Conan, LOTR Online stb.).
Ugyanakkor a Diablo 3 ingyenes multiplayerrel vagy MMO formában a Blizzard saját termékének lenne konkurrencia. És bár sok iparágban szándékosan diverzifikálnak, (pl. Pepsi-Diet Pepsi-Pepsi Max-Pepsi Twist-Pepsi One-Vanilla Pepsi-Wild Cherry Pepsi-Pepsi Lime), a videojátékipar nem ilyen. Főleg az MMO, mert abból minden gamer egyet játszik egyszerre. Főleg, ha a Diablo 3 ingyenes multival jönne, az kinyírná a WoW-t. Ami ma a 8 milliós előfizető számot karcolgatja. Fejőstehén, Deluxe változat.
Egy Warcraft IV esélyes lehet pár év múlva, de az is kavarás lenne a WoW-nak.
Egyszóval szerintem a logikus lépés a Blizzard oldaláról a StarCraft 2, az is minimum 2 év múlva jelenhet meg.
Szerkesztette: spidey 2007. 02. 18. 20:41 -kor
Elküldve: 2007. 02. 18. 20:54
Na igen, ez a hátulütője annak, hogy sikeres biznisz lett a játékipar...
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2007. 02. 18. 20:55
En viszont nem igazan ertem miert lenne konkurenciaja? Total nem is hasonlo a ket jatek....

Elküldve: 2007. 02. 18. 20:59
Gondolom, sok Dio2 fan van az előfizetők közt, ők meg egyből váltanának.
De éppen csinálhatnák úgy is, mint a Hellgate fejlesztői.

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2007. 02. 18. 21:28
Idézet: spidey - Dátum: 2007. febr. 18., vasárnap - 20:38
[...]
Egyszóval szerintem a logikus lépés a Blizzard oldaláról a StarCraft 2, az is minimum 2 év múlva jelenhet meg.
Miért, a Starcraft2-őt majd nem lehet a Battle.neten ingyenesen játszani multiban, mint most? Onnantól kezdve akkor az is konkurencia, hiszen aki StarCraftozik, az nem WoW-ozik, még ha a két játéknak semmi köze sincs egymáshoz, itt csak a számok számítanak.
Szerintem meg egy egyszerű huszárvágással a Diablo3 MMORPG lesz (valami más néven, mondjuk World of Diablo :Đ ), tulajdonképpen az addigra elavult WoW utóda, az újabb fejőstehén...
Elküldve: 2007. 02. 18. 21:36
Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2007. febr. 18., vasárnap - 21:55
En viszont nem igazan ertem miert lenne konkurenciaja? Total nem is hasonlo a ket jatek.... 

Pedig teljesen logikus. Aki WoW-val játszik, az nem játszik Diabloval, ami fordítva is igaz. Mert mind 2 olyan addiktív, hogy nem jut ideje normális embernek a másikra... Starcraft kicsit más tészta,
- stratégia
- sci-fi, nem fantasy.
Idézet
Szerintem meg egy egyszerű huszárvágással a Diablo3 MMORPG lesz (valami más néven, mondjuk World of Diablo ), tulajdonképpen az addigra elavult WoW utóda, az újabb fejőstehén...
Pontosan erre gondoltam. Diablo 3 néven MMORPG. Logikus "evolúció".
Szerkesztette: spidey 2007. 02. 18. 21:39 -kor
Elküldve: 2007. 02. 19. 00:15
Nos én nem igazán értek egyet azzal, hogy egyik kizárja a másikat!
Már csak azért se mert a blizzardnak is kell újítania, hiszen sorra jönnek ki a konkurens játékok. Ami azt illeti aki most WoW-ozik, az utána is fog, deeee.... aki Diablo-zni akar az Diablozni is fog, márpedig elég sokan vannak. Elég ha megnézitek a Bnet adatokat egy-egy joinolás során.
Ez több százezer játékot jelent egyidejüleg, ami bazi sok felhasználót jelent nem egyidejüleg.
Az mmorpg-röl meg annyit, hogy nem illik bele a Diablo világába akárki akármit mond.
Egy bevált (minden rész az év játéka) modellt nem illik,és nem is érdemes lecserélni, ezt a blizzard is tudja. Szóval "ha" lesz Diablo 3, az független lesz minden más Blizzardos terméktől, mert a saját rajongóit fogja megcélozni nem a WoW-ét, és ezzel visszatértünk a nem létező problémához, hogy nem egymás ellenfelei.
Ez saját vélemény, de szerintem így logikus. Na csoki
Már csak azért se mert a blizzardnak is kell újítania, hiszen sorra jönnek ki a konkurens játékok. Ami azt illeti aki most WoW-ozik, az utána is fog, deeee.... aki Diablo-zni akar az Diablozni is fog, márpedig elég sokan vannak. Elég ha megnézitek a Bnet adatokat egy-egy joinolás során.
Ez több százezer játékot jelent egyidejüleg, ami bazi sok felhasználót jelent nem egyidejüleg.
Az mmorpg-röl meg annyit, hogy nem illik bele a Diablo világába akárki akármit mond.
Egy bevált (minden rész az év játéka) modellt nem illik,és nem is érdemes lecserélni, ezt a blizzard is tudja. Szóval "ha" lesz Diablo 3, az független lesz minden más Blizzardos terméktől, mert a saját rajongóit fogja megcélozni nem a WoW-ét, és ezzel visszatértünk a nem létező problémához, hogy nem egymás ellenfelei.
Ez saját vélemény, de szerintem így logikus. Na csoki
Elküldve: 2007. 02. 19. 08:27
Szerintem sem lenne jó ötlet az MMORPG-vé átalakulás. A hack&slash RPG piacon is van/lesz elég konkurencia, őket is le kellene nyomnia a Blizzardnak a Dio3-mal. Majd jön egy WOW2 MMORPG-nek, 'oszt jó.

Elküldve: 2007. 02. 19. 08:41
Véleményem szerint a StarCraft is elég addiktív játék. Nem véletlenül szerepel még mindig világversenyek menüpontján.
Ha meg az időszerűségről van szó,akkor ennek a játéknak a hívei sincsenek elkényesztetve 1998 nem most volt...
Másrészt akik anno diablóztak most wowoznak -már ha tehetik-, mert az új,és kíváncsiak (voltak) rá.
Dio-ban már volt faxa karijuk ,így most wowban gyúrnak.
Ergo bármilyen játékot is jelentetnének meg. azzal más játékaiktól vonnának el közönséget.
Ami itt igazán kihívás az az,hogy olyan játékot fejlesszenek,ami az adott kategóriában kirí a többi közül.
Ami tul.képp nem egyszerű...
....Klónt gyártani könnyű,de azoknak általában nem lesz táboruk.
Amúgy a dio2 se mai gyerek,a 2001-es dátumával....
Sztem jól kifuttatták őket. Lassan ideje lenne valamit villantani.
Akár más stílusban is,mert nem fog örökké tartani a siker a Blizzardnak sem,ha túl sokáig hallgatnak.
Ha meg az időszerűségről van szó,akkor ennek a játéknak a hívei sincsenek elkényesztetve 1998 nem most volt...
Másrészt akik anno diablóztak most wowoznak -már ha tehetik-, mert az új,és kíváncsiak (voltak) rá.
Dio-ban már volt faxa karijuk ,így most wowban gyúrnak.
Ergo bármilyen játékot is jelentetnének meg. azzal más játékaiktól vonnának el közönséget.
Ami itt igazán kihívás az az,hogy olyan játékot fejlesszenek,ami az adott kategóriában kirí a többi közül.
Ami tul.képp nem egyszerű...
....Klónt gyártani könnyű,de azoknak általában nem lesz táboruk.
Amúgy a dio2 se mai gyerek,a 2001-es dátumával....
Sztem jól kifuttatták őket. Lassan ideje lenne valamit villantani.
Akár más stílusban is,mert nem fog örökké tartani a siker a Blizzardnak sem,ha túl sokáig hallgatnak.
AMD 286 0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA 0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1
Elküldve: 2007. 02. 19. 21:10
Ez egy kicsit nekem zavaros! Először azt mondjátok hogy a Blizzard nem csinál konkurenciát magának, aztán meg azt hogy a D3 mint MMORPG "logikus evolúció" !!
Nos ha ez nem ellentmondás akkor mi az?
Jó lenne ha a találgatások és egyéb hozzászólások mellett egy kicsit reálisan és (logikusan) néznétek a dolgokat!
Ami nem logikus:
#1 Ha a Blizzard megcsinálja egyáltalán a D3-at, méghozzá MMO-ra, akkor a miért adta volna ki WoW-ot kiegészítőstül? Ez nem logikus
#2 Ha meg evolúciórol beszélünk, az nem azt jelenti hogy gyökerestül megváltoztatunk valamit, hanem továbbfejlesztjük a saját nemében. Szóval az evólúció mint MMO sem logikus
#3 Ha van egy "fejőstehenem" előfizetős, csak online, MMO-m, akkor nem csinálok még egyet ugyanarra a piacra, mert ez sem logikus!
Ami logikus:
#1 A Diablo mint szerepjáték megállja a helyét a SAJÁT piacán, ha annak rendje és módja szerint a saját játékosait és egyéb hasonszőrű játékok rajongóit célozza meg, nempedig egy már létező és uralkodó piacra akar betörni. Ehhez elég az ha nagyobb játékteret biztosítanak, rendesen felszerelve látvánnyal és hosszantartó játékélménnyel.
#2 Az hogy hasonlítgassunk 2 játékot egymáshoz, kicsit több kell mint az azonos gyártó, esetünkben Blizzard! A Diablo mint szerepjáték egyedi a saját nemében és ha a sikert gerántálni akarják, annak is kell maradnia, tehát szerepjátéknak, elérhetőnek, gondolok itt most az online és single player módra is.
#3 Az hogy előfizetősre csinálnának egy addig bevált kasszasikert nem épp kifizetődő! Nem minden Diablo fan lenne képes ezt megoldani. Ha azt kérdezed hogy a WoW-osok miért képesek, annak az a magyarázata hogy újdonság VOLT!
Már nem az, ráadásul köze sincs a Diablo világához. Aki ismeri és játszotta az ezt jól tudja!!
Ha egy kicsit is jártasak vagytok ebben a témában, akkor ezt gondoljátok át.
Senkit nem akarok ezzel megbántani vagy lehordani de komolyan. Nem muszály osztani a véleményem főleg így hogy egy meg nem született dologról trécselünk.
És különben is MAJD MEGLÁTJUK, VAGY NEM
Na szevasztok
Nos ha ez nem ellentmondás akkor mi az?
Jó lenne ha a találgatások és egyéb hozzászólások mellett egy kicsit reálisan és (logikusan) néznétek a dolgokat!
Ami nem logikus:
#1 Ha a Blizzard megcsinálja egyáltalán a D3-at, méghozzá MMO-ra, akkor a miért adta volna ki WoW-ot kiegészítőstül? Ez nem logikus
#2 Ha meg evolúciórol beszélünk, az nem azt jelenti hogy gyökerestül megváltoztatunk valamit, hanem továbbfejlesztjük a saját nemében. Szóval az evólúció mint MMO sem logikus
#3 Ha van egy "fejőstehenem" előfizetős, csak online, MMO-m, akkor nem csinálok még egyet ugyanarra a piacra, mert ez sem logikus!
Ami logikus:
#1 A Diablo mint szerepjáték megállja a helyét a SAJÁT piacán, ha annak rendje és módja szerint a saját játékosait és egyéb hasonszőrű játékok rajongóit célozza meg, nempedig egy már létező és uralkodó piacra akar betörni. Ehhez elég az ha nagyobb játékteret biztosítanak, rendesen felszerelve látvánnyal és hosszantartó játékélménnyel.
#2 Az hogy hasonlítgassunk 2 játékot egymáshoz, kicsit több kell mint az azonos gyártó, esetünkben Blizzard! A Diablo mint szerepjáték egyedi a saját nemében és ha a sikert gerántálni akarják, annak is kell maradnia, tehát szerepjátéknak, elérhetőnek, gondolok itt most az online és single player módra is.
#3 Az hogy előfizetősre csinálnának egy addig bevált kasszasikert nem épp kifizetődő! Nem minden Diablo fan lenne képes ezt megoldani. Ha azt kérdezed hogy a WoW-osok miért képesek, annak az a magyarázata hogy újdonság VOLT!
Már nem az, ráadásul köze sincs a Diablo világához. Aki ismeri és játszotta az ezt jól tudja!!
Ha egy kicsit is jártasak vagytok ebben a témában, akkor ezt gondoljátok át.
Senkit nem akarok ezzel megbántani vagy lehordani de komolyan. Nem muszály osztani a véleményem főleg így hogy egy meg nem született dologról trécselünk.
És különben is MAJD MEGLÁTJUK, VAGY NEM
Na szevasztok