HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#621 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 29. 10:56

TQ-val az volt a nagy baj hogy se fule se farka jatek. Diablo-t a magaval ragado tortenet (ami minden Blizzard jatekra jellemzo) miatt alig lehet abbahagyni, minidg van benne valami fordulat vagy rejtelyes misztikum amit ki lehet deriteni. A gotikus, nyomaszto atmoszfera meg magaval ragado.
TQ abbol allt hogy menjel elore aztan ott majd talalsz jobb felszerelest. RPG-kent semmi gond nincs vele, jo kis cuccok, mobok, valtozatos felszerelesek es skillek. Csak eppenseggel a tortenetet es az eros atmoszferat dobtak a kukaba igy a tapolason kivul nem maradt mas abbol a jatekbol. De tapolni a Diablo-ban is lehet, csak ott stilusosan.

Sacred 2-ben remenykedem, a Rise of the Argonauts-t meg majd jol megoli az Unreal Engine a fos mosott szineivel meg low-res texturaival. Mar most ugy nez ki mint a Gears of War.

Idézet: BoGab - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 10:51

De már jönnek a messzemenő következtetések, a fikatenger. Sacred vs tq vs dio3 analizálás és újabb fikatenger, egymás leugatásával fűszerezve...

Erre valo a forum. Tolem beszelhetunk a Diablo lore-rol is, a Horadrim es a het gonosz torteneterol de nem hiszem hogy sokakat erdekelne a dolog.

Szerkesztette: N.M.I. 2008. 06. 29. 10:59 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#622 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 10:59

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 10:56

TQ-val az volt a nagy baj hogy se fule se farka jatek. Diablo-t a magaval ragado tortenet (ami minden Blizzard jatekra jellemzo) miatt alig lehet abbahagyni, minidg van benne valami fordulat vagy rejtelyes misztikum amit ki lehet deriteni. A gotikus, nyomaszto atmoszfera meg magaval ragado.
TQ abbol allt hogy menjel elore aztan ott majd talalsz jobb felszerelest. RPG-kent semmi gond nincs vele, jo kis cuccok, mobok, valtozatos felszerelesek es skillek. Csak eppenseggel a tortenetet es az eros atmoszferat dobtak a kukaba igy a tapolason kivul nem maradt mas abbol a jatekbol. De tapolni a Diablo-ban is lehet, csak ott stilusosan.

Sacred 2-ben remenykedem, a Rise of the Argonauts-t meg majd jol megoli az Unreal Engine a fos mosott szineivel meg low-res texturaival. Mar most ugy nez ki mint a Gears of War.

A Rise of the Argonauts alatt nem Unreal Engine, hanem Unreal 3 Engine lesz.  ;)

#623 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 11:01

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 11:59

A Rise of the Argonauts alatt nem Unreal Engine, hanem Unreal 3 Engine lesz.  ;)

Mármint unreal engine 3 :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#624 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 11:02

Abba kéne már hagyni az összehasonlítgatást más játékokkal, egyrészt még alig van miről beszélni (aki az eddigi információból már tökéletesen tudja, hogy milyen lesz a kész játék, az előtt le a kalappal), másrészt olyan játékokkal hasonlítgatjátok össze, amik nem titkoltan Diablo klónok. Persze, hogy több ötlet, jobb grafika volt/van némelyikben, mint a 10 éves D2-ben, de a D3 valószínűleg új etalon lesz, a Blizzard neve nekem elég ehez.

#625 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 11:05

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 10:36

Dehat az a majd 2000000 ember biztosan mind hulye lama f.sz, aki megvette a Sacred-et, beleertve engem is...  :rolleyes:

bepe, zseniális vagy, hamar megszerettelek :Đ nem kell flamelnem és személyeskednem, mert saját magad alázod el; és mire ideérek már annyira hülyét csináltál magadból, mint amennyire én csináltam volna Belőled. maxirespect  :wub:

#626 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 11:08

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 10:37

A gondolatmenettel az az egy bibi van, hogy TQ2 100000%-osan nem lesz, ugyanis az Iron Lore nem olyan regen csodbe ment. Helyette lesz Sacred 2, es Rise of the Argonauts ami igeretesnek mutatkozik.

Mert persze D2 eredeti fejlesztői közül is rengetegen fejlesztik a D3-at, és Blizzard North is van még :)
Ha csődbe ment, gondolom megveheti bárki a nevet.

Szerkesztette: HavocS 2008. 06. 29. 11:08 -kor

|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#627 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 11:42

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 11:05

bepe, zseniális vagy, hamar megszerettelek :Đ nem kell flamelnem és személyeskednem, mert saját magad alázod el; és mire ideérek már annyira hülyét csináltál magadból, mint amennyire én csináltam volna Belőled. maxirespect  :wub:

Jo nagy taho lehetsz te, hogyha ilyen hozzaszolasra futja toled. Es vajh mivel csinaltam volna hulyet magambol? Mert ahogy lattam, meg a Dio2-osok is elismertek, hogy sok mindenben jobbak az altalam emlitett game-ek, stb. De toled ennyi tellik, hogy idejossz, es mindenfele eszervek felhozasa nelkul belerugsz az emberbe es fikazod. Tudod, minek hivjak az ilyen embert? Gondolom kitalaltad, ugyhogy le sem kell irnom. Moderatornak pedig jelentem a szemelyeskedest. Koszonjuk a hozzaszolast!

#628 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 11:43

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 10:56

Erre valo a forum. Tolem beszelhetunk a Diablo lore-rol is, a Horadrim es a het gonosz torteneterol de nem hiszem hogy sokakat erdekelne a dolog.

Ja, már megint egy doxaszerű vélemény ami nélkülözi a tapasztalatot és realitást :o ...minek erőltetni ha fingod sincs a másikról? Hiányolod a darkos elemeket stb., a TQ kiegészítője (a leghosszabb act) Hádész alvilági színterein játszódik: sehol egy nyuszimuszi, búzamező stb. ellenben ott a styx, a holtak lelkei, kopár-holdbéli táj, dungeon-ok stb. A történet pedig a görög mitológiai elemekkel operál, ami legalább annyira érdekes, sőt, mint egy fiktív fantasy. A tápolásról meg annyit, hogy itt nem kell komplett tehéncsordákat levágni a cuccolás miatt. És akkor a 800x600 2d grafról már nem is beszélek  :Đ , mint volt dio-s gamer (ez volt az első origin game amit megvettem)  szerintem eleve baromság összevetni melyik a jobb alapon egy 1-2 éves TQ kaliberű gamával.  Szóval lehet fikázni csak értelmesen kellene.
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#629 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 11:45

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 11:05

Te aztan qrvara tudnal barkibol is hulyet csinalni, holott egyetlen egy igazai ervet nem hoztal fel az enyeim ellen, csupan a fika jon toled, es ismeretlenul lehulyezel masokat. Mert egy elvakult fan vagy, es nem is probalod felfogni azt, amit masok irnak mas game-rol, megha azok igazak is, es van bennuk racio. Gratulalok, egy kosar pillangonak tobb esze van, mint neked.

#630 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 11:49

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 12:42

Mert ahogy lattam, meg a Dio2-osok is elismertek, hogy sok mindenben jobbak az altalam emlitett game-ek

Ez hol is volt? :think:  :Đ

De SOK példát hozz fel, ha elismerték, hogy SOK mindenben jobbak :D
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#631 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 11:54

Idézet: bálesz - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 11:49

Ez hol is volt? :think:  :Đ

De SOK példát hozz fel, ha elismerték, hogy SOK mindenben jobbak :D

Nem hozom fel ujra, leirtam eleg sok hozzaszolasban az elozo oldalakon, olvass vissza. Nem fogom csak a te kedvedert megint lekormolni a fel oldalas posztokat. Egyebkent pedig itt befejeztem a postolast, anno nem ezert nyitottam ezt a topikot, hogy flame legyen belole, ha sokaig csinaljatok a balhet, be is zaratom egy moddal.

#632 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 12:06

Erősen gondolkozom rajta, hogy ideje lenne ezt a topikot bezáratni, és tiszta lappal indítani egy újat, kiemelve, hogy sacred/titan-quest flame ne legyen már többet, mert ez nem az a játék...

#633 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 29. 12:17

Teli lenne az is flame-el, maradjon csak ez a topik, majd akkor kell újat nyitni ha megjelenik a game.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#634 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 12:18

Na jó beszállok én is  :D

Játszottam a DioII-vel, Sacred-el, Tq-val. Mindegyiknek más a hangulata, más miatt jó, de nekem mind tetszett. A véleményem, hogy a Diablo az maradjon Diablo, a maga komor, melankóliás hangulatával, a Sacred 2 majd az első részre fog hajazni, a Tq-nek meg legyen olyan a folytatása szintén mint az első, azt kész. Nem kell, hogy egymásra hasonlítsanak, mindegyiknek van egy stílusa amit tartson meg.

Azt viszont nem értem miért kellett leugatni Valdy-t, ő nem azt akarta, hogy ha meggyújtunk egy szobát égjenek bent a szörnyek, és ne kelljen őket lehentelni, ő szvsz csak arra gondolt hogy mint hangulatfokozó, gyorsba elégnek a tárgyak, kiég a fű a tűzgolyó nyomán, gyorsan elég egy fa, szóval nem játékmenetet befolyásoló dolgokat, hanem csak hogy lehessen látni a harc nyomát. Sztem jó ötlet  :Đ

#635 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 12:29

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 11:45

egy igazai ervet nem hoztal fel az enyeim ellen

ok, megpróbálom még egyszerűbben, jól figyelj:

Idézet

az ubuntu szar, mert.. nem kék a háttér a desktopon! amúgy csak felraktam aztán leszedtem, igazából nem is használtam. de szar.

érted már? :)

#636 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 29. 12:35

idézet FAQ-ból:

Idézet

Will there be a single-player component in addition to multiplayer?

Yes. In addition to battling the hordes of the Burning Hells cooperatively with friends over Battle.net, players will be able to adventure through the world of Diablo III solo. More details on both the single-player and multiplayer experience will be revealed at a later date.

Szóval lesz SP rész ez jó hír sztem :)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#637 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 12:36

Idézet: f_you - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 13:18

Azt viszont nem értem miért kellett leugatni Valdy-t, ő nem azt akarta, hogy ha meggyújtunk egy szobát égjenek bent a szörnyek, és ne kelljen őket lehentelni, ő szvsz csak arra gondolt hogy mint hangulatfokozó, gyorsba elégnek a tárgyak, kiég a fű a tűzgolyó nyomán, gyorsan elég egy fa, szóval nem játékmenetet befolyásoló dolgokat, hanem csak hogy lehessen látni a harc nyomát. Sztem jó ötlet  :Đ

Köszi :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#638 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 12:37

Idézet: f_you - Dátum: 2008. jún. 29., vasárnap - 12:18

Na jó beszállok én is  :D

:nevet:

Szerintem is maradjon ez a topic, a 3000. hozzaszolas kornyeken ugyis nyilik majd egy uj. Addig meg kijon a Sacred 2 (es kiderul, hogy jo-e vagy sem mert az elso resz nekem bizony bejott csak eluntam) meg a Rise of the Argonauts a negativ kritikakkal (remelem ebben nem lesz igazam :)).

Ha AitD-t csinalnak a Diablo 3-bol akkor legyen benne loot-ot zabalo es aranyat szaró Bling Gnome is :smoker:
Meg latszodjanak meg a karaktereken a vagasok, serulesek (Sacred modra), es ha mar ugyis nagy szerepe lesz a tuznek akkor lehessen kenyeret sutni ha kifogyunk a health potion-bol (Arx Fatalis modra).
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#639 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 29. 13:06

A következő személyes megjegyzést pihenőre terjesztem fel minden résztvevő számára. Ha nagy a meleg, ki kell kapcsolni a gépet és elővenni egy sört a hűtőből.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#640 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 29. 13:14

elnezest, mire irtam akkora jelent meg a mod postja

most latom tul sokaig irtam :D

Szerkesztette: evone 2008. 06. 29. 13:15 -kor

macbook air 2014

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +