HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#801 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 02. 14:19

Ha igazi folytatas lesz, akkor nem lesz a jatekosnak ideje forgatni a kamerat, ha van ha nincs benne ilyen feature. :cool:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#802 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 15:15

Szerintem az iszonyat irritáló egy ilyen játékban, ha forgatni kell. Ha csak lehet, az nem baj, de ha már kell, akkor ahelyett, hogy haladnál, a fél idő csak a forgatással megy el. Mondjuk ha van egy automatikus forgató mód, az akár lehet jó is.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#803 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 16:14

lehet kamera tőlem csak nehogy azzal oldják meg az FPS módot is mint wowban mert berágok :Đ

#804 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 17:56

Jézusom..Mi van itt?Kameraforgatás,meg fps mód?Bakker, könyörgöm, ez diablo....Én örülök, hogy maradtak ennél a nézetnél (hálistennek, nem bas*akodik a kamera játék közben).Azt meg, hogy a színt meg csinálják-e...majd eldöntik, én ajánlom nekik :p Máskülönben nevezzék át WOW HNS-re... :rolleyes:
MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

#805 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 18:05

Én nem értem... Néhány (sok) ember egy feltupírozott Diablo2-őt akar, ami a színvilágát tekintve olyan mint az első rész. Könyörgöm, észre kellene venni, hogy változnak az idők, változnak az ízlések is. A D1 anno sokáig az első számú kedvenc volt a kazamatákban való mászkálás hangulata miatt, de amikor kijött a D2 a tágas külső területeivel, az is nagyon tetszett, nálam le is taszította a trónról a D1-et. Mivel ismerem a Blizzard játékait, elég sok megvan eredetiben természetesen, így joggal reménykedhetem, hogy bárhogy is fog kinézni a D3, mindenképpen az lesz a következő favorit.

Egyszerűen el kéne kezdeni hinni benne, hogy nem lesz elrontva a játék, de ha valaki a megjelenésig minden napját azzal fogja tölteni, hogy az összes megjelenő képbe, videóba beleköt, az valószínűleg a kész játékban is csalódni fog.

#806 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 18:05

hát ráközelítás van, ez már tuti... akkor valószínűleg forgatható kamera is lesz, bár annak alkalmazását nehezen tudnám megszokni (kb mint RTS-ben. mindig megőrültem hogy nem tudtam a bázisomnak melyik részét nézem éppen ha elforgattam a kamerát) :D

#807 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 18:55

Idézet: DOOMER - Dátum: 2008. júl. 2., szerda - 18:05

hát ráközelítás van, ez már tuti... akkor valószínűleg forgatható kamera is lesz, bár annak alkalmazását nehezen tudnám megszokni (kb mint RTS-ben. mindig megőrültem hogy nem tudtam a bázisomnak melyik részét nézem éppen ha elforgattam a kamerát) :D

Állítólag izometrikus lesz, és zoom olható, azt slussz, ami szerintem is kevéske, de ha forgatható lenne a srácoknak (50 fő)  jobban ki kellene dolgozni a map okat , amire nyílván nem volt-lessz elegendő az az 5+2 év. :Đ
Amúgy forgathatóság amellet hogy szabadabb játékélményt biztosít, sok színt visz a dolog PvP-s részébe...

Szerkesztette: Romoto 2008. 07. 02. 18:56 -kor

Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#808 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 19:20

Én viszont örülök az izometrikus nézetnek, nincs szükségem a forgatásra sem. A d2-ben is láttam mindent, amit kell, gondolom itt sem lesz ez másként. Nekem nincs kedvem kameraállítgatással szöszölni, ahelyett, hogy osztanám a jónépet :Đ
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#809 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 19:25

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. júl. 2., szerda - 18:05

...

Egyszerűen el kéne kezdeni hinni benne, hogy nem lesz elrontva a játék, de ha valaki a megjelenésig minden napját azzal fogja tölteni, hogy az összes megjelenő képbe, videóba beleköt, az valószínűleg a kész játékban is csalódni fog.

Summ ez nem ilyen ecceru, sok developerrel elentetben a Blizz nem sz@rja le magasrol nagy ivben a players feedbacket igy ha MOST sirunk az miatt ami nem tetszik akkor van esely a valtozasra. Es itt nem csak a szinvilagra gondolok, vannak mas dolgok is amik aggodalomra adnak okot :D

#810 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 19:54

En sem azt mondom, hogy nem lesz ubermegajo... csak azt, hogy esetleg a fanokat meghallgatva, lehetne megjobb. Esetleg...

#811 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 20:02

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. júl. 2., szerda - 18:05

Én nem értem... Néhány (sok) ember egy feltupírozott Diablo2-őt akar, ami a színvilágát tekintve olyan mint az első rész. Könyörgöm, észre kellene venni, hogy változnak az idők, változnak az ízlések is.

Ezzel nem értek egyet. A WarCraft 3-at is rengetegen szidták (szidják) a túl cuki grafikája miatt. Ott is a Blizzard lépett egy új irány felé és bár sok újítás - mint például az RPG elemek - tetszett a rajongóknak (ami mind lopás a Warlords Battlecry-ból de ez most nem tartozik ide) a képi világát nem nagyon szerették.

Most ahogy kinéz a Diablo 3 az nem rossz de sokkal jobbá tehetnék ha nem a WoW-ról vagy a Mythos-ról akarnák mintázni. Attól hogy a Warcraft univerzumot bugyutává tették, a Diablonál még nem kellene ezt eroltetni.

De ott van megint a StarCraft 2, hogy nekikesett a rajongótábor. Most is szornyen néz ki, a Zerg kolónia minden csak nem félelmetes/undorító látvány mint az elso részben.

EDIT: 16000 aláírás...

Szerkesztette: N.M.I. 2008. 07. 02. 20:04 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#812 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 20:08

Nekem bejön a sztárkraftkettő graf  :rolleyes:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#813 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 20:14

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. júl. 2., szerda - 20:08

Nekem bejön a sztárkraftkettő graf  :rolleyes:

Akkor te vagy az elenyészo kisebbséghez tartozol vagy nem játszottál sokat az elso résszel.

^ ez egyébként igaz a Diablo 3-ra is :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#814 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 20:21

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 2., szerda - 21:02

Ezzel nem értek egyet. A WarCraft 3-at is rengetegen szidták (szidják) a túl cuki grafikája miatt. Ott is a Blizzard lépett egy új irány felé és bár sok újítás - mint például az RPG elemek - tetszett a rajongóknak (ami mind lopás a Warlords Battlecry-ból de ez most nem tartozik ide) a képi világát nem nagyon szerették.

Most ahogy kinéz a Diablo 3 az nem rossz de sokkal jobbá tehetnék ha nem a WoW-ról vagy a Mythos-ról akarnák mintázni. Attól hogy a Warcraft univerzumot bugyutává tették, a Diablonál még nem kellene ezt eroltetni.

De ott van megint a StarCraft 2, hogy nekikesett a rajongótábor. Most is szornyen néz ki, a Zerg kolónia minden csak nem félelmetes/undorító látvány mint az elso részben.

Nézd...

Diablo 2.5M -> Starcraft 10M -> Diablo2 4M + LoD 2M -> Warcraft3 3M + FT 1M -> WoW 10M+ havidíjjas user.

Azért, mert a hc játékosoknak nem tetszik nem jelenti azt, hogy egy másik, nagyobb táborban nem fog nagyobb sikert aratni és annak a másik tábornak nem lehet jóval többet eladni. Ez üzlet és az a kérdés mi mozgat meg nagyobb tömeget, hogy lehet többet eladni és nem egyéni kívánságlista.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#815 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 20:22

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. júl. 2., szerda - 21:14

Akkor te vagy az elenyészo kisebbséghez tartozol vagy nem játszottál sokat az elso résszel.

^ ez egyébként igaz a Diablo 3-ra is :)

Kb két évet, még 97 környékén. Minden éccaka toltam. Multiban ofkorsz. Természetesen végig is toltam az alapot és a broodwarst is. De nekem a wc3 is tetszett, és igen wc1 és wc2 is megvolt. Mindegyiket minden oldallal végigtoltam singlében is.  :cool:

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#816 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 20:23

SC-ből a 10 milla nem véletlen fél koreának megvan  :Đ

Egyébként szvsz a legjobb multis rts.  :smoker:

Idézet

#817 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 20:27

[...]

Figyelj, harcoljatok, szerintem vonuljatok az utcára táblákkal esetleg molotov koktélokkal, de pont ti lesztek azok, akik nem fognak tudni örülni a majdan megjelenő játéknak, mert nem minden olyan lett, ahogy elképzeltétek. :D

Ezt a témát én hanyagolom, én annak is örülnék, ha a jelenlegi állapotában (két félkész kaszt, két pálya) már játszhatnék vele mondjuk egy demó formályában. :p

#818 Felhasználó inaktív   Romoto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 21:34

Idézet: bálesz - Dátum: 2008. júl. 2., szerda - 19:20

Én viszont örülök az izometrikus nézetnek, nincs szükségem a forgatásra sem. A d2-ben is láttam mindent, amit kell, gondolom itt sem lesz ez másként. Nekem nincs kedvem kameraállítgatással szöszölni, ahelyett, hogy osztanám a jónépet :Đ

Szöszölni? Aztat minek? Simán egérgörgő lenyom és  mozgat...
Antec Sonata Plus 550,GIGABYTE P35-DS3R,Core2Duo E6750,DDR2 PC8500 1066MHz 2GB GEIL BLACK DRAGON KIT,WD3200KS/AAKS WD 320GB,Galaxy 8800GT Coolermaster 512MB,Cooler Master HYPER TX2,Dell 2007WFP

#819 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 22:47

Ha pedig Diablo III: nemrég szép számú rajongó felháborodottságának petíció formájában adott hangot: azt szeretnék, hogy a Blizzard változtasson a játék jelenlegi formájában, és "cseréljék le a nyilvánvalóan WoW-ból átemelt ruhadarabokat, a képregényes stílust, a világos, vértelen helyszíneket egy gótikusabb, Diablo stílusára jobban emlékeztető világra". Ehhez csak egy megjegyzést fűznénk: Lut Gholein üdvözletét küldi.

#820 Felhasználó inaktív   TiWiNE 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 22:48

...

Nagyobb piacot tudnak igy lefedni, ahogy van , ki van ez talalva szvsz.

TF2 is jo igy "bugyutan"

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.