Én kinéztem magamnak az új kesztyűmet, 150 str, 80 vita, 55 allres, 7%AS, 8%CHC, 30% CHD - 1 200 000 000 gold
Ki a hóhér ad egyetlen tárgyért ennyit?
Tegnap jó volt az act3 run, ez a player 5 szerintem az ideális, a moboknak még kezelhető HP-ja van és sebzésben sincsenek olyan vad különbségek.
Ami viszont nagyon fura a barbárnál. Battle rage-t használok into the fray rúnával, critem 38.5% jelenleg. SP gamekben 3 mobnál már folyamatosan tudom spammelni a seismic slamet olyan gyakran procol a BR rúnája, hogy szinte folyamatosan van hozzá elég ragem. Viszont ha valaki van a csapatban jóval kevesebb rage-t tölt vissza, rendszeresen oda kell mennem mobokhoz és bash-t használni...
Azt nem tudjátok egyébként, hogy a life on hit pontosan hogy műxik olyan támadások esetén, aminek van extra sebző hatása? Pl. bash + punish, ha használod a skillt kapsz még 2 db ütést a main attack mellé, mindkettő 20% weapon damot tud. Ilyenkor a teljes life on hit értéknek érvényesnek kellene lennie mindkét + támadásra, vagy nem? Azt vettem észre, hogy nem így van és csak a life steal műxik ilyenkor, ami azért kicseszés. Seismic+rumble ugyan ez, ott még 2-3 "ticket" kapsz, de a life on hit itt sem érvényesül, ahogy látom.
Örülnék annak is, ha lenne valami wow szerű scrolling combat text beállítás, amivel át lehetne variálni a jelenlegi rendszert, mert a kari miatt gyakran egyáltalán nem látod a bekapott sebzéseket és a gyógyítás mértékét.
Szerkesztette: Nevl 2012. 10. 25. 08:38 -kor