HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#5081 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 11. 15. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor - Dátum: 2012. 11. 14. 22:34

végre valami használható:

...

így van 97692 sebzésem...

Hátakkor még van hova fejlődni :p :Đ
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#5082 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 15. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 11. 15. 10:08

Na jó, de te is maximalista vagy, meg Tibe is. Mondjuk veletek legalább kényelmes a tankolás, mert hoztok egy teherautónyi dps-t... :D
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#5083 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 15. 10:27

Érdekes, hogy act2-ben mostanában szerencsém van, 4 runból 3X esett mp 5 mellett kulcs és 3 legendary-t találtam. 1 run: mines WP körüli rész tisztítás, itt a teljes területen 3 vagy 4 rare pack mindig van. Utána road to alcanus vagy mi, ott 1 pack és esélyes a goblin. Végül oasisnál összeszedem, ha kell utolsó NV stacket+sok rare killt. Végül a főgenyát is leölöm.

Utóbbi azért necces, mert ha kicsit fáradt vagy és elnézed a meteor showert KO van egyből...
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#5084 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 11. 15. 10:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2012. 11. 15. 10:27

Érdekes, hogy act2-ben mostanában szerencsém van, 4 runból 3X esett mp 5 mellett kulcs és 3 legendary-t találtam. 1 run: mines WP körüli rész tisztítás, itt a teljes területen 3 vagy 4 rare pack mindig van. Utána road to alcanus vagy mi, ott 1 pack és esélyes a goblin. Végül oasisnál összeszedem, ha kell utolsó NV stacket+sok rare killt. Végül a főgenyát is leölöm.

Utóbbi azért necces, mert ha kicsit fáradt vagy és elnézed a meteor showert KO van egyből...

Vmi történt vagy csak a csillagok állásától, de tegnap 1 kört mentünk mp5 act3-ban és 3 legend esett ebből 1 ami jó ami egy oculus ring a többi crap. De meglepett a dolog így is. Tibenek is esett 3 legend, Neuronak 2, a másik wiznek 1 set. Blizzék tekergettek a leg dropp potin :)
jCage: ;) :)
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#5085 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 15. 10:45

délután fél 5 körültől jön valaki?
kulcsolhatnánk meg minden ...
yooccoo#2929

#5086 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 15. 12:28

Üzenet megtekintéseIdézet: yooccoo - Dátum: 2012. 11. 15. 10:45

délután fél 5 körültől jön valaki?
kulcsolhatnánk meg minden ...

Én pont melózom akkor, csak este leszek Onlány :Đ

#5087 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 15. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 11. 15. 10:08

elvetemült kocka :p te tolod nonstop, én csak akkor, ha kedvem van hozzá.

Szerkesztette: DGabor 2012. 11. 15. 15:45 -kor

Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#5088 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 11. 15. 16:44

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor - Dátum: 2012. 11. 15. 15:44

Hát pedig nem, ok hogy kb. minden nap vagyok de max 1-2 órát vagy még annyit se 'szal nincs kockulás részemről :)
Én is csak akkor megyek ha kedvem van ofc :)
Kép

#5089 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 15. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2012. 11. 15. 10:27

black canyon 1-4 elite
alcarnus 1-2 elite

konnyu elite lehetoseg meg, ha rosszat dob a kocka (2 valor)

ruined cistern 1-2? (ebben nem vagyok biztos, egy biztosan)
sewers of caldeum 1-3
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#5090 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 16. 00:11

Üzenet megtekintéseIdézet: DGabor - Dátum: 2012. 11. 15. 15:44

Ha nincs kedvem én se tolom... :cool2:

#5091 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 16. 08:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Lufinyul - Dátum: 2012. 11. 16. 00:11

Ha nincs kedvem én se tolom... :cool2:

nem is tudom, ki mondta, hogy csak este lesz ... :laugh:
yooccoo#2929

#5092 Felhasználó inaktív   Jcage 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 16. 10:06

Üzenet megtekintéseIdézet: yooccoo - Dátum: 2012. 11. 16. 08:42

nem is tudom, ki mondta, hogy csak este lesz ... :laugh:

Néha felugrik Tibe napközben is, begyűjt egy 100 millás set cuccot, aztán már megy is... :D :D :D
"A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet..."

#5093 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 16. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jcage - Dátum: 2012. 11. 16. 10:06

Néha felugrik Tibe napközben is, begyűjt egy 100 millás set cuccot, aztán már megy is... :D :D :D

:cool2: :D

#5094 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 16. 12:34

Wizem über rdy, csak még kis paragon lvl kéne neki :)

:lollypop: :bunny:

#5095 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 11. 16. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Lufinyul - Dátum: 2012. 11. 16. 12:34

nagyon szép pukkantgatós wiz lett :) gz
paragonozni meg majd gyere velem, pakkokat megfogod én meg learchonozom őket ;)
(legalább nekem nem kell fagyizni :) )

szerk: akkor már én is :
http://eu.battle.net...161/hero/564782

Egyelőre én megálltam itt egy ideje, túl sokba lenne bármilyen fejlesztés, még bekerül egy 100%-os emerald fegyóba, aztán dunno... kéne vagy 200 mill hogy érdemi dpst tudjak növelni, mert akkor nem csak 1 itemet kéne hogy cseréljek.
Nem is törpölök ezen sokat, inkább ha nincs közös parti a barbomat szintezem pár napja :)

Szerkesztette: Dan(td) 2012. 11. 16. 14:02 -kor

Kép

#5096 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 17. 15:40

Ha lát valaki 1m alatt Chantodo's Will wandot AH-ban, vegye már meg nekem, utólag kifizetem. Nagy kívánságaim nincsenek statokkal kapcsolatosan, socket kell, meg legyen olyan 950+ dps a sebzése, akkor már jobb lesz, mint a mostani. Szetbónusz miatt kellene, de tegnap-ma amire licitáltam, mind elment drágán, vagy lemaradtam róla (nem sokat vagyok online ugyebár).

#5097 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 17. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 11. 12. 16:09

?

most már kíváncsi lennék mi volt neked az "endgame" a korábbi részekben. csak nézelődni kevesen mentek le a bányába pl...

Kérlek, olvasd el mégegyszer, amit írtam! Abból kiderül a válasz.

Röviden: az "endgame" számomra azt jelenti, hogy nincsen "vége" a játéknak. Hanem bármikor feltelepítem, szívesen játszom vele. Ahogyan írtam fentebb, az első rész abszolút mértékben ilyen.

A második rész pedig említésre sem érdemes. Abban nincsen "endgame", mert single player szempontból közel értékelhetetlen a játék. Illetve az "endgame" valóban valaminek a végét jelenti; jelen esetben arra jó volt, hogy "normal" fokozaton a sztorit végigvigyem egy varázslóval, majd a druida karakterrel is. (De hát ezt is említettem fentebb.)

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2012. 11. 13. 09:37

Piftuka, a gond ott van, hogy D2-nek nagyrészt a multi adott értelmet. SP-ben azért untad el, mert amikor már harmadszorra kell bejárnod az a szemét véget nem érő dzsungelt és a saját magad által talált tárgyakkal két mp alatt kivégeztek hellen a kis köpkögő goblinok, elveszik a játék varázsa.

Igen, éppen arról beszélek, hogy single player szempontból nagy csalódás volt a játék. A varázsa számomra ott veszett el, amikor a "nightmare" fokozaton "rá akart kényszeríteni" az egyhangú játékmenetre.

Mégpedig az elcseszett skillfa miatt, mert a játékban magasabb szinteken kb. 2 skillt kellett felfejleszteni maximális szintre, és végig azt a kettőt ismételgetni. Ez dögunalom, még egy hack & slash játéktól is, amelynek az elődje etalon volt ilyen szempontból. (Én a varázslóval kb. 18-20 skillt rendszeresen használtam, így változatos volt a játékmenet.)

Ellenben multiban 1-2-3-8 haverral együtt tudtatok haladni, egy karakter felhúzása bejáratott csapattal lvl70 körüli szintre 3-4 óra alatt megvolt és onnantól tudtatok űberezni, cow lvlezni, vagy csak szimplán bohóckodni valamelyik actben. Mindig találtunk valami elfoglaltságot és elég jó csapat verődött össze.

Nem kétlem, hogy így van. Sőt, biztos vagyok benne. Ellenben multizni nekem ott volt a MOH:AA, majd az SWG. Bőven elégséges volt ilyen (és minden más) szempontból. Ezért maradt ki a Diablo2 kooperatív része számomra.

D3 sem fog hosszabb távon lekötni, ha nem játszol másokkal: története kb. nincs, end-content még csak most kerülget bele a szinte havonta érkező mega patchekkel, pvp jó lenne, bár ettől picit félek.

Végigjátszom, aztán majd meglátom. ;-) A sztori tényleg egy rossz vicc, ráadásul sajnos jóval előre kitalálható, ezt már most látom, de ez van. Azért én nem rohanok végig a játékon. Rutinus RPG és kalandjáték rajongóként azért maradok a nyugodt, "felfedezős" stílusnál. :-)

A PvP... őszintén? Több év "profi" MOH:AA-zás, majd azt követő SWG-zést követően kijelenthetem, hogy a PvP az a "k*rvaanyázók" játéka.

Ott indul a sztori, hogy "balansz" soha nem valósulhat meg egyetlen játékban sem, ahol különféle karakterek "feszülnek" egymásnak. Ha teljesen egyforma lenne minden karakter összes tulajdonsága, összes felszerelése, mindez garantáltan azonos sebességgel futó játék és internetkapcsolat mellett, az jelenthetne "balanszot". Abban az esetben dönthetne egy-egy PvP az egyéni "képességekről" (ami valójában nem több, mint hogy kinek van jobb reflexe).

Mivel mindez nem valósul meg, ezért ez a történet mindig is az abban résztvevő játékosok "sírás-rívásáról" szólt, valamint arról, hogy egymást olyan szitokszavakkal illetve eresztik ki elfojtott frusztrációjukat, amit a nyomdafesték nem bír el.

A multiplayer FPS-ektől ez vette el örökre a kedvemet. Annak pedig örülök, hogy az SWG-ben eltöltött ~7 év alatt végig kimaradtam a PvP-ből.

A Diablo-ban sem hiányzik nekem ez.

(A kooperatív multiplayer játék viszont tényleg jó móka lehet. De az is csak akkor, ha szigorúan kikapcsolódás céljából történik.)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5098 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 17. 16:28

A játékban én is elkezdtem egy ideje AH-zni. Viszonylag az elején találtam egy "piaci rést", amelynek lényege, hogy az általam talált alacsony szintű (1-9, majd 13-17) "Monk/Demon Hunter/Witch Doctor only" tárgyakat jó áron (értsd nem drágán) feltöltöm.

Nem ritkán 1-2 perc alatt elvitték, elviszik ezeket. 4.990 és 29.990 arany közötti áron adom. Hozzáteszem, hogy nem ritkán "über" cuccot töltöttem fel, mert többször találtam olyan tőrt és nyílpuskát, amelynek a DPS-ese 5-6-al magasabb volt (lvl 9 alatti tárgyakról beszélünk!), mint az AH-ban található legjobb hasonló tárgyé sebzése.

Feltételezem, hogy sok pénzzel rendelkező rutinos játékosok veszik meg ezeket a második/sokadik karaktereik számára, mert ezekkel még gyorsabban tudnak haladni.

Az világos, hogy a tőr és a nyílpuska a legnépszerűbb valamiért, de természetesen páncélrészeket is adtam el.

Így sikerült több százezer aranyat keresnem. Gyakorlatilag a zömét ezzel a kereskedelemmel. Viszont muszáj volt az AH-t elkezdenem, mert egy idő után semmi normális tárgyat nem találtam, így fontos volt az erősebbeket ott megvennem.

Íme a jelenlegi, Wizard karakterem

Egy jó Bracer kellene még, de sajnos éppen lecsúsztam róla, pedig kettőre is licitáltam. (Sajnos a licitálás hátránya, hogy a győztes licit az utolsó percekben fut be, és ha akkor nincsen éppen az ember a gép előtt...)

Furcsa módon ennél még jóval gyengébb öltözetben nagyon erős volt a karakterem. Butcher-t olyan könnyen és gyorsan nyomta le, hogy szinte lelkiismeretfurdalásom volt. És ötvenvalahány mobot csaptam le "egyszerre".

Aztán elérkeztem ACT II-re, és főleg a Kuule féle küldetésssorozatban, azt vettem észre, hogy a fő támadásomból 3-4 is kellett az egyes moboknak. Ezért cseréltem jobbra (és még jobbra) a felszerelést.

Ennek ellenére azért nem annyira hatékony a karakter, mint alacsonyabb szinteken. Szóval elég "hullámzó" a nehézség.

Kiesett első "Legendary" tárgyam is, bár jellemző módon vacakabb nem is lehetett volna. :-) Egy "Moonslayer" nevű tőr volt, de a DPS alapján minimum 50 jobb volt nála a bazárban. Potom 9.990 aranyért adtam el.

Ehhez kapcsolódik a kérdésem:

- Mit jelent egyes "Legendary" tárgyak neve mögött a "Legacy" kifejezés a gyakorlatban? Láttam, hogy ezeknek a tárgyaknak van normál nevű, és "(Legacy)" szóval kiegészített nevű változata.

Ráadásul pl. a varázslóm által jelenleg használt "Born's...." set tárgyak esetében még az utótag is eltér. Mi a jelentősége ennek?
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5099 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 17. 18:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 11. 17. 16:28

- Mit jelent egyes "Legendary" tárgyak neve mögött a "Legacy" kifejezés a gyakorlatban? Láttam, hogy ezeknek a tárgyaknak van normál nevű, és "(Legacy)" szóval kiegészített nevű változata.

Ráadásul pl. a varázslóm által jelenleg használt "Born's...." set tárgyak esetében még az utótag is eltér. Mi a jelentősége ennek?

a legacy itemek korábbi verziói a mostani tárgyaknak. miután volt egy nagy ráncfelvarrás a legendary és set itemek között, a régi itemek nem kapták meg az új tulajdonságokat, csak ami a patch után esett, ezért lett ezekből legacy.

legacy itemek többet nem eshetnek, csak az van ami még a piacon mozog. bizonyos esetekben rohadt drágák mert olyan tulajdonságokat adnak amit ma már nem lehet összekaparni (pl nati).

az utótagnak nincs szerepe,az egy setbe tartozó tárgyak darabjainak más-más a neve.

Szerkesztette: DOOMER 2012. 11. 17. 18:17 -kor

#5100 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 11. 20. 09:45

Cage, merre vagy? :) Mi lesz a délelőtti kulcskereséseinkkel? Egyedül uncsi.... :D

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.