HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo 3

#5401 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 29. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Péntek - Dátum: 2012. 12. 29. 11:33

Ezzel vigyázni, a chantodo'a wand is fekete háttérszínű, de a +fire dmg miatt azzal csak korlátozottan működik a mutatvány.

Ja és érdemes még Storm Crow-t is használni, azon is van 7-8% lightning dmg :)

jaja olyan mhand kell ami black dam + min-max damos semmi elemental sebzés.
Tal amu is ad +% ele damot az is jó, de abból a chc-s elég drága így az nálam kiesik. Crow? ja de azt chcvel lenne értelme úgy meg tuti szép summa :) de thx a tippet jó 5let :)
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#5402 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 29. 17:02

Mi kell ahoz, hogy damage reflect ne öljön meg azonnal... Kipróbáltam archont+storm armort (előtte egy arcane hydra is le lett téve), és egy reflectes packon 2 másodpercig éltem.

Blood Magic rúnás Magic Weapon úgy néz ki, hogy nagyon nem elég, mellette sajnos összesen csak 300 körüli life-on-hitem van. Bármilyen LoH-os, socketes, intelligence-es fegyver a nagyobbat sebző kategóriában túl drága, ráadásul a Chantodo szetet lecserélni se nagyon akarom, mert a szetbónusz is jó, de önmagában se rosszak az "alkatrészei".

A fentebb említett fejlesztési módnak is betesz, hogy egy nagyobb average damage-os és 8%-nál nagyob crites (Chantodo ugye 10-es) Triumvirate 30+ millió, és akkor még nincs fegyverem hozzá.

#5403 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 29. 18:09

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 29. 17:02

Mi kell ahoz, hogy damage reflect ne öljön meg azonnal... Kipróbáltam archont+storm armort (előtte egy arcane hydra is le lett téve), és egy reflectes packon 2 másodpercig éltem.

Blood Magic rúnás Magic Weapon úgy néz ki, hogy nagyon nem elég, mellette sajnos összesen csak 300 körüli life-on-hitem van. Bármilyen LoH-os, socketes, intelligence-es fegyver a nagyobbat sebző kategóriában túl drága, ráadásul a Chantodo szetet lecserélni se nagyon akarom, mert a szetbónusz is jó, de önmagában se rosszak az "alkatrészei".

A fentebb említett fejlesztési módnak is betesz, hogy egy nagyobb average damage-os és 8%-nál nagyob crites (Chantodo ugye 10-es) Triumvirate 30+ millió, és akkor még nincs fegyverem hozzá.

stacked phys res, a reflectbol bejovo dmg phys alapu. res armor 1:10 aranyban lehetoleg
+sustain loh/ll formajaban a sebsezed nagysagatol fuggoen
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#5404 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 29. 19:11

Lehet, elértem azt a határt, ahol már life leech kell, nem life on hit, bár fene tudja. 148k sebzés van bufokkal, followerrel (maximum, amit ki tudok hozni, 156k pinpoint barrierrel, de inkább res kell), nem tudom, mennyi ll hozható össze egyszerűen, egy 3% még nem tűnik elégnek, mert infernon van 80% penalty, vagyis az aktuális ll=148000*0.03*0.2=876. Bár LoH-ból kevesebb van most (ugye 300), de legalább megvan, ll meg nincs.

Na mindegy, éppen néztem, RMAH-ban van pár euró balancom, majd nézegetem, hátha belefutok valami olcsóbb fegyverbe és/vagy Triumvirate-ba, aztán átvariálom kicsit a dolgokat.

#5405 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 29. 19:25

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 26. 16:09

Elsősorban karakterfüggő az infernal machine bossfight sajnos. Jó nagy dps kell, vagy túlélő kari (mondanám, hogy tankbarbár, de olyat se sokat látni már). Dps meg ugye majdnem kizárólag tárgyfüggő, az én felszerelésem nem nevezhető drágának, de azért olyan 20-30 millió már bele lett fektetve (beleszámítva az RMAH-s vásárlásaimat is).Plusz, szerintem hárman célszerű menni, ha esetleg hal valaki, akkor egy ember tud éleszteni, amíg a másik lefoglalja a bossokat.Ráadásul én még sose voltam ilyen fighton, jó lenne tapasztalt emberekkel menni, a tapasztalatlanságomat az infernal machine-ok hozzáadásával kompenzálom. :D

Én igazából arra gondoltam, hogy teljes csapattal menjünk. (Ma tudtam meg, hogy csak 4 a maximális létszám D3-ban.)

Biztos vagyok benne, hogy a tapasztalat hiánya itt nem sokat számít. Mert ebben a játékban adott területen maximum arra kell figyelni, hogy a legoptimálisabb skilleket állítsa be az ember. Aztán csak a bal és jobb egérgombokat kell nyomogatni.

Én közel 2 évet játszottam Lineage2-vel, majdnem 8 évet Star Wars Galaxies-al, és a béta időszaktól sok éven keresztül még a MOH:AA-val is. (Utóbbival még hivatalos ClanBase war-okon is.)

Mindig "support" karaktereim voltak. Nekem az igazi játékélményt az nyújtja, ha a segítségemmel a csapat diadalmaskodik.

Főleg a Star Wars Galaxies-ban Medic-ként volt nagy felelősség csapatban játszani és "instance"-okra, "boss fight"-okra menni, mert ott 8 játékos alkotott egy csapatot, és a saját skillek használatán (amely még a leegyszerűsített, "végső" SWG-ben is jóval összetettebb, lehetőségekben gazdagabb volt, mint a Diablo3-ban) kívül gyakorlatilag folyamatosan azt kellett figyelni, hogy a csapattársak HP csíkja milyen szinten van, és mellette a saját karakterre is figyelni, ami nem volt túl életképes a harcban.

Hidd el... megtanultam a társaimra figyelni! Ha esetleg közösen kalandoznánk Diablo3-ban, ki merem jelenteni, hogy nem lenne olyan - eddig számomra - ismeretlen szituáció, ahol azonnal ne találnám fel magamat.

Másfelől abszolút értem, hogy ez a játék ilyen. Itt a siker gyakorlatilag nem múlik máson, minthogy milyen felszerelést aggatunk a karakterekre.

Abban pedig sajnos nem jeleskedem, ez tény. Majd ha egyszer lesz nekem is megfelelő cuccom, megyek veletek. Ha pedig nem lesz, hát nem megyek. :-)

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 26. 17:51

alakul ez a nap, lvl 5 legendary 637k...

Üzenet megtekintéseIdézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 28. 19:27

DAFAQ? oOberaktam poénból 3 millára mert ennek nagyobb volt a dpse mint a bent levőknek, erre elvitték...

Gratula! A tanácsodat megfogadtam, és kiemelten a pickup radius-os cuccokat töltöttem fel most az AH-ba. Egy lvl33-as legendary Bracer-t előbb 10 millió aranyért hirdettem meg, de nem vitték el.

Másodszorra 2 millióért töltöttem fel, és seperc alatt elvitték. Gyanús, hogy talán 4-5 millióért is elment volna, de már mindegy. Így is örülök annak, hogy el tudtam adni.

Halkan jegyzem meg, hogy nem volt jobb Bracer annál ugyanezzel a névvel. Toronymagasan a legjobb volt minden statban.

Viszont beszéltem Summer-el és SirDan-al, és elmondtam nekik az elméletemet a "pickup" bónuszos felszerelésekről. Ugyanis alaposan átnéztem az AH kínálatát minden kategóriában, és rájöttem, hogy rengeteg ilyen tárgyat árulnak a játékosok, ráadásul sok jó darabot fillérekért... 2000-3000 aranyas áron. (Egy legendary esetében megfordult a fejemben, hogy megveszem, aztán kiteszem mondjuk 10 millióért, annyira jó statok voltak rajta. Aztán az olcsó ár ellenére mégsem vettem meg, mert - ahogyan említettem - rengeteg hasonló cucc volt az AH-ban.)

Ugyanakkor több elég jó, pickup bónuszos cuccom, nem is annyira drágán (értsd: párszázezer arany) napok óta eladhatatlan.

Fentiekből én arra következtettem, hogy:

1. Már eleve sok ilyen cucc volt az AH-ban, csak most megnőtt rájuk a kereslet, viszont csak és kizárólag azokat veszik meg, ill. viszik el gyorsan, amelyeken az egyéb statok is nagyon jónak számítanak.

2. Azért van ilyen sok pickup bónuszos cucc az AH-ban, mert mindenki rájött arra, amire Te is (miszerint a "farmerek" veszik ezeket a tárgyakat), és elárasztották az AH-t ilyenekkel. Ez pedig óhatatlanul lenyomta az árakat. (Nagy kínálat --> csökkenő árak). Ez magyarázza azt, hogy igen jó cuccok is olcsón vásárolhatóak meg.

Bárhogy is... az első esetben nagyon jó minőség, második esetben pedig nagy szerencse kell ahhoz, hogy sokat keressen az ember ezeken a cuccokon.

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 12. 29. 11:09

Más:Wizzard DPS növelésnek a témája jön(WOT):Egyértelmű, hogy a legnagyobb DPS-t 1hand+source-val lehet elérni. Nade milyen source? [..] Egy régi mondással zárnám D2-es időkből: ha már ütik a sorcid(wizardod) az már régen rossz ;)

Köszi az összefoglalót! Az a helyzet, hogy van Triumvirate source-om, kapásból 3 is. (Viszonylag olcsón vettem őket pár hete.) Az egyiken még socket is van.

Viszont másik wand-al együtt próbáltam, és jóval kisebb DPS-t adott az a kombó. A Chantodo's Will + Force a set bónusz miatt erősebb volt.

Ugyanakkor most, hogy már tudom, kardot kell keresni, "más a leányzó fekvése". Nagyon szépen megköszönöm, ha kölcsönadod a kardodat annyi időre, hogy kipróbáljam a saját Triumvirate source-ommal.

Ha tényleg annyival jobb, akkor én is fogok keresni az AH-ban egy ilyen kardot.

A páncél már inkább "fogós kérdés". Ezek a szettes, socket-es páncélok még mindig iszonyú drágák sajnos!
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5406 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 01:35

BTW... az említett "trükk" bármelyik egy kezes fegyverrel működik, vagy mindenképpen kard szükséges hozzá?

#5407 Felhasználó inaktív   Péntek 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 03:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 12. 30. 02:35

BTW... az említett "trükk" bármelyik egy kezes fegyverrel működik, vagy mindenképpen kard szükséges hozzá?

Bármilyen 1H fegyver jó.
Idézem Dan-t: "olyan _mhand_ kell ami black dam + min-max damos semmi elemental sebzés."

Szerk. értelemszerűen a +% elemental dmg módosító kétkezes fegyverekkel is működik, csak akkor nem lehet off-handed.

Szerkesztette: Péntek 2012. 12. 30. 03:18 -kor

#5408 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 13:55

Kép

Már infernora fel is szerelve :)

Kép

Kép
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#5409 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 30. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Péntek - Dátum: 2012. 12. 30. 03:16

Bármilyen 1H fegyver jó.
Idézem Dan-t: "olyan _mhand_ kell ami black dam + min-max damos semmi elemental sebzés."

Szerk. értelemszerűen a +% elemental dmg módosító kétkezes fegyverekkel is működik, csak akkor nem lehet off-handed.

Köszi a tippet! ;-)

Megfogadtam a tanácsokat, ráadásul nemrég lootoltam egy hasonló egy kezes buzogányt, így ez a jelenlegi "setup":

Karakter "Storm Crow" sisakkal, 1h "black damage" buzogánnyal, "Triumvirate" sourc-al

Tény és való, hogy a korábbi sisak + Chantodo's Will, Force kombóhoz képest nőtt a sebzés. (Igaz, csak kb. +2000 a "damage" érték.)

A sisak nem a legjobb, mert vannak dupla ekkora armor értékűek is, de "horror" árakon. A buzogányról hiányzik a Dani kardján megtalálható "Crit dmg" bónusz, ami nyilván sokat levesz a sebzésből, és szerintem az is világos, hogy még nagyobb lenne a DPS-em, ha lenne socket az összes ékszeremen, a páncél pedig 3 socket-es lenne, és ezek mindegyikébe egy-egy Intelligence bónuszos követ tennék.

Az mindenesetre látszik, hogy a fenti ötlettel növelhető a sebzés. Amit természetesen a játékosok zöme is tud, mert így már értem, hogy a Triumvirate source miért olyan drága (nekem nagyon nagy szerencsém volt a mostanival, bár a DPS-ét tekintve nem a legjobb), és az ilyen egy kezes fegyverek miért kerülnek 20-50-sokszáz millióba az AH-ban!

Tegnap ismét rászántam az időt, és végignéztem az összes egy kezes fegyvert, de ami a célra alkalmas lenne az megfizethetetlen.

Megjegyzem a fenti setup-al még nem próbáltam ki a karakteremet. A "főpróba" majd most következik.

#5410 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 31. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 12. 30. 18:35

Köszi a tippet! ;-)

Megfogadtam a tanácsokat, ráadásul nemrég lootoltam egy hasonló egy kezes buzogányt, így ez a jelenlegi "setup":

Karakter "Storm Crow" sisakkal, 1h "black damage" buzogánnyal, "Triumvirate" sourc-al
[..]
Megjegyzem a fenti setup-al még nem próbáltam ki a karakteremet. A "főpróba" majd most következik.

Nos Danival "karöltve" tegnap megvolt a főpróba is. Nagy meglepetés nem ért, amikor rá kellett jönnöm, hogy az igazán hatékony karakterhez nagyon jó minőségű páncélzat szükséges.

Dani kölcsönadta az ő fent említett kardját és source-át, és bár a jelenlegihez képest ~8500-al több lett a karakter sebzése, a gyakorlatban szó szerint alig láttam különbséget. Tehát az, hogy 35.000 a dmg, vagy 43.500 szinte semmit nem jelent.

Nyilvánvalóan más a helyzet ott, ahol 180.000-es sebzést állítunk szembe a 247.000-essel! (Dani karaktere az én fegyverzetemmel és a sajátjával kipróbálva.)

Ilyen sebzést viszont csak úgy lehet elérni, ha az ember a legjobb páncélokat és ékszereket aggatja a karakterére. Jól sejtettem, hogy a jelenlegi karakteremről nagyon hiányzik az a +5 socket (és az azokba illesztett Intelligence módosítók), amit a páncélokról és az ékszerekről szerezhetne a karakter.

A fő probléma a sokat szidott AH-val, illetve a jó tárgyak drop rate-jével van jelen esetben is. A szükséges felszerelés embertelenül sok pénzbe kerül az AH-n.

Mindezek miatt mondhatom, hogy a karakterem felszerelése most nagyjából végleges (hacsak nem futok bele valami "potya vételbe" és/vagy igazán csúcs minőségű loot-ba).

Support karakternek már így is jó. Tegnap a SirDan, JCage, Piftuka hármas Inferno MP7-en, Bastion's Keep-ben. Igaz, párszor lefeküdt a karakterem (szűk helyeken, ahol nem tudtam hová futni), de a folyamatosan a szörnyek alá (fölé) pakolt Blizzard, a mob-ok gyakori fagyasztása segített a srácoknak, hogy a nagy sebzésükkel gyorsan tudjanak "darálni". ;-)

Egy-két ütközet - olyan Elite pack-ok ellene, amelyeken még Dani is alig sebzett azok erős immunitásai miatt - kifejezetten élvezetes volt. :cool:

Szóval ilyen közös hentelésekben benne vagyok mindig. Ez az egyetlen értelme szerintem ennek az egyébként nagyon, nagyon gyengére sikerült játéknak. ;-)

Szerkesztette: Piftuka 2012. 12. 31. 10:19 -kor

#5411 Felhasználó inaktív   PoHoS 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 12. 31. 10:53

Majd ha leszel valamikor tudok kölcsönözni egy csukát. :) (számomra csizma eső volt az utóbbi pár napban. fire walkers, zunimassa, ice climbers)
Mostanihoz képest a pickup radiust elveszted, de nyersz vele mást.
Kép
A jó kolléga nem csak ígér, hanem be is tart.
D3 Battle Tag: PoHoS#2375

#5412 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 31. 13:36

Szilveszterkor mi mást csinálnék, újratelepítem a gépem (Win7 úgy döntött, hogy többet nem aktiválódik...).

Már a Diablo telepítését csinálom, de valami észvesztően lessú, DVD-ről rakom fel, már eljutott 10 perc alatt 0,2%-ig... Csak nekem vacakol, vagy ez tényleg ilyen lassú volt mindig is?

#5413 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 31. 15:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 12. 29. 11:09

[...]
Tehát ha vki DPS-re akar rámenni wizzel akkor kell egy black damage-os mainhand weapon + egy trium source.
Ajánlatos triumból legalább 240 avg-set beszerezni, ofc fegyveren nem árt a life stolen és a socket.
[...]

Na, nekem ez nem jött be, de legalább elköltöttem az összes pénzem.

Ime a két cucc, amit megvettem:
Kép

Eddig Chantodo szetet használtam, olyan erős közepes kategóriásat. A szetben ráadásul csak 80%-os gem van, az új fegyverben már 90% chd figyel. Monjuk a Triumvirate az elemental bonus sebzéseket véve a leggyengébb (5/5/5), de szegény ember vízzel főz.

Chantodo szettel a következő statok vannak (full buffal, followerel)
Intelligence: 2704
Attack speed: 1.92
Crit chance: 43.5%
Crit damage: 229%
Damage: 148164

Az új párossal ez így módosul
Intelligence: 2530
Attack speed: 1.31
Crit chance: 42%
Crit damage: 239%
Damage: 135554

Crit változás nem jelentős, ellenben iszonyat sokat buktam attack speeden és intelligencen, szóval a fenti teóriát módosítanám: fekete sebzésű fegyver is csak gyors lehet (dagger, wand, sword, többi felejtős) és ha van még rajta AS, akkor talán jobb. Intelligence pótlására nagyon sok esély nincs, a Chantodo a 130-as szetbónusszal ebben nehezen verhető.

Megpróbálom eladni a fegyvert, és szerezni valami hasonlót de gyorsabbat, de szerintem megszoptam, nem véletlenül tudtam megvenni az én anyagi helyzetemben is.

#5414 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 31. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 31. 15:12

Na, nekem ez nem jött be, de legalább elköltöttem az összes pénzem.[..]

Olvastad, amit fentebb írtam? Tekintettel arra, hogy a karaktered páncélzata azért elég korrekt... Megmondom, hogy mi a probléma!

Nincsen a fegyveren "Critical Hit Damage" bónusz. Amit Dani vett, azon van. Abszolút mértékben hülyeség, de a Diablo3 ezt is beleszámolja a karakter alapsebzésébe. Ami szerintem értelmetlen, hiszen a Critical Hit nem állandó "jelenség"... Én csak azt venném a karakter sebzésének, amit "normal" hit-ekkel tud produkálni.

S hogy honnan tudom, hogy beleszámolja? A fent is látható setup-omban használatos buzogányt előbb úgy adtam a karakterem kezébe, hogy nem volt benne a smaragd. Miután a smaragdot beleapplikáltam a fegyverbe, a karakter sebzése sokezer DPS-el megugrott.

Hozzáteszem, hogy fentiek mellett az "attack speed" bónusz is nagyon fontos (és nyilván szerencsés, ha minél nagyobb az Intelligence módosító a fegyveren), de ezeket a fegyvereket esélytelen megvenni "tudatos" vásárlóktól.

Éppen erről írtam korábban.... hogy valószínűleg más is rájött arra, amire Dani, és most 20-50 millió induló licit ár alatt nem is találsz olyan egy kezes fegyvert az AH-ban, amely "normal dmg"-es, és amelyen en van Int, +Crit Dmg%, Socket és Attack speed módosító is, ráadásul 900 feletti az alap DPS-e.

Márpedig Dani ilyet használ, és ilyet kellene nekünk is használni. Ehhez kell a szerencse... talán egyszer, valamikor olyan valaki tölt fel egy ilyen fegyvert, aki nincsen tisztában az árával. Illetve talán egyszer loot-olsz egy ilyet.

Mekkora esélye is van ennek?

Én addig is helyzettől függően használom a Chantodo's szettet, és a buzogány + Triumvirate kombót.

BTW... mennyiért vetted a Triumvirate-ot?

#5415 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 31. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 31. 15:12

Na, nekem ez nem jött be, de legalább elköltöttem az összes pénzem.
(...)

Használsz te DPS-kalkulátort? Pl. ezt itt. Nem árt tesztelni az új cuccokat, mielőtt sokat költesz rájuk. ;-)

#5416 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 12. 31. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 12. 31. 16:14

Nincsen a fegyveren "Critical Hit Damage" bónusz. Amit Dani vett, azon van. Abszolút mértékben hülyeség, de a Diablo3 ezt is beleszámolja a karakter alapsebzésébe. Ami szerintem értelmetlen, hiszen a Critical Hit nem állandó "jelenség"... Én csak azt venném a karakter sebzésének, amit "normal" hit-ekkel tud produkálni.

Ez így azért nem igaz, hiszen crit damage még több is lett a választott fegyverrel (ha nem is sokkal). A DPS kijelzésben benne van a szomszéd macska nyávogásának az attack speedre vonatkozó hatása is, így természetesen a crit is. A crit persze egy esély, nem fix érték (kis crit értéknél például azt jelenti, hogy inkább nem critel a támadás), ezért nem értem én se, hogy lehet beleszámítani a sebzésbe ilyen egyértelmű módon. Egy 1000 sebzésértéket tekintve valószínűleg igaz lenne az átlag dps.

Viszont nem is a crit önmagában a baj ennél a fegyverpárosításnál, hiszen nem azon alapult a dolog, hanem a black damage és a különböző tárgyakon lévő +% elemental sebzés kombója miatt kellene nagy sebzésnek lenni. Márpedig ez nálam elég sok:

Triumvirate: 3*5=15%
Tal Rasha szetbónusz: 3%
Zunimassa: 8%
Összesen: 26%

Ha jól számolom, ez a fegyver sebzését növelné meg ennyivel, vagyis 954 helyett lenne 1202. Na ez az érték kevés egy lassabb fegyver és az intelligence veszteség miatt.

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2012. 12. 31. 16:14

BTW... mennyiért vetted a Triumvirate-ot?

A fegyvert vettem 1,2millióért (sajnos már akkor gondolhattam volna, hogy nem véletlenül olcsó) a Triumvirate meg talán 2,5€ volt RMAH-ban, mindenesetre egy 90% emerald meg ez volt összesen 3€ körül (annyim volt kb).

#5417 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 12. 31. 19:58

Ejj, sry hogy nem pontosítottam, wizardnak legalább 1.4-es attack speedes fegyver ajánlott vagy gyorsabb. Sokat számít DPS-ben bizony, a spear az WD-knek jó pl.
sword,wand,dagger kell ennél lassabb fegyver csakis +as %-al jöhet szóba.
De természetesen gearből jövő as-el lehet javítani a spearen és akkor jó az de olyankor elgondolkodtató, hogy mivan ha a gearből jövő sok as egy gyorsabb fegyvert gyorsít? egyértelműen nagyobb a dps akkor.

Piftuka: van pár félreértés:
Mp3-an mentünk, mp7-et szólózni szoktam, lehet ez zavart meg mert beszéltünk róla, nade így végképp nemtudom milyen pakk volt az amit nem nyírtam ki 241k dps-el mp3-on csak sokára, lehet épp shoppoltam fent bastionban nemtom úgy tényleg lassú lehetett :Đ
Aprócska infó, de a kardomat találtam, bemákoltam biza :)
A karid meg jó support tud lenni :up: a wizard egyik legjobb support kari.

Szerkesztette: Dan(td) 2012. 12. 31. 20:07 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#5418 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2012. 12. 31. 20:05

Üzenet megtekintéseIdézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 31. 17:11

Ez így azért nem igaz, hiszen crit damage még több is lett a választott fegyverrel (ha nem is sokkal). A DPS kijelzésben benne van a szomszéd macska nyávogásának az attack speedre vonatkozó hatása is, így természetesen a crit is. A crit persze egy esély, nem fix érték (kis crit értéknél például azt jelenti, hogy inkább nem critel a támadás), ezért nem értem én se, hogy lehet beleszámítani a sebzésbe ilyen egyértelmű módon. Egy 1000 sebzésértéket tekintve valószínűleg igaz lenne az átlag dps.

Viszont nem is a crit önmagában a baj ennél a fegyverpárosításnál, hiszen nem azon alapult a dolog, hanem a black damage és a különböző tárgyakon lévő +% elemental sebzés kombója miatt kellene nagy sebzésnek lenni. Márpedig ez nálam elég sok:

Triumvirate: 3*5=15%
Tal Rasha szetbónusz: 3%
Zunimassa: 8%
Összesen: 26%

Ha jól számolom, ez a fegyver sebzését növelné meg ennyivel, vagyis 954 helyett lenne 1202. Na ez az érték kevés egy lassabb fegyver és az intelligence veszteség miatt.

A fegyvert vettem 1,2millióért (sajnos már akkor gondolhattam volna, hogy nem véletlenül olcsó) a Triumvirate meg talán 2,5€ volt RMAH-ban, mindenesetre egy 90% emerald meg ez volt összesen 3€ körül (annyim volt kb).

Ez a baj a set bónuszokkal ha váltasz róla számolni kell vele, de minden gear függő mint az is hogy pl. 130 int mennyi dpst-t ad.
Mivel van zuni cipőd kéne mellé mégegy zuni set darab, pl pox amivel pótolhatod a 130 int set bónuszt.
Az a másik bibi hogy a DPS-ed nagy hányadát az attack speed adta ami a chantodo wandból jött.
Amúgy nincs veszve a dolog pótold a kiesett AS-t gearből és nagyobb sebzést fogsz elérni.
Kép

#5419 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 01. 11:31

Ez így azért nem igaz, hiszen crit damage még több is lett a választott fegyverrel (ha nem is sokkal).

Értem. Ettől függetlenül hülyeségnek tartom, hogy a karakter "damage" értékébe beleszámít bármi olyan, ami nem fix és állandó. "Parasztvakítás" így az egész. Sebzés az, amit a karakter mindentől függetlenül, az adott fegyvernek köszönhetően állandóan be tud vinni.

Na hallod. Miért költesz pénzt erre a játékra? A Blizzard nem érdemli meg.

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 12. 31. 19:58

Ejj, sry hogy nem pontosítottam, wizardnak legalább 1.4-es attack speedes fegyver ajánlott vagy gyorsabb. Sokat számít DPS-ben bizony, a spear az WD-knek jó pl.
sword,wand,dagger kell ennél lassabb fegyver csakis +as %-al jöhet szóba.

Vannak üdítő kivételek. Nézd meg a jelenlegi setup-omat: Wizard Skorn fegyverrel

Nagyon olcsón (102.000 arany) vettem, és számottevően megnövelte az alapsebzést is. A 2,5-3x nagyobb critical hit-eknek köszönhetően pedig még hatékonyabb. Egyelőre még tesztelgetem, de hatásosnak tűnik.

Más kérdés, hogy RPG játékosként nagyon nem tetszik, hogy a varázslónőm egy barbárok kezébe való, óriási két kezes baltával hatékonyabb, mint varázspálcával. :glare:

Licitáltam egy 1300 DPS-es példányra is, amelyen 350 volt az Intelligence, de sajnos az utolsó pillanatban beírt 599.000-es tét kevésnek bizonyult. (Megjegyzem, előtte pár másodperccel még 200.000 alatt volt a licit.)

Annak nyilván még nagyobb lenne a sebzése. Majd nézem, hátha találok hasonlót.

Igaz... a mostanin a 316 Dexterity stat jelentősen megnövelte a "Dodge" értéket is, ami nagyon jól tud jönni.

Piftuka: van pár félreértés:
Mp3-an mentünk, mp7-et szólózni szoktam, lehet ez zavart meg mert beszéltünk róla, nade így végképp nemtudom milyen pakk volt az amit nem nyírtam ki 241k dps-el mp3-on csak sokára, lehet épp shoppoltam fent bastionban nemtom úgy tényleg lassú lehetett :Đ
Aprócska infó, de a kardomat találtam, bemákoltam biza :)

Tudom, hogy kardodat találtad. Ettől függetlenül óriási szerencse kell mindehhez. (Te és DGabor biztosan malacfarmot üzemeltettek. :-) Neki meg négyesével esnek a Legendary-k egy-egy rövidebb run során is.)

Ami a többit illeti... A kiegészítés jogos, egyúttal sajnálom, ha megsértettem az önérzetedet! Nem állt szándékomban, mindenesetre tény, hogy volt egy Elite csapat (kiegészülve vagy 40-50 egyéb monsztával), amelyet valós időben percekig tartott lenyomni hármunknak, és kellett taktikázni rendesen. ;-)

Gondolom "extra health", "resist all/immunity" jellemezte.

A karid meg jó support tud lenni :up: a wizard egyik legjobb support kari.

Különösen, ha ilyen ügyes játékos kezeli, mint én. :dance: :rock: :-p

#5420 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2013. 01. 01. 15:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2013. 01. 01. 11:31

...
Ami a többit illeti... A kiegészítés jogos, egyúttal sajnálom, ha megsértettem az önérzetedet! Nem állt szándékomban, mindenesetre tény, hogy volt egy Elite csapat (kiegészülve vagy 40-50 egyéb monsztával), amelyet valós időben percekig tartott lenyomni hármunknak, és kellett taktikázni rendesen. ;-)

Gondolom "extra health", "resist all/immunity" jellemezte.

Á semmi ilyesmiről nincs szó, de így már rémlik a szitu keepben volt szűk helyen két elite pakk ami frankón együtt dolgozott, egyik arcane frozen másik jailer dessecrator volt nem egyszer belebörtönöztek a fagyiba minket. :)
Kép

Téma megosztása:

• (361 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.