Idézet: SuMMeR - Dátum: 2012. 12. 26. 16:09
Elsősorban karakterfüggő az infernal machine bossfight sajnos. Jó nagy dps kell, vagy túlélő kari (mondanám, hogy tankbarbár, de olyat se sokat látni már). Dps meg ugye majdnem kizárólag tárgyfüggő, az én felszerelésem nem nevezhető drágának, de azért olyan 20-30 millió már bele lett fektetve (beleszámítva az RMAH-s vásárlásaimat is).Plusz, szerintem hárman célszerű menni, ha esetleg hal valaki, akkor egy ember tud éleszteni, amíg a másik lefoglalja a bossokat.Ráadásul én még sose voltam ilyen fighton, jó lenne tapasztalt emberekkel menni, a tapasztalatlanságomat az infernal machine-ok hozzáadásával kompenzálom.

Én igazából arra gondoltam, hogy teljes csapattal menjünk. (Ma tudtam meg, hogy csak 4 a maximális létszám D3-ban.)
Biztos vagyok benne, hogy a tapasztalat hiánya itt nem sokat számít. Mert ebben a játékban adott területen maximum arra kell figyelni, hogy a legoptimálisabb skilleket állítsa be az ember. Aztán csak a bal és jobb egérgombokat kell nyomogatni.
Én közel 2 évet játszottam Lineage2-vel, majdnem 8 évet Star Wars Galaxies-al, és a béta időszaktól sok éven keresztül még a MOH:AA-val is. (Utóbbival még hivatalos ClanBase war-okon is.)
Mindig "support" karaktereim voltak. Nekem az igazi játékélményt az nyújtja, ha a segítségemmel a csapat diadalmaskodik.
Főleg a Star Wars Galaxies-ban Medic-ként volt nagy felelősség csapatban játszani és "instance"-okra, "boss fight"-okra menni, mert ott 8 játékos alkotott egy csapatot, és a saját skillek használatán (amely még a leegyszerűsített, "végső" SWG-ben is jóval összetettebb, lehetőségekben gazdagabb volt, mint a Diablo3-ban) kívül gyakorlatilag folyamatosan azt kellett figyelni, hogy a csapattársak HP csíkja milyen szinten van, és mellette a saját karakterre is figyelni, ami nem volt túl életképes a harcban.
Hidd el... megtanultam a társaimra figyelni! Ha esetleg közösen kalandoznánk Diablo3-ban, ki merem jelenteni, hogy nem lenne olyan - eddig számomra - ismeretlen szituáció, ahol azonnal ne találnám fel magamat.
Másfelől abszolút értem, hogy ez a játék ilyen. Itt a siker gyakorlatilag nem múlik máson, minthogy milyen felszerelést aggatunk a karakterekre.
Abban pedig sajnos nem jeleskedem, ez tény. Majd ha egyszer lesz nekem is megfelelő cuccom, megyek veletek. Ha pedig nem lesz, hát nem megyek.
Idézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 26. 17:51
alakul ez a nap, lvl 5 legendary 637k...
Idézet: DOOMER - Dátum: 2012. 12. 28. 19:27
DAFAQ? oOberaktam poénból 3 millára mert ennek nagyobb volt a dpse mint a bent levőknek, erre elvitték...
Gratula! A tanácsodat megfogadtam, és kiemelten a pickup radius-os cuccokat töltöttem fel most az AH-ba. Egy lvl33-as legendary Bracer-t előbb 10 millió aranyért hirdettem meg, de nem vitték el.
Másodszorra 2 millióért töltöttem fel, és seperc alatt elvitték. Gyanús, hogy talán 4-5 millióért is elment volna, de már mindegy. Így is örülök annak, hogy el tudtam adni.
Halkan jegyzem meg, hogy nem volt jobb Bracer annál ugyanezzel a névvel. Toronymagasan a legjobb volt minden statban.
Viszont beszéltem Summer-el és SirDan-al, és elmondtam nekik az elméletemet a "pickup" bónuszos felszerelésekről. Ugyanis alaposan átnéztem az AH kínálatát minden kategóriában, és rájöttem, hogy
rengeteg ilyen tárgyat árulnak a játékosok, ráadásul sok jó darabot fillérekért... 2000-3000 aranyas áron. (Egy legendary esetében megfordult a fejemben, hogy megveszem, aztán kiteszem mondjuk 10 millióért, annyira jó statok voltak rajta. Aztán az olcsó ár ellenére mégsem vettem meg, mert - ahogyan említettem - rengeteg hasonló cucc volt az AH-ban.)
Ugyanakkor több elég jó, pickup bónuszos cuccom, nem is annyira drágán (értsd: párszázezer arany) napok óta eladhatatlan.
Fentiekből én arra következtettem, hogy:
1. Már eleve sok ilyen cucc volt az AH-ban, csak most megnőtt rájuk a kereslet, viszont csak és kizárólag azokat veszik meg, ill. viszik el gyorsan, amelyeken az egyéb statok is nagyon jónak számítanak.
2. Azért van ilyen sok pickup bónuszos cucc az AH-ban, mert mindenki rájött arra, amire Te is (miszerint a "farmerek" veszik ezeket a tárgyakat), és elárasztották az AH-t ilyenekkel. Ez pedig óhatatlanul lenyomta az árakat. (Nagy kínálat --> csökkenő árak). Ez magyarázza azt, hogy igen jó cuccok is olcsón vásárolhatóak meg.
Bárhogy is... az első esetben nagyon jó minőség, második esetben pedig nagy szerencse kell ahhoz, hogy sokat keressen az ember ezeken a cuccokon.
Idézet: Dan(td) - Dátum: 2012. 12. 29. 11:09
Más:
Wizzard DPS növelésnek a témája jön(WOT):Egyértelmű, hogy a legnagyobb DPS-t 1hand+source-val lehet elérni. Nade milyen source? [..] Egy régi mondással zárnám D2-es időkből: ha már ütik a sorcid(wizardod) az már régen rossz

Köszi az összefoglalót! Az a helyzet, hogy van Triumvirate source-om, kapásból 3 is. (Viszonylag olcsón vettem őket pár hete.) Az egyiken még socket is van.
Viszont másik wand-al együtt próbáltam, és jóval kisebb DPS-t adott az a kombó. A Chantodo's Will + Force a set bónusz miatt erősebb volt.
Ugyanakkor most, hogy már tudom, kardot kell keresni, "más a leányzó fekvése". Nagyon szépen megköszönöm, ha kölcsönadod a kardodat annyi időre, hogy kipróbáljam a saját Triumvirate source-ommal.
Ha tényleg annyival jobb, akkor én is fogok keresni az AH-ban egy ilyen kardot.
A páncél már inkább "fogós kérdés". Ezek a szettes, socket-es páncélok még mindig iszonyú drágák sajnos!