Idézet: Nevl - Dátum: 2014. 06. 12. 11:00
Meg kell adni, hogy a vizuális orgazmus garantált, minden skill látványos, a hangeffektek jók, a világ sekélyes, de jól fel van építve. A gond csak annyi, hogy blizzard megfeledkezett arról az apró, pici tényezőtől, hogy halad az idő és a játékos társadalom egyre bővül, egyre több szegmensre szakad és egyre magasabb a kollektív ingerküszöbe. Nem vagyok HC játékos, aki napi 3-4+ órát beletol a játékba (ritka esetektől eltekintve), de a mostani felállásban ez a játék számomra a majdnem két évtizeddel idősebb előd csilli-villi klónja.
A legnagyobb hibája, hogy elfelejtettek szórakoztató és változatos endgamet adni Diablo-nak, pedig nem kellett volna feltalálni a spanyol viaszt, kicsit fűszerezik építhető saját questekkel a grindot, 1-2 jópofa challenge itt-ott, több féle megidézhető űber lvl, achievementek, amiknek az ePeen növelésen kívül van konkrét haszna is (statok, extra paragon szintek, egyedi perkek, transmog lehetőségek), akármi.
Persze lehet szórakozni azzal, hogy a main karid mellett felhúzol X új altot és felgeareled őket, de a crusadert pl. minek szintezzem fel, ha T3-4 szintű gear jött össze neki már így is a barbárral? Az első 1-2 alkalommal poén lesz az új kaszt, meg lehet üvöltözni, hogy "FALLING SWORD", amikor szétcsapsz a mobok közt, de azért ez nekem kevés. Szintén nem érzem a késztetést, hogy 3-4 napnyi farm után összekaparjak a barbárnak még +0.0002% damage-t, sőt már az sem túlzottan hoz lázba, hogy találok valami itemet, amitől hirtelen használható lesz minden skillem minden rúnája egyszerre.
Persze ez rólam szól, de az is tény, hogy belőlem, azaz a casual gamerből – aki azt várná el, hogy egy AAA online játék, amit megveszel 30-50 EUR-ért 1-2 hónapnál tovább lekösse az embet – sokkal több van, mint HC gamerekből, akiknek az is élmény és motiváció, ha az a bizonyos plusz egy ezrelék dam bejön.
Pedig sztem a ROS-al nagy dolgot hajtottak végbe: feltalálták az élvezetes farmot.
A karidon meg nem csak +0.0002% damot tudnál faragni, eleve a sojodra 20% fireskilldam kéne, de egyedül a cindered olyan amit nem kell piszkálni a többit lehetne azért

Súgó
A téma zárva.