HWSW Informatikai Kerekasztal: Aki felmondta bármely internet szolgáltatónál... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Aki felmondta bármely internet szolgáltatónál... a szerződést az jöjjön be. THX! Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 23. 09:05

Na ez volt nálam is!!!
Itt szerződésszegést követtek el!

http://index.hu/vele...olvir/interest/
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#42 Felhasználó inaktív   athila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 23. 12:11

Idézet: Bilux - Dátum: 2005. febr. 23., szerda - 9:04

Három kérdésem lenne: 1. Négy napba telt mire mindezt kiderítették? 2. Miért van az, hogy mindig az ügyfelet nézik hülyének? Nem vagyok teljesen számítástechnikai analfabéta, vagy háromszor már újrainstalláltam mindent, amit lehetett. 3. Az első másfél hónapban miért működött tökéletesen a dolog, napi 3-5 óra folyamatos kapcsolattal, és miért nem működik most, 8-10 perc folyamatos kapcsolattal?

1. Be kellett volna jelentened rögtön, plusz ha vonal szakadozik, az látszik a modeme állapotjelző ledjein is.

2. Mert 99,9% ban mindig az ügyfél a hülye. Tisztelet a kivételnek.

3. Lesz ez még ígyse... :) Egyszercsak túlterhelődik valami --> bővítés lesz... utána valami mást hajtanak túl --> megincsak bővítés lesz...

Továbbá nem egy emberke mondta, hogy hiába fickándozol, fizetni fogsz, hát szerintem is...
Az előfizető kicsi halacska, lenyelik a szolgáltatók egészben, ha már megszívtad, akkor próbálj inkább nem idegeskedni rajta...

Eszembe jutott a Brian életéből, mikor az egyik "szabadságharcos" nő akart lenni és gyereket szülni...
A végén a főnök rászólt, hogy harcoljon ő a realitások ellen :)))
Kizárt dolog, mert nem tudom!

#43 Felhasználó inaktív   Hootmák 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 00:53

Egy ötlet. Nekem bejött egyébként :cool:
Mivel ott is emberek dolgoznak és döntenek, a helyzet a következö. Irj egy emilt, hogy életedben nagy változások álltak elö, nem tudod hogy is lesz ezek után, de sajnos önhibádon kivül nem tudod tovább vállalni a net elöfizetést. Ird le nekik, hogy betegség vagy hirtelen költözés vagy mitooomén. Aztán ecsetelgesd, hogy milyen kira volt pedig eddig a szolgáltatás, szakadásmentes meg 100%-os rendelkezésre állási idö és minden jo. Ja meg azt se felejtsd el leirni, hogy Te aztán becsülettel fizetted mindig idöre a csekkeket, semmi susmus nem volt az eltelt idö alatt.
Nekem igy sikerült visszamondanom az Inviteles ADSL-t, mert idöközben a cabelnet majd felére csökkentette a dijakat én meg igy oda akartam menni. Igaz, nekem még fizikailag nem volt bekötve a net, de a szerzödésem már másfél hónapja alá volt irva. Egy próbát megér, mondom hidd el, ott is emberek dolgoznak...
Nagy kalappal. :D
Ja és az emilt ne valami freemailes oldalrol küldd, hanem lehetöleg a sajátodrol, lássák mi is a dörgés.

ui.: Nekem az ügyfélszolgálatos még egy részvétemilt is küldött,meg hogy milyen rossz nekem, sajnálja a dolgokat  :D  :D  :D

#44 Felhasználó inaktív   kraek 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 04. 18:54

Halik!

Léccike segítsetek azzal kapcsolatban, hogy én egy rádiónetes szolgáltatónál kötöttem szerződést 2 évre. Most elköltöztem otthonról és a szolgáltató nem tudja utánnamhozni a netet. Akkor ezek után, ha felbontom a szerződést köteles vagyok-e fizetni nekik a 2 év és egyéb kedvezmények miatt, vagy pedig mivel nem tudják utánnam hozni a szolgáltatást, ezért csak simán felbontjuk a szerződést? Egyébként ők először azt mondták, hogy fizessek nekik 136 ezer ft-ot a 2 évből fentmaradó 1,5 év havi díjját. Aztán felhívtam, hogy nem ebben állapottunk meg még, amikor először mondtam nekik, hogy fel akarom bontani a szerződést. Most legutoljára pedig azt mondták, hogy akkor fizessek 35 ezret valami kedvezmények miatt. De így, hogy nem tudják utánnam hozni a szolgáltatást, kell fizetnem nekik egyáltalán valamit???

#45 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 19:04

Idézet: kraek - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 19:54

Halik!

Léccike segítsetek azzal kapcsolatban, hogy én egy rádiónetes szolgáltatónál kötöttem szerződést 2 évre. Most elköltöztem otthonról és a szolgáltató nem tudja utánnamhozni a netet. Akkor ezek után, ha felbontom a szerződést köteles vagyok-e fizetni nekik a 2 év és egyéb kedvezmények miatt, vagy pedig mivel nem tudják utánnam hozni a szolgáltatást, ezért csak simán felbontjuk a szerződést? Egyébként ők először azt mondták, hogy fizessek nekik 136 ezer ft-ot a 2 évből fentmaradó 1,5 év havi díjját. Aztán felhívtam, hogy nem ebben állapottunk meg még, amikor először mondtam nekik, hogy fel akarom bontani a szerződést. Most legutoljára pedig azt mondták, hogy akkor fizessek 35 ezret valami kedvezmények miatt. De így, hogy nem tudják utánnam hozni a szolgáltatást, kell fizetnem nekik egyáltalán valamit???

A velük kötött szerződésben keresd a dolgot. Ott egyértelműen le kell írják, mi van akkor ha a te okodból ellehetetlenül a szerződés.
A szerződést nem ismerve nem lehet okosat mondani erre.
Fizesd ki a 35e-Ft-t és örülj neki, hogy ilyen olcsón megúsztad a fentmaradó 1.5 évet.

#46 Felhasználó inaktív   kraek 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 03. 04. 19:32

Idézet: pgyafi - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 20:04

A velük kötött szerződésben keresd a dolgot. Ott egyértelműen le kell írják, mi van akkor ha a te okodból ellehetetlenül a szerződés.
A szerződést nem ismerve nem lehet okosat mondani erre.
Fizesd ki a 35e-Ft-t és örülj neki, hogy ilyen olcsón megúsztad a fentmaradó 1.5 évet.

Amit adtak szerződést, abban nincs benne ilyesmi, viszont hivatkozik az Általános Szerződési Feltételek-re. Ezt honnan lehet beszerezni? Gondolom a be kell mennem hozzájuk. Boáááá :) Azt mondod fizessem ki és még így jól is járok? Dehát nem az én hibám, hogy felbontom a szerződést...

#47 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 04. 20:13

Idézet: kraek - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 20:32

Dehát nem az én hibám, hogy felbontom a szerződést...

Igenis a te hibád jogilag, ugyanis te költözöl el, és te lehetítleníted el, hogy szolgáltassanak neked a másik helyen. Ők semmiképp sem hibásak!

Ők azzal számoltak, hogy 2 évig az előfizetőjük maradsz (ugyanazon a helyen), és ez nekik elég nagy bevételkiesés.

Egyik szolgáltatótól sem lehet elvárni, hogy ha te mondjuk Budapestről elköltözöl Kukutyinba, akkor átkérhesd oda a szolgáltatást.

A Chello és asszem az ADSL esetén is (a legtöbb szolgáltatónál) úgy működik, hogy ki kell pengetned a havidíjkedvezményeket valamint az elengedett bekötési díjat, és ha kaptál valami ajándékot (nyomtató, webcam stb.), akkor azoknak az árát is ki kell fizetned. Szóval nem olcsó mulatság ...

Pont ezért kell nagyon meggondolni, hogy hány évre köt az ember szerződést.

Szerintem is jól jársz azzal, ha kifizeted a 35 ezret, ez még méltányosnak is tekinthető.
Csak ekkor irass alá egy nyilatkozatot a cég vezetőjével vagy egy főmuftival, hogy a 35.000 Ft befizetése után nem támasztanak veled szemben semmi egyéb anyagi követelést, nehogy aztán meggondolják magukat és mégis bepereljenek ...

Ne kockáztasd meg, hogy behajtók keressenek fel, meg pert akasszanak a nyakadba, és utána 150.000 Ft-ot kelljen kamatokkal együtt kifizetned ...
Bár ha nagyon bátor vagy ...

Az ÁSZF-et általában közzé teszi minden szolgáltató a honlapján. Nézd meg, ott kell lennie.
Ha leírod, hogy melyik szolgáltató, én is utána nézhetek.

Szerkesztette: Adam84 2005. 03. 04. 20:19 -kor

#48 Felhasználó inaktív   kraek 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 03. 04. 21:03

Idézet: Adam84 - Dátum: 2005. márc. 4., péntek - 21:13

Igenis a te hibád jogilag, ugyanis te költözöl el, és te lehetítleníted el, hogy szolgáltassanak neked a másik helyen. Ők semmiképp sem hibásak!

Ők azzal számoltak, hogy 2 évig az előfizetőjük maradsz (ugyanazon a helyen), és ez nekik elég nagy bevételkiesés.

Egyik szolgáltatótól sem lehet elvárni, hogy ha te mondjuk Budapestről elköltözöl Kukutyinba, akkor átkérhesd oda a szolgáltatást.

A Chello és asszem az ADSL esetén is (a legtöbb szolgáltatónál) úgy működik, hogy ki kell pengetned a havidíjkedvezményeket valamint az elengedett bekötési díjat, és ha kaptál valami ajándékot (nyomtató, webcam stb.), akkor azoknak az árát is ki kell fizetned. Szóval nem olcsó mulatság ...

Pont ezért kell nagyon meggondolni, hogy hány évre köt az ember szerződést.

Szerintem is jól jársz azzal, ha kifizeted a 35 ezret, ez még méltányosnak is tekinthető.
Csak ekkor irass alá egy nyilatkozatot a cég vezetőjével vagy egy főmuftival, hogy a 35.000 Ft befizetése után nem támasztanak veled szemben semmi egyéb anyagi követelést, nehogy aztán meggondolják magukat és mégis bepereljenek ...

Ne kockáztasd meg, hogy behajtók keressenek fel, meg pert akasszanak a nyakadba, és utána 150.000 Ft-ot kelljen kamatokkal együtt kifizetned ...
Bár ha nagyon bátor vagy ...

Az ÁSZF-et általában közzé teszi minden szolgáltató a honlapján. Nézd meg, ott kell lennie.
Ha leírod, hogy melyik szolgáltató, én is utána nézhetek.

www.rnethungary.com ról lenne szó.
Egyébként a kölötzésseé kapcsolatban azért mondtam, mert egyik ismerősöm mondta, bár ő az axeleronál van, hogy elköltözött és felhívta őket és minden további nélkül utánnavitték az internetet, csakúgy, mint a matáv vonalat. Bár az új helyén is biztosan elérhető a szolgáltatás. De azért köszke a tanácsokat, akkor inkább kifizetem a 35 ezret, úgy érzem akkor így jobban járok. :) Köszike.

#49 Felhasználó inaktív   Magician 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 03. 30. 10:11

Akkor most lássátok én hogyan jártam.
Az Axeleronál kötöttem egy 1éves szerződést akcióban persze, nem is volt vele gondom csak elköltöztem. Kértem az áthelyezést, azt a visszajelzést kaptam minden OK. az áthelyezés időtartamára nem kell egy fillért se fizetni majd csak az áthelyezési díjat, csak köttesem be a vezetékes telefont. Jöttek a Matávosok és tőlük tudtam meg, miután bekötötték a telefont, hogy a mi utcánkan nincs ADSL és a közeljövőben nem is tervezik behozni. Az Axelero ügyfélszolgálatnál(1234) azt a tájékoztatást kaptam, amint kapok egy levelet tőlük hogy nem tudják bekötni, nyugottan mondjam le a szerződésemet semmilyen szankciót nem fognak alkalmazni. 2004.06-hón Megtettem!!!!! Azóta semmi egészen 2004.12.15-ig. Akkor kaptam egy behajtócégtől egy papírt hogy fizessek be 15 napon bellül 134000-Ft mert... Azóta kiderült az Axelero úgy számlázott tovább mintha szolgáltatott volna. Se az áthelyezést, se a lemondást nem vette figyelembe. Számlát 1 db nem küldött június óta, így nem is tudtam hogy tartozásom lessz.
Az Axeleroval megpróbáltam levellezni, beszélni, magyarán szolva sza..k  :down:  rám. Lehet hogy per lessz belőle. Igy menjetek az axelerohoz. Melegen tudom neektek ajánlani.

#50 Felhasználó inaktív   Magician 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 03. 30. 10:21

Még valami az előző hozzászólásomhoz, Budapest bevárosában kölöztem egyikhelyről a másikra (3 utcával arébb). Az általános szerződési feltételekben pedig az áll: ha olyan helyre költözök ahol nincs ADSL szolgáltatás akkor a szerződés ATM megszűni mindenfajta szankció nélkül.

#51 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 21:05

Idézet: Magician - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 11:21

Még valami az előző hozzászólásomhoz, Budapest bevárosában kölöztem egyikhelyről a másikra (3 utcával arébb). Az általános szerződési feltételekben pedig az áll: ha olyan helyre költözök ahol nincs ADSL szolgáltatás akkor a szerződés ATM megszűni mindenfajta szankció nélkül.

ez így van, viszont nem így van :)
A hűséges szerződésekre külön kitételek vonatkoznak a hűség ideje alatt  - ez is benne van valahol.
Amit idézel az az általános megállapodásra vonatkozik. Az egész aszf-et el kell olvasni ill. meg kell érteni.

#52 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 12:55

Hüségidö alatt  költözöl el ahol nincs dsl akkor fizethetsz mint a köles a fennmaradó honapokat.Ha  lejárt a hüséged és  akkor költözöl akkor minden nélkül lemondhatod!
Mind1  magyar mentalitás! :reklamacio:
A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

#53 Felhasználó inaktív   Exlepra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 23:28

HDSNET kábenet, (Kispesten, csomagvesztés kiesések, egy kalap szar)
lemondva kb 1.5 éve ADSL van helyette és megy rendesen

#54 Felhasználó inaktív   Magician 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 04. 02. 10:09

Talán nem olvastátok végig az előző hozzászólásomat?
Az Axeleronak NINCS saját ügyfélszolgálata Budapesten, mindent a Matávon keresztül intéz!
Ha azt a tájékoztatást kapod az online ügyfélszolgálatnál hogy nem szankciónálnak, dehát nem
vernek rád még 100000Ft-ot, te nem mondod fel ha nem tud szolgáltatni? 3x kérdeztem meg, mindig más vette fel a telefont, és elhittem hogy sima ügy lessz.
Bementem a központba (Axelero). Most már ott tartunk hogy a továbbszámlázást visszavonták, és utánna néznek a telefonbeszélgetéseknek is. Ha igaz hogy féretájékoztattak akkor visszavonják az egész összeget, tehát nem kell fizetnem semmit. :respect:
ERRE KELLETT 3 HÓNAP???? :grrr:

#55 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 13. 12:32

Idézet: Bilux - Dátum: 2005. febr. 21., hétfő - 16:59

A kérdés az, hogy mik voltak a retorziók amiért idő elött felmondtad a szolgáltatást.
Köszi

Axelero ADSL Hobbi 2003-2004, felmondás oka: túl magas havidíj (10900 Ft).
2 hónappal később ismét megrendeltem ugyanezt a szolgáltatást havi 7990 ft-ért.
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#56 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 22. 07:23

Enternet felmondás februárban, mert 3 hónap alatt nem voltak képesek a szerződésmódosítást végrehajtani, nem voltak ismételten kiküldeni a szerződést és különben is, a kva. nénikéjüket, mert az első fax-ot ami küldtem a lemondásról eltüntették és a 2. fax után is voltak problémát, nem kapcsolták ki időben és utána a fél hónap miatt is többet akartak kiszámlázni, enternet üfsz sux  :down:

#57 Felhasználó inaktív   bambi2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 20. 07:57

Idézet: Adam84 - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 22:28

Csak az a baj, hogy az ászf-ben benne van, hogy te attól függetlenül is köteles vagy fizetni a havidíjat, hogy használod-e vagy sem.
Ez olyan mintha 3 hónapra elutaznál külföldre, de a net havidíját akkor is fizetned kellene.
Az általad leírt esetben ugyan tényleg ellehetítlened az internet-szolgáltatást, de ez olyannak számít, mintha nem használnád; de fizetned akkor is kell érte ...

(Ahhoz tudnám hasonlítani ezt, mintha 1 évre kiutaznál külföldre, és a lakásod közös költségét nem lennél hajlandó fizetni arra hivatkozva, hogy te ezidő alatt semmit nem használsz a közös "szolgáltatásokból". Pedig ekkor is köteles vagy fizetni a közös költséget attól függetlenül, hogy a lakásbann laksz-e az adott időszakban vagy sem.)

Ez velem is előfordult amikor katona voltam.
Szerettem volna a Vnetnél, hogy nem kelljen 9900Ft-ot fizetnem azért amit 6 hónapon keresztül csak heti 1 alkalommal használok.
Gondoltam felhívom őket és közlöm a helyzetet.
Esetleg nem lehetne e hogy szüneteltetést kérek?
Ők erre:
Áh hogy gondolok én ilyet?!
Nem tudnak szüneteltetést biztosítani, mondjam fel ha nem kell és kész!
Erre én:
Akkor fel akarom mondani!
Ők:
Jó de akkor fizessem ki a hátrelevő hónapok havidíjját+az ADSL modem bérleti díját is.

A jó édes Anyukátok gondoltam és letettem a telefont.

Nem tehettem mást mint elmentem katonának és csingettem nekik 6 hónapig a lóvét ahogy éppen a zsoldból tellett.
Leszereltem és amint lehetett felmondtam a szerződést most még nincs vége a dolognak még zajlik az ügy, de ez más egy másik történet.

#58 Felhasználó inaktív   bambi2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 20. 07:57

Hi!

Leírnék 1 kis személyes tapasztalatot a Várpalotai régi Vnet-es tapasztalataimról ah megengeditek.
Nos 2005 március 8-án járt le a 2 éves ADSL előfizum. (384/128)
Annak rendje és módja szerint fel is hívtak és megkérdezték nem akarok e további előfizetést kötni.
Természetesen nemet mondtam. A beígért sebesség emelést az utolsó 2 hétben ejtették meg.
De nem ezért mondtam le.
Úgy gondoltam, hogy jobb lesz nekem a Chello Classic (és eddig sokkal jobb is )

up.gif
Nem volt egyszerű lemondanom mert nem tudtam a pontos folyamatát a dolognak.
Telefonon ugyen nem lehetett, itteni székhelyük pedig nincs vagy nem tudok róla.
Mondom akkor írok mailt az ügyfélszolgálatnak, ezt meg is tettem igaz csak áprilisban.
a mailemre 2 hét után érkezett válasz, hogy ha le akarom mondani akkor erre meg erre a címre küldjek egy lemondó nyilatkozatot az aláírásommal, ezt meg is tettem hamar gorsan április 22-én, elvileg még a hónap zárása előtt(25-ig)

Mondom akkor erről ennyit.
Á nem szabadulok tőlük ilyen könnyen.
Nem fizettem be az áprilisi csekket mivel az már tört hónap volt a részemről, így azt gondoltam, hogy majd küldenek egy új csekket a törtről.
Küldtek is egy levelet, hogy május 2-ai  dátummal megszüntették a szerződésem.
Néztem is nagyokat, mikor mondom? Májusban amikor én már április 23-ától nem tudtam netezni?
Hogy van ez?
gondolkodik.gif
Erre másnap 2005.05.19-én küldtek egy másik csekket a 5. május hónapról amin természetesen az egész havi előfizu szerepel, nos ezt sem fogom befizetni nekik az tuti!
eek.gif

Most nem igazán tudom, hogy mitévő legyek, mire várjak, mert az áprilisi és a májusi csekket nem fizettem még be és nem is szándékozom ezt megtenni, még egy olyan számlát nem csinálnak amin a törthavi áprilisi net szerepel!
Szerintetek mitévő legyek?
Hogyan tudnék tőlük megszabadulni?
U.I.:havi 9900-at fizettem ezért a sz@ar sebességért.

Megrendeltem a chellot május 3-án és be is szerelték 9-én.
biggrin_2.gif
Azóta nincs semmilyen gond a netemmel, csak a csekkekkel nem tudom mit kezdjek?!!

#59 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 20. 14:57

Internetszolgáltatónál dolgozom, most olvastam a topicot pár dologra reagálnék!

Elköltözéses, betegséges papírokkal játszani veszélyes! Nálunk is bepróbálkoztak páran! Ugyanúgy járunk el mint bármelyik másik szolgáltató: betegségnél orvosi igazolás, utánanézünk orvosnak stb... hidjétek el ha valaki kamuzik vagy ismerős orvos ráfázik, mivel orvosi kamara harap az ilyenekre! Nem érdemes! Elköltözésnél kérünk papírt vagy tulajdonit, vagy albérleti szerződést felmondó papírt vagy az új helyről kötő papírt aminek szintén utánamegyünk! Volt olyan sírva telefonáltak, hogy elárverezik a házat, mondom sajnálom izé bizé, küldjön egy papírt a végzésről, azóta is ügyfelünk! :D Nem érdemes ilyennel játszani

Nagyon sok "hülye" ember van hidjétek el! A hűségnyilatkozat, azért hűségnyilatkozat mert hűséget vállalsz az adott szolgáltató cég felé! Autóhitelnél próbáljon meg valaki magyarázkodni! Ha késel 2 hetet elveszik az autódat! Nem így van? De így van!

Persze vannak tényleg egyedi helyzetek, amikor az ember szíve megszakad, és jogos a kérelem, olyankor azt pozitívan is bíráljuk el, de egy levélre vagy síró telefonra sajnos nem megy! És 100 ilyen kérésből kb. 5 darab a valós! Sok ember ütötte meg a bokáját emiatt!

Az elköltözés, hogyha olyan helyre költözöl, ahol nincs szolgáltatás az a TE HIBÁD, kutya nem fog vele foglalkozni! Ne izgulj, bármit csinálsz stb... rád vernek mindent és ki is kell fizetned!

Én mindig mondtam mindenkinek, hogy itt az ASZF 40 oldal kb., itt a szerződés olvass át mindent és ha oké írdd alá! Ááááá nem kell izé, mondom te tudod, utána meg veri az asztalt! Nem tud meghatni! Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa! :D

Bilux: hol tart az ügyed? Egyébként naiv vagy, ahogy már írták is: a törvények nem ismerete nem ment fel a nem betartás alól! Tehát ezt szívtad, és jobban jársz / jártál hogyha intéztél valamit, mert hiába emberkedsz kicsi vagy és úgy rádvernek mindent, úgy kifizetettnek veled mindent, hogy belefeketedsz!

Bocsi egyébként ügyfélpárti vagyok, csak tényleg aki aláír valamit gondolja meg hogy miért is és hogy! Szóval ezt mindenkinek tanácsolom!

PEACE

Szerkesztette: Buga_Laci 2005. 05. 20. 15:06 -kor

#60 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 02. 13:18

Senki nem reagál a hosszú írásomra?  :confused:

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1