Idézet: PcCave - Dátum: 2006. okt. 3., kedd - 13:38
Színes lézer: van fincsi olcsó utángyártott toner hatod-tizenketted áron !!!
patron/toner kapacitás / oldal:
Ahány teszt annyiféle. Durván 1 doboz (2500 oldal) A4-et tudtunk kinyomtatni 40 ml tintával. HP 840,845,920,930,950,56-os patron vagy canon ip1500 nyomikkal. A szöveg mindig más volt, de ugy kb. 5%os fedettség lehetett.
Mivel nem vagyok járatos nyomtatásban, így gondoltam (ill. javasolták), hogy itt tegyem fel a kérdéseimet ezügyben, de válasz/megjegyzés csak tőled jött ebben a Topicban (megint egy új gép topicban azért már több is).
Nem kell helyettem dönteni, de jó lenne egy olyasmi info, amit írtál (hivatalos oldalakon is olvastam, de nem tudom mennyire lehet készpénznek venni azokat az adatokat)
Első lépésben színes lézert nézegettem, de elrettentett a magas toner ár (kb. 75k a 3 szín), amihez eléggé alacsony kihozatal tartozik (2000 oldal). Mivel nemigen fglalkoztam eddig nyomtatással így nemtudom mennyibe lenne utángyártott Tonert venni vagy töltetni.
Ezért is próbáltam informálódni. Ha lenne tapasztalatom ezügyben, akkor valszeg nem irogatnám ide a hülyeségeimet
Amúgy utánanézegettem a 59ml/2350oldal 69ml/1400oldal dolognak. HP-nál 59ml/2580oldal infot találtam, míg a Business InkJet-et nem tették be az adatbázisukba :confused:
Lehet túl sokat variálok ezen a dolgon. Megmondom, hogy vegyenek K550-est, amivel nem járnak rosszul.

Súgó
A téma zárva.