HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a nyomtatásról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a nyomtatásról Nyomtatók, kellékanyagok, meghibásodások Értékeld a témát: -----

#1711 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 23. 14:08

Idézet: PcCave - Dátum: 2006. dec. 21., csütörtök - 20:54

640C -hez régi szám szerint 6614 -es fekete kell ami az új számozás szerint HP20. A színese 49A aminek nem tudom (hál Isten) az új számát.

Mint kiderült, továbbra is 49 a nyerő.
Hál'Istennek visszacserélték, s nem buktam el, részben a saját hülyeségem miatt, mintegy 7.000,-Ft-ot karácsony előtt.

Köszönöm a választ!
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#1712 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 18:55

Hello!

Egy olyan gondom lenne, hogy nem tudtam nyomtatni Windows 98 alól egy OKI 8W Lite nyomtatóval...

A gép az enyém volt, és odaajándékoztuk, az ottani gépen Win98 van. Felraktam az USB driver-t hozzá majd a meghajtót. De az installálás végén illetve később a "Tesztoldal nyomtatás"-kor a windows
egy ablakban ezt írta ki kb:

"A windows megakadályozta, hogy a program hozzáférjen a művelethez".

Párhuzamos kábellel próbálva is ugyan ez a hiba! A nyomtató korábban nálunk (XP Home) működött.
Mi lehet ez a hiba? :(

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#1713 Felhasználó inaktív   balazs111 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 30. 19:58

Sziasztok!

Ismerősnek kéne olyan nyomtató, amit faxnak és fénymásolónak is lehet használni. 25 eFt körül látok nyomtató-fénymásoló, vagy fax-fénymásolókat. Tudnátok mondani olyat, ami mind a hármat tudja és olcsó? Köszi!

#1714 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 20:17

HP All-in-one... de a fax miatt nem biztos, hogy belefér az árba.

Az Office Depot árul egy Brothert kb. ilyen áron, amiben van fax is...

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#1715 Felhasználó inaktív   balazs111 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 01. 14:13

Köszi, megnézem az Office Depotban. A neten nézve nem találtam 35 eFt alatt se HP-t, se Brother-t.

#1716 Felhasználó inaktív   Teaway 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 15:48

Idézet: balazs111 - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 20:58

Sziasztok!

Ismerősnek kéne olyan nyomtató, amit faxnak és fénymásolónak is lehet használni. 25 eFt körül látok nyomtató-fénymásoló, vagy fax-fénymásolókat. Tudnátok mondani olyat, ami mind a hármat tudja és olcsó? Köszi!

Nem a készüléknek kell olcsónak lenni, hanem az üzemeltetésnek.
<b><span style='color:blue'>Teaway: </span><span style='color:gray'>CD325/775i65g/2x512DDR/RadeonHD3850/Seagate80+Hitachi160/ ASUS1608P/DiamondSI/Samsung970P/HP6122/</span><a href='http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/articles/cid/3/y/122/z/5.html' target='_blank'><span style='color:gray'><u>Nexus®400W</u></span></a></b>

#1717 Felhasználó inaktív   balazs111 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 07. 10:26

Magán célra kellene, elvileg csak a leveleit szeretné vele nyomtatni és a faxolásra is hasonlóan ritkán lenne szükség.

#1718 Felhasználó inaktív   wittmannger 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 13:08

Hello all.1 kis segitséget szeretnék kérni.A nyomtatom lexmark 2310es tipus,a patronját a fiam ujratöltötte,ettöl csak pirosat nyomtatott,aztán vettem hozzá egy ujat,de mostmár azt irja hogy nem támogatott nyomtato patron van benne és cseréljem ki.Az a kérdésem hogy most teljesen tönkrement ,vagy én ithon meg tudom csinálni,vagy vigyem szervizbe?Kösz,Üdv.

#1719 Felhasználó inaktív   fgege 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 22:07

Kedves Mindenki!

Nyomtató vásárláshoz szeretném a segítségeteket kérni...

Otthoni használatra szeretnék nyomtatót venni (épp most ment tönkre a HP3820-asom, nem mozgatta a nyomtatáshoz a fejet, csak kattogott, épp elutaztam külföldre, úgyhogy állítólag ettől már a fej is beszáradt). Már több tintasugaras nyomtatóm is volt (Epson, talán Canon is), és kicsit az az érzésem, hogy elég gyorsan cserélődnek, és arra gondoltam, hogy esetleg lézert vennék.
Szükségleteim:
- Otthoni
- Nem nyomtatok képeket
- Színesen sem nyomtatok túl sokat (tehát kibírnám a fekete-fehér nyomtatóval)
- Nem nyomtatok gyakran (sőt előfordul, hogy hosszú ideig nem vagyok otthon)
- Ha nyomtatok, akkor változó mennyiséget (van, hogy 3 oldalt, van hogy 50-et)
- Nem szeretnék gyakran patront/tonert cserélni
- Fontos a későbbi költséghatékonyság, a nyomtatóra akár 26e-t is rá tudok szánni, csak tartson minél tovább

Amennyiben tintasugaras, akkor ha jól olvastam a fórumokon, akkor olyat érdemes venni, amiben a fej külön van (Canon), és itt jobb is a megtakarítás?
Amennyiben lézer (inkább efelé hajlok), akkor a Samsung ML-1610-en gondolkodtam, egész jó az ára (valahol 20-23e körül), vagy esetleg Hp 1018 (23-24e)? Linux-ot is használok, és ha jól látom a HP nem kompatibilis, a Samsung viszont inkább (van erről valami említés a leírásában).
A két nyomtató:
http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c...id=31827&page=1
http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c...id=27075&page=2

Az lenne az elsődleges, hogy legyen a dolog költséghatákony, Samsung töltést találtam 6-7ezerért (2000-2200 oldalt mondanak rá), aztán 4 töltés után veszek új tonert (legalábbis ezt tanácsolják).
Viszont drágább (30feletti) lézerbe nem ruháznék, mert nem használnám ki (fentebb írtam, hogy nem nyomtatok sokat és gyakran).
Igaz az, hogy a lézerek tovább tartanak?

Írjátok meg légyszi, hogy mikor érdemes mit venni (mik melyik típus előnyei), esetleg nekem mit ajánlanátok...

Nagyon köszi!

Gergő

#1720 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 09. 08:08

Idézet: fgege - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 22:07

és arra gondoltam, hogy esetleg lézert vennék.

Samsung töltést találtam 6-7ezerért (2000-2200 oldalt mondanak rá), aztán 4 töltés után veszek új tonert (legalábbis ezt tanácsolják).

Lézert!

Samsung töltése nagyon sok ennyiért.

Esetleg megfontolandó használt (de garanciával eladott) lézer.

#1721 Felhasználó inaktív   nuddle 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 15:15

Idézet: fgege - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 22:07

Kedves Mindenki!

Nyomtató vásárláshoz szeretném a segítségeteket kérni...

Otthoni használatra szeretnék nyomtatót venni (épp most ment tönkre a HP3820-asom, nem mozgatta a nyomtatáshoz a fejet, csak kattogott, épp elutaztam külföldre, úgyhogy állítólag ettől már a fej is beszáradt). Már több tintasugaras nyomtatóm is volt (Epson, talán Canon is), és kicsit az az érzésem, hogy elég gyorsan cserélődnek, és arra gondoltam, hogy esetleg lézert vennék.
Szükségleteim:
- Otthoni
- Nem nyomtatok képeket
- Színesen sem nyomtatok túl sokat (tehát kibírnám a fekete-fehér nyomtatóval)
- Nem nyomtatok gyakran (sőt előfordul, hogy hosszú ideig nem vagyok otthon)
- Ha nyomtatok, akkor változó mennyiséget (van, hogy 3 oldalt, van hogy 50-et)
- Nem szeretnék gyakran patront/tonert cserélni
- Fontos a későbbi költséghatékonyság, a nyomtatóra akár 26e-t is rá tudok szánni, csak tartson minél tovább

Amennyiben tintasugaras, akkor ha jól olvastam a fórumokon, akkor olyat érdemes venni, amiben a fej külön van (Canon), és itt jobb is a megtakarítás?
Amennyiben lézer (inkább efelé hajlok), akkor a Samsung ML-1610-en gondolkodtam, egész jó az ára (valahol 20-23e körül), vagy esetleg Hp 1018 (23-24e)? Linux-ot is használok, és ha jól látom a HP nem kompatibilis, a Samsung viszont inkább (van erről valami említés a leírásában).
A két nyomtató:
http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c...id=31827&page=1
http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c...id=27075&page=2

Az lenne az elsődleges, hogy legyen a dolog költséghatákony, Samsung töltést találtam 6-7ezerért (2000-2200 oldalt mondanak rá), aztán 4 töltés után veszek új tonert (legalábbis ezt tanácsolják).
Viszont drágább (30feletti) lézerbe nem ruháznék, mert nem használnám ki (fentebb írtam, hogy nem nyomtatok sokat és gyakran).
Igaz az, hogy a lézerek tovább tartanak?

Írjátok meg légyszi, hogy mikor érdemes mit venni (mik melyik típus előnyei), esetleg nekem mit ajánlanátok...

Nagyon köszi!

Gergő

Szerintem ha sokat áll a nyomtatód és keveset használod, akkor jobban teszed ha gyárit teszel bele.
Az jobban bírja a várakozást.
Persze ebből a 2000 oldal körüli tervezésből nem egyértelmű, hogy mennyit szeretnél nyomni.
Nekem egy színes lézerem van, egész évben kb. 1500 oldalt nyomtattam vele.
Szerintem ez nem sok, de a tonerek 80-85%-osak és mindig szép a nyomat.
És utálnám ha bekapcsolás után csíkozna és tisztítgatással meg ügyeskedéssel kellene tölteni az időt.
Ezek a mai gyári tonerek szerintem évekig is kibírják úgy hogy nem veszítenek a minőségükből.

#1722 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 18:23

Idézet: nuddle - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 15:15

Szerintem ha sokat áll a nyomtatód és keveset használod, akkor jobban teszed ha gyárit teszel bele.
Az jobban bírja a várakozást.....
Nekem egy színes lézerem van....
És utálnám ha bekapcsolás után csíkozna és tisztítgatással meg ügyeskedéssel kellene tölteni az időt.
Ezek a mai gyári tonerek szerintem évekig is kibírják úgy hogy nem veszítenek a minőségükből.

Könyörgöm ne keverjük már a szezont a fazonnal.

-Ami sok állás után kevésbé bírja ;
-amit bekapcsolás után (ha rosszminőségű anyagot használva) tisztogatni ügyeskedni kell
-ami akár gyári anyagot használva hajlamos a beszáradásra
AZ A tintasugaras nyomtató !!!

A lézernél TÖKMINDEGY hogy gyári vagy utángyártott tonert vagy toner port használsz NEM befolyásolja az alábbiakat:
- bekapcsolás után nincs csíkozás (máskor sem)
- ha hónapokig (esetleg tovább) nem használod akkor is tökéletesen nyomtat
(Nyilván van kevesebb-több eltérés más paraméteriben. )

#1723 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 21:05

Idézet: Charles - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 18:55

Hello!

Egy olyan gondom lenne, hogy nem tudtam nyomtatni Windows 98 alól egy OKI 8W Lite nyomtatóval...

A gép az enyém volt, és odaajándékoztuk, az ottani gépen Win98 van. Felraktam az USB driver-t hozzá majd a meghajtót. De az installálás végén illetve később a "Tesztoldal nyomtatás"-kor a windows
egy ablakban ezt írta ki kb:

"A windows megakadályozta, hogy a program hozzáférjen a művelethez".

Párhuzamos kábellel próbálva is ugyan ez a hiba! A nyomtató korábban nálunk (XP Home) működött.
Mi lehet ez a hiba? :(

Üdv!

Erre senki?  :eek:  :(

Üdv!

#1724 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 21:32

Öntudatra ébredt a windowsod, és szabotálja a munkádat :eek: :D

#1725 Felhasználó inaktív   Astron 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 17:29

van ugy néha hogy ugy akarok nyomtatni pl word ből,hogy nincs benne papir,és kiirja hogy kifogyott a papir,beleteszem,és a világér sem akarja utána kinyomtatni,pedig benne van a nyomtatási listában.
onnan meg lehetetlen kitörölni,bármit csinálok.kikapcsolom a nyomtatot,resetelek,de még mindig ott van a dokumentum a nyomtatási listán.pedig megnyomom hogy felfüggesztés,vagy törlés,de nem törli onnan.van erre vmi progi,vagy vmi más mód?
Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp

#1726 Felhasználó inaktív   t4rz4n 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 12. 20:09

Sziasztok!

A következő a problémám: van egy hp1010es nyomtató. Eddig utangyartott tonert vettem bele, de kifogyott es nem akartam az ujert 10k-t fizetni, igy a koliban az egyik arc 6k-ert utantoltotte nekem. Mikor visszatettem a nyomtatoba es kinyomtattam vele a tesztoldalt hat egy nagyon halvany tesztoldalt tolt ki. kuldtem ra meg vagy 20oldalt de meg mindig semmi. Kiveszem megrazogatom, visszateszem meg mindig semmi, csak a halvany tesztoldal (halvany=eppen hogy latszik). Kerdesem mi elhet a gaz? A csoka elszurta es tonkre vagta a tonert? en vagyok a bena?
Ha vkinek van/volt hasonlo problemaja irja meg lecci a megoldast is vagy az otletet!

elore is koszi bye

#1727 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 12. 22:07

Ha a driverből sötétebbre állítod a nyomatot, mi történik?

#1728 Felhasználó inaktív   nuddle 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 14:31

Idézet: t4rz4n - Dátum: 2007. jan. 12., péntek - 20:09

Sziasztok!

A következő a problémám: van egy hp1010es nyomtató. Eddig utangyartott tonert vettem bele, de kifogyott es nem akartam az ujert 10k-t fizetni, igy a koliban az egyik arc 6k-ert utantoltotte nekem. Mikor visszatettem a nyomtatoba es kinyomtattam vele a tesztoldalt hat egy nagyon halvany tesztoldalt tolt ki. kuldtem ra meg vagy 20oldalt de meg mindig semmi. Kiveszem megrazogatom, visszateszem meg mindig semmi, csak a halvany tesztoldal (halvany=eppen hogy latszik). Kerdesem mi elhet a gaz? A csoka elszurta es tonkre vagta a tonert? en vagyok a bena?
Ha vkinek van/volt hasonlo problemaja irja meg lecci a megoldast is vagy az otletet!

elore is koszi bye

Próbáld meg meg erőssebbre állítani a tónust a nyomtatási panelen vagy cserélj papírt.
Ha ez nem jön be, akkor kérd vissza a 6k-t és tegyél még hozzá 4-et, hogy legyen egy frankó gyárid.

#1729 Felhasználó inaktív   t4rz4n 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 13. 16:02

Idézet: nuddle - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 14:31

Próbáld meg meg erőssebbre állítani a tónust a nyomtatási panelen vagy cserélj papírt.
Ha ez nem jön be, akkor kérd vissza a 6k-t és tegyél még hozzá 4-et, hogy legyen egy frankó gyárid.

Köszi a valaszokat. csak hetfon tudom megnezni hogy muxik-e a dolog, akkorra megyek vissza.

#1730 Felhasználó inaktív   gerigod 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 13. 16:40

sziasztok, S.O.S segítségre lenne szükségem, egy hp deskjet 710c nyomtatóm van és azt hittem kifogyott belőle a sárga mert a színes nyomtatásoknál egyértelműen hiányzott belőle, vettem tehát egy másik patront, próbálok nyomtatni, megint ugyanazt tapasztalom, a nyomtató nyomtat színest is de csak a másik két színt használja fel hozzá. gyanús lett a dolog, gyorsan csináltam egy képet, rajta 3 négyzet, egy piros, egy kék és egy sárga, na a sárga teljesen üres, a másik kettő rendben van, mindkét patronnal kipróbáltam , a régivel, amiből azt hittem kifogyott és az újjal is, de ugyanaz az eredmény. nincs vmi ötletetek, hogy lehetene megjavítani a gépet, és hogy mi okozza azt a tünetet nála, hogy a patronból nem hajlandó felhasználni a sárgát. köszi,
Gergő

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.