HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések II.

#421 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 30. 01:20

Idézet: Evil. - Dátum: 2004. április 28, szerda - 9:55

Nem td valaki olyan progit winxp ala ami leszedi az osszes file rol es konyvtarrol a meglevo jogosultakat es tulajdonost?Ugyanis ha ujrarakom a winxp t akkor marad par konyvtaram es file om ami be nemtok belepni vagy hasznalni es ilyenkor egyenkentbe kell allitanom magamat mint tulajdonost.Azt mar probaltam, hogy magan a meghajton allitom be ezeket, de az alkonyvtarakat nem csinalja meg.

Mi lenne ha az összes mappát betennéd 1 főkönyvtárba Xp install elött majd xp feltétele után csak ezt az 1 főmappát kell beállítani (úgy hogy az alamppákra is vonatkozzon) és utána visszateszed az általad kívánt helyükre.

Illetve asszem ha beállítod hogy "mindenki"-nek teljes hozzáférése legyen nem kell semmit állítgatni Xp install után.

Szerkesztette: Kecsöpp 2004. 04. 30. 01:22 -kor

World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#422 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 01:26

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2004. április 30, péntek - 0:11

Windows gazirtás! A következő komponensek közül mit lehet kiszedni, ami nem végja haza a rendszert?
- Accessories and Utilities
- MSN Explorer
- Networking Services
- Outlook Express
- Update Root Certificates
- Windows Media Player
- Windows Messenger
Vagy ezek mindegyike irtható?

Amennyiben a programok hozzáadása és eltávolítása panelen keresztül csinálod úgy mindegyik írtható csak úgy simán nem ajánlott törölni és esetenkén nem is nagyon lehet mert össze vissza van 1-1 darabja.

#423 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 01:30

Idézet: oregcsoka - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 22:43

Urak, mi van akkor, ha az XP telepítő nem képes formázni a particiót, CRC hibára meg DISC error-ra hivatkozva, de a vinyó gyári progijával tesztelve a HDD hibátlan. Vírus lenne? :think:

A legtöbb HDD gyártó kiad egy diagnosztikai programon kívül még 1 olyan progit is ami a vinyóról mindent töröl (particiok is meg minden ami van). Próbáld ezt a progit a vinyódhoz felkutatni a gyártó honlapján és azzal törölni teljesen. Utána enged rá a XP telepítőt.

Grafikus felületen írja ki a hibát? Vagy a karakteres felületen ha cd-ről bootolsz be?

#424 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 01:37

Idézet: Zsömbi - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 22:15

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy valahogyan meg lehetne-e azt oldani, hogy amikor a WindowsXP bebootol, akkor automatikusan csatlakozzon az ADSL kapcsolatom, amikor még csak a Windows login képernyője jelenik meg?
Meg lehet ezt egyáltalán csinálni? Nagyon jó és fontos lenne! Előre is köszönöm!

Remélem nem!

Félreértést elkerülve csak az jutott eszembe hogy ez milyen jó kis támadási felületet adhat a sz@ros spyware(meg 1ép programnak nem nevezhető) cuccoknak. Login alatt felmegy a netre és mire 100% kész a boot addig már rég bontotta is a kapcsolatot de persze elküldi azt az infot amit nem kellene.

Miért nem jó ha beteszed az Indítópult-ba? (pl ide: C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Indítópult)

Szerkesztette: Kecsöpp 2004. 04. 30. 01:49 -kor

#425 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 01:49

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. április 30, péntek - 2:26

Amennyiben a programok hozzáadása és eltávolítása panelen keresztül csinálod úgy mindegyik írtható csak úgy simán nem ajánlott törölni és esetenkén nem is nagyon lehet mert össze vissza van 1-1 darabja.

Onnan akarom (és fogom is :] ) kilőni a cuccokat a windows komponensek alatt.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#426 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 01:53

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 21:13

Kép

OFF

Nem nem nagy. :D

Mi az a The GIMP?

/OFF

Szerkesztette: Kecsöpp 2004. 04. 30. 01:54 -kor

#427 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 30. 06:15

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. április 30, péntek - 2:53

OFF

Mi az a The GIMP?

/OFF

Web  „"the gimp"”: 1–10., összesen: kb. 483,000 találat. (0.26 másodperc) 

GIMP - The GNU Image Manipulation Program
... The GIMP Hits 2.02004-03-24. ... The GIMP Web Site Gets a Facelift2004-03-23.
The previous design of this site was created more than five years ago. ...
www.gimp.org/ - 11k - 28 ápr. 2004 - Tárolt változat - Hasonló lapok
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#428 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 07:59

Idézet: Zsömbi - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 23:15

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy valahogyan meg lehetne-e azt oldani, hogy amikor a WindowsXP bebootol, akkor automatikusan csatlakozzon az ADSL kapcsolatom, amikor még csak a Windows login képernyője jelenik meg?
Meg lehet ezt egyáltalán csinálni? Nagyon jó és fontos lenne! Előre is köszönöm!

Hm.. amit meg lehet oldani, hogy pl már bejelentkezés után csatlakozzon automatikusan.. Én erre a DynDNS updateremet használom: http://www.kana.homeip.net/, ez biztosítja nekem a folyamatos kapcsolatot..

Elvileg ha ezt service-ként futtatod, akkor talán már a bejelentkezés előtt betárcsázna.. habár nem értem, hogy az miért lenne jó  :) De lehet, hogy összejön.. viszont csak akkor próbálkozz ilyesmivel, ha a tűzfalad is service-ként fut.. hm

Nem értem miért jó, de talán így összejön :think:
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#429 Felhasználó inaktív   zazak25 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 30. 08:30

Sziasztok!

Nagy segítségre lenne szükségem. XP a vezérlőpult használatát egyik napról a másikra megtiltotta.
Sajnos nem tudom, hogy hol kell visszaállítani. Csak egy felhasználó van a gépen így nincs adminosztrátori jog senkinek kiadva.

Előre is köszönöm.

Zazek25

#430 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 09:48

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2004. április 30, péntek - 6:59

Hm.. amit meg lehet oldani, hogy pl már bejelentkezés után csatlakozzon automatikusan.. Én erre a DynDNS updateremet használom: http://www.kana.homeip.net/, ez biztosítja nekem a folyamatos kapcsolatot..

Elvileg ha ezt service-ként futtatod, akkor talán már a bejelentkezés előtt betárcsázna.. habár nem értem, hogy az miért lenne jó  :) De lehet, hogy összejön.. viszont csak akkor próbálkozz ilyesmivel, ha a tűzfalad is service-ként fut.. hm

Nem értem miért jó, de talán így összejön :think:

Szia!

Köszönöm szépen a segítséget  :respect: ! Egy kicsit rosszul fejeztem ki magam, mert tényleg úgy szeretném beállítani, hogy a bejelentkezés után rögtön csatlakozzon az ADSL, szóval nem akkor amikor megjelenik a login képernyő. Csak tegnap már eléggé fáradt voltam, amikor a hozzászólásomat írtam  :rolleyes: . Letöltöm ezt a programot amit ajánlottál, biztosan nekem is segíteni fog.
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#431 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 11:33

Idézet: zazak25 - Dátum: 2004. április 30, péntek - 9:30

Sziasztok!

Nagy segítségre lenne szükségem. XP a vezérlőpult használatát egyik napról a másikra megtiltotta.
Sajnos nem tudom, hogy hol kell visszaállítani. Csak egy felhasználó van a gépen így nincs adminosztrátori jog senkinek kiadva.

Előre is köszönöm.

Zazek25

Szia

Ha csak egy felhasználód van, adminisztrátori joggal kell, hogy rendelkezzen. ha mégsem, akkor csökkentett módban.. (eh de hülye szó ez.. inkább safe mode :) ).. szóval abban be tudsz lépni Administrator-ként (Rendszergazda-ként)...

Viszont ha "csak úgy" letiltódnak dolgok, akkor inkább a víruskeresésnek kellene az elsőnek lennie, szerintem olyasmi állhat mögötte.. néha blokkolják a vezérlőpultot, a registry editort és a task managert is.. ja meg néhány tűzfalat és víruskeresőt :)

Próbálkozz víruskereséssel (és irtással) első körben..
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#432 Felhasználó inaktív   Oblishoaeeshy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 14:10

Nyah a problemám a következő.
XP SP1 kóser, kód, meg minden, frissítés után winding, vagy valami hasonló elmés betűtípussal jelenik meg egy-két windows ablak fejléce, start gomb felirata, gyorsindítás szélsőmenü főmenüpontjai, satöbbi. Mi okozhatja eztet?

A történet pikantériájához hozzátartozik, hogy a WinXP ghostolva lett. Minekután pánikolt a Termékaktiválás, javítással telepítettem újra rája a rendszert, ennek következtében elkerültem egy kellemes termékaktiválást és egy rakat programreinstallt.

Ötlet?

#433 Felhasználó inaktív   zazak25 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 15:12

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2004. április 30, péntek - 12:33

Szia

Ha csak egy felhasználód van, adminisztrátori joggal kell, hogy rendelkezzen. ha mégsem, akkor csökkentett módban.. (eh de hülye szó ez.. inkább safe mode :) ).. szóval abban be tudsz lépni Administrator-ként (Rendszergazda-ként)...

Viszont ha "csak úgy" letiltódnak dolgok, akkor inkább a víruskeresésnek kellene az elsőnek lennie, szerintem olyasmi állhat mögötte.. néha blokkolják a vezérlőpultot, a registry editort és a task managert is.. ja meg néhány tűzfalat és víruskeresőt :)

Próbálkozz víruskereséssel (és irtással) első körben..

Szia!

Amit írtál megteszem naponta 3 vírus írtót futtatok (Norton antivírus, NOD32, és a TroyanHuntert) ezek egyike sem mutatott ki vírust, rendszeresen törlöm a TEMP könyvtárakat, és írtom töredezet fájlokat. Teljesen magam alatt vagyok mert nem tudom mit csinálhatnék, vagy milyen határosabb vírusírtót használhatnék.
Kérlek ha tudsz adj valamien tippet.

Köszönöm

Zazek25

#434 Felhasználó inaktív   oregcsoka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 30. 15:21

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. április 30, péntek - 2:30

A legtöbb HDD gyártó kiad egy diagnosztikai programon kívül még 1 olyan progit is ami a vinyóról mindent töröl (particiok is meg minden ami van). Próbáld ezt a progit a vinyódhoz felkutatni a gyártó honlapján és azzal törölni teljesen. Utána enged rá a XP telepítőt.

Grafikus felületen írja ki a hibát? Vagy a karakteres felületen ha cd-ről bootolsz be?

Köszi szépen a segítséget, megkeresem ezt a gyaluló progit, és ráeresztem...
Ha CD-ről bootolok be, akkor írja ki egyébként. Most a harmadik partición van a rendszer, mert az első kettőt nem volt képes formázni, de itt működik. Bár elképzelni sem tudom, hogy tud innen bebootolni, azt olvastam ugyanis, hogy a rendszerindításnak az első 8Gb-on kell kezdődni...

#435 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 16:17

Idézet: zazak25 - Dátum: 2004. április 30, péntek - 15:12

Szia!

Amit írtál megteszem naponta 3 vírus írtót futtatok (Norton antivírus, NOD32, és a TroyanHuntert) ezek egyike sem mutatott ki vírust, rendszeresen törlöm a TEMP könyvtárakat, és írtom töredezet fájlokat. Teljesen magam alatt vagyok mert nem tudom mit csinálhatnék, vagy milyen határosabb vírusírtót használhatnék.
Kérlek ha tudsz adj valamien tippet.

Köszönöm

Zazek25

Kép

Ez tudod miért van? Nem? Csupán azért mert az 1ik elkezdheti kiírtani a másikat (többekközött a viruslenyomatok miatt) és ez vezethet nagyon sok bonyodalomhoz.  Na de mindegy ez most nem fontos!

A NOD32-nél jobb vírusírtóról még nem hallottam és a NAV se a semmirekellő vackok sorait szokta ékesíteni. TroyanHuntert nem isemerem.

Próbálj meg administratorként bejelentkezni a gépedbe majd bemenni a vezérlőpultba.
Amennyiben a WinXp alap bejelentkezőképernyőjét használod tedd a következőt:

A startmenü alatt lévő futtatásba írd (másold) be a következőt:
C:\WINDOWS\system32\control.exe (ez elvileg maga a vezérlőpult) ha így se megy akkor C:\WINDOWS\system32\nusrmgr.cpl (erre meg kellene nyílnia a felhasználói fiokok ablaknak.
Ha sikerül jó ha nem akkor van még 1 regisztrys megoldás de az most nem jut eszembe.

Feltézelezem hogy sikerült elindítani a Felhasználói fiokok ablakot.
Keresd A felhasználók be és ki-jelentkezési módjának.... gombot és kattints rá itt van 2 pipalehetőség elöbb az alsót majd a felsőt vedd ki utána pedig nyomj rá a Beállítások alkalmazása gombra. Jelentkezz ki a rendszerből a startmenün keresztül majd a bejövő elvileg 2 soros ablakba írd be felülre hogy Rendszergazda (magyar win esetén) majd enter (ha senki nem piszkálta a fiokot akkor jelszó se kell). Így bejelentkeztél mint teljes értékű rendszergazda és nem csak valami csoport tagja.

Na most próbáld meg elindítani szokásos módon a vezérlőpultot!

Ha így se menne akkor még megpróbálható hogy a tálcára nyomsz 1 jobb egeret->tulajdonságok->start menü fül->testreszabás gomb(mindegy melyik amelyik aktív)->és keresd a vezérlőpult megjelenítése menüként (vagy vezérlőpult kibontását) pipa be elé hogy be legyen kapcsolva majd ablakok-ra OK. Így a startmenüben megjelenik a vezérlőpult mint egy mappa aminek a tartalma is látható (mint pl.: a minden mappa)

Jelezz vissza lécci hogy sikerült-e?

#436 Felhasználó inaktív   zazak25 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 17:19

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. április 30, péntek - 17:17

Kép

Ez tudod miért van? Nem? Csupán azért mert az 1ik elkezdheti kiírtani a másikat (többekközött a viruslenyomatok miatt) és ez vezethet nagyon sok bonyodalomhoz.  Na de mindegy ez most nem fontos!

A NOD32-nél jobb vírusírtóról még nem hallottam és a NAV se a semmirekellő vackok sorait szokta ékesíteni. TroyanHuntert nem isemerem.

Próbálj meg administratorként bejelentkezni a gépedbe majd bemenni a vezérlőpultba.
Amennyiben a WinXp alap bejelentkezőképernyőjét használod tedd a következőt:

A startmenü alatt lévő futtatásba írd (másold) be a következőt:
C:\WINDOWS\system32\control.exe (ez elvileg maga a vezérlőpult) ha így se megy akkor C:\WINDOWS\system32\nusrmgr.cpl (erre meg kellene nyílnia a felhasználói fiokok ablaknak.
Ha sikerül jó ha nem akkor van még 1 regisztrys megoldás de az most nem jut eszembe.

Feltézelezem hogy sikerült elindítani a Felhasználói fiokok ablakot.
Keresd A felhasználók be és ki-jelentkezési módjának.... gombot és kattints rá itt van 2 pipalehetőség elöbb az alsót majd a felsőt vedd ki utána pedig nyomj rá a Beállítások alkalmazása gombra. Jelentkezz ki a rendszerből a startmenün keresztül majd a bejövő elvileg 2 soros ablakba írd be felülre hogy Rendszergazda (magyar win esetén) majd enter (ha senki nem piszkálta a fiokot akkor jelszó se kell). Így bejelentkeztél mint teljes értékű rendszergazda és nem csak valami csoport tagja.

Na most próbáld meg elindítani szokásos módon a vezérlőpultot!

Ha így se menne akkor még megpróbálható hogy a tálcára nyomsz 1 jobb egeret->tulajdonságok->start menü fül->testreszabás gomb(mindegy melyik amelyik aktív)->és keresd a vezérlőpult megjelenítése menüként (vagy vezérlőpult kibontását) pipa be elé hogy be legyen kapcsolva majd ablakok-ra OK. Így a startmenüben megjelenik a vezérlőpult mint egy mappa aminek a tartalma is látható (mint pl.: a minden mappa)

Jelezz vissza lécci hogy sikerült-e?

Szia !

Köszönöm a tippet,de ez sem működik a köveztkező szöveget írja ki ha bármelyik mappára kattintok és a tujajdonságok használata esetén is:
"A Windows nem tudja elérni a  megadott eszközt, elérési utat vagy fájt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel."

:think:  :think:  :think:  :think:

#437 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 17:25

Idézet: zazak25 - Dátum: 2004. április 30, péntek - 17:19

Szia !

Köszönöm a tippet,de ez sem működik a köveztkező szöveget írja ki ha bármelyik mappára kattintok és a tujajdonságok használata esetén is:
"A Windows nem tudja elérni a  megadott eszközt, elérési utat vagy fájt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel."

:think:  :think:  :think:  :think:

hirtelenbe akkor az uccsó 5letem hogy menny be ide:
C:\WINDOWS\system32\control.exe jelöld ki jobbegér megosztás és biztonság majd menny végig a számok szerinti sorrendbe:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

ja a  felhasználói fiokok -at se tudtad megnyitni? Rendszergazdaként a bejelentkezés sikerült?

Szerkesztette: Kecsöpp 2004. 04. 30. 17:26 -kor

#438 Felhasználó inaktív   zazak25 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 17:58

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2004. április 30, péntek - 18:25

hirtelenbe akkor az uccsó 5letem hogy menny be ide:
C:\WINDOWS\system32\control.exe jelöld ki jobbegér megosztás és biztonság majd menny végig a számok szerinti sorrendbe:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

ja a  felhasználói fiokok -at se tudtad megnyitni? Rendszergazdaként a bejelentkezés sikerült?

Szia !

Nagyon köszönöm a segítségedet, de nem megy semmi azt hiszem marad az újra telepítés. Csak szerettem volna tudni mi a hiba, hogy illyent ne csináljak legközelebb, vagy tudjam javítani.

Köszönöm.

Zazek25

#439 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 30. 19:42

Idézet: Oblishoaeeshy - Dátum: 2004. április 30, péntek - 15:10

Nyah a problemám a következő.
XP SP1 kóser, kód, meg minden, frissítés után winding, vagy valami hasonló elmés betűtípussal jelenik meg egy-két windows ablak fejléce, start gomb felirata, gyorsindítás szélsőmenü főmenüpontjai, satöbbi. Mi okozhatja eztet?

A történet pikantériájához hozzátartozik, hogy a WinXP ghostolva lett. Minekután pánikolt a Termékaktiválás, javítással telepítettem újra rája a rendszert, ennek következtében elkerültem egy kellemes termékaktiválást és egy rakat programreinstallt.

Ötlet?

Hiba okozhatja.

Mi történik ha beállítod a Vezérlőpult >> Képernyőbeállítások >> Megjelenés >> Aktív címsor alatt?
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#440 Felhasználó inaktív   D-vid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 09:26

Sziasztok! Kövi lenne a problémám az xp-vel: NEM MEGY FÖL EZ A SZAR!
Telepitéskor amikor elöször újraindul és a rendszerösszetevöket (asszem) vizsgálja és lefagy.
Már volt fönn ezen a gépen xp régebben. Az akkori gépem  pIII 900mhz 512 ram GF2,  20gb.
Enyit változott azóta: 1400mhz GFfx5200ultra 20+80gb. Proci nincs húzva. Alaplap frissitve van a proci miatt. Már 3 különböző xp-t próbáltam. Szal nem cd hiba. Eddig a régi 20-asra próbáltam rakni. Lehet hogy a 80-ason menne? Már próbáltam hogy kivettem a videókarit a tunert a hangkártyát, szal "üresre" felrakni, de nem ment. Próbáltam más memóriájával, mert talán hibás, de nem. Lehet alaplap? Vagy xp alergia? Akinek van valami tippje az segitsen lécci mert kéne az xp! Köszi

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.