Idézet: zazak25 - Dátum: 2004. április 30, péntek - 15:12
Szia!
Amit írtál megteszem naponta 3 vírus írtót futtatok (Norton antivírus, NOD32, és a TroyanHuntert) ezek egyike sem mutatott ki vírust, rendszeresen törlöm a TEMP könyvtárakat, és írtom töredezet fájlokat. Teljesen magam alatt vagyok mert nem tudom mit csinálhatnék, vagy milyen határosabb vírusírtót használhatnék.
Kérlek ha tudsz adj valamien tippet.
Köszönöm
Zazek25
Ez tudod miért van? Nem? Csupán azért mert az 1ik elkezdheti kiírtani a másikat (többekközött a viruslenyomatok miatt) és ez vezethet nagyon sok bonyodalomhoz. Na de mindegy ez most nem fontos!
A NOD32-nél jobb vírusírtóról még nem hallottam és a NAV se a semmirekellő vackok sorait szokta ékesíteni. TroyanHuntert nem isemerem.
Próbálj meg administratorként bejelentkezni a gépedbe majd bemenni a vezérlőpultba.
Amennyiben a WinXp alap bejelentkezőképernyőjét használod tedd a következőt:
A startmenü alatt lévő futtatásba írd (másold) be a következőt:
C:\WINDOWS\system32\control.exe (ez elvileg maga a vezérlőpult) ha így se megy akkor
C:\WINDOWS\system32\nusrmgr.cpl (erre meg kellene nyílnia a felhasználói fiokok ablaknak.
Ha sikerül jó ha nem akkor van még 1 regisztrys megoldás de az most nem jut eszembe.
Feltézelezem hogy sikerült elindítani a Felhasználói fiokok ablakot.
Keresd
A felhasználók be és ki-jelentkezési módjának.... gombot és kattints rá itt van 2 pipalehetőség elöbb az alsót majd a felsőt vedd ki utána pedig nyomj rá a
Beállítások alkalmazása gombra. Jelentkezz ki a rendszerből a startmenün keresztül majd a bejövő elvileg 2 soros ablakba írd be felülre hogy
Rendszergazda (magyar win esetén) majd enter (ha senki nem piszkálta a fiokot akkor jelszó se kell). Így bejelentkeztél mint teljes értékű rendszergazda és nem csak valami csoport tagja.
Na most próbáld meg elindítani szokásos módon a vezérlőpultot!
Ha így se menne akkor még megpróbálható hogy a
tálcára nyomsz 1 jobb egeret->
tulajdonságok->
start menü fül->
testreszabás gomb(mindegy melyik amelyik aktív)->és keresd a
vezérlőpult megjelenítése menüként (vagy vezérlőpult kibontását) pipa be elé hogy be legyen kapcsolva majd ablakok-ra OK. Így a startmenüben megjelenik a vezérlőpult mint egy mappa aminek a tartalma is látható (mint pl.: a minden mappa)
Jelezz vissza lécci hogy sikerült-e?