Nekem van Bigscreenepg, ami betölti media centerbe, meg belepakolgatja a channel meg a series logokat.
Fulldescriptionba port.hu-nál szerintem a tvxb elhal, de lehet azóta már kalapáltak rajta.
szerk:
xmltv:
<programme start="20120423083500 +0200" stop="20120423090000 +0200" channel="test">
<title lang="hu">Közbeszéd</title>
<desc lang="hu">Közbeszéd (ism.) Aktuális háttérműsor - Pályakorrekció kell. Miközben elemzők a hazánk és az EU-IMF közötti megállapodás valószínűségét latolgatják, addig az első Orbán kormány gazdasági minisztere kézzelfogható reálgazdasági lépéseket sürget. - Bezárult a kör? Megszűnik a Corvinus? Az egyetem mindenesetre nem szerepel az oktatási államtitkárság legújabb felsőoktatási fejlesztéspolitikai koncepciójában. - Semmi... Betiltott műből sikerkönyv. A dán írónő könyvét ma már kötelező olvasmányként tanítják a középiskolákban.</desc>
tvxb:
<programme start="20120423163000 UTC" stop="20120423170000 UTC" channel="test">
<title lang="hu">Közbeszéd: Aktuális háttérműsor: - Nagy utazás. Enyhül-e a fagyos viszony hazánk és az EU között Orbán Viktor kétnapos látogatásán?: - Széll Kálmán Terv 2.0. A munkát terhelő adók helyett jönnek a fogyasztási adók?: - Eldőlt. Egyetlen erdélyi településen sem sikerült választási megállapodás kötnie a magyar pártoknak a helyhatósági választásokra.: - A svéd, aki magyar hősként vonult be a történelembe. Kati Marton magyar származású amerikai írónő Raoul Wallenbergről magyarul is megjelent könyvéről beszél</title>
De ha valaki küldd egy általa használt tvxb.ini-t, akkor megköszönöm és belenézek.
Szerkesztette: VKP 2012. 04. 23. 16:33 -kor
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."